8. Douglas Augusto
- ΑποστόληςΑ
- episimos73
Re: 8. Douglas Augusto
τι γκολ ,και με ιωνικο ο αντριγια εβαλε παρομοια γκολαρα....μπροστα μας στην 7.....

-
ΚΩΣΤΑΣ2019
τσιριγωτης έγραψε:Βραζιλιανε μάγε καλησπέρα..προσπαθώ να βρω που προσφέρεις ,στην πίεση; ; στα κλεψίματα; ;;στην μπούκα; ;; σε τριπλα; ;; σε σουτ; ;;; σε ασίστ; ;; σε γκολ; ;;
Και δεν βρίσκω τίποτα ρε μπαγασικο
- Shivaspace
πάλι έριξε μια τράκα ώμο με ώμο με κάποιον στο κέντρο, τον ξέρανε..έχει και τον ντάντας από δίπλα να καθαρίζει τον τόπο του εγκλήματος, καλό δίδυμο
Εγώ θα ήθελα του χρόνου να έχει δίπλα του έναν Σέρτζιο ή έναν Μισιτς.Shivaspace έγραψε:πάλι έριξε μια τράκα ώμο με ώμο με κάποιον στο κέντρο, τον ξέρανε..έχει και τον ντάντας από δίπλα να καθαρίζει τον τόπο του εγκλήματος, καλό δίδυμο
Καλός και ο Νταντας, καλός και ο Σβαμπ αλλά θες κάτι καλύτερο
Και είναι ταμάμ για αυτό που παίζουμε τώρα
Deep lying playmaker ο Βραζιλιάνος, και ένας Μισιτς πιο μπροστά σαν box to box να πατάει περιοχή να τρέχει να βγάζει πάσες
Deep lying playmaker ο Βραζιλιάνος, και ένας Μισιτς πιο μπροστά σαν box to box να πατάει περιοχή να τρέχει να βγάζει πάσες
Έχετε μανία να εντυπωσιάζεστε από χαφ που είναι καλά μόνο μπροστά. Τον Μίσιτς τον είδα φέτος σε δύο ματς της Ντιναμό στο τσάμπιονς λιγκ. Έπαιζε καθαρό αμυντικό χαφ, πολύ καλές πάσες και μοίρασμα όσες φορές προωθήθηκε (λίγες σε σχέση με το πώς έπαιζε σε μας), αλλά από τρέξιμο, πίεση, κλεψίματα κλπ. τίποτα. Ο Μίσιτς απλά ταίριαξε στο ανοιχτό στυλ του Άμπελ.
Εγώ πάλι τον θέλω με κάποιον σαν τον περσινό κουρτιτς.
Έναν αλήτη,που χτυπάει εκεί που πρέπει και όσο πρέπει.
Δυνατό στο ψηλό παιχνίδι
Και που πατάει περιοχή έχοντας το γκολ
Έναν αλήτη,που χτυπάει εκεί που πρέπει και όσο πρέπει.
Δυνατό στο ψηλό παιχνίδι
Και που πατάει περιοχή έχοντας το γκολ
Μετά που ζητούσε 1χαρτιΣυμβόλαιο και ανανέωσε μέχρι το 2026 έδειξε να είναι 1 ποιοτικό 8άρι.
- WeWillRockYou
Για του χρόνου, για να πω και γω την αμαρτία μου,παρότι δεν είμαι συνήθως υπέρ των επιστροφών, θα ήθελα πίσω Τσίμιροτ (μένει ελεύθερος το καλοκαίρι) και Μίσιτς.
Τσίμιροτ- Σβαμπ για δίδυμο στο πρωτάθλημα και Αουγκούστο-Μίσιτς για τα ντέρμπι και τα ευρωπαικά.
Τσίμιροτ- Σβαμπ για δίδυμο στο πρωτάθλημα και Αουγκούστο-Μίσιτς για τα ντέρμπι και τα ευρωπαικά.
- V-olakiotis