ΠΑΟΚ - Αεκ 0-1,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Αεκ 0-1,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Το παιχνίδι κρίθηκε στην λεπτομέρια όπως κ το προηγούμενο ματς στην Τούμπα που το πήραμε 2-0.μεγαλη προσπάθεια από όλα τα παιδιά που δυστυχώς δεν φτάνει πάντα ,η Κούλα είναι η πιο καλή ομάδα που ήρθε Τούμπα,μας ζοριζει παραπολυ να κάνουμε το παιχνίδι μας καθώς είναι πολύ καλοί αθλητές .την διαφορά χθες την έκανε για μένα ο πάγκος ,καθόμουν στην 8 αυτοί σήκωσαν 4 παίκτες που θα μπορούσαν να είναι βασικοί κ εμείς τον καντουρι τον Μπράντον τον Βιερίνια .προχωράμε δεν πειράζει,είμαστε μέσα στην δεύτερη θέση ακόμη κ μπορούμε με λίγη τύχη .το γκολ της Κούλας είναι πεντακάθαρο όπως κ το φάουλ στον αγκουστο . Είχαν ένα κ αυτοί αδύναμο σημείο τα σέντερ Μπακ αλλά με Ολιβέιρα εκτός ρυθμού κ σβαμπ κόντρα δεν βγάζεις ποτέ ούτε πίεση μπορείς να κάνεις.
Σε ένα παράλληλο σύμπαν αυτό το υποκείμενο που ντρέπεται να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη δίνει το φάουλ στον Αουγκούστο 5 μέτρα έξω από την περιοχή,ο Τάισον κάνει το 1-0 με απευθείας εκτέλεση και σήμερα όλοι μετά από ακριβώς το ίδιο παιχνίδι μιλάνε για πρωτάθλημα.
Αυτό είναι το ποδόσφαιρο κύριοι...στιγμές κ λεπτομέρειες Θ
Αυτό είναι το ποδόσφαιρο κύριοι...στιγμές κ λεπτομέρειες Θ
Σε αυτό το παράλληλο σύμπαν Ρενέ πόσο ήταν το σκορ εκείνη τη στιγμη;
0-0
Όσο ήταν κ στο δικό μας την στιγμή της μη υπόδειξης φάουλ στον Αουγκούστο.
Και αν αυτό που έγραψες είναι καποιου είδους υπόνοια για το λανθασμένο σφύριγμα του υποκειμένου... προτιμώ 1000 φορές να είχαμε 0-1 στο 7ο λεπτό και μετά 83 λεπτά 50-50 διαιτησία,πάρα αυτό τα σίχαμα
Και αν αυτό που έγραψες είναι καποιου είδους υπόνοια για το λανθασμένο σφύριγμα του υποκειμένου... προτιμώ 1000 φορές να είχαμε 0-1 στο 7ο λεπτό και μετά 83 λεπτά 50-50 διαιτησία,πάρα αυτό τα σίχαμα
Η κουλα παντως μπαλα δεν παιζει. Εχει ισως τις καλυτερες μοναδες, αλλα ο τροπος επιθεσης τους ειναι γιομα και οτι κατσει. Στηριζονται στην ταχυτητα και στην δυναμη, οχι στην ομαδικη δουλεια.
Ειναι κακο αυτο αν παιρνουν τα ματς; Προφανως και οχι. Αλλα αν διαβασει κανεις το τι εχει γραφτει φετος για αυτη την ομαδα, πιστευει κανεις οτι παιζει κατι αναμεσα σε Μπαρτσελονα και Σιτι.
Ειναι κακο αυτο αν παιρνουν τα ματς; Προφανως και οχι. Αλλα αν διαβασει κανεις το τι εχει γραφτει φετος για αυτη την ομαδα, πιστευει κανεις οτι παιζει κατι αναμεσα σε Μπαρτσελονα και Σιτι.
