Με καινουρια σχετικα ομαδα και την παλια φρουρα που δεν τραβαει να φευγει (ιδωμεν) το καλοκαιρι θα ησουν στο -3 απο την κορυφη αν δεν σε κλεβανpapwolf έγραψε:Να πασχίζεις να βρεις έναν εύπορο ιδιοκτήτη κι όταν επιτέλους αυτός έρχεται ως μεσσίας, να κάνεις όνειρα για πρωταθλήματα, δυναστείες, πορείες στα μεγάλα ευρωπαϊκά σαλόνια, διακρίσεις. Αντί αυτών η μιζέρια συνεχίζεται με, κλεψιές , var, avar, κοράκια καμικάζι κλειστές κάνουλες, αυτάρκειες, sustainability και δε ξέρω κι εγώ τι άλλο.
Τίποτα καλό δε περιμένω πια, πώληση χρυσαφικών κι ασημικών στη πρώτη ευκαιρία κι αντικατάσταση τους με μπακίρια αμφιβόλου αξίας αλλά φτηνά, ανανέωση βετεράνων, συνεχή αποδυνάμωση της ομάδας, επιστροφή σε ρόλο τρίτο-τέταρτου. Κι όλα αυτά συνοδευόμενα από πλήρη διοικητική απουσία. Κάποιος είχε γράψει το καλοκαίρι για "αποεπένδιση", ίσως τελικά να είχε δίκιο...
Αυτά από μένα και καλό καλοκαίρι σε όλους αδέρφια. Είθε ο θεός να προστατεύει τον ΠΑΟΚ...
Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Δεν ξέρω αν είναι αδυναμία των ακαδημιών μας ή γενικότερα του έλληνα ποδοσφαιριστή αλλά έχουμε βγάλει σε όλες τις θέσεις παίκτες εκτός από 8αρι την τελευταία δεκαετία ίσως και 20ετια. Αμυντικούς μπόλικους . Εξτρέμ και δεκαριά τα τελευταία χρόνια . 6αρια δόξα το θεό κατάφεραν να παιξουν βασικοί άσχετου ποιότητας (Τσιγγαρας,Μπαλαφας,Κάτσε,Τζανδαρης)Φορ Κλαους,Κουτσια ,Τζιμα . 8αρι ;
Και το παρατηρώ αυτό διότι εκεί στο κέντρο θα ήθελα να ξέρω ότι πλην του μετρημένου Τσιγγαρα ,έχω μια ακόμα σταθερά από ακαδημίες . Έτσι έχω περιθώριο να πω ότι μου περισσεύουν παίκτες .
Αυτή τη στιγμή δεν περισσεύει κανένας . Ακόμα και αν ο Κουρτιτς ήταν υγιής για εμένα δεν περίσσευε φέτος . Αν δεν κάνω λάθος τελευταίο 8αρι που έπαιξε και μάλιστα αρκετά από ακαδημίες ήταν ο Φωτάκης αλλά και αυτός πήρε παιχνίδια άλλου πριν τον φέρουμε .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Και το παρατηρώ αυτό διότι εκεί στο κέντρο θα ήθελα να ξέρω ότι πλην του μετρημένου Τσιγγαρα ,έχω μια ακόμα σταθερά από ακαδημίες . Έτσι έχω περιθώριο να πω ότι μου περισσεύουν παίκτες .
Αυτή τη στιγμή δεν περισσεύει κανένας . Ακόμα και αν ο Κουρτιτς ήταν υγιής για εμένα δεν περίσσευε φέτος . Αν δεν κάνω λάθος τελευταίο 8αρι που έπαιξε και μάλιστα αρκετά από ακαδημίες ήταν ο Φωτάκης αλλά και αυτός πήρε παιχνίδια άλλου πριν τον φέρουμε .
Sent from my iPhone using Tapatalk
- WeWillRockYou
Αν δούμε και την εθνική ομάδα, μάλλον είναι γενικότερο το κακό.
Το τελευταίο αξιόλογο ταλέντο στη θέση 8, είναι ο Αλεξανδρόπουλος που πήρε μεταγραφή από τον Παναθηναικό στην Σπόρτινγκ.
Τώρα για τις δίκες μας ακαδημίες είναι ένα καλό ερώτημα. Από ότι βλέπουμε μέχρι στιγμής πάντως, όσοι παίκτες έχουν ύψος και καλή μπαλιά, μεταφέρονται από τα χαφ στα μπακ. Το είδαμε με τον Μιχαηλίδη και φέτος βλέπουμε και τον Κώττα στην Β ομάδα.
