Ληκισκού - ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Ληκισκού - ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μια νικη και την κουλα τωρα και δεν το χανουμε παιδες.
Ρε σεις...μην τρελαίνεστε! Εδώ θα είναι ο Λούτσος , πού θα πάει; Ο.Κ ας μιλάει με τον παγκο με...γουοκι τόκι! Ασε που υπερ του θα λειτουργήσει η φάση, ξέρει αυτός!!!
Όσο για σας που λέτε οτι εκανε μλκ κ.τ.λ.π, πού είδατε να πετάει αντικείμενο; Γιατί εγώ δεν είδα. Ουτε στο βίντεο που εδειξε με ζουμ η νοβα.
Λιγος και χσμενος ο ρεφ. Καλά που ήταν ο Αλβανός στο βαρ.
Όσο για τα ερπετά, περιμένατε τίποτα λιγότερο;;
Πάμε για το χαρτί τώρα λοιπόν!!!
υ.γ Ο Λούτσος δεν το χάνει!
Όσο για σας που λέτε οτι εκανε μλκ κ.τ.λ.π, πού είδατε να πετάει αντικείμενο; Γιατί εγώ δεν είδα. Ουτε στο βίντεο που εδειξε με ζουμ η νοβα.
Λιγος και χσμενος ο ρεφ. Καλά που ήταν ο Αλβανός στο βαρ.
Όσο για τα ερπετά, περιμένατε τίποτα λιγότερο;;
Πάμε για το χαρτί τώρα λοιπόν!!!
υ.γ Ο Λούτσος δεν το χάνει!
Αρχιδατο αντρικό διπλό με ανατροπή στην σκουληκοφωλια .
Αφηνιασαν από το ασπρόμαυρο ριπαπα. Έτσι να τσούζει.
Αφηνιασαν από το ασπρόμαυρο ριπαπα. Έτσι να τσούζει.
- hasio_john
-
x
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aspro mavro την Κυρ 19 Μαρ 2023, 21:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είμαι πάρα πολύ εκνευρισμένος και ακόμα μετά την τεράστια αυτή είναι και δεν μπορώ να ηρεμήσω.
Σήμερα πήγε να γίνει όπως ήταν αναμενόμενο με τεράστια σφαγή έτσι ώστε να μείνει ο ΠΑΟΚ εκτός στόχων.
Όλο η υπεροχή του σκουληκιού στο πρώτο ημίχρονο είναι τα 3 5λεπτά ψυχολογικά μπουσταρισματα από τα δύο δοκάρια και το ακυρωθέν γκολ ως οφ σαιντ στα οποία και τα τρία υπάρχει καταφανέστατο φάουλ υπέρ μας πριν την εξέλιξη της φάσης.
Τα δε δύο ( άρπαγμα με λαβή ελληνορωμαϊκής πάνω στον Αύγουστο και φάουλ υπέρ του κωνσταντελια λίγο έξω από την μεγάλη τους περιοχή) είναι τόσο καταφανέστατα όπου αντιλαμβάνεσαι τον δόλο.
Επίσης το γκολ του σκουληκιού είναι 50/50 οφ σαιντ ( μόνο με τις γραμμές βαρ μπορεί να υπάρχει σιγουριά , κάτι που ούτε είδαμε) με την Νόβα για ακόμα μία φορά να κάνει την πάπια, αφήνοντας μας με την απορία.
Τέλος το ότι ο Καμαρά σήμερα δεν έφαγε κόκκινη είναι άλλη μία απόδειξη ότι αυτός ο τύπος με το ζωγραφιστό μούσι ήρθε μιλημένος.
Για όλα αυτά και ακόμα περισσότερα είμαι πολύ περήφανος για αυτή την ομάδα
Σήμερα πήγε να γίνει όπως ήταν αναμενόμενο με τεράστια σφαγή έτσι ώστε να μείνει ο ΠΑΟΚ εκτός στόχων.
Όλο η υπεροχή του σκουληκιού στο πρώτο ημίχρονο είναι τα 3 5λεπτά ψυχολογικά μπουσταρισματα από τα δύο δοκάρια και το ακυρωθέν γκολ ως οφ σαιντ στα οποία και τα τρία υπάρχει καταφανέστατο φάουλ υπέρ μας πριν την εξέλιξη της φάσης.
Τα δε δύο ( άρπαγμα με λαβή ελληνορωμαϊκής πάνω στον Αύγουστο και φάουλ υπέρ του κωνσταντελια λίγο έξω από την μεγάλη τους περιοχή) είναι τόσο καταφανέστατα όπου αντιλαμβάνεσαι τον δόλο.
Επίσης το γκολ του σκουληκιού είναι 50/50 οφ σαιντ ( μόνο με τις γραμμές βαρ μπορεί να υπάρχει σιγουριά , κάτι που ούτε είδαμε) με την Νόβα για ακόμα μία φορά να κάνει την πάπια, αφήνοντας μας με την απορία.
