22. Ricardo Matias Verón
Re: Ricardo Matias Veron
Δεν με χαλάει περισσότερο που δεν παίζει..Αυτό είναι εσωτερικό θέμα της ομάδας και δεν ξέρει κανείς μας αν και κατά πόσο είναι αδιάφορος ο βερόν στις προπονήσεις ή όχι..Αυτό που με χαλάει είναι ότι εφόσον δεν υπολογίζεται γιατί δεν απομακρύνεται..Τζάμπα τόσα λεφτά για παίκτη εκτός αποστολής...
- PABLO GARCIA2
Αυτό το: O ΠΑΟΚ πάνω από όλα....ABOLEYTOI έγραψε:Για μένα το θέμα Βερόν ξεκινά από την προετοιμασία. Αν εκεί ήταν αδιάφορος, ή απείθαρχος, ή δεν ξέρω τι άλλο, καλά κάνουν και του τραβάνε το αυτί. Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα σημαίνει ότι ο Χ παίχτης δεν μπορεί να εκμεταλλεύεται την ομάδα, αλλά η ομάδα αυτόν.
Αν το δίκιο το έχει ο Βερόν, του αναγνωρίζω την αδικία που υφίσταται.
γιατί να ισχύει για μένα και γενικά για όλον τον ΠΑΟΚτσήδικο λαό;
Γιατί να ισχύει για τον Μπακαγιόκο (που εδώ που τα λέμε μας ξελάσπωσε και 5-6 φορές πέρσι), γιατί να ισχύει για τον Βερόν.... που σαφέστατα ήταν από τους πολυτημώτερους πέρσι και ο πολυτημώτερος πρόπερσι....
....και να μην ισχύει για τον Σέρτζιο;
Με βάση τα παραπάνω που γράφεις....
εγώ λοιπόν περιμένω τον Σέρτζιο εκτός εντεκάδας... για να μην πω εκτός αποστολής.
Όμως έλα που είναι το πουλέν από σημαντικές φάτσες...

Πρόσεξε, δεν είπα να βγάλουν τον Βερόβ εκτός αποστολής ή εκτός ενδεκάδας, είπα να του τραβήξουν το αυτί. Έχεις δίκιο και του Σέρτζιο το αυτί πρέπει να το τραβήξουν, τώρα αυτό τι σημαίνει πρακτικά εξαρτάται από πολλά.
- ΑποστόληςΑ
Στον αργό ΠΑΟΚ, όπως τον είδα με την Χερενβέϊν, θα ήταν πολύ καλός.Photis έγραψε:Λοιπόν ο Βερόν ξέρει 100000000000kg μπάλα αλλά αυτό δε φτάνει.Έχει το πιο σημαντικό ελάττωμα για ποδοσφαιριστή,αργή σκέψη και αργό τρόπο αντίδρασης.Παρακράτηση της μπάλας και μαρκάρισμα μέτριο..Για τον ΠΑΟΚ όπως είναι σήμερα δεν κάνει κατ' εμένα...
Ο Βερόν, για μένα είναι παίκτης που μπορεί άνετα να παίξει βασικός. Εκτός και αν γίναμε Barcelona και δεν το έχω καταλάβει (με τον δικό τους Μέσι, παρασάγγας πιο εντυπωσιακό και ουσιαστικό από τον δικό μας...)
- ContrerasPablo
αποστολε συμφωνω απολυτως,λες και με τον γκαρσια που ειναι παικταρας βεβαια ανεβαινουμε πολυ στον τομεα ταχυτητα,ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΡΟΝ...
- ΑποστόληςΑ
Είμαστε ακόμη στην αρχή και η απόδοση όλων των παικτών είναι από κακή έως καλούτσικη.
