Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
Μπράβο για τη νίκη μας και το διπλό του γαύρου ήταν θετικό για εμάς. Όμως, το -7 από το βάζελο είναι θέμα, και το σπρώξιμο που έχει γενικά. Πραγματικά απορρώ πώς φέτος είναι εκεί που είναι ακόμη ο βάζελος. Πάντως με τους 4 κλεμένους βαθούς σήμερα ο ΠΑΟΚ θα ήταν μια ανάσα από τη κορυφή.
- ΑποστόληςΑ
Είμαστε όλοι κοντά. Με τόσα derbies που έχουν να γίνουν τίποτε δεν είναι σίγουρο.
- potamda
- Bet Guru 2023
Και τους 2 βαθμούς στα Γιάννενα να μην ξεχνάμε! Σύνολο 4 βαθμοί επίσημα κλεμμένοι!Immemoric έγραψε:Όσο κωλόφαρδος είναι ο βάζελος, άλλο τόσο άτυχοι υπήρξαμε εμείς. Και μην ξεχνάμε και τους δυο βαθμούς στην Τρίπολη...Πάμε όλα για όλα.
Ας κοιταξουμε εμεις να κερδισουμε ολα τα παιχνιδια και οι αλλοι νομοτελειακα θα χασουν βαθμους.
Μονο τα μεταξυ μας να κερδισουμε με βαζελο η κουλα,ισοβαθμοι βγαινουμε.
Μονο τα μεταξυ μας να κερδισουμε με βαζελο η κουλα,ισοβαθμοι βγαινουμε.
Ειναι ξεφτιλα το 2023 να σου τρωνε βαθμους απο το βαρ. Ναι καναμε τις μαλακιες μας με ΟΦΗ και Λεβαδειακο αλλα με τους 2 100% κλεμμενους βαθμους στην Τριπολη και τους 2 πιθανως κλεμμενους στα Γιανενα θα ειμασταν μια ανασα απο την κορυφη.
Και κατι ακομα. Αν θυμαμαι καλα μετα το τριμπαλο που φαγε ο βαζελος απο εμας εκει μεσα, ο κοσμος στο τελος χειροκροτησε. Σημερα ειδα οτι και οι χαρτινοι παρα το τριμπαλο χειροκροτησαν. Παιζουν και αυτα τον ρολο τους.
Εγω θα το ξαναπω. Πρωτο ματς θελω βολο εκτος. Ιδανικα θελω ρουλη με βαζελο και κουλα με γαυρο. Αμεσως αμεσως θα βρεθουμε στο -4 απο βαζελο και -3 απο κουλα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι διοικήσεις τους απολαμβάνουν τη στήριξη των δημοσιογράφων τους φέτος, συν ότι χτίζουν νέα γήπεδα με τη βοήθεια της κυβέρνησης σε χρονιά που μετά από καιρό διεκδικούν πρωτάθλημα.icue έγραψε:Και κατι ακομα. Αν θυμαμαι καλα μετα το τριμπαλο που φαγε ο βαζελος απο εμας εκει μεσα, ο κοσμος στο τελος χειροκροτησε. Σημερα ειδα οτι και οι χαρτινοι παρα το τριμπαλο χειροκροτησαν. Παιζουν και αυτα τον ρολο τους.
Ο γαυρος αν ετρωγε τριμπαλο απο την κουλα θα ειχε παρει μετρα τσιμεντωματος ο χοντρος 

Εγω θεωρω λαθος το να ασχοληθει ο ΠΑΟΚτσης με πρωταθλητισμο, τζαμπα αγχος και χαλασμα δεν υπαρχει περιπτωση. Καταρχην αγωνιστικα και μονο φενεται οτι η ομαδα δεν ενιαι ετοιμη. Οι γκελες που εχουμε κανει στα τελευταια λεπτα των ματς μονο τυχαιες δεν ηταν. Και τελευταια φανηκε ξεκαθαρα πια το τι σημαινει μια ομαδα να μην ειναι ετοιμη για πρωταθλητισμο (ακομα και σε αυτο το σαπιο πρωταθλημα της πλακας). Η ομαδα εφτασε σε μια καλη φορμα, επαιξε τρια ματς εντασης με το βαζελο που φυσικα πηγε καλα, και αυτο ηταν ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ μετα. Μεγαλο ξεφουσκομα. Δεν μπορεις να πεις οτι κανεις πρωταθλητισμο οταν μια ολοκληρη χρονια δουλευεις να φτασεις σε ενα αλφα επιπεδο και η πρωτη σειρα δυσκολων αγωνων σε ξεζουμιζει τελειως.
Εγω αυτο που θελω απο τα πλαυ οφφς ειναι να γινει ΣΦΑΓΗ μεταξυ των κατω και να γινουν ολα πολεμος και μπουρδελο. Καλα ειναι τα πουλακια μου τοσα χρονια με τον κακο τον ΠΑΟΚ του Ιβαν για στοχο, για να τους δουμε τωρα που εκατσε ετσι και μπηκαν στα πλαυ οφφ ολοι μεσα για το πρωταθλημα.