Εγώ ο πάντως θυμάμαι και μια φάση που κάναμε τριγωνακια σχεδόν μέσα στην περιοχή τους, ε ταχύτητα τέτοια, που δεν προλάβαιναν ούτε με τα μάτια να παρακολουθήσουν.
Τέλος πάντων.
Από τη στιγμή που ο βαζελος δεν μπορεί να κερδίσει Βόλο και οαρης κόβει βαθμούς από γαύρο σε τέτοια στιγμή , μετά από γκέλα του πρωτοπόρου, δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα για τίποτα. Γίνονται απρόσμενα πράγματα και πιθανά θα συνεχίσουν.
Τέλος πάντων.
Από τη στιγμή που ο βαζελος δεν μπορεί να κερδίσει Βόλο και οαρης κόβει βαθμούς από γαύρο σε τέτοια στιγμή , μετά από γκέλα του πρωτοπόρου, δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα για τίποτα. Γίνονται απρόσμενα πράγματα και πιθανά θα συνεχίσουν.
renegade έγραψε:0-0
Και οι αεκτσηδες θα προτιμούσαν το ίδιο με σένα. Να μετράγε το γκολ.
Από εκεί και πέρα συμφωνώ πως όταν κατάλαβε το λάθος του , προσπάθησε να το διορθώσει με επιπλέον λάθη. Κι αυτό είναι δείγμα κακού διαιτητή.
Απλά δε χρειάζεται να κάνουμε το άσπρο μαύρο. . Δε θα ήθελα να ήμουν στη θέση να μου ακυρώσουν τέτοιο γκολ σε εκτός έδρας ντερμπυ
Εμένα αυτό που με ενοχλεί και αυτό προσπαθώ να καυτηριασω από χθες είναι η ανάγκη μας για αυτόμαστίγωμα .
Δεν γίνεται να γράφεις " δεν παίξαμε μπάλα και δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω" την στιγμή που η Κούλα ( η πιο επιθετική ομάδα του πρωταθλήματος) είχε μια φάση.
Δεν ξέρω τι περιμένουν κάποιοι?
Το να μπεις σε αυτά τα ματς και να έχεις 70-30 κατοχή και 10 καθαρές ευκαιρίες είναι ουτοπικό μάγκες.
Παιχνίδια που ο ένας πρώτο μέλημα έχει την ακύρωση του άλλου.
Ήρθε μία Κούλα δάσκαλεμένη στην Τούμπα , από το πρώτο λεπτό έπεφταν κάτω λες και τους χτυπούσε ηλεκτρικό ρεύμα.
Δυστυχώς εκεί φάνηκε γιατί η τούμπα είναι η χειρότερη έδρα. Αντί να πιέσει αντιπάλους και διαιτητή...αυτή στον κόσμο της.
Υγ Γιαπας εκ του αποτελέσματος μόνο ένας ηλίθιος στα προτιμούσα να είχε μετρήσει το γκολ και να έπαιζε ο διαιτητής πενήντα-πενήντα .
Επιπλέον δεν υπάρχει καμία ακύρωση γκολ. Υπάρχει σφύριγμα ( λανθασμένο βέβαια) πριν φτάσει η μπάλα στον παίκτη της Κούλας.
Και ναι προτιμώ χίλιες φορές να μου ακυρώσουν εικόνες του Καραϊσκάκης στο 7ο λεπτό και μετά να μην παίζει 9010 διαιτητής από τον συμβεί το αντίθετο . Πιστεύω ότι έχω πάρα πολλές περισσότερες πιθανότητες να φύγω με αυτό τον τρόπο με το διπλό
Δεν γίνεται να γράφεις " δεν παίξαμε μπάλα και δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω" την στιγμή που η Κούλα ( η πιο επιθετική ομάδα του πρωταθλήματος) είχε μια φάση.
Δεν ξέρω τι περιμένουν κάποιοι?
Το να μπεις σε αυτά τα ματς και να έχεις 70-30 κατοχή και 10 καθαρές ευκαιρίες είναι ουτοπικό μάγκες.
