Jose Boto

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Re: Jose Boto

Δημοσίευση από Montrealiotis »

PAOK_Antarctica έγραψε:Εγώ ας έδινα και 5 ευρώ, ας έδινα και 5 δις. Εγώ δεν φέρνω παίκτες στον ΠΑΟΚ.
Το να λέμε ότι φταίει το πορτοφόλι για το γεγονός πως παίζουμε με φορ τον Μπράντον, ε δεν στέκει. Έχουμε δώσει πολλά χρήματα. Πολλά. Πού πήγαν είναι το θέμα.

Ο τύπος είναι στην ομάδα 3 μεταγραφικές περιόδους. Τρεις. Όχι μία. Όχι δύο. Τρεις.
Και ο ΠΑΟΚ ακόμα δεν έχει δεύτερο φορ, ακόμα δεν έχει ακραία μπακ, ακόμα παίζει με τον Ζ. Ζίφκοβιτς. Ακόμα δοκιμάζουμε τον Μουργκ.
Ίσως μετά από 5 περιόδους να μην χρειάζεται να φέρνουμε παίκτες από τις ακαδημίες και τον ΠΑΟΚ Β για να γεμίζουμε την αποστολή.
Το «εσυ» είναι γενικό. Εννοούσα ποσά θα εδινε μια ομάδα για να αγοράσει αυτούς τους παίκτες.
Προφανώς έχει ευθύνες ο Μποτο, αλλά να μην ξεχνάμε ότι ξαφνικά το καλοκαίρι μετά τον αποκλεισμό κόψαμε όλες τις υπόλοιπες μεταγραφές.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

PAOK_Antarctica έγραψε:
Gospi έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε: 6 μύρια του έδωσε και έφερε Φελίπε και Κουαλιατα.
6 μυρια με ταβανι συμβολαιο τις 500.000...
Και με εντολη φερε παιχτες με προοπτικη για μεταπωληση. Βρες μ επιθετικό με προοπτικες μεταπωλησης με ταβανι συμβολαιου τα 500 χιλιαρικα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και με 500.000 δεν μπορείς να βρεις καλύτερο από τον Μπράντον;;;
Άσε που ο Λάριν, για τον οποίο φαίνεται πως όντως ενδιαφερθήκαμε σοβαρά, πρέπει να παίρνει παραπάνω.
Ο Λαριν προτιμησε την ισπανια οπως ηταν αναμενομενο.

mbison

Δημοσίευση από mbison »

Μηπως να εχουμε Παμπλο Γκαρσια ΤΔ?
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Montrealiotis έγραψε: Το «εσυ» είναι γενικό. Εννοούσα ποσά θα εδινε μια ομάδα για να αγοράσει αυτούς τους παίκτες.
Προφανώς έχει ευθύνες ο Μποτο, αλλά να μην ξεχνάμε ότι ξαφνικά το καλοκαίρι μετά τον αποκλεισμό κόψαμε όλες τις υπόλοιπες μεταγραφές.
Ο αποκλεισμός όμως ήρθε επειδή πήγαμε καλοκαιριάτικα να παίξουμε με μισή ντουζίνα νέους παίκτες, και πολλούς πιτσιρικάδες.
Κοιτώντας πίσω τώρα, το να αποκλειστείς στην Ευρώπη σε ματς που κατέβηκες με βασικό φορ τον Τόμας, αλλαγή του τον Κούτσια, βασικό σέντερ μπακ τον Κάργα και βασικό στο κέντρο τον Κουαλιάτα, ε δεν είναι και τόσο παράξενο τελικά. Ειδικά Ιούλιο μήνα.
Gospi έγραψε:Ο Λαριν προτιμησε την ισπανια οπως ηταν αναμενομενο.
Προφανώς. Δεν λέω αυτό. Είναι όμως σαφές πως βγήκαμε στην γύρα με παραπάνω χρήματα από 500.000
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Ο αποκλεισμός από την Λέφσκι έχει ξεκάθαρα την σφραγίδα Λουτσεσκου.
Για μένα είναι ο καλύτερος προπονητής για τον ΠΑΟΚ, αλλά έχει τις ευθύνες του.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ακομα και εγω που ειμαι φαν Λουτσε δεν μπορω να κατηγορησω τον Μποτο για την Λεφσκι, ξεκθαρα ευθυνη Λουτσε. Απο τον Μποτο εχω παραπονα αλλα θεωρω οτι πρεπει να μεινει γιατι σε χρονια αλλαγης και με περιορισμους απο την ΠΑΕ εδειξε εργο
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εγώ πάλι πιστεύω σε αντίθεση με τη χρυσή τσάπα ότι μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το πρόβλημα φιλοσοφίας και δευτερευόντως εφαρμογής.
Ο ΠΑΟΚ αν θέλει να έχει παίκτες με μεταπωλητική αξία,αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσω των παιδιών που έρχονται από τη δική του παραγωγική διαδικασία.
Όταν το ταβάνι σου είναι δύο-τρια εκατομμύρια και στοχεύεις σε παίκτες 20,21,22 χρονών... Τα ποσοστά ( ακόμα και αν έχεις τον καλύτερο σκάουτερ του κόσμου) δεν είναι υπέρ σου.
Άποψή μου είναι ότι τα συγκεκριμένα διαθέσιμα θα πρέπει να είναι για παίκτες φτασμένους, οι οποίοι για κάποιο λόγο είναι δεύτερες επιλογές σε ομάδες δεύτερης ταχύτητας από πρωταθλήματα όπως η Μπουντεσλίγκα ή το ιταλικό.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

PAOK_Antarctica έγραψε:
Montrealiotis έγραψε: Το «εσυ» είναι γενικό. Εννοούσα ποσά θα εδινε μια ομάδα για να αγοράσει αυτούς τους παίκτες.
Ο αποκλεισμός όμως ήρθε επειδή πήγαμε καλοκαιριάτικα να παίξουμε με μισή ντουζίνα νέους παίκτες, και πολλούς πιτσιρικάδες.
Κοιτώντας πίσω τώρα, το να αποκλειστείς στην Ευρώπη σε ματς που κατέβηκες με βασικό φορ τον Τόμας, αλλαγή του τον Κούτσια, βασικό σέντερ μπακ τον Κάργα και βασικό στο κέντρο τον Κουαλιάτα, ε δεν είναι και τόσο παράξενο τελικά. Ειδικά Ιούλιο μήνα.
Gospi έγραψε:Ο Λαριν προτιμησε την ισπανια οπως ηταν αναμενομενο.
Προφανώς. Δεν λέω αυτό. Είναι όμως σαφές πως βγήκαμε στην γύρα με παραπάνω χρήματα από 500.000
Το καλοκαιρακι π οι επιλογες ηταν απειρως περισσοτερες, το παιξαμε αυταρκεια και ταβανι τα 500.000.
Τον Γεναρη θυμηθηκαμε οτι μπορουμε να δωσουμε 1 μυριο αλλα οι διαθεσιμοι ηταν 3 και οι μνηστηρες 1013.

renegade

Δημοσίευση από renegade »

αν η διοίκηση έχει ποδοσφαιρική λογική και γνώση δεν θα έπρεπε να ελέγχεται ο Μποτο για τις επιλογές του ουρουγουανού και του φελίπε. Με δύο και τρία εκατομμύρια τέτοιες επιλογές είναι χειρότερες από κορώνα γράμματα.
Για μένα ο μπότο ελέγχεται αποκλειστικά για την επιλογή του μπράντον...και αυτό γιατί με τη συγκεκριμένη του επιλογή έδειξε ότι είχε τρεις πολύ μεγάλες αστοχίες.
Πρώτον αστόχησε να διαβάσει την ομάδα στην οποία ήταν πάνω από 6 μήνες.
Δεύτερον αστόχησε να διαβάσει τον ίδιο του τον προπονητή. Η φιλοσοφία παιχνιδιού του, τα κολλήματα του, τη νοοτροπία του κτλ
Και τρίτον αστόχησε να διαβάσει την ποδοσφαιρική ικανότητα του μπράντον και πόσο απέχει αυτή από τον μέσο όρο της ομάδας του.
Αυτό για μένα για έναν τεχνικό διευθυντή ο οποίος υποτίθεται είναι ποδόσφαιρανθρωπος και όχι κάποιος τεχνοκράτης του ποδοσφαίρου όπως ο Γερμανός ή ο προηγούμενος Πορτογάλος είναι απείρως πολύ μεγάλο σφάλμα.
Τελείωσε όμως, δυστυχώς δεν καταφέραμε να το καλύψουμε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου... και όπως είναι λογικό γιατί ΠΑΟΚ είσαι θα το πληρώσεις ακριβά
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Το καλοκαίρι θα φανεί τι ψάρια πιάνει.

Ο Κοταρσκι αν όλα πάνε καλά θα είναι στην εθνική του και με μια ακόμα γεμάτη χρονιά σε εμάς θα αξίζει τα δεκαπλάσια από αυτά που αποκτήθηκε. Δεν θέλω να πιστεύω πως θα συζητήσουν οποιαδήποτε προσφορά το καλοκαίρι.

Θα πρέπει να πάρει απόφαση για το ποιος θα στηριχτεί μεταξύ κουλιερακη και Μιχαηλίδη στην ίσως πιο δύσκολη απόφαση που θα έχει το κλαμπ αυτό το καλοκαίρι.

Θέλω να δω την στάση του στις προτάσεις που θα έρθουν για κωνσταντελια. Όπως είπα και πιστεύοντας ότι έχεις τον παίκτη με το μερος σου μετά την πρόσφατη ανανέωση, η μόνη απάντηση που πρέπει να δίνεται είναι "δεν πωλείται". Ούτε ο ΠΑΟΚ δεν συζητάει με κάτω από 20 ούτε τίποτα.

Θελω να δω τι συμβόλαιο θα προσφέρει στον ολιβειρα γιατί θεωρώ δεδομένο ότι θα γίνει πρόταση ανανέωσης. Για μένα με δεδομένο ότι είναι 31 και θέλει μια εξασφάλιση, αλλά και ότι ταιριάζει σε αυτό που παίζουμε είναι τίμιο ένα τριετές με 550 600. Όλοι ευχαριστημένοι είναι. Πρέπει να δει τι θα γίνει με μπραντον που κατά γενική ομολογία είναι απογοήτευση. Φορ κοντός ούτε γρήγορος ούτε τεχνίτης, με μόνο προσόν να τελειώνει με την μια. Ο τζιμας θεωρώ δεδομένο ότι θα είναι στο ροστερ με ενεργή συμμετοχή.

Συν τις μεταγραφές που πρέπει να φέρει συν συμβόλαια που τελειωνουν και θα πάμε για απόδεσμεύσεις , γενικά θα είναι ένα καλοκαίρι που θα φανεί κατά πόσο το έχει. Αυτό το καλοκαίρι δεν θα έχει και την δικαιολογία ότι δεν ήταν ενήμερος για το τι παράγει η Ακαδημία μας, έτσι ρολιστες και δεύτερες επιλογές θα κριθούν πιο αυστηρά αν επιλέξει να φέρει.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

renegade έγραψε:Εγώ πάλι πιστεύω σε αντίθεση με τη χρυσή τσάπα ότι μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το πρόβλημα φιλοσοφίας και δευτερευόντως εφαρμογής.
Ο ΠΑΟΚ αν θέλει να έχει παίκτες με μεταπωλητική αξία,αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσω των παιδιών που έρχονται από τη δική του παραγωγική διαδικασία.
Όταν το ταβάνι σου είναι δύο-τρια εκατομμύρια και στοχεύεις σε παίκτες 20,21,22 χρονών... Τα ποσοστά ( ακόμα και αν έχεις τον καλύτερο σκάουτερ του κόσμου) δεν είναι υπέρ σου.
Άποψή μου είναι ότι τα συγκεκριμένα διαθέσιμα θα πρέπει να είναι για παίκτες φτασμένους, οι οποίοι για κάποιο λόγο είναι δεύτερες επιλογές σε ομάδες δεύτερης ταχύτητας από πρωταθλήματα όπως η Μπουντεσλίγκα ή το ιταλικό.
Γι αυτό είπα ότι ο Μποτο έχει σωστή φιλοσοφία, αλλά ξεκίνησε λάθος.
Πρώτα βλέπεις τί έχεις, ώστε να ξέρεις και τι σου λείπει.
Προφανώς υποτίμησε την ακαδημία, ξόδεψε αχρειαστα χρήματα και μετά δεν έφταναν για τους φτασμένος.

Το τραγικό είναι ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα τα λέγαμε, στην ΠΑΕ δεν υπήρχε ένας να το δεί;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι τα 2 και 3 μυρια που δίνουμε πλέον είναι πολύ λίγα. Με τόσα παίρνεις Κουτσια με 20 συμμετοχες σε πρωτάθλημα Α κατηγορίας...Για αυτό εγώ δεν ενθουσιαστηκα όταν ήρθε. Για κάθε Κοταρσκι θα έχεις και έναν Σοαρες η έναν Κουαλιατα.
aspro mavro

Δημοσίευση από aspro mavro »

Μακάρι να ήταν αυτή η αναλογία
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θέλω να πω ότι τον Μποτο δεν θα τον κατηγορήσω για τον Σοαρες η τον Κουαλιατα. Θα τον κατηγορήσω για τον Μπραντον.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Τα 2 και τα 3 μύρια είναι αρκετά για να έχουν γίνει καλύτερες επιλογές από αυτές που έγιναν...
Υπενθυμίζω ότι με λιγότερα είχαμε φέρει Πρίγιο και Βαρέλα.
Eιδικά η επιλογή του ουρουγουανού έβγαζε μάτι ότι ήταν μια επιλογή με πολύ λίγες πιθανότητες να πιάσει...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”