Δεν ξέρω τι πραγματικά παίζει, αλλά δεν νομίζω ότι η γκρίνια του Fernando έχει να κάνει με την απόδοση του Ματίας. Εντάξει είχε μερικά άσχημα παιχνίδια στο β΄ γύρο, αλλά πρέπει να σκεφτούμε και σε πόσα του πρώτου ήταν MVP. Και γιατί η απόδοση ενός παίκτη να ταυτίζεται ΜΟΝΟ με τα άσχημα παιχνίδια του και όχι με όλα;
Ή μήπως μερικοί που παίζουν σήμερα έχουν καλύτερη απόδοση;
Δεν ξέρω τι πραγματικά παίζει, αλλά δεν νομίζω ότι η γκρίνια του Fernando έχει να κάνει με την απόδοση του Ματίας. Εντάξει είχε μερικά άσχημα παιχνίδια στο β΄ γύρο, αλλά πρέπει να σκεφτούμε και σε πόσα του πρώτου ήταν MVP. Και γιατί η απόδοση ενός παίκτη να ταυτίζεται ΜΟΝΟ με τα άσχημα παιχνίδια του και όχι με όλα;
Ή μήπως μερικοί που παίζουν σήμερα έχουν καλύτερη απόδοση;
Ο βερον οπως ειδα εγω το ματς με τις καρδουλες ειναι βασικοτατος.. Ειναι αδιανοητο το ΜΟΝΑΔΙΚΟ απο τα χαφ σου που μπορει να παιξει αποδεδειγμενα καθετο ποδοσφαιρο να ειναι στον παγκο.
Μ αρεσει ο Βερον σαν παικτης, αλλα και γω αν ημουν προπονητης δεν ξερω που θα τον εβαζα. Ισως στην θεση του Ιβιτς;..Γιατι σιγουρα γκαρσια φωτακης και σορλεν δεν μπορουν να βγουν. Ειναι σημαντικο ομως οτι ενας παικτης της αξιας του Βερον ειναι στον παγκο. Εχει ανεβει επιπεδο η ομαδα
ειπαμε οχι σουπερ αλλα οχι και Βερον αγνοειται...
Που ειναι ??και παλι χθες χωρουσε το τελευταιο 30λεπτο μπας και εκανε αυτη τη μια πασα να βαλουμε το γκολ
Που ειναι ??και παλι χθες χωρουσε το τελευταιο 30λεπτο μπας και εκανε αυτη τη μια πασα να βαλουμε το γκολ
- khaledfreepaok
στο ματς του αποκλεισμου ο βερον ητανε ταμαμ.αλλα ο βερον που ξεραμε.τωρα πια δεν τον εχουμε δει και δεν ξερουμε πως τον εχει καταντησει ο σαντος.
παντως αν ειναι ακομα ο περσινος βερον,θα βοηθουσε παρα πολυ στην αναπτυξη του παιχνιδιου
παντως αν ειναι ακομα ο περσινος βερον,θα βοηθουσε παρα πολυ στην αναπτυξη του παιχνιδιου
η μεγαλυτερη βλακεια που εχει γραφτει..και ας εκνευριστεις..Πως τον εχει καταντησει ο Σαντος????αν ο Βερον τα ξυνει φταιει μονο αυτος...
ΧΑΧΑΧΑ πραγματικά έλεος..
Λές και ο Σάντος έχει έναν επαγκελματία παιχταρά που σκίζεται στις προπονήσεις και απο εμπάθεια δε τον βάζει...
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!
Το αμάσιτο δε κατεβαίνει ευκολα...

Λές και ο Σάντος έχει έναν επαγκελματία παιχταρά που σκίζεται στις προπονήσεις και απο εμπάθεια δε τον βάζει...
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!
Το αμάσιτο δε κατεβαίνει ευκολα...

- khaledfreepaok
εκνευριστηκα παρα πολυ!!!
περα απο την πλακα ομως.οπως το ειπα ειναι.ο βερον για τον σαντος δεν ητανε ενας ηλιαδης πχ που θαβεται και δεν τον θυματει και κανεις.
περσι ο σαντος ανεβαζε πυρετο οταν δεν επαιζε ο βερον γιατι το ξελασπωνε παντα.αν φρεσκαρεις λιγο τη μνημη σου θα θυμηθεις οτι επαιζε και στα ημιχρονα περσι ο βερον.δεν μπορει οποτε ξαφνικα να ειπε μεσα σ 1 μηνα να πατε να γαμηθειτε ολοι,εγω δεν τρεχω αλλο.βαριεμαι,θα καθομαι παγκο να πινω το φραπε μου μαζι με τον κουτσια τον φιλο μου.
