Προετοιμασία, προπονήσεις και φιλικά ποδοσφαίρου 22-23
Re: Προετοιμασία & Φιλικά 2022-23 | Apeldoorn 27/6-10/7
Δεν ξέρω αν θα μπει του χρόνου ο Τζίμας, αλλά ο Μπράντονιτς νομίζω είναι το εξτρεμ που θα απογειώσει την ομάδα του χρόνου μετά τον Νοέμβριο
Πολυ ψευτικος σαν σκαρι ο Μπραντονιτς, δεν ξερω αν θα αντεξει στο ξυλο...
Ο Ρικαρντο μ αρεσε παρα πολυ στα στιγμιοτυπα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
+1Gospi έγραψε:Πολυ ψευτικος σαν σκαρι ο Μπραντονιτς, δεν ξερω αν θα αντεξει στο ξυλο...
Θυμίζει λίγο Ντελια ο Ρικάρντο
Μακάρι να δώσει λύσεις από του χρόνου
Η βασικη μου απορια οσον αφορα στα εξτρεμ, δεν ειναι τοσο το κατα ποσο μπορουν να βοηθησουν οι ηδη υπαρχοντες, αλλα κατα ποσο ειναι και καλυτεροι απο αυτους π εχει ο ανταγωνισμος, αλλα και κατα ποσο μπορουν να σταθουν σε ευρωπαικα ματς απεναντι σε πραγματικα δυνατους αντιπαλους.
Διαβασα τις δηλωσεις ΚυρΚυρ οτι η ομαδα του χρονου θα εχει 1-2 ποιοτικες προσθηκες στην ενδεκαδα. Δηλαδη θεωρουν πως με 1-2 ποιοτικες προσθηκες μπορει η ομαδα να ανταπεξελθει σε 3 διοργανωσεις? Εκ των οποιων η μια θα ειναι η ευρωπη? Με αντιπαλους τυπου μπενφικα αγιαξ? Μακαρι. Απλα φοβαμαι οτι η εικονα π εχουμε ειναι πλασματικη. Η ομαδα παιζει σε ενα χαμηλου επιπεδου πρωτάθλημα και ο σοβαρος της ανταγωνισμος εχει και αυτος προβληματα. Πολυ φοβαμαι πως τοσο εμεις οσο και οι του ΠΟΚ παλι θα εχουμε αναγουλες στα ευρωπαικα ματς.
Διαβασα τις δηλωσεις ΚυρΚυρ οτι η ομαδα του χρονου θα εχει 1-2 ποιοτικες προσθηκες στην ενδεκαδα. Δηλαδη θεωρουν πως με 1-2 ποιοτικες προσθηκες μπορει η ομαδα να ανταπεξελθει σε 3 διοργανωσεις? Εκ των οποιων η μια θα ειναι η ευρωπη? Με αντιπαλους τυπου μπενφικα αγιαξ? Μακαρι. Απλα φοβαμαι οτι η εικονα π εχουμε ειναι πλασματικη. Η ομαδα παιζει σε ενα χαμηλου επιπεδου πρωτάθλημα και ο σοβαρος της ανταγωνισμος εχει και αυτος προβληματα. Πολυ φοβαμαι πως τοσο εμεις οσο και οι του ΠΟΚ παλι θα εχουμε αναγουλες στα ευρωπαικα ματς.
Αντικειμενικά να το δούμε από θέμα ποιότητα όντως θες 2 παίκτες .
Ένα αριστερό μπακ και ένα χάφ δίπλα από τον Ντάγκλας .
Στο φορ έχεις ποιότητα , αμφιβολία αντοχής σε 3 διοργάνωσης έχεις όποτε θεωρητικά είσαι στο ψάξιμο .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ένα αριστερό μπακ και ένα χάφ δίπλα από τον Ντάγκλας .
Στο φορ έχεις ποιότητα , αμφιβολία αντοχής σε 3 διοργάνωσης έχεις όποτε θεωρητικά είσαι στο ψάξιμο .
