Η ομάδα ήταν ανώτερη από τη Λάρισαproedros έγραψε:Κανονικό πέναλτυ ήταν…Πάνω στη γραμμή..Απογοήτευση αυτή η ομάδα…Μόνο ο Μπράντονιτς ξεχωρίζει…Κάνεις άλλος…
ΠΑΟΚ Β' 2022-23
Re: ΠΑΟΚ Β' 2022-23
- kataramenos5
Δωρο το καναμεeorptol1 έγραψε:παντως ειμαστε απιστευτα αφελης ομαδα πολλα λαθη καθαρα απο ελλειψη συγκεντρωσης παικτων σε καποιες στιγμες ......
Εγώ βλέπω ποιοι αξίζουν να είναι στο ρόστερ της πρώτης ομάδας και δεν βλέπω άλλον από τον Μπραντονιτςgeorge188 έγραψε:Η ομάδα ήταν ανώτερη από τη Λάρισαproedros έγραψε:Κανονικό πέναλτυ ήταν…Πάνω στη γραμμή..Απογοήτευση αυτή η ομάδα…Μόνο ο Μπράντονιτς ξεχωρίζει…Κάνεις άλλος…
-
- Επικοινωνία:
Μόνο αυτό; στο πέναλτι που κερδίσαμε και χάσαμε δεν έδωσε κίτρινη κάρτα στον αμυντικό ή οποία θα ηταν ή δεύτερη. Το δεύτερο γκολ των τυριών προήλθε από ανάποδο φάουλ.Οπως και δυο-τρια ανεξήγητα ανάποδα σφυρίγματα. Για τους Λαρισαίους τι να πω; Το κόμπλεξ τους να τους αφήσει για πολλά χρόνια ακόμα στην αφάνεια. Υγ: Άσε ρε Γκορντε να το εκτελέσει το γαμηδι Ο Bradonjic να τους το χώσει αχαλίνωτα.Τζαμπα ήττα από μία από τις πιο κομπλεξικες ομάδες και πόλεις της Ελλάδας. MVP Brandonjic,Ouedraogo,Ninua ενώ μου άρεσαν και οι Χατζηστραβός,Moricelli και Σαλαμούρας.Αδυναμος κρίκος ο Δαρελας και απογοήτευση για μια ακόμα φορά στους τερματοφύλακες που δυστυχώς όσο έχω παρακολουθήσει δεν έχουμε κάτι αξιόλογο. Ότι πάει μέσα, γράφει!Mitsospaoki4 έγραψε:Το πέναλτι ήταν εκτός περιοχής
Ο νινουα άλλος παίκτης... μέχρι και σπριντ έκανε
Γκορντε από τότε που άνοιξε το στόμα του ο μ@λακας ο Τάι πάει από το κακό στο χειρότερο

Γκορντε από τότε που άνοιξε το στόμα του ο μ@λακας ο Τάι πάει από το κακό στο χειρότερο
- V-olakiotis
-
Μπραντονιτς και Τσοπουρογλου
τα πλεον θετικα στοιχεια σημερα!
Ο Δαρελας δυνατος αλλα διχως πολυ
καλη φυσικη κατασταση ωσπου βγηκε
σε αντιθεση με τον Τσαουση που αντεξε.
Καλος ο Ουεντραογκο αλλα διχως καθολου
επιθετικογενη στοιχεια στο παιχνιδι του
και απεναντι σε χαφ χαμηλης ποιοτητας!
Χατζηστραβος πολλες ημιτελεις ενεργειες!
Νινουα πολυ στατικος στο 1ο ημιχρονο αλλα
ανεβηκε καπως στο 2ο με καποιες μπαλιες.
Μορικελι και Παναγιωτου λιγοι απεναντι σε
εναν δυνατο φορ διχως τεχνικη καταρτιση!
Μπαλωμενος σε παρα πολυ ρηχα νερα.-
Καλο μαθημα για ολους τους για
να μαθουν να καθαριζουν τα ματς.-
Ηττα διχως συνεπειες. Παμε παρακατω!
