Εσύ τώρα τι θες;;;kataramenos5 έγραψε:Ενα γκολ κι εγινε απ τους καλυτερους?Οχι δεν εγινε ακομα.Πρεπει να το δειχνει σε καθε παιχνιδι .
Μια ζωη της υπερβολης μ ενα γκολ ιμπραιμοβιτς,μ ενα κακο κοντρολ κι ειναι για τα ερασιτεχνικα.Κουλαρετε λιγο θα τα τρελανουμε τα παιδια
στην ηλικια του γραφω...και δεν το λεω εγω το λενε οι ειδικοι που ηδη βρισκεται στα μπλοκακια τοπ ομαδων της ευρωπης μολις τα 16 του...kataramenos5 έγραψε:Ενα γκολ κι εγινε απ τους καλυτερους?Οχι δεν εγινε ακομα.Πρεπει να το δειχνει σε καθε παιχνιδι .
Μια ζωη της υπερβολης μ ενα γκολ ιμπραιμοβιτς,μ ενα κακο κοντρολ κι ειναι για τα ερασιτεχνικα.Κουλαρετε λιγο θα τα τρελανουμε τα παιδια
Όμως τώρα έχει να τελειώσει το Λύκειο....πρώτα.kataramenos5 έγραψε:Ενα γκολ κι εγινε απ τους καλυτερους?Οχι δεν εγινε ακομα.Πρεπει να το δειχνει σε καθε παιχνιδι .
Καμιά φορά σκέφτομαι και εγώ έτσι και λέω χαμηλά την μπάλα. Από την άλλη όμως έχω την αίσθηση ότι δεν έχουμε καταλάβει ότι στην περίπτωση Ντελια και Τζίμα μιλάμε για τοπ κλας ταλέντα ευρωπαϊκού επιπέδου. Ούτε εμείς έχουμε αντιληφθεί πλήρως για τι ποιότητα μιλάμε και για την σπανιότητα των περιπτώσεωνkataramenos5 έγραψε:Ενα γκολ κι εγινε απ τους καλυτερους?Οχι δεν εγινε ακομα.Πρεπει να το δειχνει σε καθε παιχνιδι .