Sent from my iPhone using Tapatalk
- buffalobill4
Φίλε γκοσπι, ο λουτσεσκου βασίζεται στην ομαδική δουλειά και όχι στα ατομικά χαρακτηριστικά του κάθε παίκτη. Αυτό είναι γνωστό. Προτιμάει δηλαδη κάποιον που του κάνει την δουλειά στο γήπεδο από κάποιον που μπορεί να είναι καλύτερος σε χαρακτηριστικά. Εδώ προτιμούσε να παίζει επί χρόνια με τον καντουρι αριστερό "εξτρεμ" απλά γιατί του έδινε την κυκλοφορία της μπάλας και τη σωστή τακτική προσέγγιση. Ο καντουρι σαν εξτρεμ είναι όχι μόνο χειρότερος του ανταγωνισμού αλλά και από εξτρεμ ομάδων που αυτή τη στιγμή είναι στα πλέι άουτ.Gospi έγραψε:Η βασικη μου απορια οσον αφορα στα εξτρεμ, δεν ειναι τοσο το κατα ποσο μπορουν να βοηθησουν οι ηδη υπαρχοντες, αλλα κατα ποσο ειναι και καλυτεροι απο αυτους π εχει ο ανταγωνισμος, αλλα και κατα ποσο μπορουν να σταθουν σε ευρωπαικα ματς απεναντι σε πραγματικα δυνατους αντιπαλους.
Τώρα αν μπορέσουμε ως ΠΑΟΚ να φέρουμε εξτρεμ με ντριπλα, γρήγορο, έφεση στο γκολ και παράλληλα καλύτερη τακτική προσήλωση από τον ζιφκοβιτς, τότε σίγουρα αυτός θα παίξει. Ωστόσο μέχρι να μάθει τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, θα φάει πάγκο. Εκτός και αν ο προπονητής βρει τρόπο να κρύψει τις αδυναμίες του όπως κάνει τώρα για παράδειγμα με τον σοαρες. Κρύβει το ότι είναι αργός και όχι ο καλύτερος αμυντικός βάζοντας από εκεί τον ζιφκοβιτς που εμφανώς παίζει εξαιρετική ομαδική άμυνα με σκοπό να εκμεταλλευτει την άριστη σέντρα του σοαρες και την πολύ καλή συμμετοχή του στο πασινγκ γκεημ της ομάδας.
Από την στιγμή που ο λουτσεσκου άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού από την μονότονη κατοχή μπάλας στην σκυλίσια πίεση, το άμεσο παιχνίδι και τις καταστάσεις τρανζισιον εγώ είμαι πεπεισμένος πως η ομάδα με 2 πινελιές στην βασική ενδεκάδα του χρόνου θα σαρώσει εγχώρια και στην Ευρώπη μπορεί να κανει καλή πορεία.
- alex ntepo
Πάντως απ' ό,τι μπορεί κανείς να καταλάβει από ένα βίντεο με highlights, είναι γεγονός ότι ο Αντρέ Ρικάρντο από τη στιγμή που μπαίνει στο ματς είναι σε ΟΛΕΣ τις φάσεις, με πολύ αξιόλογες έως και εντυπωσιακές ενέργειες! Μακάρι να δούμε ωραία πράγματα από αυτόν, όπως και από τον Μπράντονιτς. Με αυτούς τους δύο και την επιστροφή Μιχαηλίδη αμέσως αμέσως το ρόστερ σου βαθαίνει με τρεις - ως φαίνεται και μένει να αποδειχθεί - πολύ καλές λύσεις.
Εμένα και οι δύο μου άρεσαν. Παρα πολύ για να είμαι ειλικρινής.
Θεωρώ ότι και οι δύο θα έχουν θέση στο ρόστερ.
Θεωρώ ότι και οι δύο θα έχουν θέση στο ρόστερ.
Εμένα μου θυμίζει τον Αντρέ.Napoli4 έγραψε:+1Gospi έγραψε:Πολυ ψευτικος σαν σκαρι ο Μπραντονιτς, δεν ξερω αν θα αντεξει στο ξυλο...