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε μελλοντικά αν θα βγει και κάποιος χαφ επιπέδου Κωνσταντέλια.
Το τελευταίο αξιόλογο ταλέντο στη θέση 8, είναι ο Αλεξανδρόπουλος που πήρε μεταγραφή από τον Παναθηναικό στην Σπόρτινγκ.
Τώρα για τις δίκες μας ακαδημίες είναι ένα καλό ερώτημα. Από ότι βλέπουμε μέχρι στιγμής πάντως, όσοι παίκτες έχουν ύψος και καλή μπαλιά, μεταφέρονται από τα χαφ στα μπακ. Το είδαμε με τον Μιχαηλίδη και φέτος βλέπουμε και τον Κώττα στην Β ομάδα.
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε μελλοντικά αν θα βγει και κάποιος χαφ επιπέδου Κωνσταντέλια.
Διαβαζα το ποσο καλα παει ο Ενρικε στη Βραζιλια ενας πραγματικα περιεργος βεβαια παικτης αλλα μοιραια σκεφτομαι εκτοτε και μετα το νταμπλ ειχαμε καλυτερο εξτρεμ απο τον Ενρικε και φαγωθηκαμε να τον διωξουμε?
- ΑποστόληςΑ
Δεν ήταν καλός τακτικά είχαν πει.
Ατομικά είναι παιχταρα μεγάλη και όντως διαπρέπει στη Βραζιλία.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ατομικά είναι παιχταρα μεγάλη και όντως διαπρέπει στη Βραζιλία.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βασικα καποια στιγμη ειχαμε πιστεψει οτι πλεον θα φερνουμε παικταραδες ολκης και μας ξυνιζε ο Ενρικε και δεν βγαζω την ουρα μου απεξω...Που να ξεραμε οτι θα τη βγαζαμε στα εξτρεμ με ανανεωσεις Μπισεσβαρ και Μουργκ...
-
montekristo
Μην αποκλειεις να συμβει το ιδιο ακριβωςjoshua έγραψε:Διαβαζα το ποσο καλα παει ο Ενρικε στη Βραζιλια ενας πραγματικα περιεργος βεβαια παικτης αλλα μοιραια σκεφτομαι εκτοτε και μετα το νταμπλ ειχαμε καλυτερο εξτρεμ απο τον Ενρικε και φαγωθηκαμε να τον διωξουμε?
και με τους Κουαλιατα και Φιλιπε αν τυχον
μετακομισουν σε ενα παρομοιο πρωταθλημα
κι ομαδες με συστηματα αμεσου ποδοσφαιρου!
Εγω ειλικρινα το περιμενω κιολας δηλαδη οπως
και τα "ωχαδερφιστικα" σχολια του στυλ "καλα
σε μας δεν ταιριαξε ο παιχτης" που γραφονται
συνεχεια σε καθε αναφορα επιτυχιων του Αμπελ.-
Για καθε Αμπελ για καθε Ενρικε, για καθε Κουαλιατα και Φιλιπε Σοαρες θα φταιει η φυσικη, η γεωμετρια κ η αλγεβρα κ πανω απ'ολα η χημεια μ την ομαδα
Ποτε θα φταιει κανενας αλλος δν ξερω
Ποτε θα φταιει κανενας αλλος δν ξερω
Πάντα να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι ορισμένοι παίκτες και προπονητές στην χ ομάδα μπορεί να γίνουν θεοί και στην ψ αποδιοπομπαίοι τράγοι.
Ο Ιμπραϊμοβιτς πήγε στην Μπαρτσελόνα και σε μια σεζόν 38 αγωνιστικών τελείωσε με 5 γκολ. Το επόμενο καλοκαίρι τον έστειλαν. Ο Ντεπάι από ηγέτης στην Λυών και next bing thing στην Ευρώπη μετά από ένα χρόνο στο Καμπ Νου, στα αζήτητα. Ο Ρονάλντο με 5 χρυσές μπάλες και 3 συνεχόμενα Ch.L. με Ρεάλ, πηγαίνει στην Γιουβέντους και κατεβαίνει επίπεδο.
Ο Ουνάι Έμερι πηγαίνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης το 2010, δεν βρίσκει καμμία χημεία με τους παίκτες, γίνονται τα αποδυτήρια ρινγκ, τους πετάει έξω από το Eu.L. με νίκες μέσα-έξω ο.α.ρ.η.ς. (!!!), τον διώχνουν σε 6 μήνες και πάει στην Σεβίλλη και εκεί μονοπωλεί τις κατακτήσεις του Eu.L.
