Live αγωνες του ΠΑΟΚ στο Internet

Ότι έχει σχέση με Multimedia που αφορούν τον ΠΑΟΚ μας...
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Re: Live αγωνες του ΠΑΟΚ στο Internet

Δημοσίευση από Thanos4 »

επειδη ειμαι λιγο ασχετος...........

ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ Η ΟΧΙ ΤΟ ΜΑΤΣ?????????
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Απ' ότι λένε θα το δούμε...
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Al jazeera sport+8 και Alfa TV cyprous κλειδωμένα.... Ξέρει κανείς με ποιον τρόπο μπορούμε να τα "σπάσουμε" ή να βρούμε από κάπου κάρτες;;;
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι σε συνεργασία με το CONN-X TV, προσφέρει σε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ζωντανή μετάδοση του αγώνα Heerenveen-ΠΑΟΚ, στο "Παλατάκι". Με τη βοήθεια γιγαντοοθόνης που θα τοποθετηθεί μέσα στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ, θα παρακολουθήσουμε όλοι μαζί την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009, την προσπάθεια της αγαπημένης μας ομάδας στην Ολλανδία, για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Ο αγώνας Heerenveen-ΠΑΟΚ ξεκινά στις 7.45μ.μ. και οι πόρτες του γηπέδου θα είναι ανοικτές από νωρίς το μεσημέρι. Εξυπακούεται ότι είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ η είσοδος για όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ».

http://www.gazzetta.gr/content/view/44424/35/
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

Το έχω γράψει νομίζω πλέον άπειρες φορές....
Δεν λέω... πολύ καλή κίνηση από την ΚΑΕ που σαφέστατα θα κοιτάξει και αυτή να πουλήσει κανα διαρκείας μες την βαβούρα, όμως μάγκες...
ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο Τούμπα και Θεσσαλονίκη!

Ξέρω φυσικά πως θεωρητικά... η ΠΑΕ δεν μπορεί να διαπραγματευτεί με τηλεοπτικούς σταθμούς στους εκτός έδρας αγώνες, όμως αυτό που γίνετε από τότε που έκλεισε συμφωνία ο Γούμενος με την Νόβα με αποκορύφωμα τα πρόσφατα με την Con-Ex, επιτρέψτε μου... όμως δεν αρμόζει σε έναν σύλλογο όπως τον ΠΑΟΚ που κάποτε είχε εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς στο εξωτερικό!

Εγώ και 10 άλλοι καλώς και θα ξεκινήσουμε μεθαύριο από το Ντόρτμουντ για Ολλανδία.
Ο υπόλοιπος κόσμος όμως.... που στον διάολο να δει μεθαύριο τον μεγαλύτερο σε κρισημότητα αγώνα του ΠΑΟΚ; Αυτή η αδιαφορία της πολιτείας, των ΜΜΕ αλλά και της διοίκησης της ΠΑΕ.... έχει καταντήσει να είναι πλέον σκέτη αηδεία. Το να λες δεν μπορούμε εμείς να κάνουμε κάτι... είναι εύκολο. Μαγκιά είναι όμως να ψαχτείς! Να ευαισθητοπιηθείς!!!
Δηλαδή πρέπει να γίνoυμε ειδικοί τεχνίτες στο να σπάμε κάρτες, για να μπορέσουμε να δούμε στο εξωτερικό... και ειδικότερα οι πιτσιρικάδες μας τον ΠΑΟΚ;
Έχει γεμίσει γαυράκια, χανουμάκια, ανύπαρκτους και βαζελάκια η Γερμανία. Φαινόμενο αφάνταστο πριν 15-20 χρόνια! Και ρωτάω εγώ τώρα... πως να γίνουν οι πιτσιρικάδες ΠΑΟΚ... όταν, τον ανύπαρκτο τον έδειχνε η ΕΡΤ και πλέον ο ΣΚΑΙ (ελευθερα κανάλια), τον βάζελο, το χανούμι και τον γαύρο... τους δείχνει στα γερμανικά συνδρομητικά τουλάχιστον 15 φορές τον χρόνο... για τα της Σούπερ Λιγκ ούτε καν να το αναφέρω εφόσον τους δείχνει κάθε Σαββατοκύριακο το ελέυθερο ΕΡΤ Sat.
Τι να πω... ειλικρινά έχει γίνει αηδειαστική η φάση με τα τηλεοπτικά.
Στο κάτω κάτω μπορείς σαν ΠΑΕ να πας και να αγοράσεις τον αγώνα από τα ολλανδικό RTL (80 χιλιάρικα κοστίζει)... και να τον πουλήσεις μέσω του επίσημου site για 4-5 Ευρώ σε stream. Δεν θέλει και μεγάλη επιστήμη.... στην Γερμανία το κάνουνε ακόμα και ομάδες της Γ' Εθνικής. Δηλαδή ούτε τόσο.... ;
Αν είσαι μάγκας θα βγάλεις και 5-6 φράγκα... Να μην κοιτάμε μόνο πως να τα πέρνουμε από τον κοσμάκι... και κατά τα άλλα “δεν είναι θέμα της ΠΑΕ!” Είναι και παρα είναι....
Επιτέλους ας δώσει κάποιος τέλος σε αυτήν την μ@λακία!

