Pc support

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Pc support

Δημοσίευση από gash04 »

paok87 έγραψε:Εχει κανεις τροπο να μετατρεψει σωστα .docx σε .doc ?

Εγκατέστησε αυτό

http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ξέρετε κανέναν ηλεκτρολογο φθινό??? Ξηγούμε...

Εχω Forthnet 2play έως 24Mbps. Αποσταση απο τον κομβο, όπως τη βρήκα εγώ και μου την επιβεβαίωσαν είναι 869 μέτρα (!) και θα έπρεπε το ρούτερ να κλειδώνει κάπου στα 23 (!). Αντ' αυτού το ρούτερ μου, κλειδώνει στα... 10 (!)...

Πηρα στη Forthnet, ευγενεστατοι και εξυπηρετικοι, και μου είπαν ότι έχω δίκιο και υπάρχουν 2 περιπτώσεις για το πρόβλημα μου.
1) Τα καλώδια μεσα στο σπίτι μου να έχουν πρόβλημα και να με μαμάει την ταχυτητα και
2) Να υπάρχει κάποιο προβλημα στα καλώδια της Forthnet...

Αυτοί μου πρότειναν να φωνάξω δικό μου ηλεκτρολόγο να το κοιτάξει αν έχω πρόβλημα στο σπίτι. Βεβαια μπορώ να πω και τεχνικό της Forthnet, αλλά αν το πρόβλημα το έχω εγώ στη γραμμή μου θα πληρώσω 60Ε τον έλεγχο που έκανε χωρις να το φτιάξει γιατί δεν έχει δικαιοδωσια. Αν το προβλημα είναι της εταιριας θα το δηλώσει στον ΟΤΕ και θα φύγει... Απο την άλλη αυτός μου λέει να φωνάξω ηλεκτρολόγο να δει το πρόβλημα και αν είναι δικό μου, να το φτιάξει αν φταίει η εταιρία να φωνάξω ανθρωπο της Forthnet για να το δει και στη συνέχεια να ειδοποιήσει τον ΟΤΕ χωρίς να με χρεώσει...

Αρα ψάχνω ηλεκτρολογο για να συνδέση το ρούτερ μου απ' ευθείας στην "εισαγωγή" (τι και που 'ναι αυτό δεν ξέρω), να το κάνουμε ρισετ και να δούμε που κλειδώνει (επικοινωνόντας με τη Φορθνετ για να μας πουνε που κλείδωσε μιας και δεν θα έχουμε υπολογιστή εκεί...) και αν η ταχυτητα είναι στα ίδια επίπεδα, πληρώνω τον ηλεκτρολόγο για τη διάγνωση τον διώχνω έρχεται ο τεχνικός της Forthnet το επανελέγχει ειδοποιεί τον ΟΤΕ και φεύγει χωρίς να απαιτεί φράγκα απο μένα... Αλλίως θα πρέπει να το φτιάξει ο ηλεκτρολόγος μέσα στο σπίτι...

Μήπως ξέρεται κάποιον φθινό ηλεκτρολογο για να κάνει δωρεαν αυτόν τον έλεγχο και αν έχω εγώ πρόβλημα να το φτιάξει και να πληρωθει τότε φυσικα??
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μέρος Θεσ/νικη... Ηλεκτρολόγοι απο άλλες πολεις θα μας χρεώσουν και τις βενζίνες δεν λέει...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ο Ντρημ είναι μια πολύ καλή επιλογή.. χαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Mails σε ανυποψίαστους πολίτες έχουν στείλει το τελευταίο διάστημα επιτήδειοι οι οποίοι, δήθεν από το υπουργείο Οικονομικών, στοχεύουν στην υποκλοπή προσωπικών στοιχείων πολιτών, όπως αριθμούς πιστωτικών καρτών.
Τα συγκεκριμένα email περιείχαν links που οδηγούσαν σε ψεύτικες οθόνες καταχώρησης στοιχείων, δίχως να έχουν καμία απολύτως σχέση με το Υπουργείο Οικονομικών. Ύστερα από καταγγελίες, η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων παραίνεσε τους πολίτες να αγνοούν τέτοιου mails διότι το Υπουργείο Οικονομικών δεν έχει ζητήσει ποτέ από τους πολίτες να αποκαλύψουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προσωπικά τους στοιχεία.
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Εμένα με στέλνουνε απο την Εθνικη Τράπεζα! Αλλά το link δεν δουλεύει και δεν γίνεται τπτ.

