11. Taison Barcellos Freda
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Την έκρηξη που έχει ο παλαίμαχος θα την ζήλευαν και οι πιο αθλητικοί 20χρονοι.
- ΑποστόληςΑ
- Shivaspace
θέλει λάσο..κάθε φορά μετά το κοντρόλ σηκώνει λίγο κεφάλι να δεί αν έχει χώρο και αν πραγματικά έχει, εξαφανίζεται
είχα δεί κάτι βιντεάκια που έκανε ατομική προπόνηση..φαίνεται να κάνει θαύματα η άμμος
έχει πολύ χαρακτηριστική κίνηση..κάποιον παίκτη με θυμίζει δεν μπορώ να βρώ όμως ποιον, ίσως λίγο τον ζαμπά, δεν ξέρω
είχα δεί κάτι βιντεάκια που έκανε ατομική προπόνηση..φαίνεται να κάνει θαύματα η άμμος
έχει πολύ χαρακτηριστική κίνηση..κάποιον παίκτη με θυμίζει δεν μπορώ να βρώ όμως ποιον, ίσως λίγο τον ζαμπά, δεν ξέρω
Την ίδια κίνηση έκανα ο Χουλκ των Πόρτο και Ζενίτ . Υποδεχόταν ,πιβοτ , σήκωνα κεφαλιού και μην τον είδατε
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Με αυτη την αθλητικοτητα και με προετοιμασια με την ομαδα το καλοκαιρι, την νεα σεζον θα δουμε ομορφιες...
Μην ξεχναμε ποιος ειναι, τι παραστασεις εχει και σε τι επιπεδο επαιξε ποδοσφαιρο.
Μην ξεχναμε ποιος ειναι, τι παραστασεις εχει και σε τι επιπεδο επαιξε ποδοσφαιρο.
- ΑποστόληςΑ
Ο Τάσος (Taison) προσαρμόζεται στην ομάδα και θα καρφώσει τον 'Ρούλη' 1 παστέλι όπως είπε και ο φίλος παραπάνω
Οτι ήθελε ο λουτσος απο μπισε σαν αλλαγή το βρηκε σε εσενα ο λουτσος...
Πιο mvp και από τον τρομερό Σβαμπ κατά την γνώμη μου.
Επαιξε στις ενδιάμεσες ζωνες με απίστευτα χαδια στην μπάλα.... Κ ο ντελιας που ηταν μετριος βρηκε παιχτη να συνεργαστει... Ειδικά στο 2ο γκολ την κρυψανε
Πιο mvp και από τον τρομερό Σβαμπ κατά την γνώμη μου.
Επαιξε στις ενδιάμεσες ζωνες με απίστευτα χαδια στην μπάλα.... Κ ο ντελιας που ηταν μετριος βρηκε παιχτη να συνεργαστει... Ειδικά στο 2ο γκολ την κρυψανε
- Shivaspace
και φοβερά ομαδικός, έβγαλε κάθετη ακόμα και στον Schwab
τράβα και καμιά σουτάρα ν αποτρελαθούμε!

τράβα και καμιά σουτάρα ν αποτρελαθούμε!
Το κρατάει για γαυρο το παστέλι έξω από την περιοχή γιατί εκεί πάλι θα τα βγάζει όλα τα πλασέ ο Σούπερμαν όποτε θέλει δύναμη
Απο τωρα περιμενω την νεα σεζον που θα εχεις στην πλατη σου προετοιμασια με την ομαδα...
- ΑποστόληςΑ
Δεν είναι εξτρέμ, αλλά ένας καλύτερος και πιο επιθετικογενής Biseswar. Περίμενα κανένα φαρμακερό σουτ, αλλά δεν το είδα.