Ο Ενρίκε είναι πραγματικά ένας παίκτης-εξτρέμ που σήμερα θα τον ήθελα στην ομάδα μας παρά το ότι επιθετικός όντας είναι ικανός να πάρει δύο κίτρινες μέσα σε 5 λεπτά. Έχει ταχύτητα, έχει την μπούκα στην αντίπαλη περιοχή και το γκολ, θέματα που μας λείπουν σήμερα και όχι μόνο. Σε 36 αγώνες με τον ΠΑΟΚ είχε 9 γκολ και 5 ασίστ, χωρίς μάλιστα να έχει πλήρη 90λεπτα. Ο Ενρίκε θέλει πέντε σαν τον Μουργκ και σίγουρα νομίζω μπορεί περισσότερα από τον φιλότιμο αλλά τσαπατσούλη Νάρεϊ.
Ο Σοάρες έχει δυνατότητες, δεν μπορεί παίκτης βασικός στην Κ23 της Πορτογαλίας που έκανε πλάκα όχι μόνο στην αντίστοιχη δική μας, αλλά και της Ισπανίας, να μην μπορεί να σταθεί σε αυτό το πρωτάθλημα. Ίσως και να είναι θέμα του μυαλού του, ίσως και να είχε μάθει σε άλλο στυλ παιχνιδιού που δεν το βγάζει από το μυαλό του.
Για τον Κουαλιάτα δεν τον είδα και δεν έχω άποψη, ίσως αν έλθει πρόταση καλή μπορεί και να χωρίσουν οι δρόμοι μας,
Πάντως το καλοκαίρι με το καλό, όποια συμβόλαια λήγουν να μας αποχαιρετήσουν (πλην Ολιβέιρα για δεύτερος και αν πέσει στις 600-700.000) και προσοχή στις επιλογές, όχι στοιχήματα. Τέλος Μπότο εδώ να σε δω, βρες μια ομάδα για Μουργκ και Νινούα έστω και χωρίς αντάλλαγμα, να γλυτώσουμε δύο ανενεργή συμβόλαια κοντά στο ένα χαρτί.
Ο Ιμπραϊμοβιτς πήγε στην Μπαρτσελόνα και σε μια σεζόν 38 αγωνιστικών τελείωσε με 5 γκολ. Το επόμενο καλοκαίρι τον έστειλαν. Ο Ντεπάι από ηγέτης στην Λυών και next bing thing στην Ευρώπη μετά από ένα χρόνο στο Καμπ Νου, στα αζήτητα. Ο Ρονάλντο με 5 χρυσές μπάλες και 3 συνεχόμενα Ch.L. με Ρεάλ, πηγαίνει στην Γιουβέντους και κατεβαίνει επίπεδο.
Ο Ουνάι Έμερι πηγαίνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης το 2010, δεν βρίσκει καμμία χημεία με τους παίκτες, γίνονται τα αποδυτήρια ρινγκ, τους πετάει έξω από το Eu.L. με νίκες μέσα-έξω ο.α.ρ.η.ς. (!!!), τον διώχνουν σε 6 μήνες και πάει στην Σεβίλλη και εκεί μονοπωλεί τις κατακτήσεις του Eu.L.
Ο Ενρίκε είναι πραγματικά ένας παίκτης-εξτρέμ που σήμερα θα τον ήθελα στην ομάδα μας παρά το ότι επιθετικός όντας είναι ικανός να πάρει δύο κίτρινες μέσα σε 5 λεπτά. Έχει ταχύτητα, έχει την μπούκα στην αντίπαλη περιοχή και το γκολ, θέματα που μας λείπουν σήμερα και όχι μόνο. Σε 36 αγώνες με τον ΠΑΟΚ είχε 9 γκολ και 5 ασίστ, χωρίς μάλιστα να έχει πλήρη 90λεπτα. Ο Ενρίκε θέλει πέντε σαν τον Μουργκ και σίγουρα νομίζω μπορεί περισσότερα από τον φιλότιμο αλλά τσαπατσούλη Νάρεϊ.
Ο Σοάρες έχει δυνατότητες, δεν μπορεί παίκτης βασικός στην Κ23 της Πορτογαλίας που έκανε πλάκα όχι μόνο στην αντίστοιχη δική μας, αλλά και της Ισπανίας, να μην μπορεί να σταθεί σε αυτό το πρωτάθλημα. Ίσως και να είναι θέμα του μυαλού του, ίσως και να είχε μάθει σε άλλο στυλ παιχνιδιού που δεν το βγάζει από το μυαλό του.
