Ληκισκού - ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Ληκισκού - ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Αισθάνομαι την υποχρέωση να καλωσορίσω στο γκρουπ των αήττητων τους κυρίους Κάργα και Τάισον
Πολύ @@άτη νίκη. Όλο αυτό το δράμα στο τέλος δεν χρειάζονταν, το παιχνίδι είχε τελειώσει.
Μόλις κερδίσαμε το πιο δύσκολο ματς των πλειόφ.
Τεράστιος ο Κάργας. Σταθερά καταπληκτικός ο Κουλιεράκης, αλλά την διαφορά την έκαναν ο Σβάμπ και ο Τάισον.
Τι φλασιά έφαγε ο Λούτσε με τον Κετζιόρα ούτε ο ίδιος ξέρει. Ευτυχώς το διόρθωσε.
Μόλις κερδίσαμε το πιο δύσκολο ματς των πλειόφ.
Τεράστιος ο Κάργας. Σταθερά καταπληκτικός ο Κουλιεράκης, αλλά την διαφορά την έκαναν ο Σβάμπ και ο Τάισον.
Τι φλασιά έφαγε ο Λούτσε με τον Κετζιόρα ούτε ο ίδιος ξέρει. Ευτυχώς το διόρθωσε.
εχουμε ΜΠΑΤΣΙ μην φοβαστε......ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Δεν πειράζει.Θα κοουτσάρει από το κινητό μην τρελενομαστε. Χαμηλά η μπάλα. Από Κυριακή σε Κυριακή και σοβαρότητα ότι και αν κάνει το χαρτί αποψε
- PAOK_Antarctica
Ο άρης όλον τον αγώνα είχε τις εξής φάσεις:
1 γκολ το οποίο ήταν καταπληκτικό.
1 γκολ το οποίο ήταν οφσάιντ και ορθώς δεν μέτρησε.
1 δοκάρι το οποίο ήταν οφσάιντ και ορθώς ο βοηθός σήκωσε τη σημαία.
1 δοκάρι το οποίο ξεκίνησε από οφθαλμοφανές φάουλ στον Ντάγκλας.
1 δοκάρι το οποίο ήταν επιθετικό φάουλ.
1 ακόμα ευκαιρία που μου διαφεύγει αλλά νομίζω την είχαν.
Όλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο.
Και γι' αυτό διαβάζαμε για χεσμένους και αρκίδια που λείπουν και δεν ξέρω γω τι. Γιατί προτιμούμε να κράζουμε την ομάδα μας αντί να τα βάζουμε με τον εχθρό. Γιατί πρώτοι εμείς έχουμε κόμπλεξ με τον ρούλη.
Η ομάδα μια χαρά έπαιζε και στο πρώτο. Με ανορθογραφίες βέβαια, που διορθώθηκαν στο δεύτερο, αλλά και πάθος είχε και ευκαιρίες έκανε και απ' όλα. Απλώς ήταν πίσω στο σκορ από ένα ωραίο προσωπικό γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο βέβαια είδαν και οι τυφλοί. Πέρα από την κόκκινη που χαρίστηκε στον άρη, κανένα από τα γκολ του ΠΑΟΚ δεν το έδωσε ο διαιτητής. Όλα ήταν του VAR. Καθυστερήσεις μέχρι μεθαύριο μπας και βάλει γκολ ο άρης. Πόλεμος μέσα στο γήπεδο και ο μόνος που την πληρώνει είναι ο Λούτσος.
Ο ΠΑΟΚ πάει για πρωτάθλημα. Πιστέψτε το και σταματήστε την κλάψα για χεσμένους και αρκίδια και δεν ξέρω γω τι. Η ομάδα έχει περισσότερα κιλά αρκίδια από όλη την Θεσσαλονίκη μαζεμένη.
Και γι' αυτό διαβάζαμε για χεσμένους και αρκίδια που λείπουν και δεν ξέρω γω τι. Γιατί προτιμούμε να κράζουμε την ομάδα μας αντί να τα βάζουμε με τον εχθρό. Γιατί πρώτοι εμείς έχουμε κόμπλεξ με τον ρούλη.
Η ομάδα μια χαρά έπαιζε και στο πρώτο. Με ανορθογραφίες βέβαια, που διορθώθηκαν στο δεύτερο, αλλά και πάθος είχε και ευκαιρίες έκανε και απ' όλα. Απλώς ήταν πίσω στο σκορ από ένα ωραίο προσωπικό γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο βέβαια είδαν και οι τυφλοί. Πέρα από την κόκκινη που χαρίστηκε στον άρη, κανένα από τα γκολ του ΠΑΟΚ δεν το έδωσε ο διαιτητής. Όλα ήταν του VAR. Καθυστερήσεις μέχρι μεθαύριο μπας και βάλει γκολ ο άρης. Πόλεμος μέσα στο γήπεδο και ο μόνος που την πληρώνει είναι ο Λούτσος.
