Σχόλια για Liberofm

Άβαταρ μέλους
diniko80

Re: Σχόλια για Liberofm

Δημοσίευση από diniko80 »

ο ραγκατσης φιλε ειναι σοφτ πολυ....καλος χρυσος αλλα σοφτ.....πλεον μονο κολκας εμεινε........
ΥΓ ο ραγκατσης ειναι στη διευθυνση του σταθμου ρε...δεν απολυεται παρα μονο αν φουνταρει ο ραδιοφωνος.....
α ρε πλακες αν παει και ο λαγοτζον στον μετρουλακη......αν φαγωθξει ο μυτρσος και ο ραπ επιστρεφω
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ας κανει την εκπομπη του λαγογιαννη ο ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ
Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
"ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΔΙΚΙΕΣ
ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ " ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑ ΔΑΚΡΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 100 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΑΠΕΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ
ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΥΓΕ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ 1.000.000
ψηφους θα παρεις απο μας στις επομενες εκλογες σαν αναγνωριση της
προσφορας σου......
ΚΑΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΠΕΡΟ
"ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ Ο ΧΑΒΟΥΖΟΚΤΟΝΟΣ"...........
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Επειδη και κατά καιρούς και για λίγο,έχω ακούσει όλους αυτούς που το παίζουν δημοσιογράφοι και παραγωγοί στα ραδιόφωνα της Θεσ/νίκης και εννοώ από Μύρτσο και Ζαγόρα έως Κόλκα και Νικολάου θα έλεγα ότι τους δίνετε μεγάλη σημασία...
Νομίζω ότι το 99% είναι πολύ μέτριοι στη δουλειά τους και στις γνώσεις τους και κυρίως κάνουν χαβαλέ για να υπάρχουν νούμερα στις εκπομπές τους...και νομίζω ότι συγκρινόμενοι με αρκετούς στην Αθήνα είναι πολύ κάτω του μετρίου σε ότι αφορά τουλάχιστον τις γνώσεις και τον επαγγελματισμό τους.
Ακόμη νομίζω ότι δεν υπάρχει ραδ.σταθμός και παραγωγός στην πόλη που να θέλει το κακό της ομάδας....κάτι τέτοιο σαφώς και θα έκανε κακό και στα συμφέροντα του....νομίζω ότι κανείς δεν είναι τόσο ηλίθιος ώστε να το αγνοεί αυτό.
Απλώς πάνω στην απέλπιδα προσπάθεια τους για νούμερα προσπαθούν να δημιουργήσουν θέματα από το πουθενά για να τσιμπήσουν κάποιοι και να παίρνουν τηλ.και να στέλνουν sms....όμως το κάνουν τόσο άγαρμπα και παιδιάστικα που είναι εξόφθαλμο από μακριά(μετρ του είδους ο Ραπτό).
Η ποιότητα των ραδιοφωνατζήδων συμβαδίζει με εκείνη των εφημερίδων της πόλης δυστυχώς......
Νομίζω ότι είτε απ'τους δικούς μας, είτε απ' τους Αθηναίους πρέπει να μπορείς να διακρίνεις τι θα πάρεις και τι όχι...τι θα πιστέψεις και τι όχι....δεν θα απέρριπτα a priori κανέναν τους αλλά και δεν θα έδινα βάση σε όλα όσα μου λένε...η επιλογή είναι στον καθένα.
Υ.Γ. Ο Νικολάου-χωρίς να τον ξέρω ούτε καν στη φάτσα-μου δίνει ένα αέρα ντομπροσύνης και μία αίσθηση ότι είναι καλό παιδί.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PABLO GARCIA2 την Τετ 26 Αύγ 2009, 15:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

μετα το στρατηγο ανεμο και το στρατηγο γραφειοκρατια του ψωμιαδη εχουμε και το στρατηγο γκιουλεκα... :) :) :) :) :)
vatas

Δημοσίευση από vatas »

ειναι σοφτ αλλα ενταξει ειναι καλο παοκι.

