Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2022-2023

Άβαταρ μέλους
Ettien26

Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2022-2023

Δημοσίευση από Ettien26 »

Μπράβο για την πρόκριση. :nairepaok:

Αλλά μας δυσκόλεψε αρκετά στα παιχνίδια ο άρης. Τόσο καλή ομάδα έχουν ?
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

:idea: ΠΑΟΚ
trouman

Δημοσίευση από trouman »

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Μπράβο ομαδάρα! Το καθάρισε η Όλγα!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Μπράβο!!
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Δημοσίευση από miburosaito »

Συγχαρητηρια στα κοριτσια που εδωσαν το 110% για αυτη τη νικη!

Παιξαμε με ψυχη απεναντι σε εναν αντιπαλο που εκανε το ιδιο και καταφεραμε να κερδισουμε παρα τις σημαντικες μας ελλειψεις! Μπραβο σε ολους για τη προκριση!

:pano: :pano:

Στα του αγωνα ειχαμε:

1) Πολυ πρωτο χρονο σε αντιθεση με τον ελαχιστο που παιξαμε στο προηγουμενο ματς

2) Την εχω κραξει απειρα στο παρελθον για πραγματα στα οποια δεν ειναι καλη (και δεν βελτιωσε μεσα στη χρονια..), αλλα σημερα ηταν απιθανη η τρελο-Κουβανη! MVP η Μπλανκο με μυαλομενο παιχνιδι, την επαιξε η Ηλιοπουλου πολυ σημερα και αυτο της εδωσε περισσοτερη ωθηση οσο περνουσαν τα σετ. Οπως και στο προηγουμενο ματς, ετσι και σημερα ηταν εξαιρετικη!

3) Η Μερτεκη πηρε ολο το βαρος των δυσκολων επιθεσεων γι αυτο και τα ποσοστα της ηταν μετρια, παντως ηταν ο αλλος ογκολιθος της ομαδας σημερα (μαζι με την Μπλανκο)

4) Η ανοδος ολης της ομαδας στο μπλοκ ΚΑΙ σημερα ειναι καλο νεο, περιμενω να δω και τους ημιτελικους ομως οπου ο βαθμος δυσκολιας θα ειναι ανωτερος

5) Πολλα πολλα πολλα λαθη και απο τις δυο ομαδες

6) Κακο side-out σημερα, χωρις (κανονικη) Κρολ, Καφρει και Στραντζαλη, ειναι και λογικο η ομαδα να ζοριζεται. Ομως σημερα η Στραντζαλη αν επαιζε ΔΕΝ θα φταναμε στα 5 σετ, το αναφερω και παρακατω... τραγικος ο Μαρκο σε αυτο το θεμα

7) Μετα το σημερινο ματς θα πρεπει να πω κατι το οποιο μου εκανε αρνητικη εντυπωση..

Απαραδεκτη μεταχειριση της Στραντζαλη σημερα απο τον Φενολιο, ηταν εμφανως ξενερωμενη (νομιζω εκλαιγε κιολας) και στο τελος φανηκε να φευγει χωρις να μεινει σε ολα τα πανηγυρια. Αν καποιο παιδι ηταν στο γηπεδο και ειδε ακριβως τι εγινε παρακαλω ας επιβεβαιωσει.
Η Ολγα εδειξε τη κλαση της στο τελος και στο κατω-κατω ειναι η αρχηγος της Εθνικης, δεν γινεται στα δυσκολα των προηγουμενων σετ να την εχεις εξω ενω υπαρχει τοσο μεγαλη ανισορροπια με τη Κλεπκου και τη Τσουμπα. Και βεβαια δεν ειναι η πρωτη φορα που κανει χοντραδες ο Μαρκο ουτε με τη συγκεκριμενη παιχτρια αλλα ουτε και με αλλες στη διαχειριση τους

