Λίγο offtopic, αλλα όντως, πανέμορφη φύση στην Αμερική, καλή για κάνα ταξιδάκι, αλλα δεν είναι μέρος για να ζεις. Κοινωνική ζούγκλα.gika έγραψε:Πιο Αμέρικαν ντριμ.EugenePAOKI έγραψε:Λίγο το ανώριμο της ηλικίας. Λίγο τα λεφτά, λιγο το American dream... δεν θέλει και πολύ.
Μετά τις πρόσφατες επισκέψεις μου στις ΗΠΑ, κάποιες για δουλειά συν ένα ταξίδι αναψυχής, εγώ το υπογράφω με τα δύο χέρια ότι εκεί δεν θα μετακόμιζα.
Ας πάει ο 19χρονος Κούτσιας μόνος του να ζήσει στο Σικάγο. Να χαίρεται που βγάζει μισό εκατομμύριο τον χρόνο και να περπατάει ανάμεσα σε γκανκς και άρρωστους άστεγους για τους οποίους κανείς δεν νοιάζεται. Χίλιες φορές Βόλος και Θεσσαλονίκη. Λες και θα πεινούσε αν έμενε στον ΠΑΟΚ.
70.Γιώργος Κούτσιας
Re: 70.Γιώργος Κούτσιας
Λογιστές δεν πρέπει να γινόμαστε ... είμαστε οπαδοί ...
ο Κούτσιας είναι το κορυφαίο ταλέντο που είχαμε στις ακαδημίες μας ... αυτό δεν είναι βέβαια αποδεικτικό επιτυχίας σε επαγγελματικό επίπεδο ...
ο ΠΑΟΚ έχει χειριστεί την υπόθεση Κουτσια χρόνια τώρα με μεγάλη φροντίδα και κάνοντας σημαντική επένδυση ... επομένως όλοι όσοι μιλάτε για έσοδα καλό θα ήταν να μην ξεχνάτε τα έξοδα που έχουν γίνει για τον παίχτη ...
Από την άλλη εδώ και τρία χρόνια, από την προηγούμενη δηλαδή ανανέωση του Κουτσια η οικογένεια δεν είχε δείξει σωστή συμπεριφορά ... πολύ πιεστική για ένα παιδί που ακόμα δεν είχε παίξει καθόλου ... αυτό έχει δημιουργήσει χρόνια τώρα, μαζί με την αγωνιστική του συμπεριφορά που δεν είναι η καλύτερη, ένα κλίμα όχι τόσο καλό ...
Αφού λοιπόν βρήκαν πρόταση ας την φέρουν ...
Τα χρήματα πρέπει να είναι ανάλογα της επένδυσης που είχε γίνει
Επίσης τα μπόνους πρέπει να είναι σημαντικά.
Το πιο σημαντικό όμως είναι το ποσοστό ιδιοκτησίας που θα κρατήσει ο ΠΑΟΚ ...
τέταρτον ο ΠΑΟΚ πρέπει να βάλει οπωσδήποτε ρήτρα όχι επαναγοράς αλλά ρήτρα για άλλη ελληνική ομάδα ... τουλάχιστον 4-5 μύρια. εάν θέλει δηλαδή ο γαύρος να μας κάνει τέτοια ιστορία να το πληρώσει τουλάχιστον με ένα καλό ποσό ...
ο Κούτσιας είναι το κορυφαίο ταλέντο που είχαμε στις ακαδημίες μας ... αυτό δεν είναι βέβαια αποδεικτικό επιτυχίας σε επαγγελματικό επίπεδο ...
ο ΠΑΟΚ έχει χειριστεί την υπόθεση Κουτσια χρόνια τώρα με μεγάλη φροντίδα και κάνοντας σημαντική επένδυση ... επομένως όλοι όσοι μιλάτε για έσοδα καλό θα ήταν να μην ξεχνάτε τα έξοδα που έχουν γίνει για τον παίχτη ...
Από την άλλη εδώ και τρία χρόνια, από την προηγούμενη δηλαδή ανανέωση του Κουτσια η οικογένεια δεν είχε δείξει σωστή συμπεριφορά ... πολύ πιεστική για ένα παιδί που ακόμα δεν είχε παίξει καθόλου ... αυτό έχει δημιουργήσει χρόνια τώρα, μαζί με την αγωνιστική του συμπεριφορά που δεν είναι η καλύτερη, ένα κλίμα όχι τόσο καλό ...
Αφού λοιπόν βρήκαν πρόταση ας την φέρουν ...
Τα χρήματα πρέπει να είναι ανάλογα της επένδυσης που είχε γίνει
Επίσης τα μπόνους πρέπει να είναι σημαντικά.
Το πιο σημαντικό όμως είναι το ποσοστό ιδιοκτησίας που θα κρατήσει ο ΠΑΟΚ ...
τέταρτον ο ΠΑΟΚ πρέπει να βάλει οπωσδήποτε ρήτρα όχι επαναγοράς αλλά ρήτρα για άλλη ελληνική ομάδα ... τουλάχιστον 4-5 μύρια. εάν θέλει δηλαδή ο γαύρος να μας κάνει τέτοια ιστορία να το πληρώσει τουλάχιστον με ένα καλό ποσό ...
