Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2022-2023
Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2022-2023
Με ΠΑΟ και ΟΣΦΠ να μην διανύουν την καλύτερη σεζόν τους, το χαρτί πάει για νταμπλ.
Ο ΠΑΟΚ πετάει χαρταετό. Κατόρθωμα.
κατηγορια μη σταματας Δικεφαλε το παλικαριAsimos έγραψε:Φέρτε ρε αυτό το ΠΑΟΚτσάκι τη Γιούλι Γερασιμοφα να πέσουν τα τσιμέντα, να ουμε
Ρε συ descartes πρωτοι ειμαστε στο πρωτάθλημα, γιατι το θεωρείς a priori χαμένο? δεν ρωτάω ειρωνικά, προσπαθώ απλα να καταλάβωDescartes έγραψε:Με ΠΑΟ και ΟΣΦΠ να μην διανύουν την καλύτερη σεζόν τους, το χαρτί πάει για νταμπλ.
-
Τα δύο επόμενα ματς θα δείξουν και το μέταλλο της ομάδας.
Καταρχάς πριν την αεκ παίζουμε εκτός με τη Θήρα. Θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα ότι δεν φοβάμαι ότι θα γκελάρουμε.
ΑΝ δεν χάσουμε βαθμό εκεί, μετά μας αρκεί ακόμα και ήττα με 2-3 με την αεκ, για να βγούμε πρώτοι.
Με λίγα λόγια για να χάσουμε την πρώτη θέση χρειάζεται πραγματικά λουζεριά ή για να μην υπερβάλλω απλά θα δείξει αν έχουμε υπερεκτιμημένη ομάδα.
ΑΝ μπορέσουμε να κρατήσουμε την πρώτη θέση, μετά πιστεύω πως θα μπει στην εξίσωση και ο κόσμος στα ματς με γάβρο και τελικούς με όποιον από αεκ και παο και τότε εκτός από εμένα θα γίνουν αισιόδοξοι και οι μπουκ, που φάνηκε από τις αποδόσεις στο κύπελλο ότι μας έχουν outsider.
Καταρχάς πριν την αεκ παίζουμε εκτός με τη Θήρα. Θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα ότι δεν φοβάμαι ότι θα γκελάρουμε.
ΑΝ δεν χάσουμε βαθμό εκεί, μετά μας αρκεί ακόμα και ήττα με 2-3 με την αεκ, για να βγούμε πρώτοι.
Με λίγα λόγια για να χάσουμε την πρώτη θέση χρειάζεται πραγματικά λουζεριά ή για να μην υπερβάλλω απλά θα δείξει αν έχουμε υπερεκτιμημένη ομάδα.
ΑΝ μπορέσουμε να κρατήσουμε την πρώτη θέση, μετά πιστεύω πως θα μπει στην εξίσωση και ο κόσμος στα ματς με γάβρο και τελικούς με όποιον από αεκ και παο και τότε εκτός από εμένα θα γίνουν αισιόδοξοι και οι μπουκ, που φάνηκε από τις αποδόσεις στο κύπελλο ότι μας έχουν outsider.
Τα του γυναικειου βολει δεν τα παρακολουθω πολυ στενα αλλα αν καταλαβα καλα δοθηκε η δυνατοτητα για 4η ξενη, ολοι οι ανταγωνιστες απεκτησαν και εμεις που ειμαστε στην 1η θεση αντι να προχωρησουμε σε προσθηκη να θωρακισουμε αυτο το πλεονεκτημα δεν το καναμε;
Γιατι; Καποιος που ειναι γνωστης και παρακολουθει με ποια λογικη δεν εγινε κινηση; Λογω χημειας στο ροστερ; Για να μην διαταραχθουν ισοροπιες;
Γιατι; Καποιος που ειναι γνωστης και παρακολουθει με ποια λογικη δεν εγινε κινηση; Λογω χημειας στο ροστερ; Για να μην διαταραχθουν ισοροπιες;
Παιδιά ελπίζω η αναφορά μου στις ηλικίες να μην παρεξηγήθηκε. Απλά μεγαλώνοντας αλλάζει λίγο το φοκους, πχ εγώ δεν αμαρτάνω για μπεν κουκις, θα πάω στο oddono's ή venchi ή bandiani για gelato ή στο aux mervellieux de fred. Εκεί δίπλα είναι κ το macellaio ιταλική χασαποταβερνα για φιορεντινα.