βλακεια ε παιδια???πολυ βλακεια
περα απο την πλακα ομως.οπως το ειπα ειναι.ο βερον για τον σαντος δεν ητανε ενας ηλιαδης πχ που θαβεται και δεν τον θυματει και κανεις.
περσι ο σαντος ανεβαζε πυρετο οταν δεν επαιζε ο βερον γιατι το ξελασπωνε παντα.αν φρεσκαρεις λιγο τη μνημη σου θα θυμηθεις οτι επαιζε και στα ημιχρονα περσι ο βερον.δεν μπορει οποτε ξαφνικα να ειπε μεσα σ 1 μηνα να πατε να γαμηθειτε ολοι,εγω δεν τρεχω αλλο.βαριεμαι,θα καθομαι παγκο να πινω το φραπε μου μαζι με τον κουτσια τον φιλο μου.
βλακεια ε παιδια???πολυ βλακεια
ρε φιλε ,τι να κανουμε..καποιοι παικτες οταν χανουν τη θεση βασικου χανουν και το παθος τους...Στον ανθρωπο ειναι αυτα
εδω ο Κονσεισαο που επαιζε παντα βγηκε ενα 20λεπτο και κοντευει να τους σκοτωσει ολους..τι να κανουμε..
εδω ο Κονσεισαο που επαιζε παντα βγηκε ενα 20λεπτο και κοντευει να τους σκοτωσει ολους..τι να κανουμε..
- khaledfreepaok
ο κονσε ειναι αλλη περιπτωση.και δεν τα παιρνει επειδη βγαινει.
τα παιρνει επειδη βγαινει γιατι δεν μπορει.τον τρελαινει να μην μπορει να τρεξει η αμα τρεξει να μην εχει δυναμη να κανει μια σεντρα η ενα σουτ.και γενικα επειδη ειναι πολυ εκρηκτικος χαρακτηρας το να βλεπει οτι τον προδιδει το σωμα του τον βγαζει εκτος εαυτου.
ο βερον ποτε δεν ηταν ετσι.και ειναι και διαφορετικη η περιπτωση του γιατι δεν του ξηγηθηκε καλα και ο σαντος.δεν ηρθε ο τσαβι με τον ινιεστα στο κεντρο.αν ερχονταν αυτοι θα ελεγε και μονος του εδω δεν με παιρνει.αλλα τους κρατησει η μπρατσα τελικα.και ηρθε ο φωτακης(για βασικος εννοω και πολυ πολυ μετα ο βιτολο.αλλα ακομα και πριν το πολυ πολυ μετα του βιτολο τοσο καιρο ητανε εκτος πλανων χωρις ουσιαστικο λογο.αυτο δεν λεγεται σωστη ξηγα
τα παιρνει επειδη βγαινει γιατι δεν μπορει.τον τρελαινει να μην μπορει να τρεξει η αμα τρεξει να μην εχει δυναμη να κανει μια σεντρα η ενα σουτ.και γενικα επειδη ειναι πολυ εκρηκτικος χαρακτηρας το να βλεπει οτι τον προδιδει το σωμα του τον βγαζει εκτος εαυτου.
ο βερον ποτε δεν ηταν ετσι.και ειναι και διαφορετικη η περιπτωση του γιατι δεν του ξηγηθηκε καλα και ο σαντος.δεν ηρθε ο τσαβι με τον ινιεστα στο κεντρο.αν ερχονταν αυτοι θα ελεγε και μονος του εδω δεν με παιρνει.αλλα τους κρατησει η μπρατσα τελικα.και ηρθε ο φωτακης(για βασικος εννοω και πολυ πολυ μετα ο βιτολο.αλλα ακομα και πριν το πολυ πολυ μετα του βιτολο τοσο καιρο ητανε εκτος πλανων χωρις ουσιαστικο λογο.αυτο δεν λεγεται σωστη ξηγα