ωπα, σωστος εισαι το ξεχασα οτι ειναι διευθυντης ο ραγκατσης. δεν αργει ο φουντος απο'οτι φαινεται βεβαια ετσι κ αλλιως. λαγοτζον με λεοντιαδη θελω εγω. :D
Άβαταρ μέλους
christ4

Δημοσίευση από christ4 »

Sera4 έγραψε:μετα το στρατηγο ανεμο και το στρατηγο γραφειοκρατια του ψωμιαδη εχουμε και το στρατηγο γκιουλεκα... :) :) :) :) :)
Γεμισαμε στρατηγους η ειναι η ιδεα μου;;;; :) :) :)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΝ γκιουλεκα ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ
ΕΡΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥΣ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΚΑΝΕΙ ?
ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ?
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

O Ζαγόρας είπε ότι έδιωξε τους Νικολάου και Λαγογιάννη γιατι έλεγαν ότι ο ΠΑΟΚ ήταν αυτοί!!!
Απίστευτος......
vatas

Δημοσίευση από vatas »

ε ειναι πολυ γλοιωδεις ο τυπος. οχι οτι δεν το ξεραμε βεβαια αλλα ημαρτον.
Άβαταρ μέλους
fox 4

Δημοσίευση από fox 4 »

Ρέ παιδιά, όντως έδιωξε τόν Λαγογιάννη ό ζαγόρας; Πότε έγινε αυτό;
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

θεωρώ ότι περισσότερη πίεση θα υπήρχε στο Γιάννη από το θέμα του βιτολο παρα από το χτεσινό θέμα.

το ότι πριν κάνα μηνα είχε βγει κάποιος άσχετος στο radio και είχε πει να μη διώξει το Γιάννη και εκείνη την ώρα (2 η ώρα το βραδυ) ο άρχοντας του σταθμού είχε παγώσει μου λέει ότι μάλλον υπήρχε θέμα από τότε. ίσος το χτεσινό να ήταν το κερασάκι στη τούρτα. στα ματια μου είναι προφανές ότι ο Γιάννης ενοχλούσε και προσπαθούσαν να το φάνε με τι πρώτη ευκαιρία.
Άβαταρ μέλους
fox 4

Δημοσίευση από fox 4 »

Ζαγόρα, εκτός από μέγας γλύφτης είσαι καί μέγας κομπλεξικός. Ένα άτομο είχες μαζί μέ τόν Νικολάου νά σού ανεβάζουν τά νούμερα καί τούς έδιωξες καί τούς 2. Είσαι άξιος τής μοίρας σου, νά τό ξέρεις. Καί νά'σαι σίγουρος ότι όπου κι άν πάνε αυτοί οί 2, μόνο χαμένοι δέν θά βγούνε. Αντιθέτως, εσύ, έχεις νά χάσεις πάρα πολλά γιατί μετά από αυτό δέν υπάρχει πιά κανένας λόγος γιά πολλούς από τούς ακροατές σου νά ακούν πλέον λίμπερο. Καληνύχτα κι όνειρα γλυκά!
:?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fox 4 την Παρ 28 Αύγ 2009, 23:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Καλησπέρα αδέρφια !!!

Αν ισχύουν αυτά που γράφετε πραγματικά τρελένομαι !!!

Αν έδειωξε αυτό το λα!@#$%ιο τον Λαγογιάννη τότε επιβεβαιώνεται περίτρανα αυτό που πιστεύω εδώ και πολύ καιρό.

Ότι ο ΠΑΟΚ έχει τεράστιο πρόβλημα όσο αφορά τα ΜΜΕ !! Δεν έχει κανένα στήριγμα, καμία γνήσια πηγή πληροφόρησης εκτός από τα παοκτσήδικα σαιτ. Και αυτό παίζεται !!!

Είμαι ίσως από τους παλιότερους ακροατές του Λίμπερο. Στήριξα αυτόν τον σταθμό όταν άκουσα τον Κόλκα, τον Νικολάου, τον Τσορμπατζόγλου, τον Ραγκάτση αλλά ακόμα και τους άλλους δημοσιογράφους των άλλων ομάδων. Όλα ήταν καλά μέχρι να αναλάβει διευθυντής το λα!@#$ιο. Μέχρι τότε υπήρχε χαβαλές, υπήρχε ρε παιδί μου κάτι διαφορετικό !!!

