ΠΑΟΚ-Αεκ 2/4-19:30,Novasports
-
montekristo
Re: ΠΑΟΚ-Αεκ 2/4-19:30,Novasports
την Τούμπα, ένα γήπεδο που η ΑΕΚ στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος έπαιξε κυριαρχικό ποδόσφαιρο και έχασε από δύο στιγμιαίες αβλεψίες και ατομικά λάθη, ........
Tάδε έφη δημοσιογράφος του χαρτιού! Οπότε πάμε καλά μη φοβάστε!
edit: Ο Κόλκας τρολάρει εν τω μεταξύ και γράφει πως κανόνισε ο ΠΑΟΚ να έχει τον Λούτσο στον πάγκο σε ολόγραμμα!! Είμαι σίγουρος πως πάρα πολλοι τον πίστεψαν.. Πιστεύω τα χαρτιά απόψε θα ψάχνουν νόμους και θα κάνουν τηλεφωνήματα για να δουν αν είναι νόμιμο!!!!
edit: Ο Κόλκας τρολάρει εν τω μεταξύ και γράφει πως κανόνισε ο ΠΑΟΚ να έχει τον Λούτσο στον πάγκο σε ολόγραμμα!! Είμαι σίγουρος πως πάρα πολλοι τον πίστεψαν.. Πιστεύω τα χαρτιά απόψε θα ψάχνουν νόμους και θα κάνουν τηλεφωνήματα για να δουν αν είναι νόμιμο!!!!
- ΑποστόληςΑ
ΘΕΝΕΜ ρε κολοχαρτα, ΘΕΝΕΜ.
Μόνο νίκη να πάρει φωτιά το μπουρδέλο...
ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΈΛΟ ΚΑΙΓΕΤΑΙ...βάλτε φωτιά κάψτε καλά...
Μόνο νίκη να πάρει φωτιά το μπουρδέλο...
ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΈΛΟ ΚΑΙΓΕΤΑΙ...βάλτε φωτιά κάψτε καλά...
-
paokpantou
Ομάδα αεκ δεν υπάρχει.. Εγώ ξέρω μια αεχ μόνο...
Σκίστε τους χαρτινους ακόμα μια φορά και πάμε για τον υπέρ πάντων αγώνα με τους γκει
Σκίστε τους χαρτινους ακόμα μια φορά και πάμε για τον υπέρ πάντων αγώνα με τους γκει
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Bluebeam Project ! Π.Α.Ο.Κ. αφού!!Χωρικός έγραψε:την Τούμπα, ένα γήπεδο που η ΑΕΚ στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος έπαιξε κυριαρχικό ποδόσφαιρο και έχασε από δύο στιγμιαίες αβλεψίες και ατομικά λάθη, ........
άντε ρε συ και μ εκανες να ψάχνω στο γκουγκλ τί είναι αυτό το μπλου μπιμ προτζεκτ!Λέω καμια μέθοδος προπονητικής θα είναι!

- V-olakiotis
Α.Ε.Χ. ειναι ρε παιδιά αρκτικόλεξο με κεφαλαία, μην το ξεφτλισουμε με τα πεζά!
Αεί Εσμέν Χάρτινοι, δηλαδή..
Σκίστε τους!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Αεί Εσμέν Χάρτινοι, δηλαδή..
Σκίστε τους!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- navigator11
Κάθε παιχνίδι εφεξής είναι δύσκολο. Παίζουμε για ένα μόνο αποτέλεσμα σε μια καυτή Τούμπα, αυτό θαρρώ πως είναι το μεγάλο μας πλεονέκτημα. Βασικά το ότι πάμε μόνο για νίκη. Συνήθως σε τέτοιες συνθήκες δεν τα πάμε άσχημα. Πιστεύω ότι θα έρθει η νίκη, εύκολα ή δύσκολα. Έστω και με Μπάτσι μόνο στο κοουτσάρισμα. Η ομάδα θεωρώ δεδομένο ότι είναι κατάλληλα προετοιμασμένη για την αποστολή της. Να τη βοηθήσουμε κι εμείς από την κερκίδα με όλες μας τις δυνάμεις.
- PAOK_Antarctica
δύσκολος αγώνας, διότι η κούλα μετά την βαριά ήττα από γαύρο και το Χ με τον βάζελο, παίζει με την πλάτη στον τοίχο και δεν έχει περιθώρια, όλοι πιστεύουν πως θα βγάλει αντίδραση. Μην ξεχνάμε πως στην κατάσταση που βρίσκεται η κούλα σήμερα, και το Χ θα θεωρηθεί ''αντίδραση'' που την κρατάει θεωρητικά μέσα στην διεκδίκηση του τίτλου.
Δεν πιστεύω βεβαίως πως θα κατέβει για το Χ αλλά για την νίκη, αλλά δεν θα την χαλάσει και ο ένας βαθμός.
Ο ΠΑΟΚ απεναντίας χαρακτηρίζεται από μια σεμνότητα, την οποία οφείλει στην προσέγγιση του προπονητή όσο αφορά την ομάδα, βλέποντας παιχνίδι-με-παιχνίδι.
