Σχόλια για Liberofm
- paok4kyriakos
Re: Σχόλια για Liberofm
Ναι... Απο 31 Αυγούστου ξεκινάει και επίσημα...
Όταν λέει αυτό το γελοίο το "να χαρώ εγώ"... Μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο...
Πάει ο Λίμπερο... κρίμα που έφυγε ο Νικολάου και πάει στον σκώληκα Μετρουλάκη... Ακόμη χειρότερα που στη θέση του πάει ο *******και φερέφωνο του Γούμενου τότε Βραζιλιάνος.. Μένει μόνο ο Τζορμπατζόγλου, ο Λαγογιάννης και ο Ραγκάτσης..
Αδερφέ όχι χαρακτηρισμούς σε παρακαλώ πολύ για να μην έχουμε πρόβλημα.Η αποψη σου ειναι σεβαστή αλλα μεχρι ενα όριο πλζ με το θέμα χαρακτηρισμων
admin team
Αδερφέ όχι χαρακτηρισμούς σε παρακαλώ πολύ για να μην έχουμε πρόβλημα.Η αποψη σου ειναι σεβαστή αλλα μεχρι ενα όριο πλζ με το θέμα χαρακτηρισμων
admin team
- PAOK_NORTH_ARMY
Ποτέ δεν άκουγα ραδιόφωνο εκτός από τα 2 πρώτα φοιτητικά χρόνια.Μόνο έξτρασπορ. Τον Γρηγοριάδη που ήταν στο 1-3, μετά μια παύση γιατί είχε τον Μπούζο που δε τον πάω καθόλου, και μετά τον Βραζιλιάνο.
Στην αρχή ήμουν υπέρ του Βραζιλιάνου και τον άκουγα συνεχώς. Τελικά έκανα μεγάλο λάθος. Μεγάλος υπερασπιστής του Γούμενου και συνεχώς ανακάλυπτε νέους επενδυτές και άφηνε το "κοινό" του να περιμένει βδομάδες επί βδομάδων για να ακούσει το περιβόητο όνομα του επενδυτή που θα πάρει τον ΠΑΟΚ. Και δώσε τα πανηγυρτζίδικα να χαρεί ο λαός. Και πούλα παραμύθι στον κοσμάκη.
Πραγματικά δε ξέρω τι παίζει με τους άλλους δημοσιογράφους, ούτε ποιος αξίζει και ποιος όχι γιατί δεν ακούω τίποτα και γενικά έχω μαύρα μεσάνυχτα.
Στην αρχή ήμουν υπέρ του Βραζιλιάνου και τον άκουγα συνεχώς. Τελικά έκανα μεγάλο λάθος. Μεγάλος υπερασπιστής του Γούμενου και συνεχώς ανακάλυπτε νέους επενδυτές και άφηνε το "κοινό" του να περιμένει βδομάδες επί βδομάδων για να ακούσει το περιβόητο όνομα του επενδυτή που θα πάρει τον ΠΑΟΚ. Και δώσε τα πανηγυρτζίδικα να χαρεί ο λαός. Και πούλα παραμύθι στον κοσμάκη.
Πραγματικά δε ξέρω τι παίζει με τους άλλους δημοσιογράφους, ούτε ποιος αξίζει και ποιος όχι γιατί δεν ακούω τίποτα και γενικά έχω μαύρα μεσάνυχτα.
O Bραζιλιάνος... Απλά δεν υπάρχει...!! Είναι ένα απο τα απομεινάρια του παρελθόντος που θέλουμε να ξεχάσουμε μια για πάντα... 

arisk έγραψε:Ναι... Απο 31 Αυγούστου ξεκινάει και επίσημα...
arisk έγραψε:O Bραζιλιάνος... Απλά δεν υπάρχει...!! Είναι ένα απο τα απομεινάρια του παρελθόντος που θέλουμε να ξεχάσουμε μια για πάντα...
Συμφωνω 100%!! Το οτι εγινε ο Βραζιλιανος ειδκος του στοιχηματος δειχνει σε τι επιπεδο ειναι η "δημοσιογραφια" στην πολη μας.
Ο "παιζω 3 στα 6 Χ, πιανω τα τρια και παω ταμειο" bet expert.
Επειδη ειμαι απο Αθηνα και δεν γνωριζω πολλα, ποιος ειναι ο Βραζιλιανος; Οσο για τον Νικολαου, οντως μεγαλη απωλεια για το λιμπερο. Ξερουμε γιατι εφυγε;
- paok4kyriakos
Ο Μιχάλης Βραζιλιάνος είναι ένας ραδιοφωνικός παραγωγός ΠΑΟΚτσής, που παλαιότερα έκανε εκπομπές στον Εξτρασπορ και έγραφε στα Σπορ του Βορρα (επι ημερών Γρηγοριάδη) και τώρα γράφει στην εφημερίδα Δικέφαλος του Βορρά και στην ιστοσελιδα betboss.gr (του Γρηγοριάδη both). Κυρίως έγραφε για το στοιχημα, αλλά έγραφε και μιλόυσε και για τα αγωνιστικά και διοικιτικά στιρίζοντας τον Γουμενοπαγώνη!