Όταν ανέλαβε ο λα!@#$ιος έφερε τον Σούπερ 3 και κάνοντας και άλλες αλλαγές ο χαρακτήρας άρχισε να αλλάζει με αποτέλεσμα να προκαλείται φανατισμός όπως ακριβώς και με το Μετρόπολις. Όλοι οι παπαρολόγοι μεταφέρθηκαν και στο Λίμπερο και έβγαιναν μία στο άλλο μία σε αυτό. Όταν ήρθε ο Λαγογιάννης τουλάχιστον ακούσαμε μία γνήσια παοκτσήδικη φωνή (άσχετα αν συμφωνώ ή διαφωνώ σε πολλά) που ήταν μία όαση.
Την σημειολογία και το μάρκετινγκ τα γνωρίζω καλά μέσα από τον καθημερινό αγώνα της δουλειάς. Σας δηλώνω ανεπιφύλακτα ότι ο συγκεκριμένος σταθμός εξυπηρετεί συμφέροντα τα οποία σίγουρα δεν είναι του ΠΑΟΚ. Η συνέντευξη με τον Γκιουλέκα και το φάγωμα Λαγογιάννη είναι απλά μία αφορμή. Η φωνή Λαγογιάννη και πολλά από τα οποία λέει πονάνε πολύ κόσμο. Να είσαι καλά Γιανάρα όπου και να είσαι.

Επίσης να αναφέρω ότι και η φωνή Νικολάου είναι πολύ δυνατή και πολύ γνήσια αλλά δεν είναι τόσο πιασιάρικη όπως του Γιάννη. Αυτό δεν σημαίνει ότι και αυτόν δεν τον θέλανε γιατί είναι πολύ αξιοπρεπής και πολύ οξυδερκής για παοκτσής παραγωγός. Και τέτοιους τα αντίθετα με ΠΑΟΚ συμφέροντα δεν τους θέλουνε.

Θα το πω ευθέως. Είμαστε πανίσχυροι και συγχρόνως κοιμόμαστε !!!

Το μέτρο, ο λίμπερο δεν είναι συμφερόντων ΠΑΟΚ. Ο έξτρα είναι επιεικώς απαράδεκτου επιπέδου. Λίγο καλύτερα τα πράγματα με Βασιλόπουλο αλλά ακόμα είναι τραγικά. Δεν μπορεί αυτός ο τραγικός σταθμός και η τραγική εφημερίδα να αντιπροσωπεύουν τον ΠΑΟΚ. Φαίνεται όμως ότι είναι πλέον μονόδρομος !!!

Δεν ξέρω !! Το θέμα των ΜΜΕ για όσους καταλαβαίνουν είναι πάρα πολύ σοβαρό.

Ο Παοκτσής χρειάζεται κορυφαία πληροφόρηση και διασκέδαση. Μαζί με την αναγέννηση της ομάδας μας χρειάζεται αναγέννηση και αυτό το κομμάτι. Το γεγονός ότι δεν υπάρχει επενδυτής στον ΠΑΟΚ να λαδώνει και να ταίζει δημοσιογραφους είναι προφανές ότι είναι και καλό και κακό αν το συγκρίνουμε με τα αντίστοιχα δεδομένα με γαύρο, βάζελο και αεκ. Μάλλον θα χρειαστεί να υποστηριχτούν από τον κόσμο κάποια προσπάθεια από νέα παιδιά !! Δεν ξέρω αλλά με την ιστορία πολύ προβληματίστικα.

Όσο αφορά για Νικολάου, Λαγογιάννη τους έχουμε μέσα στην καρδιά μας !!! Όπου και αν πάνε θα είμαστε μαζί τους !!! Απλά ο ΠΑΟΚ πλέον δεν πρέπει να συμβιβάζεται με ημίμετρα. Πρέπει να βρούμε λύση !!!!

Π.χ. το φάγωμα Λαγογιάννη λόγω Γκιουλέκα είναι θέμα ανακοίνωσης της συντονιστικής των συνδέσμων !!! άντε γιατί εμείς πλέον δεν κοιμόμαστε απλά !! Έχουμε πέσει σε χειμερία νάρκη !!!

Όσο αφορά το λα!@#$ιο !! Ρε συνομήλικε !!! Άντε ρε να ταίσεις παπά σε τίποτα παιδάκια ή σε τίποτα γλοιώδη σερνόμενα στην γη υποκείμενα !!! Με τον ΠΑΟΚΤΣΗ δεν παίζει κανείς !!!

Όποιος τους ξανακούσει ή μιλήσει για αυτούς είναι λίγος για εμένα !!! Ακόμα και από το paokmania πρέπει να ξηλωθούν εντελώς
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

Για πείτε ρε παιδιά τι έγινε με τον Λαγογγιάνη γιατί δεν άκουσα εχθές.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

tad ειπες πολλες αληθειες.....μεγας κα!@#$$%ζης ο διεθυντης του λιμπερο............ :shock:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ραδιόφωνα”