95. Στέφανος Τζίμας
- Kabamaru11
Re: 95. Στέφανος Τζίμας
καλώς τονα κι ας άργησε!vakin_dutch έγραψε:Ξεκίνησα να διαβάζω PAOKmania πριν από (περίπου) 14 χρόνια. Ο Στέφανος Τζίμας τότε ήταν δεν ήταν 3 χρονών. Σήμερα είναι αυτός που με κάνει να μπω και να γράψω το πρώτο μου σχόλιο.
Καλή αρχή μικρέ!
-
+1926.-grg80 έγραψε:Σ ευχαριστουμε παλικάρι μου που γαληνεψες με το χαμόγελο σου την σκοταδιασμενη μας ψυχή
Η χαρα μου ειναι απλα απεριγραπτη.-
ΜΠΡΑΒΟ κιολας για την απλοτητα με
την οποια την κολλησε στο πλεχτο.-
Σαν να ηταν το χιλιοστο στα 35 του
κι οχι το πρωτο του στα 17 του και
απεναντι σε αντρες και εμπειρους!
Υγεια και τα μυαλα κατω απ τα μαλλια
να εχει και σιγουρα θα αφησει εποχη.-
95. Στέφανος Τζίμας
Παλικαρι μου!!!! Τι τελειωμα ηταν αυτο. Ευχαριστουμε για το φως μεσα στην καταχνια
-
- Επικοινωνία:
Τέτοια σεντερφορισια κεφαλια τελευταία φορά είδα με Prijovic! Τα καλύτερα έρχονται.
- Μπαρκαρούτσος
vakin_dutch έγραψε:Ξεκίνησα να διαβάζω PAOKmania πριν από (περίπου) 14 χρόνια. Ο Στέφανος Τζίμας τότε ήταν δεν ήταν 3 χρονών. Σήμερα είναι αυτός που με κάνει να μπω και να γράψω το πρώτο μου σχόλιο.
Καλή αρχή μικρέ!
Καλώς τον!
- Μπαρκαρούτσος
Το παιδί είναι τοπ κλάσης ποδοσφαιριστής. Δεν είναι μόνο ο τρόπος που τελειώνει την φάση. Το φανερώνουν όλες του οι κινήσεις στο γήπεδο.
Δεν ξέρω για τι είδους 3ο φορ πρέπει να ψάξει η ομάδα το καλοκαίρι ώστε να μην κόψει τον δρόμο του μικρού.
Εύχομαι να ξέρουν αυτοί που πρέπει γιατί εγώ είμαι μπερδεμένος.
Δεν ξέρω για τι είδους 3ο φορ πρέπει να ψάξει η ομάδα το καλοκαίρι ώστε να μην κόψει τον δρόμο του μικρού.
- ΑποστόληςΑ
+1grg80 έγραψε:Σ ευχαριστουμε παλικάρι μου που γαληνεψες με το χαμόγελο σου την σκοταδιασμενη μας ψυχή
Το μόνο γκολ που πανηγύρισα τόσο έντονα.
95. Στέφανος Τζίμας
Ετσι. Πρεπει να παρει τουλαχιστον 20 ματς του χρονου. Με Ευρωπη μπορει ανετα ακομα και σαν 3ος φορnunies4 έγραψε:Το παιδί είναι τοπ κλάσης ποδοσφαιριστής. Δεν είναι μόνο ο τρόπος που τελειώνει την φάση. Το φανερώνουν όλες του οι κινήσεις στο γήπεδο.
Στα δικα μου ματια πρεπει να ειναι το νο2 η για να το πω αλλιως αυτος ο "διαφορετικου" τυπου φορ σε σχεση με τον Νελσον. Ο φετινος Μπραντον δηλαδη.
Για 3ο θα πηγαινα σε ενα φορ "αντιΝελσον" σε κορμι και λογικη ωστε να υποστηριζει το ποδοσφαιρο του Ραζβαν οταν θα λειπει ο Ολιβειρα.
Για 3ο θα πηγαινα σε ενα φορ "αντιΝελσον" σε κορμι και λογικη ωστε να υποστηριζει το ποδοσφαιρο του Ραζβαν οταν θα λειπει ο Ολιβειρα.
Να είσαι καλά ρε παλίκαρε....γερός και προσγειωμένος, όλο το μέλλον σου ανήκει, όπως και των υπολοίπων παιδιών.
-
+1.-ΑποστόληςΑ έγραψε:+1grg80 έγραψε:Σ ευχαριστουμε παλικάρι μου που γαληνεψες με το χαμόγελο σου την σκοταδιασμενη μας ψυχή
Το μόνο γκολ που πανηγύρισα τόσο έντονα.
Δεν γινεται να μην υπαρχει εδω ενα
γκολ που παντα θα πανηγυριζουμε!
https://www.novasports.gr/web-tv/sport/ ... zimas-vid/
- thanos-xanthi