Ιβάν Σαββίδης VI
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
μπορει να ειναι πολυ προσεκτικος με κανονες υγηεινης, και θεματα κοβιντ, αλλα σε αυτο το ΜΠ@ΥΡΔΕΛΟ που ζουμε,που τον εχουν στην...μπουκα επειδη ειναι Ρωσσος,
κα1ι αυτα που γινονται στην ΛΙΓΔΑ μας,θα ειναι παραλογο να ειναι αηδιασμένος, και ισως να τα..βροντηξει(μεσω πωλησης) και να φύγει?
Εσεις, εαν εισασταν στην θεση του, τι θα κάνατε?
κα1ι αυτα που γινονται στην ΛΙΓΔΑ μας,θα ειναι παραλογο να ειναι αηδιασμένος, και ισως να τα..βροντηξει(μεσω πωλησης) και να φύγει?
Εσεις, εαν εισασταν στην θεση του, τι θα κάνατε?

- sourmenetes
- Moderator
Κάθε χρόνο αυτό το παραμύθι το ακούμε...paokpantou έγραψε:Έναν Μυστακιδη ομωςMitsospaoki4 έγραψε:Μαζί σου 100%paokpantou έγραψε:Ιβαν......
Επεξεργάστηκε
mod team
Πουλά.....
Έναν Καρυπίδη ή έναν Αλαφούζο να είχαμε ..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν ο Σαββίδης πήρε πρωτάθλημα με αυτόν τον υπόκοσμο απέναντι του δεν μπορώ να φανταστώ τι μπουμπούκι πρέπει να έρθει και να παίζει την ίδια μπάλα με αυτούς.
Το πρόβλημα δεν είναι ο Ιβάν ως Ιβάν, το πρόβλημα είναι πως όσο υπάρχει αυτή η πολιτική κατάσταση δεν πρόκειται να ρίξει ούτε ένα ευρώ, ο Ιβάν.
Ούτε σε ομάδα, ούτε σε γήπεδο, ούτε πουθενά. Καταλαβαίνω μόνο ότι θα επενδύει σε ότι τον καλύπτει το διεθνές δίκαιο, καθώς το ελληνικό το έμαθε παααααααρα πολύ καλά με την υπόθεση της ΣΕΚΑΠ. Δεν μπλέκει με αυτούς και το έχει κάνει ξεκάθαρο.
Το πρόβλημα δεν είναι ο Ιβάν ως Ιβάν, το πρόβλημα είναι πως όσο υπάρχει αυτή η πολιτική κατάσταση δεν πρόκειται να ρίξει ούτε ένα ευρώ, ο Ιβάν.
Ούτε σε ομάδα, ούτε σε γήπεδο, ούτε πουθενά. Καταλαβαίνω μόνο ότι θα επενδύει σε ότι τον καλύπτει το διεθνές δίκαιο, καθώς το ελληνικό το έμαθε παααααααρα πολύ καλά με την υπόθεση της ΣΕΚΑΠ. Δεν μπλέκει με αυτούς και το έχει κάνει ξεκάθαρο.
- Mitsospaoki4
- Moderator
συμφωνα με ολα τα αιλλοινυκα εντυπα, sites κλπ στη λιστα Forbes με τους 6 πλουσιοτερους Ελληνες δεν αναφερεται πουθενα ο Σαββιδης, που ειναι 5ος, στη θεση του ειναι η λατση και ο λατσης, ενω αναφορα γινεται και για μια βραζιλιανα ελληνικης καταγωγης που ειναι πολυ πιο ψηλα στη λιστα
- Μπαρκαρούτσος
- navigator11
Γελάω με κάποια πράγματα που διαβάζω σήμερα στο συγκεκριμένο νήμα. Καλό είναι να υπάρχει ένα λογικό μέτρο σε όσα γράφονται από ορισμένους φίλους. Κι εγώ θέλω να έρθει στον ΠΑΟΚ ένας Σαββίδης επί 30. Που θα βάλει όμως και τα 30πλάσια σε σχέση με τον Ιβάν, ναι; Φαντάζει λογικό κάτι τέτοιο υπό τις παρούσες συνθήκες στην Μπανανία; Εγώ όχι απλά λέω όχι αλλά ξεκαρδίζομαι στα γέλια. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν επιθυμώ να δοθούν το καλοκαίρι σαφώς παραπάνω χρήματα σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό για το αγωνιστικό. Καλώς ή κακώς, αυτό όμως το έχω συνδυάσει με τις πολιτικές εξελίξεις στο μπορντέλο. Φαίνεται ότι ο Ιβάν έχει κατασταλάξει στο ότι με το ν@θ@ της Θιοντ@ρας στην εξουσία δεν έχει νόημα να σκορπάει χρήμα αναφορικά με τα ποδοσφαιρικά, όχι τουλάχιστον αυτά που θα ονειρευόταν κάθε οπαδός. Να πω όμως ότι τον αδικώ ψέματα θα είναι. Συνοψίζοντας, πέραν ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΟΓΩΝ που δεν πρόκειται, εννοείται, να ψηφίσω τον ακροδεξιό βούρκο του "πιο δυνατού βιογραφικού της χώρας" (μπααχαχαχα), είναι ΚΑΙ ο ΠΑΟΚ.