Για τον Κουαλιάτα δεν τον είδα και δεν έχω άποψη, ίσως αν έλθει πρόταση καλή μπορεί και να χωρίσουν οι δρόμοι μας,
Πάντως το καλοκαίρι με το καλό, όποια συμβόλαια λήγουν να μας αποχαιρετήσουν (πλην Ολιβέιρα για δεύτερος και αν πέσει στις 600-700.000) και προσοχή στις επιλογές, όχι στοιχήματα. Τέλος Μπότο εδώ να σε δω, βρες μια ομάδα για Μουργκ και Νινούα έστω και χωρίς αντάλλαγμα, να γλυτώσουμε δύο ανενεργή συμβόλαια κοντά στο ένα χαρτί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γερασίμου την Δευ 27 Φεβ 2023, 21:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Τιμιοτατος ο ενρικε και γούσταρε που έπαιζε στην ΠΑΟΚΑΡΑ.
Φέτος αν τον είχαμε ως γκειμ τσειντζερ στην θέση του μπισε πχ θα έκανε την διαφορά με τόσες γκέλες στα μικρά ματς.
Βασικα έναν ναρει από αριστερά που λέγαμε …
Φέτος αν τον είχαμε ως γκειμ τσειντζερ στην θέση του μπισε πχ θα έκανε την διαφορά με τόσες γκέλες στα μικρά ματς.
Βασικα έναν ναρει από αριστερά που λέγαμε …
- WeWillRockYou
Από περιέργεια, μπήκα στο προφίλ του στο transfermarkt για να θυμηθώ την πορεία του στην ομάδα.joshua έγραψε:Βασικα καποια στιγμη ειχαμε πιστεψει οτι πλεον θα φερνουμε παικταραδες ολκης και μας ξυνιζε ο Ενρικε και δεν βγαζω την ουρα μου απεξω...Που να ξεραμε οτι θα τη βγαζαμε στα εξτρεμ με ανανεωσεις Μπισεσβαρ και Μουργκ...
Ήρθε το καλοκαίρι του 16, σε ηλικία 26 χρονών, με 1,6 εκατομμύρια αγορά από την Rennes (το ίδιο καλοκαίρι πουλήσαμε τον Ρομπέρτ Μακ στην Ζενίτ με 3,5 μύρια).
Τη σεζόν 16/17 με προπονητή Ίβιτς και κατάκτηση Κυπέλλου και δεύτερης θέσης, είχαμε στα άκρα:
-Djalma (που ήρθε ως ελεύθερος και είχε 5 γκολ, 5 ασσίστ), Μυστακίδη, (21 χρονών με 6 γκολ, 3 ασσιστ, πριν τον σοβαρό τραυματισμό του),( Garry Rodrigue μέχρι τον Γενάρη με 6 γκολ,8 ασσίστ), Ουάρντα (με 2 γκολ, 3 ασσίστ σε λίγες συμμετοχές). Εκείνη την χρονιά ο Πέδρο είχε 22 συμμετοχές, 5 γκολ, 4 ασσίστ.
Την σεζόν 17/18 που ξεκίνησε με Στανόγεβιτς και συνέχισε με Ράζβαν, ο παίκτης έφυγε δανεικός με loan fee 700 χιλιάρικα στην Qarabak, αφού πρόλαβε στα προκριματικά να έχει 4 συμμετοχές 1 γκολ,1 ασσίστ. Εκεί ο παίκτης είχε 34 συμμετοχές, 6 γκολ, 2 ασσίστ.
Παράλληλα ο ΠΑΟΚ είχε στα εξτρέμ Τζαλμά, Λημνιό, Μυστακίδη, ενώ το καλοκαίρι η ομάδα είχε φέρει Ελ Καντουρί, Μακ και τον Αντρέ πίσω (πριν γίνει μπακ μέσα στην χρονιά). Και είχαμε και Μπίσεσβαρ, Πέλκα.
Την σεζόν 18/19 του νταμπλ, ο παίκτης έφυγε δανεικός για ένα εξάμηνο στην Αστάνα (έπαιζε τότε προκριματικά CL) με loan fee 250 χιλ., όπου είχε 19 συμμετοχές, 3 γκολ, 1 ασσίστ. Επέστρεψε τον Γενάρη και είχε 9 συμμετοχές και 3 γκολ. Περιττό να αναφέρω τι είχε η ομάδα στην επίθεση εκείνη την χρονιά
Τον Αύγουστο του 19 πουλήθηκε με 650 χιλ. στην Kayserispor, όπου σε 2 χρόνια έγραψε 61 συμμετοχές, 18 γκολ, 3 ασσίστ. Το καλοκαίρι του 21 πουλήθηκε στην Σίβασπορ με 1 εκατομμύριο ευρώ (30 συμμετοχές, 8 γκολ, 3 ασσίστ) και τον περασμένο Απρίλιο με 1,5 εκατομμύριο πωλήθηκε στην Ιντερνασιονάλ όπου σε 45 συμμετοχές έχει 16 γκολ, 4 ασσίστ.