Καλο Πασχα σε ολους!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

miburosaito έγραψε:Απαραδεκτη μεταχειριση της Στραντζαλη σημερα απο τον Φενολιο, ηταν εμφανως ξενερωμενη (νομιζω εκλαιγε κιολας) και στο τελος φανηκε να φευγει χωρις να μεινει σε ολα τα πανηγυρια. Αν καποιο παιδι ηταν στο γηπεδο και ειδε ακριβως τι εγινε παρακαλω ας επιβεβαιωσει.
Η Ολγα εδειξε τη κλαση της στο τελος και στο κατω-κατω ειναι η αρχηγος της Εθνικης, δεν γινεται στα δυσκολα των προηγουμενων σετ να την εχεις εξω ενω υπαρχει τοσο μεγαλη ανισορροπια με τη Κλεπκου και τη Τσουμπα. Και βεβαια δεν ειναι η πρωτη φορα που κανει χοντραδες ο Μαρκο ουτε με τη συγκεκριμενη παιχτρια αλλα ουτε και με αλλες στη διαχειριση τους
Ήμουν στο γήπεδο κι επιβεβαιώνω, με τη λήξη έβαλε τα κλάματα και στο τέλος δεν έμεινε σχεδόν καθόλου στο χειροκρότημα κι έφυγε τρέχοντας για τα αποδυτήρια. Ο τύπος είναι τόσο κολλημένος και αψυχολόγητος που καθίσταται πλέον επικίνδυνος (όσο βαρύ και να ακούγεται). Είμαι εξοργισμένος πραγματικά μ' αυτά που έκανε και τα περιέγραψες πιο πάνω φίλε miburosaito.
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Πολύ αγχωτική νίκη. Πολλά μπράβο σε όλα τα κορίτσια, που πάλεψαν.
miburosaito έγραψε:6) Κακο side-out σημερα, χωρις (κανονικη) Κρολ, Καφρει και Στραντζαλη, ειναι και λογικο η ομαδα να ζοριζεται. Ομως σημερα η Στραντζαλη αν επαιζε ΔΕΝ θα φταναμε στα 5 σετ, το αναφερω και παρακατω... τραγικος ο Μαρκο σε αυτο το θεμα
Θέλω να σταθώ στον προπονητή κι εγώ. Ναι έχουμε απουσίες, ναι έχουμε προβλήματα, αλλά είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Αν δεν υπήρξε θέμα τραυματισμού, αυτό που έκανε με τη Στράντζαλη ήταν εξοργιστικό. Βλέπει και ο πλέον αδαής (όπως εγώ) ότι είχες πρόβλημα να επιτεθείς με την Κλέπκου όταν ήταν στην μπροστά ζώνη και στο μπλοκ και επιμένεις εμμονικά, αφήνοντας την κατά πολύ καλύτερη επιθετικά και βασική σου ακραία στον πάγκο για σχεδόν όλο τον αγώνα!! Γιατί;;; Το βασικό πρόβλημα μας ήταν ότι δεν τελειώναμε εύκολα επιθέσεις κυρίως σε κόντρα μπάλες από τις ακραίες και τη διαγώνιο. 7/36 επιθέσεις είχε η Κλέπκου (χωρίς να ευθύνεται αυτή), δεν το βλέπεις;;; Το 'χεις παραγαμήσει ήδη από πέρυσι με τη διαχείριση της Λι Νταγιονγκ και συνεχίζεις φέτος με την Στράντζαλη. Κάπου ώπα μεγάλε (επέμβαση μπάι πας θα χρειαστούμε κι εμείς με τις παπαριές σου).
miburosaito έγραψε:2) Την εχω κραξει απειρα στο παρελθον για πραγματα στα οποια δεν ειναι καλη (και δεν βελτιωσε μεσα στη χρονια..), αλλα σημερα ηταν απιθανη η τρελο-Κουβανη! MVP η Μπλανκο με μυαλομενο παιχνιδι, την επαιξε η Ηλιοπουλου πολυ σημερα και αυτο της εδωσε περισσοτερη ωθηση οσο περνουσαν τα σετ. Οπως και στο προηγουμενο ματς, ετσι και σημερα ηταν εξαιρετικη!
Να ανάψουμε κεράκι στην Κουβανή, η οποία ήταν καταπληκτική στα δύο αυτά ματς (κι όχι μόνο να μην ξεχνιόμαστε). Επίσης κάτι που περνάει απαρατήρητο είναι η ανεμική συνεισφορά της Πολυνοπουλου στο μπλοκ, ποτέ δεν ήταν το φόρτε της, αλλά σε αγώνα 5 σετ που η ομάδα έχει 16 μπλοκ κι εσύ μόνο 1 υπάρχει ζήτημα. Κι εκεί είναι που ο Φενόλιο σε βγάζει από τα ρούχα σου, όταν κάνει πειράματα με τη Στράντζαλη και δεν βάζει την Τερζόγλου ούτε για λίγο σε κάποιο σετ, η οποία παρεμπιπτόντως ήταν καλή στον 1ο αγώνα στην Μίκρα. Δεν ξέρω ίσως να είμαι εγώ υπερβολικός αλλά τα χει κάνει ρόιδο και μάλιστα σε σειρά αγώνων που είχαμε το πάνω χέρι μετά το 1ο ματς.
Τέλος ένα πολύ μεγάλο μπράβο στον κόσμο και ειδικά στους οργανωμένους που δημιούργησαν πολύ καλή ατμόσφαιρα με πολύ παλμό και ξεσήκωσαν εμάς τους υπόλοιπους αλλά και τα κορίτσια. Η βοήθεια τους ήταν πολύ μεγάλη, μπράβο και πάλι μπράβο.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Περίμενα κάποιες ώρες να ηρεμήσω μετά το παιγνίδι, το οποίο ήταν αναπάντεχα συγκλονιστικό και όμορφο.