Θυμίζει λίγο Ντελια ο Ρικάρντο
Μακάρι να δώσει λύσεις από του χρόνου
Πιστεύω ότι του χρόνου θα είναι πολύ πιο ενεργός στο ρόστερ
υπαρχει και ο Κανις τον οποιο αφησαμε,μεχρι το τελος της σαιζον στον Πανσερραικο
γνωστοι μου που πηγαινουν στο γηπεδο, λενε πως ειναι οτι καλυτερο εχουν μπροστα
οπότε εχουμε δυο εξτρεμ που θα πανε στην προετοιμασια,ο ενας να ανταπεξελθει
στα θελω του προπονητη,ειμαστε μια χαρα
και δεν θα καλυψουν και μεγαλο μερος του μπατζετ
γνωστοι μου που πηγαινουν στο γηπεδο, λενε πως ειναι οτι καλυτερο εχουν μπροστα
οπότε εχουμε δυο εξτρεμ που θα πανε στην προετοιμασια,ο ενας να ανταπεξελθει
στα θελω του προπονητη,ειμαστε μια χαρα
και δεν θα καλυψουν και μεγαλο μερος του μπατζετ
Ρε παιδιά τώρα σοβαρολογούμε; Κανίς, Ρικαρντο, Μπραντονιτς κ με 1-2 είμαστε καλά; Κ τι ωραία σχέδια αλλά ρε γαμωτο θέλουν λεφτά για περιμένετε να δούμε κ στις εκλογές τι θα γίνει.
Σφίξιμο στο στομάχι ήταν οι μαμακιες του Κυρ squared.
Σφίξιμο στο στομάχι ήταν οι μαμακιες του Κυρ squared.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Προτιμώ να έρθουν 4-5 παίχτες υψηλού επιπέδου που θα ανεβάσουν την ομάδα επίπεδο, παρά 10 μέτριοι..
Στους μεσοεπιθετκους το καλοκαίρι υπό νορμάλ συνθήκες πρέπει να φύγουν Καντουρι, Μπισε, Μουργκ, ενώ παίζει και πώληση ζιφκο (τα γράψε η Forza τις προάλλες)
Ας έρθει ένας παιχταρας και ας ανεβούν Μπραντονιτς, Ρικάρντο αν όντως πείσουν.
Έχουμε καιρό για μα τα συζητήσουμε αυτά, προέχουν όμως οι τελικοί της ομάδας.
Στους μεσοεπιθετκους το καλοκαίρι υπό νορμάλ συνθήκες πρέπει να φύγουν Καντουρι, Μπισε, Μουργκ, ενώ παίζει και πώληση ζιφκο (τα γράψε η Forza τις προάλλες)
Ας έρθει ένας παιχταρας και ας ανεβούν Μπραντονιτς, Ρικάρντο αν όντως πείσουν.
Έχουμε καιρό για μα τα συζητήσουμε αυτά, προέχουν όμως οι τελικοί της ομάδας.