Αν έχεις χρόνο πέρνα την Albert bridge κ πήγαινε Battersea park, μετά από Chelsea bridge ανέβα Sloane Square κ μπες Saatchi gallery (a propos national gallery είναι must). Πολύ ωραίο την εποχή που θα έρθεις είναι και το st James park.
Αν έχεις χρόνο πέρνα την Albert bridge κ πήγαινε Battersea park, μετά από Chelsea bridge ανέβα Sloane Square κ μπες Saatchi gallery (a propos national gallery είναι must). Πολύ ωραίο την εποχή που θα έρθεις είναι και το st James park.
Ο Τούρκος πήρε και την ταυτότητα του Καλμαζίδη στον τελικό. Εκεί μάλιστα η Καλντερόν δεν πήρε ούτε μία υποδοχή ως ακραία (!), κάτι που προφανώς οφείλεται στην τακτική του προπονητή και τη δουλειά που έχει γίνει.
Ο οποίος Τούρκος, είναι βοηθός του Αμποτάνζα στην εθνική, που είχε ακουστεί για εμάς (από Λεμ) αν χάναμε από Πάο εκτός...
"Στρατηγέ" Μάρκο, να η ευκαιρία σου να αποδείξεις ότι είσαι καλύτερος. Είσαι μπροστά στη βαθμολογία, κράτα την πρώτη θέση και μετά το πλεονέκτημα έδρας. Είμαι βέβαιος ότι ο κόσμος θα είναι παρών.
Στην περίπτωση που δεν κρατήσει την πρώτη θέση, δεν βλέπω να μένει για τα πλέι οφ.
Υ.Γ. δεν ξέρουμε γιατί δεν πήραμε 4η ξένη, δεν υπήρξε επίσημη τοποθέτηση. Εμείς εδώ κάναμε διάφορες εικασίες, αν ανατρέξεις σε παλιότερα ποστς.
Ο οποίος Τούρκος, είναι βοηθός του Αμποτάνζα στην εθνική, που είχε ακουστεί για εμάς (από Λεμ) αν χάναμε από Πάο εκτός...
"Στρατηγέ" Μάρκο, να η ευκαιρία σου να αποδείξεις ότι είσαι καλύτερος. Είσαι μπροστά στη βαθμολογία, κράτα την πρώτη θέση και μετά το πλεονέκτημα έδρας. Είμαι βέβαιος ότι ο κόσμος θα είναι παρών.
Στην περίπτωση που δεν κρατήσει την πρώτη θέση, δεν βλέπω να μένει για τα πλέι οφ.
Υ.Γ. δεν ξέρουμε γιατί δεν πήραμε 4η ξένη, δεν υπήρξε επίσημη τοποθέτηση. Εμείς εδώ κάναμε διάφορες εικασίες, αν ανατρέξεις σε παλιότερα ποστς.
- abc_o_ karpouzas
γιατι ..θεωρουμε...σαν δεδομενο οτι η κουλα μετα το κυπελο θα συνεχισει στο ιδιο ..τεμπο...και δεν θα... αδειασει...
- Μόλις χάθηκε ενας βασικός τίτλος. Και μην ακούω αστειότητες όπως "πάμε για το Πρωτάθλημα, ποιό κύπελλο τώρα". Ο ΠΑΟΚ έχει 1 κύπελλο, δεν μπορείς να λές οτι πάει μονον για το Πρωτάθλημα.george188 έγραψε:Ρε συ descartes πρωτοι ειμαστε στο πρωτάθλημα, γιατι το θεωρείς a priori χαμένο? δεν ρωτάω ειρωνικά, προσπαθώ απλα να καταλάβωDescartes έγραψε:Με ΠΑΟ και ΟΣΦΠ να μην διανύουν την καλύτερη σεζόν τους, το χαρτί πάει για νταμπλ.
- Ο σχεδιασμός απο τότε που ανέβηκε η ομάδα στη Volley league είναι προβληματικός.
- Η ομάδα έχει έναν προπονητή για 1 χρόνο και 3 μήνες και δεν δείχνει ομοιογένεια, αυτοματισμούς και κίνηση, κάνει 25+ λάθη και καταγράφει συστηματικά λιγότερα μπλοκ απο τους αντιπάλους. Ενώ παρουσιάζει προβλήματα και σε άλλους τομείς.
