Άρης - ΠΑΟΚ 19/3-19:00,Novasports Hd
Re: Άρης - ΠΑΟΚ 19/3-19:00,Novasports Hd
Δυστυχώς σε ένα ακόμα ματς με το σκουλήκι παίζουμε κάτω του μετρίου. Δίκαιο το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, από δεξιά είμαστε ανύπαρκτοι επιθετικά και επικίνδυνοι αμυντικά. Αν δεν αλλάξει ριζικά η εικόνα μας στο 2ο ημίχρονο, δύσκολα να γλυτώσουμε την γκέλα.
Ειναι παιδί φιλότιμο και καλή καρδιαPatron έγραψε:Με τι το έχει;ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν το χει με το κεφάλι ο Oliveira.
Ρε Ραζβαν. Ρε Ραζβαν.
Πας να παιξεις στην εδρα της ομαδας που θα παιξει 3 ματς ολα και ολα στα πλειοφ, το σημερινο και τα 2 με τον Βολο και ενω αναγκαστικα θα παιξεις με Καργα που φταιει δεν φταιει ριχνει και ενα επιπεδο τον Κουλιερακη διπλα του σε σχεση με τον Ινγκασον, πας και μου κοτσαρεις και Κετζιορα στα δεξια; Που το παιδι ακομα δεν εχει καταλαβει που εχει ερθει;
8 μποφορ τρικυμια η αμυνα.
Σε συνδυασμο με την κακη βραδια 2-3 παικτων, το υπερβολικα απιστευτο αγχος (γιατι;) και με το ετσι και αλλιως μηδενικο δυνατο παιχνιδι του Νταντας, το οτι μπορουμε να το σωσουμε το ματς με διορθωτικες κινησεις στο ημιχρονο ειναι θετικο.
Πας να παιξεις στην εδρα της ομαδας που θα παιξει 3 ματς ολα και ολα στα πλειοφ, το σημερινο και τα 2 με τον Βολο και ενω αναγκαστικα θα παιξεις με Καργα που φταιει δεν φταιει ριχνει και ενα επιπεδο τον Κουλιερακη διπλα του σε σχεση με τον Ινγκασον, πας και μου κοτσαρεις και Κετζιορα στα δεξια; Που το παιδι ακομα δεν εχει καταλαβει που εχει ερθει;
8 μποφορ τρικυμια η αμυνα.
Σε συνδυασμο με την κακη βραδια 2-3 παικτων, το υπερβολικα απιστευτο αγχος (γιατι;) και με το ετσι και αλλιως μηδενικο δυνατο παιχνιδι του Νταντας, το οτι μπορουμε να το σωσουμε το ματς με διορθωτικες κινησεις στο ημιχρονο ειναι θετικο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος icue την Κυρ 19 Μαρ 2023, 19:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Νομίζω ναι...episimos73 έγραψε:Θέλω ένα πολυβόλο μπροστά, βαρέθηκα.
Κατά τ' άλλα νομίζω ότι γυρίζει.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Τώρα γιατί μπήκε ο Κεντζιορα βασικός είναι απορίας άξιον.
Γενικώς πολύ χάλια η ομάδα.
Για να δούμε και το 2ο ημίχρονο.
Γενικώς πολύ χάλια η ομάδα.
Για να δούμε και το 2ο ημίχρονο.
Μπαλτακο πουτ@νοσπερμ@ μια χαρά τα πάει ο δικό σου.
Τρεις φάσεις το σκουλήκι μετά από φάουλ που δεν δόθηκε γ@μημεν€ κ()πρε
Το αναμενόμενο, το σκουλίκι παίζει σαν να είναι το ματς ζωής και θανάτου, το παιχνίδι της χρονιάς. Μετά από αυτό θα κάνεις πλάκα, μέχρι πάλι το μεταξύ μας. Πραγματικά αν έπαιζε το σκουλίκι έτσι σε όλα τα ματς, θα ήταν τουλάχιστον στις πρώτες 3 θέσεις.
Εμεί βρήκαμε τώρα ματς να ψήσουμε το δανεικό Κετζιόρα. Έλεος..
Όσο για την κλήρωση, πραγματικά το εκτός με σκουλίκι σε 1η αγωνιστική (ενθουσιασμός κλπ από πλευράς τους), ήταν ορισμός, όχι κλήρωση...
Εμεί βρήκαμε τώρα ματς να ψήσουμε το δανεικό Κετζιόρα. Έλεος..
Όσο για την κλήρωση, πραγματικά το εκτός με σκουλίκι σε 1η αγωνιστική (ενθουσιασμός κλπ από πλευράς τους), ήταν ορισμός, όχι κλήρωση...
- GREATANASTASIOS
Ντάντας παίζει; λάθος επιλογές ο ρασβάν τον φέρανε τον κεντζόρια και είναι χειρότερος ολων χωρίς ψυχή δεν πας πουθενά αυτοί παιζουν για το αφεντικο τους εμεις τι κάνουμε.
Την πείραξε την ομάδα ο Ραζβαν. Σε τέτοιο μάτς μιά χαρά θα ήταν ο Σβάμπ και ο Σάστρε.
Το γκόλ μας μπέρδεψε ώς συνήθως. Στη φάση αυτή κάνεις φάουλ και δεν πας τόσο πίσω ...
Το γκόλ μας μπέρδεψε ώς συνήθως. Στη φάση αυτή κάνεις φάουλ και δεν πας τόσο πίσω ...
- PAOK_Antarctica
Όχι φίλε, μας έχουν πατήσει. Το ότι τα δοκάρια τους είναι μετά από καταφανή φάουλ είναι χαζές λεπτομέρειες. Μάθε εδώ μπαλιτσα.renegade έγραψε:Μπαλτακο πουτ@νοσπερμ@ μια χαρά τα πάει ο δικό σου.
Θέλουμε μεταμόσχευση αρχιδιων στο ημίχρονο. Όπως σχεδόν πάντα μπήκαμε με μπλαζε ύφος. Πάλι καλά που δεν φάγαμε και δεύτερο. Οι απέναντι καλά κάνουν και παίζουν όπως παίζουν, κι ας είναι ο μόνος αγώνας που σκυλιαζουν. Εμείς τι κάνουμε;
ΕΞΩ ΝΤΑΝΤΑΣ!!! ΜΕΣΑ ΣΒΑΜΠ!! ΚΑΙ ΕΞΩ ΚΕΝΤΖΙΟΡΑ!!!ΜΕΣΑ ΣΑΣΤΡΕ!!
- ToMousiTouCrespo
Εγώ που βλέπω Κάργα κορυφαίο του 1ου ημιχρόνου έχω θέμα; Απλά παίζουμε με 9 γιατί Κεντζιόρα και Ντάντας δεν υπάρχουν.