Είναι πιο ομάδα από την κούλα, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε βάθος στον πάγκο μας.
Προσωπικά, πιστεύω πως μια καλή ενδεκάδα είναι:
Κοτάρσκι,
Ίνγκα (εφόσον παίξει, αλλιώς αναγκαστικά Κάργας που δεν εμπιστεύομαι κ-α-θ-ό-λ-ο-υ), Κούλιε (εφόσον παίξει, αλλιώς θα ήθελα να δω βασικό Μιχαηλίδη, ασχέτως αν θα είναι το πρώτο του παιχνίδι)
Σάστρε (ακόμη και αν είναι έτοιμος ο Λύρα, προτιμώ Σάστρε αυτή την περίοδο) - Ζίβκο (θα είναι δύσκολη αυτή η μεριά και θέλουμε πνευμόνια, νεύρα και ανεβοκατεβάσματα που ο Ράφα δεν έχει συνολικά)
Αουγκούστου - Ντάντας (Σβαμπ για γύρω στο 60-65')
Κωνσταντέλιας
Νάρεϊ - Τάισον (θέλουμε την ταχύτητα και κυρίως την έκρηξή του)
Ολιβέιρα
Το μόνο αβαντάζ που δίνω στην κούλα, είναι τα κουλά της Θ4. Στο πρώτο αντικείμενο, η κούλα δεν θα είναι το ίδιο κουτί με τον αγώνα πρωταθλήματος. Ο πρώτος παίχτης τους που θα δεχθεί αντικείμενο, θα μείνει ξάπλα έως την επιστροφή στην Αθήνα. Είμαι 100% βέβαιος πως οι παίχτες της κούλας έχουν εντολές να ζητήσουν διακοπή αγώνα στο πρώτο αντικείμενο.
Και πολύ φοβάμαι πως τα κουλά της Θ4 θα τους δώσουν πολλές ευκαιρίες να κλέψουν τον αγώνα.
Μοναδική μου ελπίδα να νοθεύσουν τις ρετσίνες και να είναι όλοι τάβλα πριν τον αγώνα.
Δεν πιστεύω βεβαίως πως θα κατέβει για το Χ αλλά για την νίκη, αλλά δεν θα την χαλάσει και ο ένας βαθμός.
Ο ΠΑΟΚ απεναντίας χαρακτηρίζεται από μια σεμνότητα, την οποία οφείλει στην προσέγγιση του προπονητή όσο αφορά την ομάδα, βλέποντας παιχνίδι-με-παιχνίδι.
Είναι πιο ομάδα από την κούλα, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε βάθος στον πάγκο μας.
Προσωπικά, πιστεύω πως μια καλή ενδεκάδα είναι:
Κοτάρσκι,
Ίνγκα (εφόσον παίξει, αλλιώς αναγκαστικά Κάργας που δεν εμπιστεύομαι κ-α-θ-ό-λ-ο-υ), Κούλιε (εφόσον παίξει, αλλιώς θα ήθελα να δω βασικό Μιχαηλίδη, ασχέτως αν θα είναι το πρώτο του παιχνίδι)
Σάστρε (ακόμη και αν είναι έτοιμος ο Λύρα, προτιμώ Σάστρε αυτή την περίοδο) - Ζίβκο (θα είναι δύσκολη αυτή η μεριά και θέλουμε πνευμόνια, νεύρα και ανεβοκατεβάσματα που ο Ράφα δεν έχει συνολικά)
Αουγκούστου - Ντάντας (Σβαμπ για γύρω στο 60-65')
Κωνσταντέλιας
Νάρεϊ - Τάισον (θέλουμε την ταχύτητα και κυρίως την έκρηξή του)
Ολιβέιρα
Το μόνο αβαντάζ που δίνω στην κούλα, είναι τα κουλά της Θ4. Στο πρώτο αντικείμενο, η κούλα δεν θα είναι το ίδιο κουτί με τον αγώνα πρωταθλήματος. Ο πρώτος παίχτης τους που θα δεχθεί αντικείμενο, θα μείνει ξάπλα έως την επιστροφή στην Αθήνα. Είμαι 100% βέβαιος πως οι παίχτες της κούλας έχουν εντολές να ζητήσουν διακοπή αγώνα στο πρώτο αντικείμενο.
Και πολύ φοβάμαι πως τα κουλά της Θ4 θα τους δώσουν πολλές ευκαιρίες να κλέψουν τον αγώνα.
Μοναδική μου ελπίδα να νοθεύσουν τις ρετσίνες και να είναι όλοι τάβλα πριν τον αγώνα.
- kataramenos5
Γαυρος να γινεις ζηλεψες
την προσφυγιά ρεζιλεψες
για ενα τιτλο απο χαρτι
κλαψουριζες στο δικαστη
κουλα πτανα στη ψυχη
Μ αυτους παιζουμε.Παραμαζωμα..
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ .
την προσφυγιά ρεζιλεψες
για ενα τιτλο απο χαρτι
κλαψουριζες στο δικαστη