Γενικά ο παίκτης έχει γεμάτες σεζόν στην καριέρα του και νούμερα σε γκολ-ασσίστ. Επίσης όποια ομάδα έδωσε λεφτά για να τον αγοράσει, τα πήρε πίσω. Εδώ νομίζω δεν έμεινε περισσότερο καθαρά λόγω συγκυριών, καθώς ήρθε σε μια εποχή που στην ομάδα υπήρχε πολλή ποιότητα και δεν πρόλαβε να δείξει ίσως όσα θα μπορούσε, παίρνοντας τον χρόνο να εξελιχθεί. Σίγουρα δεν τον βοήθησαν και οι δανεισμοί σε Αστάνα- Καραμπάγκ.
Το πιο τραγικό βέβαια σε αυτήν την αναδρομή στα παλιότερα ρόστερ είναι για άλλη μια φορά η διαπίστωση του πόσο πολύ έχει πέσει η ποιότητα της ομάδας μεσοεπιθετικά. Το καλοκαίρι πρέπει να επανέλθει η λογική ότι χρειάζονται δύο καλοί παίκτες σε κάθε θέση, όχι άλλη μετριότητα, αν θέλουμε να δούμε κάτι καλύτερο.
-
montekristo
Ο Ενρικε ειχε ερθει τον Ιανουαριο του 2017
(στη θεση του Γκαρι) μαζι με τον Πριγιοβιτς!
viewtopic.php?f=262&t=6983
(στη θεση του Γκαρι) μαζι με τον Πριγιοβιτς!
viewtopic.php?f=262&t=6983
Βεβαια να πουμε πως οσο επαιξε σε μας,σκουντουφλουσε στους αντιπαλους αμυντικους, μιας και δεν εχει τριπλα σε κλειστους χωρους. Επαιξε καλα μονο στην ευρωπη που παιζαμε με αντεπιθεσεις και με χωρους.
Στον ΠΑΟΚ καριερα και εντυπωση θα κανουν μονο εξτρέμ με τριπλα και ικανοτητα διεισδυσης απέναντι σε κλειστές αμυνες και κλειστούς χωρους.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στον ΠΑΟΚ καριερα και εντυπωση θα κανουν μονο εξτρέμ με τριπλα και ικανοτητα διεισδυσης απέναντι σε κλειστές αμυνες και κλειστούς χωρους.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ θυμάμαι το νικητήριο γκολ που είχε βάλει κόντρα στον Αστέρα από ασίστ του Πρίγιο και ήταν σε κλειστή άμυνα, φυσικά το δεύτερο γκολ στον τελικό του Βόλου-και άσε τα χαρτιά να φωνάζουν για δήθεν κλοπή, είχε προηγηθεί πέναλτι και δεύτερη κίτρινη στον Σιμόες, παρόμοιο πέναλτι είχε καταλογιστεί με κίτρινη στον Λέοβατς στο ΠΑΟΚ-Άγιαξ 1-2 και έγραφαν τότε για σκληρή αλλά μέσα τον κανονισμό απόφαση οι αθηνέζοι-γκολ κόντρα στην Λαμία που άνοιξε το σκορ στο αήττητο νταμπλ, το δεύτερο στην Ξάνθη την ίδια χρονιά κλπ.
Ντρίπλα ιδιαίτερη μπορεί να μην είχε, αλλά είχε ταχύτητα, πάτημα περιοχής και γκολ και με όχι ψηλό συμβόλαιο. Σήμερα από ποιον από τα εξτρέμ τα έχουμε αυτά; Χίλιες φορές να τον είχαμε σαν εναλλακτική και game changer και όχι να πληρώνει η ομάδα Μουργκ.
Ντρίπλα ιδιαίτερη μπορεί να μην είχε, αλλά είχε ταχύτητα, πάτημα περιοχής και γκολ και με όχι ψηλό συμβόλαιο. Σήμερα από ποιον από τα εξτρέμ τα έχουμε αυτά; Χίλιες φορές να τον είχαμε σαν εναλλακτική και game changer και όχι να πληρώνει η ομάδα Μουργκ.