Εγω απλα δεν θελω αοριστους στοχους του χρονου. Αν δεν θελουν να βαλουν βαθια το χερι στην τσεπη, ας βγουν να μας πουν πως φετος (για του χρονου) ο μοναδικος στοχος θα ειναι να κανουμε ομαδα. Ή να πουλησουμε ακριβα. Ή οτιδηποτε. Εγω θα το δεχτω. Ισως γλυτωσουμε νωρις και απο την μιρλα των πανηγυρτζηδων.
Αλλα αν εχουμε ακομα μια χρονια το "ο ΠΑΟΚ παει καθε χρονο για πρωταθλημα" και δουμε μια απο τα ιδια στην μη ουσιαστικη ενισχυση της ομαδας, τοτε τα θελει ο κωλος τους και θα τα ακουσουν. Απο εμενα οχι, αλλα δεν θα αδικησω οποιον κραξει.
Οσο για τα εμποδια που μας βαζουν, θα μας τα βαζουν ΠΑΝΤΑ οταν απειλουμε. Και με νδ και με πασοκ και με συριζα και με τους τρεις μαζι. Οταν δεν απειλουμε, δεν θα μας πειραζουν. Δυστυχως θα πρεπει να ζησουμε με αυτο μεχρι να ερθει η μερα που θα ειναι αυτονοητο οτι θα ειμαστε απειλη καθε χρονο.
Αλλα αν εχουμε ακομα μια χρονια το "ο ΠΑΟΚ παει καθε χρονο για πρωταθλημα" και δουμε μια απο τα ιδια στην μη ουσιαστικη ενισχυση της ομαδας, τοτε τα θελει ο κωλος τους και θα τα ακουσουν. Απο εμενα οχι, αλλα δεν θα αδικησω οποιον κραξει.
Οσο για τα εμποδια που μας βαζουν, θα μας τα βαζουν ΠΑΝΤΑ οταν απειλουμε. Και με νδ και με πασοκ και με συριζα και με τους τρεις μαζι. Οταν δεν απειλουμε, δεν θα μας πειραζουν. Δυστυχως θα πρεπει να ζησουμε με αυτο μεχρι να ερθει η μερα που θα ειναι αυτονοητο οτι θα ειμαστε απειλη καθε χρονο.
Ναι γιατί η ίδια η λίστα Forbes τον έχει στους Ρώσους.tasso85 έγραψε:συμφωνα με ολα τα αιλλοινυκα εντυπα, sites κλπ στη λιστα Forbes με τους 6 πλουσιοτερους Ελληνες δεν αναφερεται πουθενα ο Σαββιδης, που ειναι 5ος, στη θεση του ειναι η λατση και ο λατσης, ενω αναφορα γινεται και για μια βραζιλιανα ελληνικης καταγωγης που ειναι πολυ πιο ψηλα στη λιστα
Γιατί την βραζιλιανα, τον Νιάρχο κ τον Μυστακίδη Έλληνες τους καταχωρεί το Forbes?
Nαι... και εμενα αυτο το...αόριστο..''η ομαδα θαπαλέψει για το καλυτερο'', κ.τ.λ, με εκνευριζει αφανταστα...
Να πουνε τι θέλει να κάνει το club, και θα το σεβαστούμε...ειναι το ποιο..''ντόμπρο'' νομίζω, απο τα μισόλογα, και την φλύαρη αισιοδοξία των παραγόντων...
Να πουνε τι θέλει να κάνει το club, και θα το σεβαστούμε...ειναι το ποιο..''ντόμπρο'' νομίζω, απο τα μισόλογα, και την φλύαρη αισιοδοξία των παραγόντων...

τελικά τελείωσε το πρωτάθλημα μείον 7 παιχνίδια....dani, βουλωμένο γράμμα διαβάζεις.danirifle έγραψε:ιβάν θα γίνω σκληρός μαζί σου
όντως όπως λέει ο tsou, με πορδές αυγά δε βάφονται
αυτά με τις αυτάρκειες πούλα τα στους φιλάθλους του ατρομήτου και του αστέρα
εδώ είναι ΠΑΟΚ και όπως σε κάθε μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα, ο ιδιοκτήτης πρέπει να πληρώνει και να "μπαίνει μέσα" αν θέλει να τη δει να κάνει πρωταθλητισμό
εκτός αν γουστάρεις να είμαστε 4οι
4ος έβγαινα και με ζαγοράκη διαχειριστή
ο ένας έκανε "διαχείριση", ο άλλος κάνει "αυτάρκεια". μάλλον παίζουμε με λέξεις της ίδιας σημασίας
δε γίνεται εμείς να παίζουμε με ολιβέιρα και μπράντον και ο αντίπαλος να παίζει με μπακαμπού και ελ αράμπι
γυρίσαμε μετά από χρόνια στην 4η θέση, δυστυχώς
ας κάνεις και συ την αυτοαξιολόγησή σου
Θα γίνεις και σκληρός. Με τον Ιβάν. Εσύ. Ο danirifle. Και ο τσού.Παληκάρια και οι δύο.
Μπανάρετε με απο τώρα πρίν γράψω αυτά που σκεφτομαι για
αυτα που διαβάζω.
Το έχει πεί 400 φορές , εσύ θές να το ακούς κάθε μέρα για να καλύπτεις τις ανάγκες σου; You understand greek?Woodman73 έγραψε:Nαι... και εμενα αυτο το...αόριστο..''η ομαδα θαπαλέψει για το καλυτερο'', κ.τ.λ, με εκνευριζει αφανταστα...
επεξεργαστηκε ελαφρως
mod team