Υ.Γ. Εμετικά τα τυρια στην κερκιδα.-
τα πλεον θετικα στοιχεια σημερα!
Ο Δαρελας δυνατος αλλα διχως πολυ
καλη φυσικη κατασταση ωσπου βγηκε
σε αντιθεση με τον Τσαουση που αντεξε.
Καλος ο Ουεντραογκο αλλα διχως καθολου
επιθετικογενη στοιχεια στο παιχνιδι του
και απεναντι σε χαφ χαμηλης ποιοτητας!
Χατζηστραβος πολλες ημιτελεις ενεργειες!
Νινουα πολυ στατικος στο 1ο ημιχρονο αλλα
ανεβηκε καπως στο 2ο με καποιες μπαλιες.
Μορικελι και Παναγιωτου λιγοι απεναντι σε
εναν δυνατο φορ διχως τεχνικη καταρτιση!
Μπαλωμενος σε παρα πολυ ρηχα νερα.-
Καλο μαθημα για ολους τους για
να μαθουν να καθαριζουν τα ματς.-
Ηττα διχως συνεπειες. Παμε παρακατω!
Υ.Γ. Εμετικά τα τυρια στην κερκιδα.-
Καθαρά ήταν όλα τα πέναλντι, δε νομίζω ότι χρειάζεται να το ψυρίζουμε σε αυτό το επίπεδο τόσο αν έπρεπε να μείνουν με 10. Άλλωστε έχουν περισσότερα να μάθουν σε αυτές τις ηλικίες παίζοντας εναντίον 11... και πήραν ένα καλό μάθημα σήμερα για το πότε τελειώνει ένα ματς και πόσο συγκεντρωμένοι πρέπει να είναι ως το τέλος.
Γενικά με τις καλές (στην επίθεση) και με τις κακές (στην άμυνα) στιγμές μας ήμασταν αλλά και πάλι ελαφρώς ανώτεροι από Αελ...
Τσαούσης εμφανώς ανέτοιμος αυτή τη στιγμή για play off
Εκτός από τους συνήθεις υπόπτους νομίζω αρκετό ενδιαφέρον σήμερα είχαν κ οι Δαρέλας κ Σαλαμούρας
Στην όντως "κακή" περιγραφή ήταν ο Δημήτρης Μπουμπουγιάτζης αν δεν κάνω λάθος...
Γενικά με τις καλές (στην επίθεση) και με τις κακές (στην άμυνα) στιγμές μας ήμασταν αλλά και πάλι ελαφρώς ανώτεροι από Αελ...
Τσαούσης εμφανώς ανέτοιμος αυτή τη στιγμή για play off
Εκτός από τους συνήθεις υπόπτους νομίζω αρκετό ενδιαφέρον σήμερα είχαν κ οι Δαρέλας κ Σαλαμούρας
Στην όντως "κακή" περιγραφή ήταν ο Δημήτρης Μπουμπουγιάτζης αν δεν κάνω λάθος...
ηταν καθαρο της αελ;;;;;σε παρακαλώ φίλεShadow έγραψε:Καθαρά ήταν όλα τα πέναλντι
Καταλαβαίνω πως οι διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι μικρές, πως έχουμε ακόμα άπειρους πιτσιρικάδες, αλλά θα ήθελα να ελέγχουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού πιο αποτελεσματικά.
Βέβαια με Ουεντραόγκο και Νινούα δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι. Ο Σαλαμούρας ίσως πρέπει να ξεκινάει, αλλά και αυτός παίρνει αρκετές λάθος τοποθετήσεις. Όλοι έχουν μια βιασύνη, αδικαιολόγητη.