-
Εγώ το γνωρίζω. Αυτός όμως; Κακα τα ψέματα, αν εμένα στα 19 μου, μου πρότειναν να φύγω στην Αμερική για μισό μυριο τον χρόνο, να ζω σε μια σπιταρονα (γιατί τέτοια θα του εχουν) δεν ξέρω αν θα το σκεφτόμουν πολύ. Μιλάω πάντα για την εικόνα που θα έιχα μέσα από σειρές, κινηματογράφο κλπgika έγραψε:Πιο Αμέρικαν ντριμ.EugenePAOKI έγραψε:Λίγο το ανώριμο της ηλικίας. Λίγο τα λεφτά, λιγο το American dream... δεν θέλει και πολύ.
Μετά τις πρόσφατες επισκέψεις μου στις ΗΠΑ, κάποιες για δουλειά συν ένα ταξίδι αναψυχής, εγώ το υπογράφω με τα δύο χέρια ότι εκεί δεν θα μετακόμιζα.
Ας πάει ο 19χρονος Κούτσιας μόνος του να ζήσει στο Σικάγο. Να χαίρεται που βγάζει μισό εκατομμύριο τον χρόνο και να περπατάει ανάμεσα σε γκανκς και άρρωστους άστεγους για τους οποίους κανείς δεν νοιάζεται. Χίλιες φορές Βόλος και Θεσσαλονίκη. Λες και θα πεινούσε αν έμενε στον ΠΑΟΚ.
Δεν σου φταίμε αν δεν ξέρεις τι γίνεται στο παρασκήνιο και δεν φτάνει που δεν ξέρεις αλλά μας λες ότι μισούμε κιόλας.Dimg4 έγραψε:Σε τοπικ παικτη αλλης ομαδας πρεπει να μπηκα για τετοιο μισος
Σε παρακαλώ να είσαι πιο κόσμιος με τις εκφράσεις σου γιατί το μόνο που προκαλείς είμαι τεχνητή σύγχυση σε κάτι που είναι ξεκάθαρο.
Στο Detroit πηγές;gika έγραψε:Πιο Αμέρικαν ντριμ.EugenePAOKI έγραψε:Λίγο το ανώριμο της ηλικίας. Λίγο τα λεφτά, λιγο το American dream... δεν θέλει και πολύ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- john4serres
+1Dimg4 έγραψε:Σε τοπικ παικτη αλλης ομαδας πρεπει να μπηκα για τετοιο μισος
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο Κούτσιας φέτος έχει 2 γκολ και μια ασίστ με τον Βόλο.
Μακάρι να πετύχει στην Αμερική και να πάρουμε και ένα καλό μελλοντικό ποσό, αλλά με τα τωρινά δεδομένα θεωρώ ότι η πώληση με αυτά τα χρήματα ήταν η καλύτερη λύση
Μακάρι να πετύχει στην Αμερική και να πάρουμε και ένα καλό μελλοντικό ποσό, αλλά με τα τωρινά δεδομένα θεωρώ ότι η πώληση με αυτά τα χρήματα ήταν η καλύτερη λύση
- thodoris31
καλα απο την αρχη αυτο το παιδι δεν τα εβρισκε με τον ΠΑΟΚ
και ειδικα ο μανατζερ που ειναι και θειος του
οποιος δεν γουσταρει ΠΑΟΚ στο καλο
ρητρα σε αλλον ελληνικο συλλογο βαλτε 20 εκατομμυρια
γιατι πολλες πονηριες μπορει να γινουν
και ειδικα ο μανατζερ που ειναι και θειος του
οποιος δεν γουσταρει ΠΑΟΚ στο καλο
ρητρα σε αλλον ελληνικο συλλογο βαλτε 20 εκατομμυρια
γιατι πολλες πονηριες μπορει να γινουν
- Amsterdamer_87
Ακριβως..gika έγραψε:Πιο Αμέρικαν ντριμ.EugenePAOKI έγραψε:Λίγο το ανώριμο της ηλικίας. Λίγο τα λεφτά, λιγο το American dream... δεν θέλει και πολύ.
Την ιδια εντυπωση αποκομισα κι εγω μετα απο καμμια 10αρια χειμερινες σαιζον..
Η Αμερικη δεν ειναι πια αυτο που ηταν καποτε..
Οποιος εχει παει εκει (ειδικα για δουλειες) γνωριζει περισσοτερα..
Το μόνο που αξίζει στο Σικάγο είναι η Michigan Avn για τους shopping maniac και η λίμνη για "ρομαντικούς". Οι συνθήκες εκεί τους χειμερινούς μήνες είναι φοβερές, πολλές φορές βγαίνει παγωμένος αέρας από βόρεια που σε εμποδίζει να περπατήσεις! Οι άστεγοι όντως είναι πολυάριθμοι.
Αφού το παλικάρι δεν δείχνει εμπιστοσύνη στο project νέοι ΠΑΟΚ να είναι καλά και ας πάει να παίζει σε χαβαλέ πρωτάθλημα. Δεν θέλει και δεν βλέπει αυτός και πιο πιθανόν η οικογένειά του, τα project και τις προοπτικές των Κωνσταντέλια, Κουλιεράκη, ακόμα και Μιχαηλίδη, Λύρατζη και άλλων που έρχονται από πίσω. Τα 3 εκατομμύρια συν ποσοστό μεταπώλησης είναι καλά για τον ΠΑΟΚ και ελπίζω να αξιοποιηθούν όχι για να κλείσουν οι όποιες τρύπες, αλλά για να ενισχυθεί η ομάδα με ποιότητα.
Αφού το παλικάρι δεν δείχνει εμπιστοσύνη στο project νέοι ΠΑΟΚ να είναι καλά και ας πάει να παίζει σε χαβαλέ πρωτάθλημα. Δεν θέλει και δεν βλέπει αυτός και πιο πιθανόν η οικογένειά του, τα project και τις προοπτικές των Κωνσταντέλια, Κουλιεράκη, ακόμα και Μιχαηλίδη, Λύρατζη και άλλων που έρχονται από πίσω. Τα 3 εκατομμύρια συν ποσοστό μεταπώλησης είναι καλά για τον ΠΑΟΚ και ελπίζω να αξιοποιηθούν όχι για να κλείσουν οι όποιες τρύπες, αλλά για να ενισχυθεί η ομάδα με ποιότητα.
χωρίς να εχω παει ποτε εκει, ο Τζόρνταν δεν καλοπερνουσε στους Μπουλς?gika έγραψε:Πιο Αμέρικαν ντριμ.EugenePAOKI έγραψε:Λίγο το ανώριμο της ηλικίας. Λίγο τα λεφτά, λιγο το American dream... δεν θέλει και πολύ.
Υ,γ,
Απορώ πώς δεν ενδιαφερθηκαν για Αουγκούστο λογω τατουαζ
Οτι και να γινει αν δε μπει ρητρα για περιπτωση μεταγραφης ή δανεισμου πισω στην Ευρωπη απο την αμερικανικη ομαδα, δεν πρεπει να προχωρησει η μεταγραφη.
Αλλιως θελουν και οι δικοι μας βρεγμενη σανιδα.
Ο Σβιντερσκι ολο γραφεται για μεταγραφη πισω Ευρώπη, μην γινει κανενα τρυπημα απο καλοθελητες.
Αλλιως θελουν και οι δικοι μας βρεγμενη σανιδα.
Ο Σβιντερσκι ολο γραφεται για μεταγραφη πισω Ευρώπη, μην γινει κανενα τρυπημα απο καλοθελητες.
Το ότι δεν παίζει ούτε στον βόλο μην το γράφουμε συνέχεια παρακαλώ. Και ο ντελιας πέρυσι στην μικρομεσαία του Βελγίου έμπαινε στο 85.
-
Θεωρούμε ότι θα έπρεπε να έχει δεδομένα νούμερα στον βόλο ένας παίκτης που είναι ένα χρόνο μικρότερος απο τον κωνσταντέλια ! Που ο κωνσταντέλιας πέρσι στο βέλγιο δεν ήταν καθόλου καλός .
Θέλω να πω ότι σε αυτές τις ηλικίες δεν ξέρεις πότε θα σου έρθει το ''ξεπέταγμα'' και πόσο εύκολα μπορούν να προσαρμόζονται σε ξένο περιβάλλον .
Σίγουρα αν ο παίκτης έχει ψηλά τον αμανέ και αν πιέζει να φύγει μάλλον είναι καλό να τον στείλουμε , ποτέ δεν είσαι σίγουρος όμως τι συμβαίνει στο παρασκήνιο .
Να φύγει όμως με τους δικούς μας όρους .
Θέλω να πω ότι σε αυτές τις ηλικίες δεν ξέρεις πότε θα σου έρθει το ''ξεπέταγμα'' και πόσο εύκολα μπορούν να προσαρμόζονται σε ξένο περιβάλλον .
Σίγουρα αν ο παίκτης έχει ψηλά τον αμανέ και αν πιέζει να φύγει μάλλον είναι καλό να τον στείλουμε , ποτέ δεν είσαι σίγουρος όμως τι συμβαίνει στο παρασκήνιο .
Να φύγει όμως με τους δικούς μας όρους .
Δεν μπορω να τον φανταστώ ως φορ περιοχής, ούτε σαν περιφερειακο στο 442, όπως ο Τζόλης.
Εκτός αν οντως κανει ξεπετασμα, αλλά πρεπει να βελτιωσει παρα πολλα πραγματα.
Ή να γινει τερας κ να παιξει φουνταριστός, ή να ελαφρυνει κ να γινει πιο γρηγορος για να παιξει περιφερειακος φορ.
Ας φυγει για μενα, δυσκολος ειναι
Εκτός αν οντως κανει ξεπετασμα, αλλά πρεπει να βελτιωσει παρα πολλα πραγματα.
Ή να γινει τερας κ να παιξει φουνταριστός, ή να ελαφρυνει κ να γινει πιο γρηγορος για να παιξει περιφερειακος φορ.
Ας φυγει για μενα, δυσκολος ειναι