- Ενώ λέει οτι στηρίζεται στη νέα γενιά ταλέντων δεν υπάρχει σημαντική προοπτική για την εξέλιξή τους. Καμία απο τις νεαρές αθλήτριες δεν εξελίχθηκε, όπως κάποτε για παράδειγμα άλλες αθλήτριες με τον ΟΣΦΠ και ΠΑΟ. Ενδεικτικό η απώλεια της Κυπαρίσση, αλλά και πιο πρόσφατα (Δεκέμβριος 2022) της Τσιόγκα που ενώ όπως λές η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι πρώτη, εκείνη προτίμησε να παίξει δανεική στη Λαμία(!) για το υπόλοιπο της σεζόν, προφανώς εκτιμώντας οτι δεν θα εξελιχθεί στον ΠΑΟΚ.
Είναι μια πιθανότητα. Δεν έχει την εμπειρία σε τίτλους. Γενικά η ΑΕΚ δεν έχει παράδοση στο βόλει.abc_o_ karpouzas έγραψε:γιατι ..θεωρουμε...σαν δεδομενο οτι η κουλα μετα το κυπελο θα συνεχισει στο ιδιο ..τεμπο...και δεν θα... αδειασει...
Ωστόσο το ρόστερ τους είναι γεμάτο. Έχουν το βάθος και την ποιότητα να αντέξουν.
- V-olakiotis
Έχουν και τραμπούκο σε βάρος των αντιπάλων που δεν έχουμε εμείς ..
Έχουν και προσκλήσεις από την ομοσπονδία για το φάιναλ φορ, όπως και οι βαζελοι, που εμείς δεν είχαμε...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Έχουν και προσκλήσεις από την ομοσπονδία για το φάιναλ φορ, όπως και οι βαζελοι, που εμείς δεν είχαμε...
- Willie the Pimp
Νομίζω ότι αν υπήρχε περίπτωση να πάρουμε 4η ξένη θα ήταν μόνο στη θέση της πασαδόρου και αντικατάσταση της Βεργίδου, καθώς ξένη ακραία θα άφηνε τη Στράντζαλη έξω, ξένη κεντρική θα άφηνε την Πολυνοπούλου, λίμπερο την Ξανθοπούλου. Εικάζω ότι ήθελαν να συνεχίσουν με τον αρχικό σχεδιασμό (κακώς κατά την άποψη μου).fuzztone έγραψε:Υ.Γ. δεν ξέρουμε γιατί δεν πήραμε 4η ξένη, δεν υπήρξε επίσημη τοποθέτηση. Εμείς εδώ κάναμε διάφορες εικασίες, αν ανατρέξεις σε παλιότερα ποστς.
Χωρίς να θεωρώ ότι θα ξεφουσκώσουν και να τις υποτιμάω (είναι ήδη κυπελλούχες με εμφατικές εμφανίσεις και πολύ φορμαρισμένες) θα ήθελες να μας πεις φίλε Descartes σε ποιες θέσεις είναι γεμάτο το ρόστερ τους, διότι εγώ έχω άλλη εκτίμηση; Για την ποιότητα της βασικής 7άδας τους συμφωνώ.Descartes έγραψε:Ωστόσο το ρόστερ τους είναι γεμάτο. Έχουν το βάθος και την ποιότητα να αντέξουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Willie the Pimp την Κυρ 12 Μαρ 2023, 19:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- V-olakiotis
Ειχαν μαζευτεί στο σχολικό κατά τις πέντε οι αειχάρτινοι, καμία χιλιαδα, μάλλον για πανηγύρι για την ομάδα βόλλεϋ γυναικών και μάλλον θα την πάνε και στον αγώνα με τον γάβρο σε λίγη ώρα.
Πάντως, επειδή κάτι γράφτηκε εδώ, υπάρχει περίπτωση να μην παίξουν αγώνες πλέι οφ σε αυτό το κοτέτσι;
Εναλλακτικά παίζουν στο ΟΑΚΑ, στο γήπεδο Κασιμάτης, από ότι ξέρω.
Πάντως, επειδή κάτι γράφτηκε εδώ, υπάρχει περίπτωση να μην παίξουν αγώνες πλέι οφ σε αυτό το κοτέτσι;
Εναλλακτικά παίζουν στο ΟΑΚΑ, στο γήπεδο Κασιμάτης, από ότι ξέρω.
Αφου δινουν αδεια σε κοτετσια και αιθουσες
να δηλωσουμε κι εμεις εδρα το κλειστο της κλεανθους
να δηλωσουμε κι εμεις εδρα το κλειστο της κλεανθους