Α! Με στέλνει newsletter και ο Μιχάλης Καρχιμάκης, Βουλευτής Λασιθίου, με το ΠΑΣΟΚ! Τώρα που με βρήκε εμένα 800 χιλιόμετρα μακρια, δεν ξερω! Να 'μουν και κανα κομματόσκυλο... :)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Κανας ηλεκτρολόγος για το παραπάνω προβλημα??? :)
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Εγώ...gika

Αλλά θα σου κοστίσει λίγο παραπάνω. Αλλά η δουλειά θα γίνει!!!

Απλά μου βγάζεις μόνο τα εισητήρια. Τί είναι η Αυστραλία; μόνο 22 ώρες με το αεροπλάνο.

Δεν νομίζω να έχεις αντίρηση. :) :)
Άβαταρ μέλους
trobonaras

Δημοσίευση από trobonaras »

Μαγκες μιας και θα μετακομισω απο το πατρικο μου στο φοιτιτικο πλεον σπιτι,χρειαζομαι πι σι.
Και σημερα πρωι πρωι με κατεβηκε η ιδεα να το παρω απο βουλγαρια χωρις λογισμικο κ ετσι μπας κ βγει πιο φθηνα.
Το πλαισιο στην βουλγαρια ειναι πιο φθηνο απο το ελληνικο,με την αντιστοιχια του νομισματος θα με βγει καμια κατοσταρια πιο φθηνα.
Ξερει κανεις κανενα καλο μαγαζακι στη βουλγαρια και θα μου το προτεινατε να παρω απο εκει η θα τρεχω με εγγυησεις κ θα με πιασουν κοτσο?

thanx in advance αλανια
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

παρε πεδιλα σκι καλυτερα
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

+4
πρόσεξε να μην βγείς κουρεμένος απο τον ερχομό σου απο εκεί.
Πληκτρολόγιο να μην πάρεις μόνο θα σου βγεί και φθηνότερο το Pc. :)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

REalcon έγραψε:Εγώ...gika

Αλλά θα σου κοστίσει λίγο παραπάνω. Αλλά η δουλειά θα γίνει!!!

Απλά μου βγάζεις μόνο τα εισητήρια. Τί είναι η Αυστραλία; μόνο 22 ώρες με το αεροπλάνο.

Δεν νομίζω να έχεις αντίρηση. :) :)
Mιας και λεφτα δεν έχω, υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρω μονος? Μπορεις να δώσεις οδηγίες??
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

ρε σεις, μου ηρθε μια φλασια σημερα να βαλω firefox (απο τοτε που χρησιμοποιω νετ ειχα το opera) αλλα τωρα μπηκα στο site παρατηρησα οτι ενω ολα τα αλλα ειναι κανονικα, τα αρθρα στην κεντρικη και οι τιτλοι τους ειναι στα αγγλικα. τι φταιει? :)
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Πάτησες το ελληνικό σημαιάκι πάνω αριστερά; :)

Αν και πράγματι σε μερικούς υπολογιστές την αρχική την βγάζει στα αγγλικα... Στον Konqueror μου, πάντως, όχι...
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

paok4kyriakos έγραψε:Πάτησες το ελληνικό σημαιάκι πάνω αριστερά; :)
τελικά αυτο εφταιγε :) :) :) :)

αλλα οταν βγηκα και ξαναμπηκα ηταν παλι στα αγγλικα ρε γμτ!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”