7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η Τουρκική ιστοσελίδα fotospor αναφέρει:

«Αποκαλύφθηκε ότι μια μυστική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε για τον Γιάννη Κωνσταντέλια με την Γαλατασαράι, μέσω του μάνατζερ, Αρσέν Ζαχαριάν.

Έγινε πρόταση για τον 19χρονο σταρ του ΠΑΟΚ Γιάννη Κωνσταντέλια αλλά έλαβε αρνητική απάντηση.

Η Γαλατά είχε συνάντηση με τον ΠΑΟΚ και φέρεται να κατέθεσαν πρόταση που έφτασε τα 6.000.000 + 2.000.000 ευρώ. Η ελληνική ομάδα που βρίσκεται σε συζητήσεις με την Λιντς Γιουνάιτεντ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ , απέρριψε την προσφορά της Γαλατασαράι για τον Κωνσταντέλια.

Οι συζητήσεις διακόπηκαν επειδή ο μάνατζερ του Κωνσταντελιά είπε στη Γαλατασαράι: «Ο παίκτης θέλει να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ».
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ευτυχώς που οι Τούρκοι σε αξιοπιστια είναι χειροτεροι και από εμάς γιατί αν ο μικρός θελει να πάει Πρεμιερ θα κάνει τεραστιο λαθος.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Υπάρχει παίκτης που να μην θέλει να πάει Premier;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν του ταιριαζει ρε Αποστόλη ειδικά ως πρώτο βήμα. Έτσι τη πατησαν και οι Τζολης Γιαννούλης.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Σχετικά είναι αυτά. Μπορεί να πάει σε ομάδα της πρεμιερ, να του πάρει να προσαρμοστεί 1 χρόνο και στη συνέχεια να καθιερωθεί βασικός και γιατί όχι να χτυπήσει μεταγραφή σε ομάδα στο τοπ 10 του κόσμου.

Μπορεί να μην τα καταφέρει και να κατέβει ένα σκαλί, και να γίνει ο "Αντρίγια Ζίφκοβιτς" της κάθε Μπριζ.

Ενώ αν πάει πρώτα στην (κάθε) Μπρυζ, κανείς δεν εγγυάται ότι θα έρθει πρόταση από πρέμιερ σε δύο χρόνια. Ακόμα και σαν βιογραφικό, καλύτερα αποτυχημένος στην πρέμιερ, παρά να μην έχεις την ευκαιρία να παίξεις στην πρέμιερ.

Δεν είναι κάθε μέρα Κυριακή να έρχονται προτάσεις από ομάδες της αγγλίας. Ούτε υπάρχει κάποιος κανόνας ότι πρέπει να ανεβαίνεις τα "ράφια" ένα ένα. Για κάθε Τζόλη, υπάρχει και ένας Μιχαηλίδης. Ή αλλιώς, αν ο Τζόλης έμενε σε εμάς, και είχε τον τραυματισμό που είχε, πιστεύεις ότι αυτή τη στιγμή θα υπήρχε ενδιαφέρον από πρέμιερ ή θα υπήρχε έστω και μία ομάδα να του δώσει τα χρήματα που παίρνει;

Να το πω και αλλιώς.

Ένας 19χρονος χρειάζεται να αποδείξει πολύ λιγότερα εντός αγωνιστικού χώρου για να του κάνει πρόταση η Άρσεναλ, από ότι ένας 24χρονος. Και όσο πιο μεγάλος τόσο πιο δύσκολο. Για να σε θέλει τοπ ομάδα στα 35 σου πρέπει να σε λένε Μέσι ή Ρονάλντο.

Δεν υπάρχει καμία εγγύηση για το που είναι το ταβάνι του Ντέλια, και καμία εγγύηση για το ότι δεν θα έχει κάποιον τραυματισμό να του κόψει τη φόρα.

Εγώ αν ήμουν Ντέλιας και μου χτυπούσε την πόρτα ο Αρτέτα ούτε μπουφάν δεν θα έβαζα. Και το λέω αυτό, έχοντας κάνει την αντίστοιχη κίνηση στον δικό μου κλάδο, στα δικά μου νιάτα. Και δεν είδα προσωπικά κανέναν να το μετανιώνει.

Είναι αυτό που o Jeff Bezos ονομάζει 2-way-door decisions. Μπορεί να επιλέξει να πάει, και αν δεν του κάνει να γυρίσει πίσω όποτε το θελήσει. Αν επιλέξει να μείνει, δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα μπορέσει να πάει εκεί στο μέλλον.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Και να τονίσω ότι θέλω τον Κωνσταντέλια να μείνει εδώ για πάντα και τον Ιβάν να κάνει τα πάντα γι' αυτό.

Απλά καταλαβαίνω το αν ο μικρός αποφασίσει να φύγει.

Σε καμία περίπτωση δεν θα χαρώ που θα τον χάσουμε, για όποιο ποσό.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

[youtube]VlSOtDD2tXw[/youtube]

ΚΟΜΠΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΞ!!!!!!!!!
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ettien26 έγραψε:
Γερασίμου έγραψε:Έτσι χτίζονται οι μεγάλες ομάδες, έτσι κτίστηκε σε άλλες βέβαια τότε συνθήκες η μεγάλη μας ομάδα της δεκαετίας του 1970-80 την οποία είχα την τύχη από τα προεφηβικά μου χρόνια να απολαύσω και δεν ξέρω πόσοι από δω, είχαν αυτή την τύχη.
Ωραίο μεν (θα ήταν ονειρεμένο να παίζει η ομάδα με 6-7 βασικούς προερχόμενους από την Κ19 για πολλά χρόνια) αλλά αδύνατο πλέον να γίνει αυτό για δύο λόγους.