Μα το ερωτημα δεν ειναι αν μας κανει ο Ζιφκο ή ναρει, αλλα καταποσο μπορει ο Ρικαρντο ή ο Μπραντονιτς μπορει να ενταχθει στο συστημα λουτσεσκου και να παιξει αμεσο ποδοσφαιρο με σωστες μεταβιβασεις και σωστη κυκλοφορια. Γιατι σίγουρα ο Λουτσεσκου στηριζεται στην ομαδικη δουλεια και οχι στην ατομικη ποιοτητα, αλλα οπως ειδαμεκαι σ αρκετά ματς φετος, για να λειτουργήσει το συστημα του, απαιτειται ενα ελαχιστο επιπεδο ποιοτητας. Το εχουν αυτοι οι δυο?buffalobill4 έγραψε:Φίλε γκοσπι, ο λουτσεσκου βασίζεται στην ομαδική δουλειά και όχι στα ατομικά χαρακτηριστικά του κάθε παίκτη. Αυτό είναι γνωστό. Προτιμάει δηλαδη κάποιον που του κάνει την δουλειά στο γήπεδο από κάποιον που μπορεί να είναι καλύτερος σε χαρακτηριστικά. Εδώ προτιμούσε να παίζει επί χρόνια με τον καντουρι αριστερό "εξτρεμ" απλά γιατί του έδινε την κυκλοφορία της μπάλας και τη σωστή τακτική προσέγγιση. Ο καντουρι σαν εξτρεμ είναι όχι μόνο χειρότερος του ανταγωνισμού αλλά και από εξτρεμ ομάδων που αυτή τη στιγμή είναι στα πλέι άουτ.Gospi έγραψε:Η βασικη μου απορια οσον αφορα στα εξτρεμ, δεν ειναι τοσο το κατα ποσο μπορουν να βοηθησουν οι ηδη υπαρχοντες, αλλα κατα ποσο ειναι και καλυτεροι απο αυτους π εχει ο ανταγωνισμος, αλλα και κατα ποσο μπορουν να σταθουν σε ευρωπαικα ματς απεναντι σε πραγματικα δυνατους αντιπαλους.
Τώρα αν μπορέσουμε ως ΠΑΟΚ να φέρουμε εξτρεμ με ντριπλα, γρήγορο, έφεση στο γκολ και παράλληλα καλύτερη τακτική προσήλωση από τον ζιφκοβιτς, τότε σίγουρα αυτός θα παίξει. Ωστόσο μέχρι να μάθει τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, θα φάει πάγκο. Εκτός και αν ο προπονητής βρει τρόπο να κρύψει τις αδυναμίες του όπως κάνει τώρα για παράδειγμα με τον σοαρες. Κρύβει το ότι είναι αργός και όχι ο καλύτερος αμυντικός βάζοντας από εκεί τον ζιφκοβιτς που εμφανώς παίζει εξαιρετική ομαδική άμυνα με σκοπό να εκμεταλλευτει την άριστη σέντρα του σοαρες και την πολύ καλή συμμετοχή του στο πασινγκ γκεημ της ομάδας.
Από την στιγμή που ο λουτσεσκου άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού από την μονότονη κατοχή μπάλας στην σκυλίσια πίεση, το άμεσο παιχνίδι και τις καταστάσεις τρανζισιον εγώ είμαι πεπεισμένος πως η ομάδα με 2 πινελιές στην βασική ενδεκάδα του χρόνου θα σαρώσει εγχώρια και στην Ευρώπη μπορεί να κανει καλή πορεία.
Αυτή τη στιγμή έχουμε 4 μεσοεπιθετικους πρώτης γραμμής + τον Ρικάρντο ( προσωπικά δεν πιστεύω ότι ο μπραντονιτς μπορεί να σταθεί στην πρώτη ομάδα).
Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας ακόμα μεσοεπιθετικος που θα πάρει το συμβόλαιο του καντουρι , έτσι ώστε να υπάρχει και ποιότητα και ποσότητα για τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Μια πολύ καλή επιλογή ( αν και μου την είχε δώσει πολύ η συμπεριφορά του) θα ήταν ο πέλκας
Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας ακόμα μεσοεπιθετικος που θα πάρει το συμβόλαιο του καντουρι , έτσι ώστε να υπάρχει και ποιότητα και ποσότητα για τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Μια πολύ καλή επιλογή ( αν και μου την είχε δώσει πολύ η συμπεριφορά του) θα ήταν ο πέλκας
το θέμα είναι αν θέλουμε ένα παίκτη στο επίπεδο του Πέλκα( στα θετικά ότι είναι Έλληνας) ή έναν παίκτη σε τοπ επίπεδο για τα ελληνικά δεδομένα. Για μένα ο Πέλκας είναι αναβάθμιση σε σύγκριση με τον Καντουρι και τον Μπισε, αλλά θα προτιμούσα κάτι καλύτερο.