ΠΑΟΚ - Λαμία 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Λαμία 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Πόσο μεγάλωσες ρε ΠΑΟΚ;;
Κάποτε στην σκέψη μόνο ενός τελικού είχαμε ονειρώξεις και ετοιμαζόμασταν κάνα δυο μήνες πρίν.
Τώρα είναι μια απλή μέρα. Άλλη μια μέρα στην δουλειά. Σαν υποχρέωση.
Πόσο μεγάλωσες..
Κάποτε στην σκέψη μόνο ενός τελικού είχαμε ονειρώξεις και ετοιμαζόμασταν κάνα δυο μήνες πρίν.
Τώρα είναι μια απλή μέρα. Άλλη μια μέρα στην δουλειά. Σαν υποχρέωση.
Πόσο μεγάλωσες..
Αγγαρεια σημερα. Παρ’ολα αυτα αξιζουν συγχαρητηρια στην ομαδα για αλλη μια προκριση στον τελικο. ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
- sourmenetes
- Moderator
Έτσι πρέπει να είναι σε λίγα χρόνια ο. ΠΑΟΚ της Ευρώπης. Η πρόκριση στους 32,16 να είναι αυτονοητη
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λέτε οι περισσοτεροι πόσο μεγαλώσαμε κ αυτονοητο το σημερινο.
Εγώ λέω πως ειναι πολύ λάθος η νοοτροπία αυτή που εδειξε σημερα η ομάδα. Ανύπαρκτη επιθετικά, και παραλίγο να χάσουμε. Έτσι δεν πας πουθενά. Δεν μπορεις να εχεις αξιώσεις για συνεχομενες νικες που θελουμε στα π.ο
Απορίας άξιο η αδιαφορία ορισμένων. Πώς θα διεκδικησουν θέση?
Ο Μπίσε περιπατητης με εκνεύρισε και τον ψήφισα για παραδειγματισμό
Εγώ λέω πως ειναι πολύ λάθος η νοοτροπία αυτή που εδειξε σημερα η ομάδα. Ανύπαρκτη επιθετικά, και παραλίγο να χάσουμε. Έτσι δεν πας πουθενά. Δεν μπορεις να εχεις αξιώσεις για συνεχομενες νικες που θελουμε στα π.ο
Απορίας άξιο η αδιαφορία ορισμένων. Πώς θα διεκδικησουν θέση?
Ο Μπίσε περιπατητης με εκνεύρισε και τον ψήφισα για παραδειγματισμό
Θέλω να πω πολλά. Αλλά προτιμώ να πω τίποτε.
Περιμένω να δω στο τέλος που ξυρίζουν τον γαμπρό.
Περιμένω να δω στο τέλος που ξυρίζουν τον γαμπρό.
Ρεβάνς του 1-5, δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένατε να δείτε. Η δουλειά είχε γίνει ήδη απλά ήταν ευκαιρία για κάποιους που δεν την πήραν σοβαρά. Προχωράμε
- Amsterdamer_87
- ΑποστόληςΑ
Εγώ περίμενα να δω παίκτες να τρέχουν και να προσπαθούν. Δεν καταλαβαίνω πχ γιατί έβαλε Andrija, Oliveira, Narey, Taison, Schwab, Κουλιε και δεν έβαλε (από την αρχή) Biseswar, Murg, Μιχαηλίδη, Τσαούση, Filipe, Χατζηστραβό, Σαλαμούρα, Morichelli, Gordeziani και Bradonjic.
Και δεν θα υπήρχε κίνδυνος τραυματισμού ή τιμωρίας βασικών παικτών και χειρότερα αποκλείεται να έπαιζαν.
Και δεν θα υπήρχε κίνδυνος τραυματισμού ή τιμωρίας βασικών παικτών και χειρότερα αποκλείεται να έπαιζαν.
Η άβολη ευθεία πριν τις στροφές και το ντεμαραζ πριν τον τερματισμό. Ναι, θα ήταν πιο καλά να τερματίσουμε το αμάξι γιατι έτσι θέλουμε, αλλά πρέπει να γίνει διαχείριση της βενζίνης και μερών του αγωνιστικού ώστε να μην χάσουμε τον τερματισμό. Επιτυχία ο απλός τερματισμός, σίγουρα όχι για ομάδα του Ιβάν, αλλά κάτι χρόνια πριν θα ήταν. Έργο του Ιβάν να θέλουμε πλέον κούπες και όχι τελικους
Και τι θα καταλαβαινε και αυτος και εμεις απο ενα ματς παιζοντας με τα τριτα; Απο την στιγμη που υπαρχει η Β' ομαδα ολοι αυτοι παιζουν κανονικα αγωνες, δεν σκουπιζουν τον παγκο περιμενοντας ενα ματς την χρονια να πατησουν χορτο.
Εγω πιστευω το ειδε σαν μια δυνατη προπονηση. Και ισως ηθελε να δει πραγματα με τους παικτες που ειναι στο rotation. Κεντρο χωρις Αουγκουστο. Την αγωνιστικη εικονα των Λυρατζη και Βιερινια. Τον Κωσταντελια δεξια κλπ.
Ο Μουργκ γιατι να παιξει; Ποιο το νοημα; Ο μονος που ισως θα μπορουσε να παιξει παραπανω ηταν ο Φιλιπε. Αλλα ακομα και απο οτι δεν επαιξε παραπανω, εμενα μου εδειξε οτι μαλλον δεν υπολογιζεται ιδιαιτερα για την συνεχεια ή του χρονου.
Εγω πιστευω το ειδε σαν μια δυνατη προπονηση. Και ισως ηθελε να δει πραγματα με τους παικτες που ειναι στο rotation. Κεντρο χωρις Αουγκουστο. Την αγωνιστικη εικονα των Λυρατζη και Βιερινια. Τον Κωσταντελια δεξια κλπ.
Ο Μουργκ γιατι να παιξει; Ποιο το νοημα; Ο μονος που ισως θα μπορουσε να παιξει παραπανω ηταν ο Φιλιπε. Αλλα ακομα και απο οτι δεν επαιξε παραπανω, εμενα μου εδειξε οτι μαλλον δεν υπολογιζεται ιδιαιτερα για την συνεχεια ή του χρονου.
Αυτο π μετραει ειναι η προκριση στον τελικο
Τωρα το σημαντικο ειναι η κατακτηση τ κυπελλου απεναντι στους χαρτινους πελατες
Τωρα το σημαντικο ειναι η κατακτηση τ κυπελλου απεναντι στους χαρτινους πελατες
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚΑΡΑ για τον ακομα ενα τελικο.Για τα της προπονησης που εγινε,γραψτε εσεις..
- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
Ο ΠΑΟΚ Β χρησιμοποιεί στους αγώνες του παίκτες της πρώτης ομάδας, αλλά μπορεί να γίνει και το αντίστροφο, στο πλαίσιο των λόγων ύπαρξης (και συνεργασίας) των δύο ομάδων.
Επίσης ο ΠΑΟΚ Β΄ δεν έχει κανένα βαθμολογικό κίνητρο στους αγώνες του και αυτό του δίνει την ελευθερία να χρησιμοποιεί πολλούς παίκτες, χωρίς τον απαραίτητο σταθερό κορμό.
Επίσης ο ΠΑΟΚ Β΄ δεν έχει κανένα βαθμολογικό κίνητρο στους αγώνες του και αυτό του δίνει την ελευθερία να χρησιμοποιεί πολλούς παίκτες, χωρίς τον απαραίτητο σταθερό κορμό.