Κύπελλο Ελλάδας Ποδοσφαίρου 2022-23

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
hawklord

Re: Κύπελλο Ελλάδας Ποδοσφαίρου 2022-23

Δημοσίευση από hawklord »

Baldur έγραψε:Ρε παίδες, τι διπλοί τελικοί; Κύπελλο είναι, ο θεσμός που θα 'πρεπε όλοι οι αγώνες έως τον τελικό να είναι μονοί είτε με κλήρωση είτε στην έδρα του πιο αδύναμου αντιπάλου (π.χ. αν προκρίνεται ομάδα Β' Εθνικής).

Μάθετε μπαλίτσα από τους Άγγλοι. :mrgreen:
Στην Αγγλία όπου δικαίωμα στον τίτλο έχουν όλες οι ομάδες είναι λογικό να υπάρχουν μονοι αγώνες. Στο Γιουνανισταν που τον τίτλο τον έκλεβαν οι τρεις τους και το Καραϊσκάκη μαζί με τη Φιλαδέλφεια αποκτούσαν ξαφνικά μεγαλύτερο μέγεθος από το Καυταντζόγλειο ώστε να φιλοξενήσουν τελικούς ΔΕΝ γίνεται να δεχτούμε μόνους αγώνες. Μακάρι να μη βγει κανένας χεστης από πάνω και δεχτεί ΟΑΚΑ γιατί πολύ βρωμάει η αφωνία.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Καλά τα λες
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Καλά κάνει και υπάρχει αφωνία.
Βγήκε η κουλά να πει τίποτα; Υπάρχει μήπως τίποτα να σχολιάσουμε; Όλα στον αέρα είναι.
Αυτό περιμένουν, να βγούμε μιλήσουμε και να τα ρίξουν όλα στον γκρινιάρη ΠΑΟΚ.

Η θέση του ΠΑΟΚ είναι γνωστή εδώ και καιρό, να τηρηθεί ότι λέει η προκήρυξη.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Τελικά κατά 99% θα γίνει αυτό που απαίτησε ο Μπέος, δηλαδή με μαθητές, 1000 εισιτήρια από κάθε πλευρά και τις προσκλήσεις τής ΕΠΟ που θεωρώ οτι θα καταλήξουν περισσότερο σε ΑΕΚτζήδες.

Τέλος πάντων εμένα με βρίσκει σύμφωνο αυτή η λύση, υπάρχουν πολύ χειρότερες.

Μακάρι οι 1000 ανά ομάδα να ήταν 3000 θα είχαμε μια καλύτερη ατμόσφαιρα ποδοσφαιρικά.

Αλλά στην χώρα που είμαστε πάλι καλά να λέμε.
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Και ποιος είναι ο Μπεος που θα προτείνει και πως θα κάνουμε τον τελικό? Όταν περάσει η ομάδα του τελικό ας εκφράσει άποψη. Απορώ πως το δέχονται και στην διοίκηση να κάνουν ότι προτείνει ένας άσχετος δήμαρχος. Ο Μπεος θα μας πει αν θα το κάνουμε με παιδιά? Ο Μπεος θα πει πόσες προσκλήσεις θα δώσουμε? Τι είναι αυτά ρε σεις??? Πόσο πιο χαμηλά θα πέσουμε?
Και καταλήγουμε δηλαδή ότι κάθε χρόνο που θα περνάμε εμείς τελικό θα γίνεται κεκλεισμένων?? Γιατί δεν καταλαβαίνω τι διαφορετικό έχει η φετινή χρονιά από την περσινή ή από τις μελλοντικές που θα έρθουν.
Αν γίνει κεκλεισμένων, να γίνει εντελώς. Εγώ ούτε παιδάκια θέλω. Δεν βρίσκω το νόημα και τι θέλουμε να περάσουμε δηλαδή?
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Οι μαθητές να είναι μέλη Θ4
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Άλλη μία ήττα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, που δεν μπορεί να διοργανώσει έναν τελικό κυπέλλου.
Εγώ θα επιμείνω πως, όπως είναι σήμερα η κατάσταση, μόνο με διπλούς τελικούς λύνεται η κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Όχι ήττα, ξεφτίλα…
Προσωπικά διαφωνώ με τους διπλούς τελικούς.
Να λύσουν το πρόβλημα, όχι απλά κατω από το χαλάκι…
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ποιο είναι το πρόβλημα? Εμείς δεν είμαστε μέρος του προβλήματος? Ας μη μιλάμε γενικά και αόριστα.
Σε κάθε τελικό που πήγαμε κάναμε και ομορφιές. Συμμετείχαμε σε ομορφιές. Ας μη βγάζουμε από έξω την ουρά μας.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Σωστός ο Tolaros
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

