Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Dim ειχες δικιο αυτη τη φορα τις αλλες 99 οχι .Κουλαρε λιγο βρε ολοι σου το λενε.
Obane Ημαρτον.
joshua έγραψε:Πραγματικα σαν μικρα παιδια κανετε...Οχι εσυ μου ειπες ετσι και μετα εγω σου ειπα ετσι και πιο πριν μου ειχες πει αλλιως...
Αν αγαπατε το φορουμ οπως λετε ακουστε και μια συμβουλη απ τους πιο ψυχραιμους και μη εμπλεκομενους.Κοντευει βδομαδα ρε παλικαρια με τα σου πα μου πες.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Dim σου ζητησα μια χαρη,σου ζητησα να αφησεις και τιποτα να πεσει κατω και εχεις γραψει 7 ποστ και το τελευταιο που εσβησα...Οπως ειδες, επειδη παραπονεθηκες, απαντησα στον Μπανε και του ειπα πως ειχε αδικο στη συγκεκριμενη περιπτωση.Σας παρακαλω και τους δυο σταματηστε το.Θα σβησω οτι αλλο γραψετε σχετικα με την αντιπαραθεση σας.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

:arrow: Φίλε μου pgetsos αν δεις το post οταν μπεις(ξερώ λογο υποχρεώσεων) το είχα ξανα-αναφέρει πριν αλλάξει ο χρόνος άλλαξε το: Darkm4n σε: Alpha ή αν είναι πιασμένο σε Alph4 *μη χάσω τις δημοσιευσεις μου και τα χρόνια που μπαίνω εδώ και είχα ξεχάσει τον κωδικό από το 2012 και έκανα αυτό (άλλο που το άλλαξα 2φορές)*
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Φίλε Darkm4n, έχω αναφέρει και πριν κάνεις τις αλλαγές, και τις 2-3 φορές που έκανες αλλαγή, και τις άλλες φορές που ζήτησες αλλαγή, πως δεν είναι κάτι που κάνω γενικά και δεν θα στο ξανακάνω, ακριβώς για να γλυτώσω αυτό εδώ....
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Κάνε το χατήρι βρε στον άνθρωπο, μόνο και μόνο που το δηλώνει ότι θέλει να αλλάξει, γιατί κάποιοι άλλοι... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Το προβλημα (επειδη το εχω δει να αναφερεται τελευταια αρκετες φορες) δεν ειναι οταν καποιος αλλαζει λογαριασμο για τον Χ-Υ λογο. Το προβλημα ειναι οταν καποιος γραφει ταυτοχρονα απο 2 λογαριασμους, και οταν καποιος κανει νεο λογαριασμο για να παρακαμψει ποινη αποκλεισμου. Οσοι τετοιοι εντοπιζονται, διαγραφονται μονιμα. Οταν καποιος αλλαζει λογαριασμο, ειναι επιθυμητο να ενημερωσει την mod team (οπως και εχουν κανει σχεδον ολοι) ωστε να γλυτωσει απο πιθανα bans διπλου λογαριασμου οταν δε μεσολαβει καποιος χρονος, αλλα οχι απαραιτητο αυτη τη στιγμη. Δεν ειναι προβλημα για το φορουμ οτι μπηκε ο x Gika π.χ. με αλλο λογαριασμο μετα απο 4-5-6 χρονια που δεν ειχε γραψει. Προβλημα ηταν ο ace που ειχε φαει 42 μπαν και εκανε νεους λογαριασμους καθε 2 βδομαδες
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Those were the days. Simpler times.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Υπάρχουν και μερικοί που αλλάζουν όχι μόνο νικς, αλλά και άβαταρς κάθε Σαρακοστή.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μιας και εγινε η κουβεντα για ace να πω και πόσο μου κανει εντυπωση το πως αλλαζει η προσωπικοτητα( η μαλλον ο τροπος γραφης του καθενως) στο εκαστοτε μεσο (fb,φορουμ,τσατ) η και την πραγματικη ζωη.Με τον ace εδω μεσα σκοτωθηκαμε ποσες φορες Σε αλλο μεσο ποσα χρονια τωρα δεν ειχαμε μια σοβαρη αντιδικια.Τελειως αλλη ψυχολογια.Θα περιμενε κανεις η συμπεριφορα ενος συγκεκριμενου ανθρωπου να ειναι ιδια παντου.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

pgetsos έγραψε:Φίλε Darkm4n, έχω αναφέρει και πριν κάνεις τις αλλαγές, και τις 2-3 φορές που έκανες αλλαγή, και τις άλλες φορές που ζήτησες αλλαγή, πως δεν είναι κάτι που κάνω γενικά και δεν θα στο ξανακάνω, ακριβώς για να γλυτώσω αυτό εδώ....
:arrow: ok φιλε 2 φορες ναι έκανα και στο είπα τα θυμασαι παλαιοτερα.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Miles έγραψε:Κάνε το χατήρι βρε στον άνθρωπο, μόνο και μόνο που το δηλώνει ότι θέλει να αλλάξει, γιατί κάποιοι άλλοι... :mrgreen:
:arrow: Απλά το είπα και το έγραψα τίποτα παραπάνω όποτε μπορώ να μπαίνω-μπαίνω λόγο φόρτο εργασίας δεν έχω άλλο προφίλ στα 38-39μου απλα το λεω χωρις παρεξηγηση το έγραψα τελείωσε παλαιότερα ήταν άλλα δεδομένα άλλος κόσμος εδώ τα 3/4 δεν τα γνωρίζω που αλλάζουν ψευδόνυμα όταν μπαίνω. Τεσπα
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Υπάρχουν και μερικοί που αλλάζουν όχι μόνο νικς, αλλά και άβαταρς κάθε Σαρακοστή.
:pano: :pano: :pano: :pano:
Ισχυει αυτο που λες και το έγραψα παρακάτω Αποστολη
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

:mrgreen:
Εγώ για τον μοδεράτορα το έγραψα, αλλά δε βαριέσαι,,,
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Darkm4n έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Υπάρχουν και μερικοί που αλλάζουν όχι μόνο νικς, αλλά και άβαταρς κάθε Σαρακοστή.
:pano: :pano: :pano: :pano:
Ισχυει αυτο που λες και το έγραψα παρακάτω Αποστολη
Εχει ερθει ο κοσμος τα πανω κατω φιλε μου και ο
μονος σοβαρος εδω μεσα παραμενει ο Αποστολης.-
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”