Ο ΠΑΟΚ πάει για πρωτάθλημα. Πιστέψτε το και σταματήστε την κλάψα για χεσμένους και αρκίδια και δεν ξέρω γω τι. Η ομάδα έχει περισσότερα κιλά αρκίδια από όλη την Θεσσαλονίκη μαζεμένη.
-
μάγκες χαλαρώστε.
Πήραμε την νίκη που θέλαμε, αλλά είμαστε τυχεροί.
Και εξηγώ τους λόγους:
1ον, στο α' ημίχρονο ήμασταν ακίνδυνοι, χωρίς χώρους, χωρίς ανοίγματα, χωρίς εντάσεις, χωρίς τελειώματα. Το τεράστιο κενό στην δεξιά πλευρά με Κερτζιόλα κ Κάργα, ήταν αχίλλειος φτέρνα.
2ον, ο άρης έχασε τα άχαστα στο ά ημίχρονο, αδυνατώντας να τελειώσει το παιχνίδι απο το ά ημίχρονο.
3ον στο β' ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατοί, με πίστη για την ανατροπή αλλά κ πάλι δεν φαινόταν σε εμένα τουλάχιστον πως μπορούσε να γυρίσει ο αγώνας
4ον τελικά ο τρόπος που θα μπορούσαμε να γυρίσουμε τον αγώνα δεν έγινε απο δική μας φάση, αλλά απο πέναλντι που έκανε απο λάθος ο ρούλης. Σε μια φάση που δεν χρειαζόταν καν να κάνει μαρκάρισμα, ο ρούλης μας χάρισε πέναλντι που μας έδωσε ανάσα
5ον μετά το 2ο γκολ, η ομάδα φάνηκε να γυρίζει πίσω, κάτι που θα μπορούσε να θεωρηθεί λογικό, αν είχαμε σωστές μεταβιβάσεις ή σωστά διωξίματα. Δεν είχαμε τίποτα απο τα δύο και δώσαμε χώρο στον αντίπαλο.
Μεγάλη νίκη σίγουρα.
Μεγάλη ανατροπή σίγουρα.
Αλλά δεν μου άρεσε που για να κερδίζουμε αυτή την κωλοομάδα πρέπει να πέφτουμε στο επίπεδό τους.
Δεν μου αρέσει που για να κερδίζουμε αυτή την κωλοομάδα, πρέπει να φεύγω λαβωμένος απο το γήπεδο.
Ψήφισα κορυφαίο τον Σβάμπ διότι έσφιξε το κέντρο και έδωσε την δυνατότητα στον Απυγκούστο να κάνει κλεψίματα.
Έφυγα με νίκη απο χαριλάου.
Ανέλπιστα σύμφωνα με την εικόνα του ά ημιχρόνου, δικαιότατα βάση εικόνας β' ημιχρόνου, και με πολύ τύχη λογω εικόνας μετά το 2ο γκολ
Πήραμε την νίκη που θέλαμε, αλλά είμαστε τυχεροί.
Και εξηγώ τους λόγους:
1ον, στο α' ημίχρονο ήμασταν ακίνδυνοι, χωρίς χώρους, χωρίς ανοίγματα, χωρίς εντάσεις, χωρίς τελειώματα. Το τεράστιο κενό στην δεξιά πλευρά με Κερτζιόλα κ Κάργα, ήταν αχίλλειος φτέρνα.
2ον, ο άρης έχασε τα άχαστα στο ά ημίχρονο, αδυνατώντας να τελειώσει το παιχνίδι απο το ά ημίχρονο.
3ον στο β' ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατοί, με πίστη για την ανατροπή αλλά κ πάλι δεν φαινόταν σε εμένα τουλάχιστον πως μπορούσε να γυρίσει ο αγώνας
4ον τελικά ο τρόπος που θα μπορούσαμε να γυρίσουμε τον αγώνα δεν έγινε απο δική μας φάση, αλλά απο πέναλντι που έκανε απο λάθος ο ρούλης. Σε μια φάση που δεν χρειαζόταν καν να κάνει μαρκάρισμα, ο ρούλης μας χάρισε πέναλντι που μας έδωσε ανάσα
5ον μετά το 2ο γκολ, η ομάδα φάνηκε να γυρίζει πίσω, κάτι που θα μπορούσε να θεωρηθεί λογικό, αν είχαμε σωστές μεταβιβάσεις ή σωστά διωξίματα. Δεν είχαμε τίποτα απο τα δύο και δώσαμε χώρο στον αντίπαλο.
Μεγάλη νίκη σίγουρα.
Μεγάλη ανατροπή σίγουρα.
