Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
Κανονικά πρέπει Gr-exit για 25 χρόνια και βλέπουμε. Μόνο έτσι θα φύγουν οι κατσαρίδες.
Η μόνη λύση για το ποδόσφαιρο.
Η μόνη λύση για το ποδόσφαιρο.
Διέρευσε το βίντεο του παχύδερμου να πετάει τη φούστα. Οι άνθρωποι είναι βαθειά προβληματικοί.
Grexit μέχρι να μη ζει κανένας από όσους από εμάς ζούμε σήμερα μπας και γίνει σωστή επανεκίνηση.
Grexit μέχρι να μη ζει κανένας από όσους από εμάς ζούμε σήμερα μπας και γίνει σωστή επανεκίνηση.
Οχι Grexit, σιγα μην τους αφησουμε να μας χαλασουν την μερα. Αντιπροεδρος ΠΑΕ που λεει για τοξικοτητα πεταει φουστα στα μουτρα του προεδρου της ΕΠΟ, ο αθλητικος δικαστης και «πλεον εισαγγελεας Αρειου Παγου» που τους χαιδευει να τα βλεπει. Εμεις σοβαροι, παμε για νταμπλ και να μαλωσουν μεταξυ τους να διαλυθουν.
- PAOK_Antarctica
Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους με τις δηλώσεις του Λουτσέσκου και την τοξικότητά τους.
Εγω βλεπω πονο για μας απο ολους και οπως εγραψε και ενας αλλος φιλος μας περιμεναν να χασουμε στη φωλια. Παμε να τους παρουμε το νταμπλ
Εχω σπαμαρει καθε ψευτοαντικειμενικο που μας τα χε κανει καρπουζια για τον Λουτσεσκου και την τοξικοτητα. Δεν βγαζουν κιχ, σκυμμενο κεφαλι και γαργαρες στον χοντρο. Περαστικα σε οσους υποφερουν απο συνδρομο της Στοκχολμης. Ετσι για να ξερουμε τι λεμεPAOK_Antarctica έγραψε:Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους με τις δηλώσεις του Λουτσέσκου και την τοξικότητά τους.
Έτσι και εκλείψει ο χοντρός α', ο χοντρός β' θα μεταναστεύσει την ίδια μέρα Νότια Αμερική με ψεύτικο όνομα, να μην τον βρίσκει κανείς.
μια χαρά τους την έστησε ο Μπαλτακος. Κρυφη κάμερα και ξεφτιλισμα
-
Μακάρι όλο αυτό το σκηνικό στην διάσκεψη να ήταν προμελετημενο.
Ο Μπαλτακος δεν αντέδρασε σε καμια προσβολή το ιδιο και ο Μπενετ στα επανειλημμένα "μ@λ@κ@ς".
Ίσως και μακαρι να έγινε έτσι ώστε οι χοντροί να φάνε το τυράκι και να πάνε φακελωμενοιστην ΟΥΕΦΑ.
Βέβαια έχω ισχυρές αμφιβολίες αν η ΟΥΕΦΑ κάνει κάτι σοβαρό ώστε το κόκκινο σίχαμα να εξαφανισθεί για πολλά πολλά χρόνια.
Ο Μπαλτακος δεν αντέδρασε σε καμια προσβολή το ιδιο και ο Μπενετ στα επανειλημμένα "μ@λ@κ@ς".
Ίσως και μακαρι να έγινε έτσι ώστε οι χοντροί να φάνε το τυράκι και να πάνε φακελωμενοιστην ΟΥΕΦΑ.
Βέβαια έχω ισχυρές αμφιβολίες αν η ΟΥΕΦΑ κάνει κάτι σοβαρό ώστε το κόκκινο σίχαμα να εξαφανισθεί για πολλά πολλά χρόνια.
Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
Οτι θεμα και να εχω με τον Μπαλτακο, δεν πρεπει να μασησει. Για να τον κραζουν κατι καλο κανει.
Σιγα μην αγγιξει η ουεφα τον χοντρο. Σαν να περιμενουμε να αγγιξει η αμερικη τον Κουλη...
Ισα ισα ειναι ευκαιρια για τον χοντρο να μας δειξει ποσο μεγαλες πλατες εχει και στην ουεφα. Επιδειξη ισχυος θα κανει στην πλατη του Μπαλτακου.
Εδω δεν τον αγγιζουν εισαγγελεις και δικαστες, τι να λεμε?!
Μακαρι να γινει κατι αλλα δεν..
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ισα ισα ειναι ευκαιρια για τον χοντρο να μας δειξει ποσο μεγαλες πλατες εχει και στην ουεφα. Επιδειξη ισχυος θα κανει στην πλατη του Μπαλτακου.
Εδω δεν τον αγγιζουν εισαγγελεις και δικαστες, τι να λεμε?!
Μακαρι να γινει κατι αλλα δεν..
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η χρονική συγκυρία που συμβαίνουν όλα αυτά είναι άκρως ενδιαφέρουσα. Για να δούμε την εξέλιξη. Κάτι μου λέει ότι μετά το Μάιο το ποδόσφαιρο θα πάρει βαθιά ανάσα...
- Shivaspace
εσωκομματικές προστριβές, μεταξύ των ενοίκων της πολυκατοικίας ..αυτός ο κωθτάκης ομως πιάνει μια πυλωτή απο μόνος του
Εσωτερική διαρροή μεταξύ Γαύρου και Άρη. Ο ένας έκανε ο άλλος τραβούσε για το σόου.