7.Omar El Kaddouri
- ΑποστόληςΑ
Re: 7.Omar El Kaddouri
Να δω τι θα λέτε όταν ανανεωθεί το συμβόλαιό του για άλλον ένα χρόνο, όπως άλλωστε έχει δικαίωμα κάνει η ΠΑΕ (το συμβόλαιό του λήγει 30.06.2023 με δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο).
Πρώτον ναι και ο λαός του ΠΑΟΚ πληρώνει μέσω του Σαββίδη εκτός αν δεν μετράνε τα έσοδα από διαρκείας, εισιτήρια, τηλεοπτικά, εμπορικότητα, μπουτίκ κλπ.Μπαρκαρούτσος έγραψε:BlackFriday έγραψε:Ας έλεγε και αυτός ότι επειδή έχω πρόβλημα και μονίμως τραυματίζομαι και δεν παίζω θα ζητήσω μείωση των αποδοχών μου και δεν θα γιουχαρε κανείς.
Γιατί, δικά μας λεφτά παίρνει;
fossa έγραψε:Αυτός ο κόσμος τον πληρώνει στο φινάλε.
Μη μου μιλάτε για ψυχολογίες.
Ούτε αμάν τι έπαθε το παιδί.
Θλάσεις παθαίνει καλά να είναι πάντα, αλλά εμείς όλοι έξω έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολύ πιο σοβαρά προβλήματα υγείας, οικογενειακά, οικονομικά και αν κάποιος πρέπει να λυπάται είναι ο Καντουρί εμάς.
Γιατί, δικά μας λεφτά παίρνει;
Επίσης, ο αντίλογος στα bold είναι "Κι εσύ ρε φίλε με τα τόσα προβλήματα, γιατί πας γήπεδο; Πού βρίσκεις το κουράγιο;
Όσο για τα προσωπικά προβλήματα του καθενός φυσικά και το γήπεδο είναι μια ενασχόληση που προσωπικά μ'αρέσει και δεν θέλω να κόψω. Αν τη κόψω η ψυχολογία μου θα γίνει χειρότερα φαντάσου εσύ να κόψεις ότι σ'αρέσει!!!
- sourmenetes
- Moderator
Προφανώς κανείς δεν έχει θέμα με τον παίκτη προσωπικό.
Προφανώς κάποιοι τον ανανέωσαν και φέρουν ευθύνη για αυτό, γνωρίζοντας ότι ο παίκτης εμφανίζει πολύ συχνά τραυματισμους.
Από κει και πέρα, προσωπικά με έχει κουράσει πάρα πολύ αυτή η κατάσταση.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προφανώς κάποιοι τον ανανέωσαν και φέρουν ευθύνη για αυτό, γνωρίζοντας ότι ο παίκτης εμφανίζει πολύ συχνά τραυματισμους.
+ 4abc_o_ karpouzas έγραψε:Μπαρκαρούτσος έγραψε:..........
ΜΙΣΟΣ ΤΑΞΙΚΟ
Στον El Kaddouri...αλλά στις τράπεζες, στους πολιτικούς κτλ, κοκοκό.
στανταρ εσενα καποιος κοντινος...η μακρινος... συγγενης σου ειναι ή ηταν παλιοκομμουνι..
εσυ αν και ... θεωρητικα..βλεπεις σωστα ταξικα τα πραγματα ...
στην ...πραξη ... εισαι λουμπεν προλεταριος
σεβασμο στους παικτες του ΠΑΟΚ ....που δεν κοροιδευουν
-
Καλησπέρα συνοπαδοι! Ημουν στο γηπεδο και θελω να πω πως οι αποδοκιμασιες ηταν πολυ χλιαρες, η πλειοψηφια εδωσε ενα ζεστο χειροκροτημα.
- ΑποστόληςΑ
ΑποστόληςΑ έγραψε:Να δω τι θα λέτε όταν ανανεωθεί το συμβόλαιό του για άλλον ένα χρόνο, όπως άλλωστε έχει δικαίωμα κάνει η ΠΑΕ (το συμβόλαιό του λήγει 30.06.2023 με δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο).

Μα δεν ανανεωθεί υπάρχει στο συμβόλαιο του όρος για +1 αν να τον ανανεώσει η ομάδα αν συμπληρώσει συγκεκριμένες συμμετοχές από ότι βλέπεις και εσύ και όλοι μας συμπλήρωσε λες; 3 ματς έπαιξε 22 ήταν εκτός αυτό που λες μόνο αν δεν βλέπει και οι διοίκηση και τον θέλει +1 χρόνο να σπαταλάει 700χιλΕ που παίρνει τώρα τι να πω

sourmenetes έγραψε:Προφανώς κανείς δεν έχει θέμα με τον παίκτη προσωπικό.

Συμφωνώ sourme εμένα να δεις προσωπικά πόσο με κούρασε στο 101%
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
inpaok
Ανακούφιση επικρατεί στις τάξεις του Δικεφάλου αναφορικά με την κατάσταση του Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο Μαροκινός είχε αποχωρήσει από την αναμέτρηση με τον Βόλο με πρόβλημα τραυματισμού και δάκρια στα μάτια.
Παρά τις αρχικές εκτιμήσεις που μιλούσαν για θλάση πρώτου βαθμού στους προσαγωγούς, οι εξετάσεις που υποβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (11/4), ήταν καλές, αφού φαίνεται να πρόλαβε τη θλάση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός αναμένεται να μείνει εκτός για περίπου δέκα ημέρες, και στη συνέχεια να τεθεί εκ νέου στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου, εφόσον όλα κυλήσουν ομάλα.
Ανακούφιση επικρατεί στις τάξεις του Δικεφάλου αναφορικά με την κατάσταση του Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο Μαροκινός είχε αποχωρήσει από την αναμέτρηση με τον Βόλο με πρόβλημα τραυματισμού και δάκρια στα μάτια.
Παρά τις αρχικές εκτιμήσεις που μιλούσαν για θλάση πρώτου βαθμού στους προσαγωγούς, οι εξετάσεις που υποβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (11/4), ήταν καλές, αφού φαίνεται να πρόλαβε τη θλάση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός αναμένεται να μείνει εκτός για περίπου δέκα ημέρες, και στη συνέχεια να τεθεί εκ νέου στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου, εφόσον όλα κυλήσουν ομάλα.
Το χειρότερο είναι ὀτι δεν πήραμε χαμπάρι πως έφτασε τόσες πολλές.ΑποστόληςΑ έγραψε:19 συμμετοχές έχει φέτος ο Ομάρ.
- Μπαρκαρούτσος
Είναι λογικό, γιατί έχει 622' συμμετοχής, ήτοι 32.7 λεπτά ανά αγώνα, κατά μέσο όρο.
Παρόμοια φάση με Biseswar, που κάποτε μας έπρηζαν εδώ ότι παίζει συνέχεια, ενώ (αυτή τη στιγμή) έχει 26 συμμετοχές και μόλις 663 λεπτά ανά αγώνα... Δηλαδή 25.5 λεπτά ανά αγώνα.
Αλλά κάποιος εδώ μας έλεγε ο Lucescu κάνει rebuild με Biseswar CF...
Τόση γνώση από ποδόσφαιρο έχετε ορισμένοι, αλλά εγώ είμαι ο μπασκετικός.
Παρόμοια φάση με Biseswar, που κάποτε μας έπρηζαν εδώ ότι παίζει συνέχεια, ενώ (αυτή τη στιγμή) έχει 26 συμμετοχές και μόλις 663 λεπτά ανά αγώνα... Δηλαδή 25.5 λεπτά ανά αγώνα.
Αλλά κάποιος εδώ μας έλεγε ο Lucescu κάνει rebuild με Biseswar CF...
Τόση γνώση από ποδόσφαιρο έχετε ορισμένοι, αλλά εγώ είμαι ο μπασκετικός.