30. Nicolás Quagliata

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Re: 30. Nicolás Quagliata

Δημοσίευση από thomas Murg »

Βάλθηκαν να κλείσουν όλες τις εκκρεμότητες στην ΠΑΕ για να φύγουν για τριήμερο :D

Τρέμω στην ιδέα μην χτυπήσει το τηλέφωνό μου γιατί δεν ξέρω εγώ που θα κάνω τριήμερο :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

ας παει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του
ήταν μεγάλη επένδυση, από το να σκουπίζει πάγκο χίλιες φορές κάπου δανεικός
ιδανικά θα προτιμούσα Ευρώπη, για να μάθει και αγγλικά και στυλ παιχνιδιού, αλλά οκ, ότι προέκυψε
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Εάν μάθει πορτογαλικά που θα του είναι και ευκολάκι θα συνεννοείται άνετα με τη μισή ομάδα
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Κοίτα να δεις πού δουλεύουν εκεί στην ΠΑΕ.Κάτι μου λέει πως γίνεται ξεσκαρτάρισμα για να κλείσουν παίκτες για καλοκαίρι.....
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Εάν ισχύει μιλάμε για την πρώτη παραδοχή ήττας σε περίπτωση παίχτη στην εποχή Μπότου ...
ο παίχτης κόστισε αρκετά αλλά φαίνεται ότι δεν μπόρεσε αρχικά σαν χαρακτήρας να διαχειριστεί την κατάσταση ... νομίζω είναι καθαρά περίπτωση με ευθύνη του ΤΔ μας ...

προσοχή σε καμία περίπτωση δεν τον κατηγορώ ... κανείς ΤΔ δεν έχει 100% ποσοστό επιτυχίας ...

από τον ΤΔ περιμένω όμως να είναι προσεκτικός και στο θέμα του χαρακτήρα των παιχτών που φερνει ... πχ τα παιδιά των ακαδημιών μας είναι στις περισσότερες περιπτώσεις τρομερά δουλεμένα στο πνευματικό κομμάτι και συνηθισμένα στην πίεση του πρωταθλητισμού ...

τέλος πάντων ... πιστεύω ότι ο Λούτσε το καλοκαίρι που τον έβαλε αμέσως είδε πράγματα στο παιδί ... προφανώς ο παίχτης έχει φοβερά τεχνικά χαρακτηριστικά ... επομένως καλώς θα δοθεί δανεικός για να παίξει ... ελπίζω οι ρήτρες κλπ να είναι σωστές γιατί ποτέ δεν ξέρεις ...
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Το μόνο που θα διαφωνούσα είναι η χώρα. Θα ήταν προτιμότερο να πάει σε ένα ευρωπαικό πρωτάθλημα.

Πάντως δεν νομίζω να τον ξαναδούμε. Υποψία μου ότι θα είναι δανεισμός με οψιόν αγοράς και θα μείνει εκεί.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ποιος πληρώνει τον μισθό του;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εγώ προσωπικά θα ήθελα να τον δω σε κανα δυο ματς πριν αποδεχθώ ότι δεν κάνει. Από την άλλη στο χρονικό σημείο π είμαστε, μόνο στο κύπελο με Λαμία θα μπορούσε να παίξει. Κρίμα πάντως γιατί φαινόταν να το χει. Μακάρι να πάρει ματς και να επιστρέψει δυνατός. Ο δανεισμός όμως στη Βραζιλία μάλλον αποσκοπεί σε τοποθέτησή του στην βιτρίνα της Αμερικής παρά στην ελπίδα για επιστροφή του.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ποιος πληρώνει τον μισθό του;
50% εμείς και άλλο τόσο οι Βραζιλιάνοι, σύμφωνα με το ινπαοκ.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Gospi έγραψε:Εγώ προσωπικά θα ήθελα να τον δω σε κανα δυο ματς πριν αποδεχθώ ότι δεν κάνει. Από την άλλη στο χρονικό σημείο π είμαστε, μόνο στο κύπελο με Λαμία θα μπορούσε να παίξει. Κρίμα πάντως γιατί φαινόταν να το χει. Μακάρι να πάρει ματς και να επιστρέψει δυνατός. Ο δανεισμός όμως στη Βραζιλία μάλλον αποσκοπεί σε τοποθέτησή του στην βιτρίνα της Αμερικής παρά στην ελπίδα για επιστροφή του.
Σε 10 θα λεγα ελπιζοντας οτι εκει που παει
δεν θα περιριοστει παλι σε κανενα "ειδικο
προγραμμα στην πισινα και το γυμναστηριο"
και θα μπορεσει να δειξει και την αξια του
παιζοντας αγωνες κι οχι στις προπονησεις!

Καλη συνεχεια να εχει και καλη επιστροφη!

ΥΓ.Μεγαλη γατα τελικα ο Μποτο αφου τα
"καταφερνει" να δανειζει και τραυματιες!
MikeStr4

Δημοσίευση από MikeStr4 »

Τρόμος έγραψε:Κοίτα να δεις πού δουλεύουν εκεί στην ΠΑΕ.Κάτι μου λέει πως γίνεται ξεσκαρτάρισμα για να κλείσουν παίκτες για καλοκαίρι.....
Αυτό θα φανεί 31 Αυγούστου που θα ψάχνουμε φορ, και σίγουρα κάποια άλλη θέση που υπάρχει κενό!
MikeStr4

Δημοσίευση από MikeStr4 »

Οι σκιές δεν αγαπάνε γιατί δεν έχουνε ψυχή
Οι σκιες δεν αγαπάνε
ΜΙΑ ΣΚΙΑ ΗΣΟΥΝ Κ ΕΣΥ!
We trust boto ευχαριστούμε!
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

sign re malaka
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

To πρωταθλημα και η ομαδα που πηγαινει εμενα δεν μου γεμιζουν το ματι και δεν ξερω τι προσδοκιες μπορει να εχουμε απο αυτον το δανεισμο.Ουτε στον ευρωπαικο εγκλιματισμο του θα βοηθησει,ουτε ιδιαιτερες πιθανοτητες να αγοραστει στο τελος του δανεισμου.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Η μονη προσδοκία είναι μήπως υπάρχει κάποια ρήτρα συμμετοχών η πάρει κάποια παιχνίδια με κάποιο τρόπο. Αυτή τη στιγμή είναι σημαντικό να παίζει. Θα προτιμούσα να μείνει ΠΑΟΚ B και να πάρει παιχνίδια εκεί βεβαια γιατί δεν βλέπω να τον αγοράζουν μετά από μονο λίγους μήνες
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”