Κύπελλο Ελλάδας Ποδοσφαίρου 2022-23
- Μπαρκαρούτσος
Re: Κύπελλο Ελλάδας Ποδοσφαίρου 2022-23
Εγώ έκανα τη διαγραφή. Η ανάγνωση που έκανα ήταν ότι ειρωνεύεσαι τον gpap (με τον οποίο, παρεμπιπτόντως, συμφωνώ 100% εδώ) και του μίλησες σε στυλ "Σιγά μην μας πληρώσουν και το κατούρημα ρε φίλε!".
Η υπόλοιπη Mod Team το διάβασε όπως το λες εσύ και μπήκα να διορθώσω το λάθος μου.
Συγγνώμη.
Το αρχικό post, λοιπόν, έλεγε:
Επίσης να εγγυηθούν ότι θα έχουμε στάσεις για νερό, κατούρημα και βενζίνες.
Η υπόλοιπη Mod Team το διάβασε όπως το λες εσύ και μπήκα να διορθώσω το λάθος μου.
Συγγνώμη.
Το αρχικό post, λοιπόν, έλεγε:
Επίσης να εγγυηθούν ότι θα έχουμε στάσεις για νερό, κατούρημα και βενζίνες.
-
Οκ! It happens! Ίσως δεν ήμουν πολύ ξεκάθαρη όπως το έγραψα.
Έχω την εντύπωση πάντως πως δεν μας θέλουν γενικά. Το φέρνουν από εδώ το φέρνουν από εκεί. Στο τέλος θα πούνε κεκλεισμένων και μόνο προσκλήσεις
Έχω την εντύπωση πάντως πως δεν μας θέλουν γενικά. Το φέρνουν από εδώ το φέρνουν από εκεί. Στο τέλος θα πούνε κεκλεισμένων και μόνο προσκλήσεις
- Μπαρκαρούτσος
Ποτέ Αθήνα κι ας με διευκολύνει προσωπικά. Χάσαμε καμμία 20αρια τελικούς ας νιώσουν και οι απέναντι τη γλύκα. Ας μην υπέγραφε ο Μπέζος. Θα μου πεις, ποιος θα ασχοληθεί από την ΠΑΕ για τα αυτονόητα...
- Μπαρκαρούτσος
Το τι στησιμο εχει να πεσει λογω του οτι ο ΠΑΟΚ αν παρει το κυπελλο στελνει καποιον απο τους 3 του ΠΟΚ στην οικονομικη ξηρασια του Κονφερενς δεν λεγεται...
Το στησιμο βλεπω να ξεκιναει απο την εδρα του τελικου που οσο πλησιαζουμε μεθοδευεται η λυση ΟΑΚΑ
Το στησιμο βλεπω να ξεκιναει απο την εδρα του τελικου που οσο πλησιαζουμε μεθοδευεται η λυση ΟΑΚΑ
ΓΣΠ Λευκωσιας και 20 Μαϊου πιο προσφατο επεισοδιο στο σηριαλ
- john4serres
Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Στις 20 Μαΐου στη Λευκωσία ο τελικός
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος πρότεινε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet να διεξαχθεί στις 20 Μαΐου στη Λευκωσία, με την Επιτροπή να κάνει δεκτή την πρότασή του.
Το τοπίο για την ημέρα και την έδρα διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet παρέμενε ανοικτό μέχρι και σήμερα. Κι αυτό διότι κατά τη διάρκεια της σημερινής (07/04) συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, ο πρόεδρος Τάκης Μπαλτάκος πρότεινε να διεξαχθεί ο τελικός στη Λευκωσία στις 20 Μαΐου, δηλαδή μια ημέρα πριν από τις εθνικές εκλογές.
Μία πρόταση που έγινε δεκτή από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Αυτή η ημερομηνία είχε αρχικά επιλεγεί για τη διεξαγωγή του τελικού, με εναλλακτική να ήταν το Σάββατο 27 Μαΐου. Το γήπεδο που θα διεξαχθεί ο τελικός θα είναι το "ΓΣΠ", χωρητικότητας 22.800 θεατών.
Υπενθυμίζεται ότι μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το ζευγάρι του τελικού. στους πρώτους ημιτελικούς, η ΑΕΚ νίκησε 3-0 τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena, ενώ ο ΠΑΟΚ 1-5 τη Λαμία στο Αθανάσιος Διάκος.
- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
20 Μαΐου τελικός ποδοσφαίρου και 21 Μαΐου εκλογές; Ποιο τζιμάνι το σκέφτηκε αυτό;
Να μαντέψω...;
Να μαντέψω...;
Κινηση μεγαλου παικτου απο τον πρωθυπουργο..
Σου λεει το 90% οσων πανε σε ενα τελικο κυπελλου δεν με ψηφιζουν...
Τους στελνω εκτος χωρας και οτι σωσουμε απο την καλπη κερδος ειναι...
- Μπαρκαρούτσος
Τώρα το σκέφτηκα. Το master plan του Κούλη, η κίνηση ματ που θα πάρει τις εκλογές:
20.000 ΠΑΟΚτσήδες και χανούμια μαζί ενώνονται και μετά τον τελικό σκάνε νύχτα στα κατεχόμενα, μέχρι τις 7 το πρωί το νησί καθαρίζει από τουρκική παρουσία.
80% ΝΔ στις εκλογές.
20.000 ΠΑΟΚτσήδες και χανούμια μαζί ενώνονται και μετά τον τελικό σκάνε νύχτα στα κατεχόμενα, μέχρι τις 7 το πρωί το νησί καθαρίζει από τουρκική παρουσία.
80% ΝΔ στις εκλογές.
- john4serres
19-21 Μαϊου είναι και το final 4 στο Kaunasnunies4 έγραψε:Κινηση μεγαλου παικτου απο τον πρωθυπουργο..
-