Παιχνίδια που ο ένας πρώτο μέλημα έχει την ακύρωση του άλλου.
Ήρθε μία Κούλα δάσκαλεμένη στην Τούμπα , από το πρώτο λεπτό έπεφταν κάτω λες και τους χτυπούσε ηλεκτρικό ρεύμα.
Δυστυχώς εκεί φάνηκε γιατί η τούμπα είναι η χειρότερη έδρα. Αντί να πιέσει αντιπάλους και διαιτητή...αυτή στον κόσμο της.
Υγ Γιαπας εκ του αποτελέσματος μόνο ένας ηλίθιος στα προτιμούσα να είχε μετρήσει το γκολ και να έπαιζε ο διαιτητής πενήντα-πενήντα .
Επιπλέον δεν υπάρχει καμία ακύρωση γκολ. Υπάρχει σφύριγμα ( λανθασμένο βέβαια) πριν φτάσει η μπάλα στον παίκτη της Κούλας.
Και ναι προτιμώ χίλιες φορές να μου ακυρώσουν εικόνες του Καραϊσκάκης στο 7ο λεπτό και μετά να μην παίζει 9010 διαιτητής από τον συμβεί το αντίθετο . Πιστεύω ότι έχω πάρα πολλές περισσότερες πιθανότητες να φύγω με αυτό τον τρόπο με το διπλό
Φίλοι, Τζος, νουνιες συμφωνούμε σχεδόν όλοι σε αυτό που γράφετε.
Ασφαλώς η ομάδα θέλει αρκετές προσθήκες?
Ωστόσο σύμφωνα με τα δείγματα των τελευταίων ετών τι λέμε?
Φέρτε τρείς παικταράδες και στηρίξτε το πλάνο.
Πέρσι τι κάναμε?
Φέραμε 12 αλλά στην ουσία κανένας από αυτούς δεν αλλάζει εικόνα, επίπεδο.
Γιατί αν υπήρχε σταθερά στα χαφ πλέον του νταγκλας δεν θα είχαμε αυτό το τραγελαφικό των δύο τελευταίων αγωνιστικών. Φύγε νταντας έλα σβαμπ. Φύγε σβαμπ έλα νταντας.
Κι αυτό δεν έχει να κάνει με το ένα κακό παιχνίδι κάποιου από τους δύο. Έχει να κάνει με την ανάγκη να συμπληρωθεί το κενό στα χαφ με παίκτη ολοκληρωμένο.
Ασφαλώς η ομάδα θέλει αρκετές προσθήκες?
Ωστόσο σύμφωνα με τα δείγματα των τελευταίων ετών τι λέμε?
Φέρτε τρείς παικταράδες και στηρίξτε το πλάνο.
Πέρσι τι κάναμε?
Φέραμε 12 αλλά στην ουσία κανένας από αυτούς δεν αλλάζει εικόνα, επίπεδο.
Γιατί αν υπήρχε σταθερά στα χαφ πλέον του νταγκλας δεν θα είχαμε αυτό το τραγελαφικό των δύο τελευταίων αγωνιστικών. Φύγε νταντας έλα σβαμπ. Φύγε σβαμπ έλα νταντας.
Κι αυτό δεν έχει να κάνει με το ένα κακό παιχνίδι κάποιου από τους δύο. Έχει να κάνει με την ανάγκη να συμπληρωθεί το κενό στα χαφ με παίκτη ολοκληρωμένο.