Μπράβο στην ομάδα, μπράβο στα κορίτσια μας που παλεύουν εδώ και ένα μήνα με πολλές αντιξοότητες και φέρνουν αποτελέσματα. Μπράβο και στον Άρη που έπαιξε πολύ καλά και μας έκλεισε πάρα πολύ στα πλαινά μπλοκ.

Η ομάδα βρίσκεται ξεκάθαρα σε σοκ με τις τόσες απουσίες, αλλά παρόλαυτα στέκεται όρθια. Και αυτό είναι το σημαντικότερο αυτή τη στιγμή.

Δυστυχώς δεν βλέπω φως στο θέμα των τραυματιών, η Κάφρει (που εμφανίστηκε ότι προπονήθηκε κανονικά...) μου φάνηκε ότι δυσκολευόταν στις κινήσεις της (χωρίς πατερίτσες αυτή τη φορά), και η Βεργίδου εκτός. Να μπορέσουν να είναι έτοιμες την άλλη εβδομάδα για να παίξουν κανονικά μου μοιάζει πολύ δύσκολο.

Οπότε, πάμε όπως είμαστε, με μαχητικό πνεύμα και το "μαχαίρι στα δόντια" που έλεγε και μια ψυχή.

Στα του παιγνιδιού, όντως έτσι είναι με τη Στράντζαλη, ήταν εμφανώς συγκινημένη στον τελευταίο πόντο. Έχει θέματα με τον προπονητή, δεν έχει επανέλθει πλήρως απο τον τραυματισμό της (κάταγμα είχα διαβάσει), δεν ξέρω. Αυτό που φαίνεται πάντως στα στατιστικά και φάνηκε και στο γήπεδο στο 1ο σετ, ήταν η ομάδα δεν μπορούσε να περάσει επίθεση από τα άκρα (17% η Όλγα σε 12 επιθέσεις, 1/7 η Κρολ, 0/4 η Κλέπκου, 1/5 η Μερτέκη). Μας κράτησε το κέντρο με 8/11 συνολικά. Σε ένα πρώτο σετ που η Απλαδά είχε 5 (!) μπλοκ...Με τις αλλαγές φάνηκε να γυρνάμε το παιγνίδι, αλλά δεν ολοκληρώθηκε η προσπάθεια.

