τεραστια αληθειαgika έγραψε:Πως θα γίνει να μείνει ο Ντάντας; Το δίδυμο με Αουγκούστο είναι ίσως το καλύτερο που έχουμε δει στα χαφ.
Λαμία-ΠΑΟΚ, 08/03 19:00 CosmoteSports
Re: Λαμία-ΠΑΟΚ, 08/03 19:00 CosmoteSports
2 μυρια για το 50% αμα θελουνε. Αλλιως ξανα δανεικος μπορει να μεινει.
Δεν έκανα πλάκα - και φυσικά δεν φταίμε εμείς.joshua έγραψε:Πλάκα έκανε βρε,χαλάρωσε...dragon έγραψε:παλι εμεις φταιμε δλδ?gika έγραψε:Εντάξει μας πήρε 6 λεπτά να το ζητήσουμε.
Αλλά σε τέτοιες φάσεις πρέπει να πέφτεις πάνω στον διαιτητή και να τον πηγαίνεις καροτσάκι στο βαρ όπως κάνει πάντα μα πάντα η χάρτινη. Το ίδιο και στην Τρίπολη. Ας έχουμε έναν άνθρωπο στον πάγκο μόνο για αυτό. Να βλέπει το παιχνίδι από ταμπλετ και να αντιδράμε πιο άμεσα. Μας έχουν καρασφάξει στην εποχή του βαρ. Κι άντε στην Τρίπολη δεν είδαμε και ριπλει ποτέ, σήμερα ο ΟΤΕ το έδειξε δυο φορές κατευθείαν.
Oχι, απλα τα Γιαννενα ειναι ανωτερη ομαδα απο τη λαμια.joshua έγραψε:Τι σκατα στα Γιάννενα ρε γμτ; Τόσο πολύ χαλασε την ομάδα ο Σοαρες;
Εγώ έχω σιχαθεί τις ελληνικές αποφάσεις διαιτησίας και VAR τόσο πολύ που και 5-0 να κερδίσουμε πάλι θα είμαι συγχισμένος. Γιατί την επόμενη φορά που θα σου κάνουν βρωμιά θα είναι σε ματς κομβικό πχ στον τελικό Κυπέλλου.
Το άγγιγμα της μπάλας που έχει ο Ντέλιας δεν το έχει άλλος ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα, Έλληνας ή ξένος.
Αυτό ακριβώς. Πλέον δεν μιλάμε για ανθρώπινα λάθη.Rexaris έγραψε:Εγώ έχω σιχαθεί τις ελληνικές αποφάσεις διαιτησίας και VAR τόσο πολύ που και 5-0 να κερδίσουμε πάλι θα είμαι συγχισμένος. Γιατί την επόμενη φορά που θα σου κάνουν βρωμιά θα είναι σε ματς κομβικό πχ στον τελικό Κυπέλλου.
τεσπα εγω δεν θελω να γινουμε οτι κραζουμε κ ας εχει μερικες φορες αποτελεσμα. καποτε ζητουσαν καποιοι μπεο στην ιδια λογικη. ΠΑΟΚ ειμαστε κ δεν πρεπει να προδιδουμε τις αρχες μας για κανενα γκολ, καμια νικη κ κανενα τιτλο. το ζητημα ειναι να προσπαθουμε για το καλυτερο οπως καποτε ζητουσαμε βαρ κ ξενους διαιτητες αντι να κανουμε παραγκα που λειτουργει πιο ευκολαjoshua έγραψε:Γράψε λάθος για μένα dragon...
- Montrealiotis
Τι φάση η Λαμία;; Έχανε 2 0 και όλοι οι παίκτες ήταν πίσω από την σέντρα στήνοντας λεωφορείο…
-
Αν ανοιχτουν θα φανε 5 οποτε κοιτανε να σωσουν οτι μπορουν
Τώρα είδα το χέρι.
Πώς γίνεται αυτό το πράγμα, πώς το εξηγούν, τι δικαιολογία λένε δηλαδή.
Πραγματικά , από τη στιγμή που υπάρχει var , είναι ξεκάθαρη πρόκληση.
Πώς γίνεται αυτό το πράγμα, πώς το εξηγούν, τι δικαιολογία λένε δηλαδή.
Πραγματικά , από τη στιγμή που υπάρχει var , είναι ξεκάθαρη πρόκληση.
- northernlights
Παλι καλο παιχνιδι απτον μικρο
Sent from my SM-N975U using Tapatalk
Sent from my SM-N975U using Tapatalk