Τέλος το ότι ο Καμαρά σήμερα δεν έφαγε κόκκινη είναι άλλη μία απόδειξη ότι αυτός ο τύπος με το ζωγραφιστό μούσι ήρθε μιλημένος.
Για όλα αυτά και ακόμα περισσότερα είμαι πολύ περήφανος για αυτή την ομάδα
για μένα μακάρι όλα των αντιπάλων να έρχονται Xhasio_john έγραψε:Τι μας συμφέρει να έρθει το αεχ-παο ?
Χ. Αν και η κουλα φαινεται σαν πεσμενη. Σαν να μην εχει δυναμεις.
Ω ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΚΙΣΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΑΑΤΣ…..
Ω ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΚΙΣΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΑΑΤΣ…..
το ότι πιστεύω πως σήμερα σταθήκαμε ΚΑΙ τυχεροί, δεν σημαίνει πως δεν είμαι με τα καλά μου.sourmenetes έγραψε:
Ρε είσαι με τα καλά σου;;;
Στο ημίχρονο είπες δε γυρνάει..
Μετα δεν πίστευες τι έλεγε ο μπαμπάς σου.
Και τώρα μας λες για τύχη;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απλά έχουμε διαφορετική αντίληψη.
Μου επιτρέπεται;
Το πόλο αλλάζει χρώμα και πάει Αλβανία. Ασυγχώρητο να πάρουμε πέναλτι από το βαρ.
ΑΙΣΧΡΗ εμφάνιση στο α μερος.
Σα τουρίστριες έπαιζαν.
Έβγαλε τους τουρίστες Ολιβέιρα Νταντας Νάραϊ μπήκαν οι ψυχωμενοι και συγκεντρωμένοι Σβαμπ Τάισον και Μπράντον και κερδίσαμε ΕΥΚΟΛΑ
Θα έπρεπε μάλιστα να έχουμε βάλει κι άλλα γκολ
Δυστυχώς έκανε βλακεία ο Λουτσεσκου που έφαγε κόκκινη κάρτα. Θα τον ΣΚΙΣΟΥΝ.
Έχει καιρό που συντονίζεται όλη η Αθήνα εναντίον του, πιστεύω θα τον τιμωρήσουν για όλα τα πλευ οφ ειλικρινά 10 ματς εκτός
Σα τουρίστριες έπαιζαν.
Έβγαλε τους τουρίστες Ολιβέιρα Νταντας Νάραϊ μπήκαν οι ψυχωμενοι και συγκεντρωμένοι Σβαμπ Τάισον και Μπράντον και κερδίσαμε ΕΥΚΟΛΑ
Θα έπρεπε μάλιστα να έχουμε βάλει κι άλλα γκολ
Δυστυχώς έκανε βλακεία ο Λουτσεσκου που έφαγε κόκκινη κάρτα. Θα τον ΣΚΙΣΟΥΝ.
Έχει καιρό που συντονίζεται όλη η Αθήνα εναντίον του, πιστεύω θα τον τιμωρήσουν για όλα τα πλευ οφ ειλικρινά 10 ματς εκτός
- sourmenetes
- Moderator
Όταν σκουραινουν τα πράγματα αναλαμβάνει ο. Γκουρού και καθαριζουμε..joshua έγραψε:Εγω τι σκατα παλι...Μια ηττα θα κανουμε να χαρω ενα τοπικ @@λο ως μοντ επιτελους???????
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOK_Antarctica
Έχουμε πολλούς βαθμούς διαφορά να καλύψουμε, από 3 διαφορετικούς αντιπάλους.
Οπότε στο αδερφικό ντέρμπι μας συμφέρει το Χ ώστε οι αντίπαλοι να χάσουν 4 βαθμούς.
Οπότε στο αδερφικό ντέρμπι μας συμφέρει το Χ ώστε οι αντίπαλοι να χάσουν 4 βαθμούς.
δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο θεωρείται απώλεια η απουσία Λούτσε στον πάγκο, με τόση τεχνολογία πλέον.
Στην κερκίδα θα είναι και θα μπορεί να μεταφέρει την άποψή του στον πάγκο κ απο εκεί στην ομάδα.
Πάντως, απο όσα είδα, δεν φαίνεται να πετάει κάτι στην κερκίδα απλά πετάει το αντικείμενο στον πάγκο.
Στην κερκίδα θα είναι και θα μπορεί να μεταφέρει την άποψή του στον πάγκο κ απο εκεί στην ομάδα.
Πάντως, απο όσα είδα, δεν φαίνεται να πετάει κάτι στην κερκίδα απλά πετάει το αντικείμενο στον πάγκο.
Θα τους κατουρησει κι απο την κερκιδα ο Ραζβαν! Εξαλλου δεν ηταν και ποτε το ατου του οι αλλαγες στην ροη του αγωνα! Δεν εχει αναγκη. Θα το χρησιμοποιησει για να πορωσει τους παιχτες όπως με το γκολ του βαρελα στο νταμπλ!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk