50. Filipe Soares

Demir

Re: 50. Filipe Soares

Δημοσίευση από Demir »

Καλά το ότι δώσαμε σύνολο 5 εκ για κουαλιατα κ σοαρες είναι τεράστια αστοχία !! Την ώρα που είχες τσιγγαρα που είναι 2 επίπεδα πάνω από σοαρες κ ντελια ..
Μιλάμε για τεράστιο ποσό για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ κ της Ελλάδας ..
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Νομίζω ότι η συζήτηση που έγινε από εχθες για τον παίχτη ήταν πολύ καλή …

Σωστά επιχειρήματα εκατερωθεν …

Προφανές αυτά που έγραψα είχαν και δόση υπερβολής …
Αλλά μην μου πείτε από την άλλη ότι μόνο ο Φελιπε έχει κάνει τέτοιες εμφανίσεις για να πεταχτεί έξω τόσο γρήγορα …
Ο χειρότερος παίχτης ποιος είναι από την αρχή του πρωταθλήματος μακραν από τον δεύτερο ;; Εννοώ σε σχέση με τον χρόνο συμμετοχής ;;

Νομίζω όλοι θα συμφωνήσουν ότι είναι ο Μπισε … και όμως ο Λουτσε τον βάζει … εάν ήταν κάτω των 23 όπως γράφει ο φίλος από επάνω θα τον έβαζε ο Λουτσε ;;; Εγώ λέω ούτε κατά διάνοια …

Αυτά τα γράφουμε λοιπόν με αφορμή τον φελιπε αλλά ισχύουν πλέον σε πολλές περιπτώσεις …

Εγώ αυτό που απλά ισχυρίζομαι είναι ότι εάν ο κοουτς δούλευε τόσο στενά με νέους όπως με τους παλιούς ίσως να κέρδιζε περισσότερα ο ΠΑΟΚ …

Ποιος ήταν ο τελευταίος αγώνας που έπαιξε ο Φελιπε πριν τραυματιστεί ;; Που όλοι λέγαμε ότι ήταν ο καλύτερος του γηπέδου ;;; Που είχε ζωντανέψει όλο το κέντρο μας ;; Τότε δεν ήταν που έγραφαν τα ΜΜΕ ότι τον είχε από κοντά ο Λουτσε και του μιλούσε ;;;

Και μην αναφέρετε όλοι ότι ο Λουτσε δεν γίνεται να είναι δάσκαλος για τους ψυχολογικά Λειψούς … εάν δεν θέλει ας βάζει τα παιδιά μας από τις ακαδημίες … αυτά εκτός εξαιρέσεων όλα είναι εξαιρετικά και πνευματικά …

Ο Μπισε δηλαδή ή ο Καντουρι ή ο Κουρτιτς ή ο Μιτριτσα δεν είναι ιδιαίτερα παιδιά ;;;;; Όλοι με εμφανή προσόντα αλλά λειψό μυαλό …

Τέλος πάντων … σκατα πήγε εχθες το ματς που δεν βάλαμε πάλι γκολ … και έτσι όπως το χειρίστηκε ο κοουτς ο φελιπε πήρε το πιο μεγάλο ανάθεμα … αυτό απλά έγραψα … ότι δεν είναι δίκαιο αυτό … και άλλοι έχουν μερίδιο ευθύνης
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Demir έγραψε:Καλά το ότι δώσαμε σύνολο 5 εκ για κουαλιατα κ σοαρες είναι τεράστια αστοχία !! Την ώρα που είχες τσιγγαρα που είναι 2 επίπεδα πάνω από σοαρες κ ντελια ..
Μιλάμε για τεράστιο ποσό για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ κ της Ελλάδας ..
Εδώ δώσαμε:
500 σε Βιειρίνια,
500 σε Μπίσεσβαρ,
300 σε Ζίφκοβιτς,
1 σε Ολιβέιρα και
800 σε Καντουρι
(Σύνολο 3,1)
γνωρίζοντας εκ των προτέρων το τι θα πάρουμε...
Miles

Δημοσίευση από Miles »

tad έγραψε:
renegade έγραψε:Ούτε η μαμά του φελίπε δεν θα έγραφε αυτά που έγραψες σήμερα για αυτόν
Ρένε παίζεις με την φωτιά ...

επειδή έχω επιβεβαιωθεί αμέτρητες φορές σε αξιολόγηση παιχτών θα σε βάλω ένα στοιχηματάκι μεταξύ μας ... ποιος θα κάνει μεγαλύτερη καριέρα από Φελίπε, Νταντάς, Σβάμπ, Κούρτιτς και αουγκούστο όταν έχουν τελειώσει την καριέρα τους ... μακροπρόθεσμο ... εγώ λέω ότι ο Φελίπε θα φτάσει πιο ψηλά από όλους ...

έτσι και αλλιώς και εσύ και εγώ γεροί να είμαστε θα είμαστε εδώ και σε δέκα χρόνια ... όπως και δέκα χρόνια πριν ...
Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη λες. Μέχρι τώρα πάντως, για τους Πορτογάλους ο Ντάντας είναι πιο μεγάλο πρότζεκτ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο Σοαρες πχ έχω την αίσθηση ότι στη κουλα του Αλμειδα θα κολλούσε σούπερ. Αντίστοιχα στον ΠΑΟΚ του Λουτσεσκου η στον βαζελο του Γιοβανοβιτς δύσκολα.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Μια χαρά ταιριάζει και σε μας, μη λέμε τώρα παίχτη με τέτοια χαρακτηριστικά ότι δεν θέλει ο προπονητής, δεν είναι ο Εσίτι, για παράδειγμα, που ξέρει μόνο να αμύνεται, ενώ ο προπονητής θέλει ολοκληρωμένα χαφ. Μ' αρέσει που λένε κάποιοι ότι η ομάδα παίζει αργά με απόφαση του προπονητή, όταν χθες ο ρεπόρτερ είπε πόσες φορές στο πρώτο ημίχρονο ότι ο Λουτσέσκου ζητούσε να αυξήσουν τον ρυθμό.
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

η κριτικη που γινεται στον φελιπε για χθες ειναι απιστευτα σκληρη και αδικη...
ο παικτης μπηκε να παιξει σε ενα πολυ δυσκολο εκτος εδρας παιχνιδι απεναντι σε μια πολυ ανταγωνιστικη ομαδα που πιεζει στα χαφ ενω ειχε να παιξει βασικος 2,5 μηνες...
απο τοτε εχει 2 σερι τραυματισμους και παιζει κατι 10 λεπτα αλλαγη χωρις καθολου ρυθμο...
δεν μου αρεσε καθολου αρχικα η επιλογη να ξεκινησει σε ενα τετοιο ειδους παιχνιδι βασικος οταν μαλιστα υπαρχουν και αλλες αλλαγες (ζιφκο,ταισον,μπραντον) και επειτα το να γινει αλλαγη στο ημιχρονο χωρις να ειναι και τοσο κακος...
ο παικτης ειναι μεγαλο κεφαλαιο για το κλαμπ και πρεπει να στηριχθει και οχι να τον πεταμε βασικο σε δυσκολες συνθηκες και να τον κανουμε αλλαγη στο ημιχρονο και μετα να εξαφανιζεται...
ελπιζω στα επομενα 4 σχετικα ευκολα παιχνιδια μεχρι τα πλει-οφ να παρει χρονο συμμετοχης ωστε να βρει ρυθμο γιατι πλει-οφ με 3 χαφ δεν βγαινουν και τους χρειαζομαστε ολους
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ο Σοάρες μόνο σε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ του ζωγράφου μπορούσε να παίξει.
Αθλητικές ομάδες, άμεσο ποδόσφαιρο και με τους παίκτες να αγωνίζονται κυρίως με το ένστικτο τους
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Ο Φελιπε δεν θα μπορέσει ποτέ να παίξει στον ΠΑΟΚ του Λουτσε υψηλό διότι δεν είναι καθόλου συνεπής τακτικά . Δεν το έχει . Στα ματς που φάνηκε ,συνήθως έπαιξε πιο μπροστά από τους δυο του κέντρου αλλά όχι 10αρι . Δεν είναι 6αρι, δεν είναι 10αρι , ούτε 6-8αρι που θέλει ο Λούτσε . Είναι 8,5αρι . Σε σύστημα με τρία χάφ , θέλει τον Τσιγγαρα ,τον Αουγκουστο και αυτόν . Γρήγορο κέντρο,δυναμικό που θα παίξει με ένστικτο. Εκεί θα αποδώσει . Δε θα ξεχάσω σε ματς πέρυσι που έπαιξε βασικός με Τσιγγαρα στο κέντρο ,είχαν καταπιεί το κέντρο του ληκιου.

Sent from my iPhone using Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Επειδή γράφτηκε εχθές ότι ο παίκτης αδικήθηκε από τον προπονητή του, ας δούμε με αριθμούς αυτά που είδανε και τα ματάκια μας κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Σουάρες λοιπόν εχθές είχες το σύνολο ( αμυντικές, θήκες, τα πάντα όλα) 33/55 ενέργειας.
Αν αφαιρέσουμε από αυτές τις παραλίες και πίσω πάσες οι οποίες ήταν 22/25 έχουμε για όλους τους υπόλοιπους τομείς του παιχνιδιού 11/30 ενέργειας.
Πάμε παρακάτω
Το παιδί κατάφερε( γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να έχει σε ένα ολόκληρο ημίχρονο ως χαφ του ΠΑΟΚ μόλις μία ανάκτηση μπάλας.
Αντίστοιχα οι συμπαίκτες του στην ίδια θέση ( Αουγκούστο 16) κ ( σβαμπ 7 )
Επίσης
Κατάφερε ( γιατί και αυτό περί κατορθώματος πρόκειται) να έχει μόλις 2/10 μονομαχίες. Τέτοιο νούμερο δεν έχει καταφέρει να πιάσει ούτε ο νταντάς των 50 κιλών.
Αντίστοιχα οι συμπαίκτες του στο κέντρο είχαν ( ντουγκλας 16/23) κ (σβαμπ 9/17)
Τέλος αξιοσημείωτος ήταν ο αριθμός των λαθών του (10 ) ο οποίος σε 45 λεπτά ήταν μεγαλύτερος από τον μέσο όρο που έχει ανά 90λεπτο 9.5)
Προφανώς και όλα τα παραπάνω είναι αποκλειστικά και μόνο γιατί ο Ρουμάνος δεν τον πάει
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Πειτε οτι θελετε. Ο τυπος ειναι παιχταρας.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Τα νούμερα είναι τραγικά.
Δεν ξέρω τι και αν θα κάνει στο μέλλον, αλλά αυτά τα νούμερα ενάντια στα γιάννινα είναι πολύ άσχημα.
nxran

Δημοσίευση από nxran »

Ολοκληρωμενη άποψη θα μπορω να εχω αν παιξει 6-7 συνεχομενα ματς και αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμο. Με κάποια λεπτα αραιά και που, με το αγχος να δειξει κάτι σε αυτα τα λεπτα συμμετοχής, άποψη ολοκληρωμενη δεν μπορει να διαμορφωθει. Οι προπονήσεις δεν αποτελουν δειγμα. Το παραδειγμα του Μισιτς αποτελει για μενα οδηγό. Καλός, χρυσος και προπονηταρας ο κοουτς αλλά έχει και αυτός όπως όλοι μας τα κολληματα του. Ολα αυτά φυσικά γνώμη μου.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Renegade δεν έβαλες στην εξισωση την τσακισμένη, λόγω Ρουμάνου που πριν τον αγώνα τον έβαλε να παίξει ρώσικη ρουλέτα σαν τον Ελαφοκυνηγό, ψυχολογία του που δεν μετριέται με νούμερα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Περσι μολις πηρε ρυθμο δεν εβλεπε κανενα χαφ μας. Μην κρινετε απο ενα ματς
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”