Στο 2ο σετ, η Λιάγκη έκανε εξαιρετική εμφάνιση με 43% στην επίθεση, το κέντρο συνέχισε να δίνει πόντους με 7/10, και υπερισχύσαμε και στο μπλοκ (5-2). Φυσιολογικά επικρατήσαμε σε όλους τους τομείς, με την σύνθεση που κέρδισε την Άεκ.

Στο τρίτο σετ σίγησε η Λιάγκη (1/11), και επανήρθε η Κρολ που πήρε τους τελευταίους κρίσιμους πόντους. Κάπως λειτούργησαν τα άκρα με Μερτέκη/Κλέπκου (7/20), αλλά γενικά μας κράτησε η καλή μας υποδοχή.

Στο 4ο σετ έρχεται και το λάθος του Φενόλιο, που έβλεπε να έχουν χάσει και την υποδοχή οι ακραίες μας, και η Κρολ να μένει πάλι στα ρηχά (4/17), αλλά δεν επανέφερε την Στράντζαλη. Το κέντρο μας σίγησε (2/4), εξαιτίας της κακής μας υποδοχής.

Το τελευταίο σετ ανήκει στην Όλγα, που πήρε όλες τις κρίσιμες επιθέσεις στη μπροστά ζώνη (5/7), ενώ επανήλθε όμως η υποδοχή πάνω από το 50% ενώ του Άρη έπεσε πολύ.

Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτριών, είδα στο γήπεδο πόσο το ήθελαν και πόσο προσπάθησαν. Ξαναλέω, το να χάνεις βασική πασαδόρο και την ακραία πυλώνα σου, να έχεις την έτερη ακραία με νάρθηκα, και τη διαγώνιά σου εμφανώς ντεφορμέ στην κρισιμότερη περίοδο, είναι σοκαριστικό.

Μπράβο στην Μπλάνκο που την έχω κράξει πολλές φορές, εμφανίζεται σούπερ τώρα που καίει η κάθε μπάλα. Από κοντά και η Αρχηγός μας και η Ηλιοπούλου που δικαιώνει αρκετούς εδώ μέσα που την πιστεύουν.

Τέλος, σήμερα φάνηκε τι διαφορά κάνουν ακόμη και 100 άτομα σε ένα μικρό πέταλο, ακόμη και με συνθήματα αταίριαστα με το άθλημα. Φαντάσου αυτοί να γίνουν 1000 με το γαύρο. Ας το παλέψουμε, το αξίζουν αυτά τα κορίτσια πιστεύω, και έτσι μπορούμε ίσως να καλύψουμε μέρος των απουσιών μας.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ταυτιζομαι 100% με τα γραφομενα
του προλαλησαντα fuzztone
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

fuzztone έγραψε:Στο 4ο σετ έρχεται και το λάθος του Φενόλιο, που έβλεπε να έχουν χάσει και την υποδοχή οι ακραίες μας, και η Κρολ να μένει πάλι στα ρηχά (4/17), αλλά δεν επανέφερε την Στράντζαλη. Το κέντρο μας σίγησε (2/4), εξαιτίας της κακής μας υποδοχής. Το τελευταίο σετ ανήκει στην Όλγα, που πήρε όλες τις κρίσιμες επιθέσεις στη μπροστά ζώνη (5/7), ενώ επανήλθε όμως η υποδοχή πάνω από το 50% ενώ του Άρη έπεσε πολύ.
Αυτό λέω κι εγώ φίλε fuzztone έχουμε που έχουμε τους τραυματισμούς, εεε μην το ξεφτυλίζει κι αυτός. Βλέπεις ότι στο 4ο σετ δεν σου βγαίβει με τις ακραίες κυρίως με την Κλέπκου, δεν κάνεις αλλαγή ανεξήγητα. Ξεκινάς το τάι μπρέικ πάλι επιμένοντας κι αναγκάζεσαι άρον άρον να βάλεις τη Στράντζαλη μόλις έμεινες πίσω με 3-7 (αν δεν κάνω λάθος). Με τις εμμονές του διακινδυνεύσαμε να πάθουμε ομαδικά έμφραγμα...Παράπονο από όλα τα κορίτσια δεν έχω κανένα έδωσαν ότι μπορούσαν, αλλά ο προπονητής πρέπει να δει το έργο λίγο αλλιώς.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Αυτό Willie ήταν και το συναίσθημα των περισσοτέρων νομίζω που ήταν στο γήπεδο, άκουσα πολλές συνομιλίες και κραυγές "ξύπνα" :) Και άλλα μαζί βέβαια, όπως το ότι είμαστε η μοναδική ομάδα (εκτός ΖΑΟΝ) που παίζουμε με 1 ξένη στο γήπεδο, ενώ ακόμη και το Αιγάλεω με τη Λαμία έχουν 4. Για αυτό έγραψα ότι ήθελα κάποια ώρα να ηρεμήσω :)

