ΠΑΟΚ Β' 2022-23
Re: ΠΑΟΚ Β' 2022-23
σιατραβανης μεγαλος θεατρινος οχι μονο στο πεναλτι και προκαλει ο κοπριτης συνεχεια τον μικρο σελιμαι που με αρεσει πολυ μεχρι τωρα.....
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αυτοί που δείχνουν να έχουν μέλλον είναι ο Μπαλωμένος που δείχνει ο ελπιδοφόρος γκολκίπερ με καλή αντίληψη, ο Σελιμάι που έχει καλά στοιχεία για συνδυαστικό ποδόσφαιρό, αλλά φαίνετια "άγουρος" ακόμα και θέλει πολύ δουλειά για να σταθεί σε υψηλό επίπεδο, Ο Κωττάς που είναι εξαιρετικό project και ο Μπράντονιτς που ξεχωρίζει με την τεχνική του και περιμένουμε να δούμε αν μπορεί να σταθεί σε επίπεδο α ομάδας.
Τι μάχες έχουν δωθεί εδώ μέσα για το εάν θα πρέπει να παίζει ο Παναγιωτούδης ή ο Κάτσε....
- ΑποστόληςΑ
Η ισοφάριση του Μακεδονικού μου φάνηκε off-side αρχικά, το δε πέσιμο του Σιατραβάνη άξιζε Όσκαρ!
Τον αγώνα άρχισα να τον βλέπω μετά το 32΄ κι έτσι δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για τον Σελιμάι. Μακάρι ο παίκτης αυτός να είναι καλός, εγώ πάντως δεν τον έχω δει ακόμη να παίζει καλά. Απ' ό,τι ακούω τον άλλαξε στο ημίχρονο ο PG.
Μπήκε και ο Χατζηστραβός, οπότε έχουμε δύο 10ρια, τον Ζήση και τον Εβρίτη Δαρέλα.
Τον αγώνα άρχισα να τον βλέπω μετά το 32΄ κι έτσι δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για τον Σελιμάι. Μακάρι ο παίκτης αυτός να είναι καλός, εγώ πάντως δεν τον έχω δει ακόμη να παίζει καλά. Απ' ό,τι ακούω τον άλλαξε στο ημίχρονο ο PG.
Μπήκε και ο Χατζηστραβός, οπότε έχουμε δύο 10ρια, τον Ζήση και τον Εβρίτη Δαρέλα.
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
O μορικέλι μ εχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις οσες φορές τον εχω δει, ψηλο κ δυνατό παιδί και επιτελους δεξι στοπερ
γεμισαμε με αριστερους

- ΑποστόληςΑ