Μεγάλο λάθος που έδιωξαν τον Νικολάου πάντως! Γνήσιος ΠΑΟΚτσής και με πολύ χιούμορ!!! Τουλάχιστον θα μπορούμε να τον ακούμε από άλλο σταθμό... Όσο για τον Βραζιλιάνο, όταν τον πρωτάκουσα μ' άρεσε, αλλά μετά όταν άρχισε να λέει ότι πηγαίνει κάθε μέρα στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ κι ότι μέχρι και το χειρότερο παλτό που έφερνε ο Γούμενος "πετούσε" δεν τον ξανάκουσα...
Ο βραζιλιάνος ακούγεται άνετα. πολύ άνετα.
Έχει πλακα που πολλοί εδώ μέσα τοv κρίνουν από τι στάση του την εποχή του Γούμενου. Sorry μάγκες αλλα αν εξαιρέσουμε μερικά τσακαλακια στη 4, οι υπόλοιποι παρόμοια συμπεριφορά με του βραζιλιάνου είχαμε.μιλάω για τι μεγαλύτερη περίοδο Γούμενου, όχι για τους τελευταίους μήνες. ναι σύμφωνw ότι εκ τον υστερων αποδείχτηκε ότι έλεγε κοτσάνες, αλλα ποιος παραγωγος εκείνη την εποχή δεν έκανε το ίδιο?
Αφελή να τοv χαρακτηρίσω ναι, αλλα πονηρό η ύπουλο όχι. Όσο καιρό άκουγα μια ζωή δικαιολογούσε τις καταστάσεις στο ΠΑΟΚ οποιος και να ήταν πρόεδρος. Καλή επιτυχία λοιπόν στην εκπομπή του.
Oμως νομίζω ότι είναι λάθος να τοv βάλεις απέναντι στο Νικολάου μιας και το άτομο είναι κορυφή. Το στιλ του βραζιλιάνου θα ταίριαζε περισσότερο σε μια εκπομπή πρωινή η μεσημεριανή παρα το βραδυ.
Έχει πλακα που πολλοί εδώ μέσα τοv κρίνουν από τι στάση του την εποχή του Γούμενου. Sorry μάγκες αλλα αν εξαιρέσουμε μερικά τσακαλακια στη 4, οι υπόλοιποι παρόμοια συμπεριφορά με του βραζιλιάνου είχαμε.μιλάω για τι μεγαλύτερη περίοδο Γούμενου, όχι για τους τελευταίους μήνες. ναι σύμφωνw ότι εκ τον υστερων αποδείχτηκε ότι έλεγε κοτσάνες, αλλα ποιος παραγωγος εκείνη την εποχή δεν έκανε το ίδιο?
Αφελή να τοv χαρακτηρίσω ναι, αλλα πονηρό η ύπουλο όχι. Όσο καιρό άκουγα μια ζωή δικαιολογούσε τις καταστάσεις στο ΠΑΟΚ οποιος και να ήταν πρόεδρος. Καλή επιτυχία λοιπόν στην εκπομπή του.
Oμως νομίζω ότι είναι λάθος να τοv βάλεις απέναντι στο Νικολάου μιας και το άτομο είναι κορυφή. Το στιλ του βραζιλιάνου θα ταίριαζε περισσότερο σε μια εκπομπή πρωινή η μεσημεριανή παρα το βραδυ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Τετ 26 Αύγ 2009, 01:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
σιγά μη τον διώξαν. μάλλον αυτός θα βαρέθηκε να ακούει παπαρεγkα για μιση ώρα κάθε μέρα...Kevin έγραψε:Μεγάλο λάθος που έδιωξαν τον Νικολάου πάντως! ...
Σήμερα εκδιώχθηκε και ο Λαγογιάννης σύμφωνα με το ότι γράφει στο facebook του.

προφανως γιατι τα εχωσε στον αξιοτιμο κυριο βουλευτη και υπευθυνο μεσων μαζικης ενημερωσης κλπ κλπ κυριο γκιουλεκα οπαδο αλλης ομαδας της πολης για τον οποιο ελεγε μην τον ψηφιζετε και ψηφιστε καποιον αλλο. αμεσως μετα βεβαια βγηκε-τον εβγαλαν στον αερα της πολης απο αυτον που λεει οτι κανει τον δημοσιογραφο στο ραδιοφωνακι του κλπ κλπ και αυτο που μας ειπε ειναι οτι ετριξε τα δοντια των υπευθυνων των κρατικων καναλιων για ιση αντιμετωπιση αθηνας - βορειου ελλαδας. και το γλυψιμο επεφτε right through. αυτα για ενημερωση καποιων που δεν ακουγαν.δεν πειραζει θα ακουμε παπαρεγκα...!!!
Αυτος που κανει εκπομπη στον λιμπερο τωρα στη θεση του Λαγογιαννη και λεει συνεχεια να χαρω, ποιος ειναι;
Αν ο ζαγορας εδιωξε τον Λαγοτζον λογω του βουλευτη, εκανε μεγαλο ατοπημα. Εκτος και ο Νικολαου.Ενας καλος στραθμος υπηρχε και αυτος παει κατα διαολου
Αν ο ζαγορας εδιωξε τον Λαγοτζον λογω του βουλευτη, εκανε μεγαλο ατοπημα. Εκτος και ο Νικολαου.Ενας καλος στραθμος υπηρχε και αυτος παει κατα διαολου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kyuss την Τετ 26 Αύγ 2009, 13:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.