Εγω αυτο που θελω απο τα πλαυ οφφς ειναι να γινει ΣΦΑΓΗ μεταξυ των κατω και να γινουν ολα πολεμος και μπουρδελο. Καλα ειναι τα πουλακια μου τοσα χρονια με τον κακο τον ΠΑΟΚ του Ιβαν για στοχο, για να τους δουμε τωρα που εκατσε ετσι και μπηκαν στα πλαυ οφφ ολοι μεσα για το πρωταθλημα.
-
Πασχαλακη είσαι μεγάλο νούμερο ρε... Ξεφτιλισμενε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokpantou την Κυρ 12 Μαρ 2023, 22:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολύ καλό το αποτέλεσμα στο ντέρμπι. Η Κούλα είχε πολύ υψηλή ψυχολογία, κάτι που την έκανε να παίρνει περισσότερα από ότι αξίζει...πέρα από τα διαιτητικά.
Μετά τις δύο σφαλιάρες από εμάς και από τον γαύρο όσο να ναι η αυτοπεποίθησή πέφτει και οι δεύτερες σκέψεις έρχονται.
Ο Γαύρος πέρα από το πολύ ποιοτικό του ρόστερ σαν ομάδα είναι της πλάκας.
Ο βάζελος ανέβηκε τελευταία αλλά δεν είναι η ομάδα φόβητρο.
Αν είχαμε τρεις τέσσερις βαθμούς παραπανω θα μας εχρηζα πρώτο φαβορί
Μετά τις δύο σφαλιάρες από εμάς και από τον γαύρο όσο να ναι η αυτοπεποίθησή πέφτει και οι δεύτερες σκέψεις έρχονται.
Ο Γαύρος πέρα από το πολύ ποιοτικό του ρόστερ σαν ομάδα είναι της πλάκας.
Ο βάζελος ανέβηκε τελευταία αλλά δεν είναι η ομάδα φόβητρο.
Αν είχαμε τρεις τέσσερις βαθμούς παραπανω θα μας εχρηζα πρώτο φαβορί
Ειναι ομως τεραστια ευκαιρια γιατι δεν υστερουμε σε τιποτα. Οποτε πρεπει να κανουν τα παντα για να το παρουμε.
Πασχαλακη τι καρναβαλος που εισαι ρε
Πασχαλακη τι καρναβαλος που εισαι ρε
https://projects.fivethirtyeight.com/so ... ue-greece/
Το μοντέλο του Nate Silver - που ανανεώνεται κάθε αγωνιστική - δίνει πιθανότητες κατάκτησης τίτλου:
ΠΑΟ - 32%
ΑΕΚ - 30%
ΟΣΦΠ - 30%
ΠΑΟΚ - 7%
Όσο χαμηλό και να φαντάζει το δικό μας ποσοστό, μου φαίνεται ρεαλιστική αυτή η απεικόνιση, ίσως θα ανέβαζα γαύρο και χαρτί έναντι βάζελου. Προσωπικά δεν σκέφτομαι καν το Πρωτάθλημα, θέλω να ρθουν ένας-ένας στην Τούμπα και να στάξουν. Κι ό,τι είναι να γίνει, ας γίνει. Εξωαγωνιστικά άλλωστε άλλοι (ΠΑΟ, ΑΕΚ) έχουν το προβάδισμα.
ΥΓ Ποτέ δεν θα πανηγυρίσω νίκη γαύρου αλλά θα γελάσω με την ψυχή μου, ρε μπουρδέλα, αν σας το κλέψει ο γκέη φέτος.
Το μοντέλο του Nate Silver - που ανανεώνεται κάθε αγωνιστική - δίνει πιθανότητες κατάκτησης τίτλου:
ΠΑΟ - 32%
ΑΕΚ - 30%
ΟΣΦΠ - 30%
ΠΑΟΚ - 7%
Όσο χαμηλό και να φαντάζει το δικό μας ποσοστό, μου φαίνεται ρεαλιστική αυτή η απεικόνιση, ίσως θα ανέβαζα γαύρο και χαρτί έναντι βάζελου. Προσωπικά δεν σκέφτομαι καν το Πρωτάθλημα, θέλω να ρθουν ένας-ένας στην Τούμπα και να στάξουν. Κι ό,τι είναι να γίνει, ας γίνει. Εξωαγωνιστικά άλλωστε άλλοι (ΠΑΟ, ΑΕΚ) έχουν το προβάδισμα.
ΥΓ Ποτέ δεν θα πανηγυρίσω νίκη γαύρου αλλά θα γελάσω με την ψυχή μου, ρε μπουρδέλα, αν σας το κλέψει ο γκέη φέτος.
- potamda
- Bet Guru 2023
Τίτλος άρθρου του γνωστού Κεφτετζόγλου στο sdna.
Η ΑΕΚ δικαιούται να πέσει, επιβάλλεται να σηκωθεί άμεσα!
Ακόμα κι εκεί κλέφτες οι χάρτινοι...
Η ΑΕΚ δικαιούται να πέσει, επιβάλλεται να σηκωθεί άμεσα!
Ακόμα κι εκεί κλέφτες οι χάρτινοι...