BlackFriday έγραψε:Και ποιος είναι ο Μπεος που θα προτείνει και πως θα κάνουμε τον τελικό? Όταν περάσει η ομάδα του τελικό ας εκφράσει άποψη. Απορώ πως το δέχονται και στην διοίκηση να κάνουν ότι προτείνει ένας άσχετος δήμαρχος. Ο Μπεος θα μας πει αν θα το κάνουμε με παιδιά? Ο Μπεος θα πει πόσες προσκλήσεις θα δώσουμε? Τι είναι αυτά ρε σεις??? Πόσο πιο χαμηλά θα πέσουμε?
Και καταλήγουμε δηλαδή ότι κάθε χρόνο που θα περνάμε εμείς τελικό θα γίνεται κεκλεισμένων?? Γιατί δεν καταλαβαίνω τι διαφορετικό έχει η φετινή χρονιά από την περσινή ή από τις μελλοντικές που θα έρθουν.
Αν γίνει κεκλεισμένων, να γίνει εντελώς. Εγώ ούτε παιδάκια θέλω. Δεν βρίσκω το νόημα και τι θέλουμε να περάσουμε δηλαδή?
Νομίζω το αφήγημα αυτού του αληταρά, που πολλοί τον θέλουν και στον ΠΑΟΚ, απλά βολεύει.
Και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως προφανώς δεν δέχεται ΟΑΚΑ γιατί τότε θα είχε λυθεί το θέμα ας μη δεχτεί ούτε τα 1000 εισιτήρια.
Δεν κατάλαβα. Πέταλο με πέταλο τουλάχιστον και τέλος. Σάμπως τα 1000 εισιτήρια που θα πάνε δεν ξέρουμε;
Δηλαδή ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να παίζει ΟΑΚΑ ή εξωτερικό ή κεκλεισμένων των θυρών; Και υπάρχουν συνοπαδοί μας που το επικρατούν αυτό;
Κι ενώ ξέρουν ένα χρόνο πριν την προκήρυξη;
Δηλαδή με αυτή τη λογική εγώ και σχεδόν όλοι δεν πρόκειται να ξαναδούμε τον ΠΑΟΚ live σε τελικό.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα μπορούσε ο τελικός να γίνει στη σελήνη, αν και πιστεύω ότι και πάλι θα είχαμε οπαδούς (εμείς τουλάχιστον).

Τελικό στον Άρη, μπας και δει ο Άρης κύπελλο.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

fossa έγραψε:
BlackFriday έγραψε:Και ποιος είναι ο Μπεος που θα προτείνει και πως θα κάνουμε τον τελικό? Όταν περάσει η ομάδα του τελικό ας εκφράσει άποψη. Απορώ πως το δέχονται και στην διοίκηση να κάνουν ότι προτείνει ένας άσχετος δήμαρχος. Ο Μπεος θα μας πει αν θα το κάνουμε με παιδιά? Ο Μπεος θα πει πόσες προσκλήσεις θα δώσουμε? Τι είναι αυτά ρε σεις??? Πόσο πιο χαμηλά θα πέσουμε?
Νομίζω το αφήγημα αυτού του αληταρά, που πολλοί τον θέλουν και στον ΠΑΟΚ, απλά βολεύει.
Και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως προφανώς δεν δέχεται ΟΑΚΑ γιατί τότε θα είχε λυθεί το θέμα ας μη δεχτεί ούτε τα 1000 εισιτήρια.
Δεν κατάλαβα. Πέταλο με πέταλο τουλάχιστον και τέλος. Σάμπως τα 1000 εισιτήρια που θα πάνε δεν ξέρουμε;
Δηλαδή ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να παίζει ΟΑΚΑ ή εξωτερικό ή κεκλεισμένων των θυρών; Και υπάρχουν συνοπαδοί μας που το επικρατούν αυτό;
Κι ενώ ξέρουν ένα χρόνο πριν την προκήρυξη;
Δηλαδή με αυτή τη λογική εγώ και σχεδόν όλοι δεν πρόκειται να ξαναδούμε τον ΠΑΟΚ live σε τελικό.
Επειδή το γράφεις πολλές μέρες τώρα.
Δηλαδή είναι οκ να παίξουμε πάλι στο ΟΑΚΑ ενώ έχει προβλεφθεί ότι στην περίπτωση που προκριθεί ομάδα της Θεσσαλονίκης, δηλαδή εμείς, θα παίξουμε στον Βόλο ή στο εξωτερικό;
Και τι είμαστε εμείς μαλακες; Να πάμε στην Αθήνα μετά από ταξίδι 10-12 ωρών και βάλε και να έχουμε τους φρέσκους χάρτινους να μας κάνουν χαβαλέ; Πάλι;
Για να πούμε ότι ο «μεγάλος» λαός του ΠΑΟΚ πήγε στην Αθήνα; Και;
Η υπόθεση βρωμάει στημένο όπως πέρσι, γιατί εμείς να τους διευκολύνουμε;
Τελικός στο Βόλο ή στο εξωτερικό. Με κόσμο ή χωρίς. Αφου αυτή η τραγική αστυνομία δεν μπορεί να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Και αφού πάλι αυτοί οι τραγικοί «συνοπαδοι» μας (προφανώς αυτό ισχύει και για τους άλλους) δεν μπορούν απλά να στηρίξουν την ομάδα, αλλά πρέπει να κάνουν και «μαγκιά» στους χάρτινους.
Να μη γίνει τελικός άμα δεν μπορούνε να τον διοργανώσουν οι στημένοι. Γιατί απλά ανίκανοι δεν είναι.
Ο Ιβαν δεν κατέβασε την ομάδα όταν τον δούλευαν μέσα στα μούτρα του και δεν έδωσαν το πέναλτι στον Μακ.
Να πάνε να γαμηθουν. Δεν θα κάνουν παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Δηλαδή αγωνιστικά αν θέλουν να σε στήσουν έχει σημασία αν θα παίζουμε ΟΑΚΑ ή αλλού;

Όχι ας παίξουμε Βόλο με κανονικό κόσμο.
Και ναι αν είναι να παίζουμε συνέχεια τελικούς κεκλεισμένων ας φάω και μια ταλαιπωρία.
Τα κύπελλα του 2001 και του 2018 θα τα τα θυμάμαι για 100 ζωές.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Αν παίξουμε ΟΑΚΑ φέτος, θα παίζουμε ΟΑΚΑ για πάντα. Ακόμα κι αν ο τελικός είναι ΠΑΟΚ - Άρης.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”