:twisted:
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Αδερφε πολυ σωστα οσα λες :D
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

REalcon έγραψε:
evans4 έγραψε:απλως επανελαβε: Πατερ ημων, ο εν τις ουρανης......... :) :) :) :)
Πάτερ ημών ο εν τοις ουρανοίς,
αγιασθήτω το όνομά Σου,
ελθέτω η Βασιλεία Σου,
γεννηθήτω το θέλημά Σου ως εν ουρανώ και επί της γης.
Τον άρτον ημών τον επιούσιον δος ημίν σήμερον,
και άφες ημίν τα οφειλήματα ημών, ως και ημείς αφίεμεν τοις οφειλέταις ημών.
Και μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν, αλλά ρύσαι ημάς από του πονηρού.

Εγώ το επανέλαβα πάντως και τελείωσα την προσευχή :)

Το Θαύμα θα γίνει δεν μπορεί κάτι θα βρούμε.
Πάρε το αεροπλάνο κι έλα κάτω στη Μελβούρνη ρε...Να το δούμε στο σύνδεσμο
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Αδερφέ paokpool σε χαιρετώ από την άλλη άκρη της γης και προσυπογράφω όσα λες...Χίλιες φορες να δίνω λεφτά στο site του ΠΑΟΚ και να βλέπω όλα τα παιχνίδια μέσα-έξω (με streaming) παρα να τα δίνω αλλου (όπως στη NoVA πέρσι).

Και γιατί όχι να μην κάνει το site πακέτο με όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ μέσα-έξω και Ευρωπαϊκά και να κάνει μια τιμή fix για όλη τη χρονια.Το τι χρήμα θα βγάλουν από αυτό δεν λέγεται.

Και θα μπορούσαν να κάνουν κάποιες εκπτώσεις ίσως για συνδέσμους του εξωτερικού ξέρω γω.Πολλά μπορείς να κανεις εάν υπάρχει διάθεση και μεράκι.Αλλα OK δεν είναι και ο Superman ο Ζαγοράκης.Ζω γι αυτή τη μέρα όπου θα μπορούμε να είμαστε αυτάρκεις σε αυτό το θέμα και να μη παρακαλάμε κανένα πούστη
Άβαταρ μέλους
Eliu4

Δημοσίευση από Eliu4 »

μαγκες πολυ σωστα τα λετε. πολλοι δεν το καταλαβαινουν αλλα με το να μη μας δειχνουν κρατικα καναλια ελευθερα κ να ψαχνουμε απο δω κ απο κει μπας κ δουμε αγωνα της ομαδας μας συρρικνωνομαστε. δυστηχως ομως ετσι ειναι. οι τηλεορασεις θελουν καλο εμπορευμα για να πουλανε. τωρα θα μου πεις εμεις δεν πουλαμε? για σκεψου το ομως.. απο ποτε εχεις να παιξεις καλη μπαλα ( τα σκουληκια δεν εχουν βγει πανω απο τριτοι εδω κ δεκαετιες αλλα τους δειχνει ι νετ.. γιατι? γιατι ολοι λενε ... ο αρουλης παιζει καλη μπαλα..), μετα σκεψου ποσο καιρο εχουμε να παιξουμε ευρωπη? 4 χρονια αδερφε.. 4 χρονια ειναι οχι πολλα για μας. απλα αδιανοητο. γιαυτο χρειαζεται οχι μονο μια μεγαλη επιτυχια. αλλα μια σταθεροτητα στις επιτυχιες, οχι να εχουμε στοχο την τετραδα οπως λεει ο φιλτατος πρποπονητης μας αλλα σταθερα στη κορυφη. τωρα θα μου πεις.. γινεται σταθερα στη κορυφη? για σκεψου το χανουμι? εχει 15 χρονια να παρει πρωταθλημα ΑΛΛΑ τρωει τρελο σπρωξιμο απο ΜΜΕ κτλπ κ την εχουνε καθε χρονο για διεκδικητη του τιτλου.. γιατι?? μα γιατι ειναι συνεχεια εκει κοντα... α κ μη ξεχασω...κερδιζει κ κανα ντερμπυ..
με λιγα λογια.. σημερα το ματς ειναι κομβικο για να μην μικρυνουμε κ αλλο...
ο λαος υπαρχει.. αλλα χωρις αγωνιστικη ομαδα κ διοικηση μπορει να μικρυνει..
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Έτσι ακριβώς paokpool !