Έτσι όπως το βλέπω, ο Χατζηστραβός είναι ο καλύτερος αυτής της ομάδας. Ο Μπράντονιτς ακολουθεί αλλά φαίνεται περισσότερο από τα νούμερα που γράφει. Κανείς από τους 2 δεν πιστεύω πως μπορεί να ανταπεξέλθει στην πρώτη ομάδα.
Ο Δαρέλας έχει κάποια στοιχεία αλλά θέλει πολλή δουλειά.
Αυτά από τα λίγα που έχω δει.
Βέβαια με Ουεντραόγκο και Νινούα δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι. Ο Σαλαμούρας ίσως πρέπει να ξεκινάει, αλλά και αυτός παίρνει αρκετές λάθος τοποθετήσεις. Όλοι έχουν μια βιασύνη, αδικαιολόγητη.
Έτσι όπως το βλέπω, ο Χατζηστραβός είναι ο καλύτερος αυτής της ομάδας. Ο Μπράντονιτς ακολουθεί αλλά φαίνεται περισσότερο από τα νούμερα που γράφει. Κανείς από τους 2 δεν πιστεύω πως μπορεί να ανταπεξέλθει στην πρώτη ομάδα.
Ο Δαρέλας έχει κάποια στοιχεία αλλά θέλει πολλή δουλειά.
Αυτά από τα λίγα που έχω δει.
- ΑποστόληςΑ
Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι η ομάδα αυτή δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο. Επιπλέον αλλάζει συνεχώς γιατί πρέπει να δοκιμάζονται όλοι. Επιπλέον σήμερα δεν έπαιζαν οι διεθνείς με την Κ19.
Παρόλα αυτά αν ο απαράδεκτος Gorde είχε βάλει το πέναλτυ τώρα θα είχαμε κερδίσει.
Παρόλα αυτά αν ο απαράδεκτος Gorde είχε βάλει το πέναλτυ τώρα θα είχαμε κερδίσει.
Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που η Β ομάδα παίζει με εντελώς διαφορετικό τρόπο από τη μεγάλη?
Είναι δύσκολο να διακρίνεις ποδοσφαιριστές σε μια ομάδα που συνεχώς αλλάζει την σύνθεση της, όπως προαναφερανε και οι παραπάνω φίλοι.
Νεαροί αθλητές κυρίως, με αντιπάλους για χρόνια σε υψηλότερο επίπεδο.
Οι γνώστες κι αυτοί που τους ζουν κρίνουν καλύτερα και τους ξεχωρίζουν σύμφωνα με τα ατομικά τους στοιχεία.
Ας θυμηθούμε και τα παιχνίδια του Κουλιερακη.
Ωστόσο έκριναν ότι με τα στοιχεία που είχε και το νεαρό της ηλικίας θα μπορούσε...
Δοκιμάστηκε, βρήκε την ευκαιρία, δούλεψε και προχωρά.
Σε αυτές τις ηλικίες το κλικ που θα κάνουν είναι ικανό να εμφανίσουν ένα εντελώς διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο σε μικρό χρονικό διάστημα.
Λυρατζης, Τσιγγαρας, κωνσταντελιας είναι κάποια παραδείγματα
Νεαροί αθλητές κυρίως, με αντιπάλους για χρόνια σε υψηλότερο επίπεδο.
Οι γνώστες κι αυτοί που τους ζουν κρίνουν καλύτερα και τους ξεχωρίζουν σύμφωνα με τα ατομικά τους στοιχεία.
Ας θυμηθούμε και τα παιχνίδια του Κουλιερακη.
Ωστόσο έκριναν ότι με τα στοιχεία που είχε και το νεαρό της ηλικίας θα μπορούσε...
Δοκιμάστηκε, βρήκε την ευκαιρία, δούλεψε και προχωρά.
Σε αυτές τις ηλικίες το κλικ που θα κάνουν είναι ικανό να εμφανίσουν ένα εντελώς διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο σε μικρό χρονικό διάστημα.
Λυρατζης, Τσιγγαρας, κωνσταντελιας είναι κάποια παραδείγματα