Ξέρω κι εγώ όμως, με την έλλειψη ενημέρωσης που έχουμε για το τμήμα, όλα είναι πιθανά, όπως το να μην είναι 100% έτοιμη η Στράντζαλη και να παίζει με πόνους. Η Πόλυ δεν έπαιξε καθόλου στο 1ο ματς (θεώρησα ότι ήταν τακτική), αλλά 5 σετ χτες και διαβάζουμε ότι ήταν τραυματίας. Καταλαβαίνω ως ένα βαθμό τη μυστικοπάθεια (βλέπε και πρόσφατο "χτύπημα" Λέμον), αλλά κάποιες φορές μπορεί να γυρίσει και μπούμερανγκ.

Τελικά, ο προπονητής και μαζί και το συνολικό πλάνο της διοίκησης θα κριθούν στο τέλος, και με όσα δεδομένα έχουμε διαθέσιμα (γιατί δεν έχουμε την πλήρη εικόνα).
george188

Δημοσίευση από george188 »

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο σκληρή κριτική στον προπονητή τη χρονιά που κάνεις την καλύτερη πορεία της ης ιστορίας σου; Δεν είμαι γνώστης, απλός φίλαθλος κ δεν ρωτάω ειρωνικά
Άβαταρ μέλους
blackened

Δημοσίευση από blackened »

Νομιζω ειναι τουλαχιστον υπερβολικα αυτα που γραφετε για τον προπονητη. Αρχικα, για την Στραντζαλη, την ξεκινησε στο ματς και την αλλαξε γιατι ηταν κακιστη στο 1ο σετ. Προφανως δεν παιζει στο 100% και την επηρεαζει ακομα ο τραυματισμος, παιζει με ναρθηκα η κοπελα... Ειναι τοσο απιθανο δηλαδη να ηθελε να την προστατευσει ο Φενολιο και να την βαλει μονο οταν ηταν απαραιτητο, οπως και εγινε; Ή ειναι τοσο απιθανο να δειχνει εμπιστοσυνη στην Κλεπκου μια που δεν εχει την Καφρευ; Παρεμπιπτοντως την εβαλε και νωριτερα στο 4ο σετ για λιγο...

Για το τελος κατ αρχας να πουμε οτι ηταν τρομακτικο το κρυο αιμα της οταν μπηκε και πηρε υπερκρισιμους ποντους, ενω οπως ειπα ειχε πολυ κακα χτυπηματα στο 1ο σετ. Ηταν εντελως ανεκφραστη και προσηλωμενη μετα τους ποντους και εδειξε εμπειρια και μεγαλη κλαση. Στον τελευταιο ποντο μαλιστα εσωσε την μπαλα με το ποδι! Τωρα για το κλαμα, εγω το ειδα εντελως θετικα, οτι της βγηκε η πιεση λογω της αποχης με τον τραυματισμο και οτι εγινε παλι σημαντικη για την ομαδα.

Απο εκει και περα, παντα θα υπαρχουν γκρινιες για τα ταιμ αουτ πχ ή για τις αλλαγες στο γηπεδο, ομως ειναι πιο ευκολο να θεωρουμε καλυτερη την εναλλακτικη. Νομιζω ηταν σωστα τα ταιμ αουτ χθες, πολυ καλο το timing των αλλαγων μεταξυ Κρολ και Λιαγκη και σιγουρα αξιζει ενα credit o coach που εχει ολη την ομαδα ετοιμη παρολο που και μεσα στη χρονια τον κραζαμε που δεν εκανε πολυ rotation.

