Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2022-2023
Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2022-2023
Στην προαναγγελια του αυριανου αγωνα, στο site
της ομοσπονδιας, γραφει οτι επιστρεφουν
Καφρει και Βεργιδου.
Μακαρι να αληθευει.
Γαμηστε τον πουστη τον ολυμπιακο
της ομοσπονδιας, γραφει οτι επιστρεφουν
Καφρει και Βεργιδου.
Μακαρι να αληθευει.
Γαμηστε τον πουστη τον ολυμπιακο
Αν και παντελώς άσχετος με το βόλλευ, θα πάω σήμερα Πυλαία για ενίσχυση. Το βράδυ περιμένω από τους ειδικούς του forum να μου εξηγήσουν τι είδα 

- Μπαρκαρούτσος
Μπράβο! Κι εγώ κάποτε πήγα και δεν είχα ιδέα, μόνο ό,τι είχα μάθει από το γυμναστή στο λύκειο
(Έπαιξα και στη σχολική ομάδα ανπληρωματικός
)
Θα γουστάρεις πάντως!

Θα γουστάρεις πάντως!
Mεσα απο παλατακι
Καφρει και Βεργιδου κανουν ζεσταμα κανονικα
Καφρει και Βεργιδου κανουν ζεσταμα κανονικα
- miburosaito
Ξεκιναμε με τις βασικες κανονικα, αλλα η Κρολ συνεχιζει να ειναι σε κακη κατασταση..
Ειμαστε πισω σε αυτο το σετ, λιγο το μπλοκ-αμυνα (κυριως η αμυνα) να βελτιωθει και θα πεσει η διαφορα.
Η υποδοχη ειναι κλασικα οχι ποιοτικη αλλα δεν περιμενω μεγαλη βελτιωση σε αυτο τον τομεα, η αμυνα να φτιαξει λιγο και να παρουμε τις κοντρα-μπαλες (ας βαλει την Λιαγκη αν δει οτι δεν μπορει η Κρολ)
Ειμαστε πισω σε αυτο το σετ, λιγο το μπλοκ-αμυνα (κυριως η αμυνα) να βελτιωθει και θα πεσει η διαφορα.
Η υποδοχη ειναι κλασικα οχι ποιοτικη αλλα δεν περιμενω μεγαλη βελτιωση σε αυτο τον τομεα, η αμυνα να φτιαξει λιγο και να παρουμε τις κοντρα-μπαλες (ας βαλει την Λιαγκη αν δει οτι δεν μπορει η Κρολ)
H Στράντζαλη παίζει με νάρθηκα και στον αγωνιστικό χώρο βρίσκονται 4 τραυματίες. Με 4 ξένες ο ΟΣΦΠ με 3 ο ΠΑΟΚ.
Στο τέλος της σεζόν θα συνοψίσουμε τον σχεδιασμό.
Στο τέλος της σεζόν θα συνοψίσουμε τον σχεδιασμό.
Είναι προφανές οτι στοχεύουν την τραυματία Στράντζαλη με το νάρθηκα.
- Willie the Pimp
Δεν εχω εικονα καθολου. 18-25. Για πειτε λιγο τι γίνεται;
Τιποτα το ιδιαίτερο. Τι να σχολιάσεις, υπάρχουν εμφανέστατα τραυματίες παίκτριες. Ο ΟΣΦΠ στοχεύει στη Στράντζαλη που παίζει με νάρθηκα στο δυνατό της αριστερό χέρι. Απο εκεί και πέρα ο Φενόλιο παρακολουθεί.
Αν δεν δούμε αντίδραση απο τις υπόλοιπες στον πάγκο, το παιχνίδι πηγαίνει για 0-3. Αν χρηστικοποιηθούν οι αναπληρωματικές.....
Στο δεύτερο σετ ξεκινάνε η Ηλιοπούλου και η Μερτέκη, αναπόφευκτα. Αφού Βεργίδου και Στράντζαλη δεν μπορούν να συνεχίσουν. Τρομερή η Καφρέι αν και τραυματισμένη, η κερκίδα είναι καλή.
Αν δεν δούμε αντίδραση απο τις υπόλοιπες στον πάγκο, το παιχνίδι πηγαίνει για 0-3. Αν χρηστικοποιηθούν οι αναπληρωματικές.....
Στο δεύτερο σετ ξεκινάνε η Ηλιοπούλου και η Μερτέκη, αναπόφευκτα. Αφού Βεργίδου και Στράντζαλη δεν μπορούν να συνεχίσουν. Τρομερή η Καφρέι αν και τραυματισμένη, η κερκίδα είναι καλή.
- miburosaito
Δικαια ειμαστε πισω φιλε Willie με 0-1
Δεν δουλεψαν καλα πολλα πραγματα, για μενα η αμυνα θελει βελτιωση (το μπλοκ συνεχιζει να ειναι καλο
)
Και εννοειται θελουμε κοντρα-μπαλες
Τωρα εβαλε Μερτεκη στη θεση της Στραντζαλη που οντως την στοχευουν, και εβαλε την Ηλιοπουλου στη θεση της αγαπημενης σου Βεργιδου
Δεν ξερω μηπως κανει κανα τρικ με Στραντζαλη στη θεση της Κρολ καποια στιγμη! Αν και δεν μας εχει συνηθισει σε τετοιες δοκιμες ο Μαρκο
Τωρα μπηκαμε καλυτερα σε αυτο το σετ
Δεν δουλεψαν καλα πολλα πραγματα, για μενα η αμυνα θελει βελτιωση (το μπλοκ συνεχιζει να ειναι καλο

Και εννοειται θελουμε κοντρα-μπαλες
Τωρα εβαλε Μερτεκη στη θεση της Στραντζαλη που οντως την στοχευουν, και εβαλε την Ηλιοπουλου στη θεση της αγαπημενης σου Βεργιδου

Δεν ξερω μηπως κανει κανα τρικ με Στραντζαλη στη θεση της Κρολ καποια στιγμη! Αν και δεν μας εχει συνηθισει σε τετοιες δοκιμες ο Μαρκο
Τωρα μπηκαμε καλυτερα σε αυτο το σετ
- Willie the Pimp
Ευχαριστω παιδιά. Βόηθα Παναγιά η φαση... Εχω μπλέξει με τις καρτες και τους κωδικούς και δεν μπορώ να. δω το παιχνίδι ουτε τηλεοπτικά το κερατο μου μέσα...
Στο youtube δεν μπορείς να το δείς? Νομίζω οτι είναι ελεύθερο και για όσους δεν έχουν συνδρομή. Αρκεί να κάνεις εγγραφή στο κανάλι. Για δες το...Willie the Pimp έγραψε:Ευχαριστω παιδιά. Βόηθα Παναγιά η φαση... Εχω μπλέξει με τις καρτες και τους κωδικούς και δεν μπορώ να. δω το παιχνίδι ουτε τηλεοπτικά το κερατο μου μέσα...
https://www.youtube.com/watch?v=dnzgtG8TlRM
Θελει συνδρωμη. 49 SEK το μηνα για live streaming μου βγαζει
- Willie the Pimp
Δυστυχώς όχι, θέλει αγορά και δεν βγάζω άκρη με τους λογαριασμούς