Αλλά δεν μου άρεσε που για να κερδίζουμε αυτή την κωλοομάδα πρέπει να πέφτουμε στο επίπεδό τους.
Δεν μου αρέσει που για να κερδίζουμε αυτή την κωλοομάδα, πρέπει να φεύγω λαβωμένος απο το γήπεδο.
Ψήφισα κορυφαίο τον Σβάμπ διότι έσφιξε το κέντρο και έδωσε την δυνατότητα στον Απυγκούστο να κάνει κλεψίματα.
Έφυγα με νίκη απο χαριλάου.
Ανέλπιστα σύμφωνα με την εικόνα του ά ημιχρόνου, δικαιότατα βάση εικόνας β' ημιχρόνου, και με πολύ τύχη λογω εικόνας μετά το 2ο γκολ
GEOL έγραψε:Για τα λήκια η χρονιά τελείωσε σήμεραΌλοι οι υπόλοιποι περνάνε πλέον αέρα από εκεί μέσα. Για μας τεράστιο διπλό, με ήττα το έργο έληγε. Παίρνουμε την χαρτοσακούλα την επόμενη αγωνιστική και πάμε τηγάνι για τον τίτλο. Κάποια στιγμή θα γράψω λίγα πράγματα και για τα μοντέλα
που σε μας δίνουν 8% για τον τίτλο και 33% στον γκάνταλφ!!!
![]()
![]()
Έχουν τα παιχνίδια με τον Βόλο αν στραβώσουν ,σφίξανε .Θα πρέπει να βρουν βαθμούς .Όσο δύσκολο είναι το πρόγραμμα μας στην αρχή αν πάρουμε τα ματσάκια βάζουμε τεράστια πίεση στους από επάνω .Μόνο νίκες θέλουμε και θα χάσουν τα αυγά και τα πασχάλια .
- Shivaspace
τελικο τσ λ απ την νοβα στο πρωτο ημίχρονο..μετά τη πούτσ@ κλασσικά να χαμηλώνουν τα ντεσιμπέλ
πολλές φορές ψάχνω γι αναμετάδοση χωρίς εκφώνηση..όμως και το ν ακούς τη νόβα να καταπίνει το τρομόπνι είναι αξία ανεκτίμητη
χωρίς πλάκα ρε παιδιά στο δέυτερο γκόλ εκεί που έψαχναν πώς να το ακυρώσουν, ο εκφωνητής είπε πως η μπάλα μπορεί να είχε περάσει out..? είναι δυνατόν, άκουσα καλά ?
πολλές φορές ψάχνω γι αναμετάδοση χωρίς εκφώνηση..όμως και το ν ακούς τη νόβα να καταπίνει το τρομόπνι είναι αξία ανεκτίμητη
χωρίς πλάκα ρε παιδιά στο δέυτερο γκόλ εκεί που έψαχναν πώς να το ακυρώσουν, ο εκφωνητής είπε πως η μπάλα μπορεί να είχε περάσει out..? είναι δυνατόν, άκουσα καλά ?
Με τι είμαστε; Με το Χ; Σίγουρα όχι διπλό.
Είχα πει ότι δύο αποτελέσματα αλλάζουν όλα τα πλευ οφ.
Το διπλό του ΠΑΟΚ και το διπλό του βαζελου...
Ας μείνουμε στο πρώτο
Είχα πει ότι δύο αποτελέσματα αλλάζουν όλα τα πλευ οφ.
Το διπλό του ΠΑΟΚ και το διπλό του βαζελου...
Ας μείνουμε στο πρώτο
Θα το γυρισει υπερ του η γατα, δεν τον φοβαμαι.chri5ti9 έγραψε:Η κόκκινη στον Λούτσο με ανησυχεί . Είναι χειρότερη από κόκκινη σε βασικό μας παίκτη καθώς είναι ο επιδραστικιτερος του οργανισμού αυτή τη στιγμή .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αλλα η ΠΑΕ να πιεσει να μην τιμωρηθει αφου δεν πεταξε τιποτ
-
Το πρώτο γκολ είναι 5 μέτρα οφσάιντ...PAOK_Antarctica έγραψε:Ο άρης όλον τον αγώνα είχε τις εξής φάσεις:
Ληκισκού - ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++PAOK_Antarctica έγραψε:Ο άρης όλον τον αγώνα είχε τις εξής φάσεις:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Κυρ 19 Μαρ 2023, 21:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Ηλιθιοτητα 100%PAOK_Antarctica έγραψε:έδειξε ριπλει, ο Λουτσος πέταξε αντικείμενο στην κερκίδα.
Καταλαβαίνω το αίμα που βράζει αλλά έκανε μαλακια, τώρα θα τον στερηθούμε από σημαντικά ματς.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOK_Antarctica