Δηλαδη αυτο που γραφτηκε παραπανω για το οτι εχουμε μεσα 1 ξενη δεν το καταλαβαινω. Επρεπε να κρατησει μεσα με το ζορι την Κρολ ή να βαλει την Καφρει που κουτσαινει; Αν εκανε το 1ο θα τον κραζαμε που ειναι κολλημενος, τωρα τον κραζουμε που δεν βαζει τις ξενες. Τον κραξαμε και οταν εχασε τον ημιτελικο επειδη ειχε μεσα Μερτεκη και Λιαγκη και λεγαμε που πας να παρεις σετ ετσι; Και ομως, με αυτες πηρε οχι σετ, αλλα το παιχνιδι πρωταθληματος. Αλλο παραδειγμα, δεν παιζει η Πολυ στο 1ο ματς λεμε γιατι δεν παιζει, παιζει ολο το ματς χθες, λεμε γιατι δεν εβαλε Τερζογλου. Ας χαλαρωσουμε λιγο. Και εγω αναρωτιομουν γιατι επιμενει τοσο στην Μπλανκο, ομως χθες εκανε το καλυτερο της παιχνιδι.

Ειναι σιγουρα ανησυχητικο που η ομαδα δεν εμπνεει τη σιγουρια που ειχε στο ξεκινημα της σεζον και που εχουμε τοσους τραυματισμους στο πιο κρισιμο σημειο. Παιζουμε χωρις τη βασικη πασαδορο, τη βασικη ακραια και εχουμε και τη 2η βασικη ακραια σε οχι καλη κατασταση. Χθες και η Κρολ ηταν αρνητικη. Πριν 1-2 μηνες ειχαμε θεμα και με την Ξανθοπουλου που χθες εκανε ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ματς και ειναι ουσιαστικα αναντικαταστατη στο ροστερ. Μεσα σε ολα η ομαδα παιζει με την πιεση της 1ης θεσης χωρις να εχει την εμπειρια και μεχρι στιγμης στεκεται ορθια παρα τα προβληματα, που ειναι παρα πολλα για χρονια που θελεις να παρεις πρωταθλημα. Αλλα δεν θα ηταν και ΠΑΟΚ αλλιως...

Φτασαμε στο ιδιο σημειο με περσι. Πρεπει με τον γαυρο να ανεβει η Κρολ, δεν γινεται να παιξει οπως χθες. Ελπιζουμε να ανεβει και η Στραντζαλη, κυριως να ειναι καλυτερα με το χερι της. Η Καφρει επισης ειναι υπερπολυτιμη ειδικα επιθετικα και πιστευω οτι χωρις αυτην δυσκολα θα φτασουμε μεχρι τελους. Για την Βεργιδου, εννοειται μακαρι να επιστρεψει και αυτη συντομα, ομως δεν ξερω αν πρεπει να παρει τη θεση της Ηλιοπουλου. Στεκεται παρα πολυ καλα και κανει το κενο αυτο σαν να μην υπαρχει. Ισως μαλιστα στο σχεδιασμο του χρονου να πρεπει να ειναι η βασικη μας πασαδορος.

Οσοι μπορειτε ελατε γηπεδο την Τεταρτη με τον κωλογαυρο. Χρειαζομαστε ωθηση απο την εδρα, στην τελικη για αυτην ματωσαμε ολη τη χρονια. Παμε :pano:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ορίστηκαν από την ΕΟΠΕ, οι «μάχες» των ημιτελικών της Volley League γυναικών, στις οποίες ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον ΟΣΦΠ.

Το πρώτο παιχνίδι της σειράς, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19 Απριλίου και ώρα 19:00, στο PAOK Sports Arena.

Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς, θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Απριλίου και ώρα 19:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη».

Σε περίπτωση τρίτου παιχνιδιού, εκείνο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26 Απριλίου και ώρα 19:00, στο PAOK Sports Arena
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γυναικεία τμήματα”