Άρης - ΠΑΟΚ 19/3-19:00,Novasports Hd
Re: Άρης - ΠΑΟΚ 19/3-19:00,Novasports Hd
Έχεις και καλά κάνεις γιατί παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο από όλους και γιατί (χωρίς να έχω δει στατιστικά) είμαστε άνετα η ομάδα με την καλύτερη συγκομιδή βαθμών στα play off, ίσως επειδή έχουμε και την περισσότερη εμπειρία στον θεσμό...
-
montekristo
Κανε μας τη χαρη . . .
Κανε μας τη χαρη . . .
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!
Κανε μας τη χαρη . . .
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!
- kataramenos5
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ .
Τιμη και δοξα στον οδηγο..
ΥΓ 17:45 ΟΛΟΙ Δουση
Τιμη και δοξα στον οδηγο..
ΥΓ 17:45 ΟΛΟΙ Δουση
- Μπαρκαρούτσος
Σε ευχαριστώ! Θα το δω! Και για Delft ή Χάγη αν γνωρίζεις κάτι αντίστοιχο φυσικά..Amsterdamer_87 έγραψε:Ειχε στο Ροτερνταμ ενα ελληνικο μαγαζι,Ροδος αν δεν κανω λαθος..Μπαρκαρούτσος έγραψε:Για πείτε.. Amsterdamer και νομίζω άλλος ένας, ξέρετε κάποιο μέρος στην Ολλανδία (ιδανικά προς Rotterdam) να δείχνει ελληνικούς αγώνες;; Ή να έχει τίποτα Eurosport κτλ που μπορούν να βάλουν να δούμε μπαλίτσα;; Έχω έναν αρειανό εδώ στη δουλειά και λέμε να ψάξουμε μέρος να δούμε τον αγώνα έξω.
Δεν παω εκει σχεδον καθολου..
Γκουγκλαρε Griekse Cafe Restaurants Roterdam και θα βρεις..
Λιγες ωριτσες μεινανε. Αντε να ξεκινησουμε τον αγωνα μας. Θα τουσνσκισουμε ολους τους. Και σημερινους και ολους.
ΑΙΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑ.
ΑΙΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑ.
- Mitsospaoki4
- Moderator
θέλω να κερδίσουμε εμφατικά, να σηκωθούν όρθιοι οι αριανοί να μας χειροκροτούν.
Τονίζω πως είμαι αρνητικός για χρησιμοποίηση Κάργα.
Όσες φορές έχει παίξει, κάνει πολύ εύκολα λάθη κ κυρίως πολύ συχνά.
Αποδέχομαι όμως πως η ομάδα δεν έχει άλλον δεξί κεντρικό αμυντικό.
Αλλά πιστεύω πως και σήμερα, η καρδιά μας θα χτυπάει όταν η μπάλα παίζεται στην πλευρά του.
Τονίζω πως είμαι αρνητικός για χρησιμοποίηση Κάργα.
Όσες φορές έχει παίξει, κάνει πολύ εύκολα λάθη κ κυρίως πολύ συχνά.
Αποδέχομαι όμως πως η ομάδα δεν έχει άλλον δεξί κεντρικό αμυντικό.
Αλλά πιστεύω πως και σήμερα, η καρδιά μας θα χτυπάει όταν η μπάλα παίζεται στην πλευρά του.
- PAOK_Antarctica
Έχει θέμα η άμυνα μας χωρίς τον Ίγκι-, δεν εμπιστεύομαι τον Κάργα και ίσως και γι' αυτό ξεκινά με τον Κεντζιόρα στο δεξί αμυντικό άκρο. Για να καλύπτει και το κέντρο άμυνας, αν κι έτσι χάνουμε επιθετικά από δεξιά.
ΠΑΟΚ λέγεται η ομάδα, μικρή δικαιολογία πρέπει να αποτελεί η οποιαδήποτε απουσία και πάμε για την νίκη. Όλοι για ένα και ένας για όλους στο γήπεδο. Ο γαύρος δύο στα δύο θα κάνει σήμερα και στις 2/4 και δεν πρέπει να χάσουμε την επαφή, ούτε με αυτούς, ούτε και με τους άλλους δύο.
ΠΑΟΚ λέγεται η ομάδα, μικρή δικαιολογία πρέπει να αποτελεί η οποιαδήποτε απουσία και πάμε για την νίκη. Όλοι για ένα και ένας για όλους στο γήπεδο. Ο γαύρος δύο στα δύο θα κάνει σήμερα και στις 2/4 και δεν πρέπει να χάσουμε την επαφή, ούτε με αυτούς, ούτε και με τους άλλους δύο.