Δεν ξέρω φυσικά ποιά politics κρύβονται πίσω από όλες αυτές τις ιστορίες με τα τηλεοπτικά και την "κεντρική διαχείριση", όμως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρέπει να καταλάβει ότι η παρούσα κατάσταση δεν συμφέρει τον Π.Α.Ο.Κ. μεσο-μακροπρόθεσμα με τίποτα !

Έστω και τώρα, πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται εναλλακτικές λύσεις στο θέμα των τηλεοπτικών, πριν να είναι πολύ αργά...

Ναι, ναι, ξέρω: η ΠΑΕ δεν διαχειρίζεται τα δικαιώματα των εκτός έδρας αγώνων... Όμως, όπως γράφει και ο paokpool (και έχουμε ξανασυζητήσει και με τον Zorro4 στο topic για το PAOK Channel), υπάρχουν κι άλλες λύσεις...Δεν είναι δυνατόν ο λαός μιας από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και με τόσους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο, και μόνον αυτός, εν έτει 2009 να ψάχνει καφετέριες και εστιατόρια για να δει την ομάδα του...

Φίλε Eliu4, έχω την εντύπωση ότι τα κανάλια δεν (πρέπει να) ενδιαφέρονται καθόλου για το τί ποιότητας αγώνες δείχνουν σε ότι αφορά τις ελληνικές ομάδες. Το κριτήριο είναι μόνο ένα: πόσοι ενδιαφέρονται για την ομάδα? πόσο λαό (δηλ. πελάτες) έχει πίσω της?

Με αυτό το κριτήριο, η πλήρης αδιαφορία για τα ματς του ΠΑΟΚ είναι άδικη και παραπέμπει αναγκαστικά στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν πίσω της σκοπιμότητες...

Όμως, αυτή η άδικη μεταχείριση του δικού μας λού έναντι όλων των άλλων είναι μια ευκαιρία:
- για να δείξουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί, και
- για να αναζητήσουν οι υπεύθυνοι της δικής μας ομάδας τις πρέπουσες εναλλακτικές...

Και για να μην παρεξηγηθώ από κανέναν, αυτά σας τα λέει κάποιος:
- που στηρίζει μέχρι τέλους την παρούσα διοίκηση της ΠΑΕ και θεωρεί δεδομένο ότι χωρίς αυτήν η ομάδα μόνο άσχημα πράγματα μπορεί να περιμένει, και
- είναι ήδη συνδρομητής στη ΝΟΒΑ εδώ και χρόνια και πρόκειται να γίνει συνδρομητής και στο κόνεξ - γιατί ειλικρινά αυτό το πράγμα δεν αντέχεται ξανά... Είδαμε αυτές τις μέρες ζωντανά στην Ελλάδα όλες τις Ντέμπρετσεν, τις Κοπεγχάγες, τις Σέριφ της Ευρώπης και δεν θα δούμε τον Π.Α.Ο.Κ.... απίστευτο...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Πολύ σωστά τα λένε τα παιδιά. Η ανάλυση του Gordon και του paokpool είναι πέρα για πέρα σωστή.

Αν είναι δυνατόν, σήμερα να βγαίνουμε στη...ζητιανιά για να δούμε την ΠΑΟΚΑΡΑ μας....

Να σας πω ωστόσο ότι τις τελευταίες ημέρες ο ΟΤΕ σκέφτεται σοβαρά το conn-x να το βάλει στο ψηφιακό του μπουκέτο, να το κάνει δηλαδή συνδρομητική τηλεόραση όπως τη nova. Οι πρώτοι μήνες του conn-x TV δεν του απέφεραν αυτά που προσδοκούσε ως έσοδα και μετά και τις αντιδράσεις που ακούγονται για τα ελληνικά ματς που δείχνει (έδειξε και φιλικά του ΄Αρη, μην το ξεχνάμε) προβληματίζονται.

Όχι πως έχει καμία σημασία για μας, απλά το αναφέρω.
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

Τελικα υπαρχει σαιτ στο ιντερνετ που να το δειχνουν..αν ναι ριχτε ενα λινκ...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

GORDON έγραψε:

Με αυτό το κριτήριο, η πλήρης αδιαφορία για τα ματς του ΠΑΟΚ είναι άδικη και παραπέμπει αναγκαστικά στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν πίσω της σκοπιμότητες...

Αυτό παρατηρώ και εγώ.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

θα το δούμε τελικά στο Internet ή θα την πάθουμε σαν την άλλη φορά (με valerenga) που είδαμε τα πρώτα 5 λεπτά και μετά τζίφος??
Γνωρίζουμε επίσης στην Αθήνα κάποια standard μέρη που θα δείξει τον αγώνα??
Άβαταρ μέλους
lefis

Re: ΧΕΡΕΝΒΕΝ-ΠΑΟΚ LIVE

Δημοσίευση από lefis »

αδερφε καλως ηρθες.πολυ χρησιμη η πληροφορια σου αλλα ριχτην εδω
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic ... 22#p218822

και μην γραφεις κεφαλαια.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Multimedia”