Η ομαδα ηταν κακη
Ο κορακας ηταν κακος
Η εξεδρα ηταν κακη
Δν αξιζαμε ν χασουμε αλλα χασαμε
Δν τελειωσε τιποτα
Ολοι θ χασουν κ αλλους βαθμους
Απλα χασαμε ακομα μια καλη ευκαιρια ν κανουμε το κολπο γκροσο
Ο κορακας ηταν κακος
Η εξεδρα ηταν κακη
Δν αξιζαμε ν χασουμε αλλα χασαμε
Δν τελειωσε τιποτα
Ολοι θ χασουν κ αλλους βαθμους
Απλα χασαμε ακομα μια καλη ευκαιρια ν κανουμε το κολπο γκροσο
- ΑποστόληςΑ
trouman έγραψε:Εγώ ο πάντως θυμάμαι και μια φάση που κάναμε τριγωνακια σχεδόν μέσα στην περιοχή τους, ε ταχύτητα τέτοια, που δεν προλάβαιναν ούτε με τα μάτια να παρακολουθήσουν.
Ναι, η άμυνά τους έχει θέματα, όπως όλες οι άμυνες δηλαδή (γαύρου, ΠΑΟΚ, ΑΕΧ, βάζελου). Το πρόβλημα είναι ότι χθες δεν παίξαμε σωστά για να την διασπάσουμε, όπως πριν από 40 μέρες.
Τα συναισθηματα ολων μας αλλαζουν πολυ γρηγορα....
Πρωτα λεμε, παμε να φτιαξουμε ομαδα 3ετιας, κανουμε 8-9 ισοπαλιες, λεμε ..ουτε 5αδα βγαινουμε..
μετα οαμε τρένο, λεμε....το ρποταθλημα ειναι εφικτο....
Ημασταν κακοι, δεν μπηκαμε να τους τελειώσουμε, οι αλλοι (στα δικα μου ματια) ισως ηταν λιγο ..πιο δυναμικοι? λιγο πιο..τυχεροι? πηραν το παιχνιδι...
Απλα, εαν πέρναμε το ματσς, θα ανέβαινε ψυχολογιακ η ομάδα, και ο κοσμος....
Δεν πειράζει, τουλαχιστον, ας κανουμε καλό παιχνίδι στο τηγάνι....

Πρωτα λεμε, παμε να φτιαξουμε ομαδα 3ετιας, κανουμε 8-9 ισοπαλιες, λεμε ..ουτε 5αδα βγαινουμε..
μετα οαμε τρένο, λεμε....το ρποταθλημα ειναι εφικτο....
Ημασταν κακοι, δεν μπηκαμε να τους τελειώσουμε, οι αλλοι (στα δικα μου ματια) ισως ηταν λιγο ..πιο δυναμικοι? λιγο πιο..τυχεροι? πηραν το παιχνιδι...
Απλα, εαν πέρναμε το ματσς, θα ανέβαινε ψυχολογιακ η ομάδα, και ο κοσμος....
Δεν πειράζει, τουλαχιστον, ας κανουμε καλό παιχνίδι στο τηγάνι....

Τις πρώτες δύο αγωνιστικές των πλέι ωχ δεν ήρθε ούτε ένας άσος. Η κίτρινη σβήστηκε για μεγάλο διάστημα ( είδε κανείς τον λιβάδι γκαρσια; ) και με κανονικό 0-1 στο 7' δεν χάναμε. Όλα αυτά αγνοούνται από τους δομικά άμπαλους Έλληνες αλλά και πολλούς συμπατριώτες μας που κρίνουν αποκλειστικά με το αποτέλεσμα.
Ήμασταν -5, πήγαμε -6. Η διαφορά καλύπτεται και τίποτα δεν τελείωσε. Τέταρτοι πάντως δεν βγαίνουμε.
Κρατήστε τα ΘΕΝΕΜ για το διπλό στην παπαρινα και τον τελικό κυπέλλου. Κι εκεί για σφαγή του αιώνα θα λένε αλλά το πουλάκι θα έχει πετάξει.
Ήμασταν -5, πήγαμε -6. Η διαφορά καλύπτεται και τίποτα δεν τελείωσε. Τέταρτοι πάντως δεν βγαίνουμε.
Κρατήστε τα ΘΕΝΕΜ για το διπλό στην παπαρινα και τον τελικό κυπέλλου. Κι εκεί για σφαγή του αιώνα θα λένε αλλά το πουλάκι θα έχει πετάξει.