Δεν υπάρχουν τα υποχρεωτικά 12ετή (ή 8ετή στη συνέχεια συμβόλαια) που έδιναν την ευκαιρία στις ομάδες να κρατήσουν τον βασικό κορμό για χρόνια.

Τα σύνορα ήταν σχεδόν κλειστά για τους ποδοσφαιριστές. Σε πολύ λίγα πρωταθλήματα επιτρέπονταν οι ξένοι ποδοσφαιριστές και φυσικά δεν υπήρχε η έννοια της λέξης κοινοτικός που χάρη σ' αυτήν οι έλληνες κάνουν καριέρα στο εξωτερικό.

Εφόσον ίσχυαν αυτά και τότε (π.χ. δεκαετία του '70) αμφιβάλλω αν θα μπορούσε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα να κρατήσει τους καλούς γηγενείς ποδοσφαιριστές εκείνη την εποχή.
Αυτό είπα, σε άλλες τότε συνθήκες. Σήμερα θα είναι ευχής έργο το να χτίζουμε την ομάδα σε 3 από τις ακαδημίες. Όταν αποκτήσουν οι νεοσσοί μας υπεραξία, ας ανοίξουν φτερά. Βέβαια δεν είναι εύκολο να βγάζουμε κάθε χρόνο Τζόλη, Κωνσταντέλια ή Κουλιεράκη, αλλά να έχουμε παίκτες με ταβάνι τον ΠΑΟΚ που θα γνωρίζουν τι εστί ΠΑΟΚ και να τους πλαισιώνουμε με πρωτοκλασάτους.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μεγαλύτερη απάτη από το " 2-way-door decisions" δεν υπάρχει.
Όσο για τον ντελια, το μόνο που πρέπει να μας απασχολεί εμάς είναι να τον βλέπουμε να παίζει με τα ασπρόμαυρα. Ούτε μα,ούτε μου ,ούτε ρεαλισμός,ούτε κυνισμός.
Είμαστε οπαδοί,ας μην το ξεχνάμε
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Η άποψη μου είναι πως η στόχευση μας πρέπει να δομηθεί σε σωστή ανάλυση των δεδομένων και των συνθηκών τόσο του κλαμπ όσο και του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο δραστηριοποιείται το κλαμπ.
Τι εννοώ:
Είναι ωραίο να λέμε οτι θα γίνουμε κλαμπ με ισχυρό μπραντ νειμ σε επιπεδο παραγωγής ταλέντων, αλλά θα πρέπει να διασφαλισουμε πως τουλαχιστον 1 στα 2 ταλέντα μας θα μένει για καιρό (το για πάντα δυστυχώς εχει πεθανει) με σκοπο να μην πεφτει επικινδυνα το επιπεδο του αγωνιστικου τμηματος. Καλως ή κακως το επιπεδο του πρωταθληματος μας ειναι πολυ χαμηλα, και ως εκ τούτου δεν μπορουμε να προσελκυσουμε ετοιμους καλους παιχτες σε καλες τιμες και με ορους που να βοηθουν στην οικονομικη μας αυταρκεια. Αν λοιπον μοσχοπουλαμε τα ταλεντα μας, κινδυνευουμε να σπαταλαμε τα ιδια και περισσοτερα για να φερνουμε καλους παίχτες. Τι να το κανω να πουλησω τον Ντελια και τον καθε Ντελια 20 μυρια και να τα πεταξω σε 5 εσιτηδες? Το θεμα ειναι να μπορουμε με τα 20 μυρια να φερουμε 2-3 παιχταραδες και με τα ρεστα το τμημα σκαουτινγκ να φερνει και 3-4 πιτσιρικια (ιδανικα εως 18-19 χρονων) με προοπτικη απο το εξωτερικο.
Η σωστη διαχειριση λοιπον της καταστασης ειναι πολυδιαστατη. Πρεπει να βρεθει τροπος να μενει τουλαχιστον 1 στα 3 ταλεντα στην ομαδα για καιρο, και ταυτοχρονα να γινεται η καλυτερη δυνατη αξιοποιηση των εσοδων απο τις πωλησεις των υπολοιπων. Γιατι σε καθε αλλη περιπτωση ειναι δωρο αδωρον.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Το θέμα είναι να μην φεύγει ο Κωνσταντέλιας πριν βρεθεί ο επόμενος Κωνσταντέλιας είτε μέσω των ακαδημίων μας, είτε μέσω ακαδημιών άλλων με κόστος κτήσης το πολύ έως 20% των χρημάτων του Κωνσταντέλια.

Απλά κι αυτό ουτοπικό είναι - ελάχιστες ομάδες στον πλανήτη το καταφέρνουν.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Ρε παιδια, οσο και αν μοιαζει ιεροσυλια θα το πω.
Η Ενεργεια του Κωσταντελια που μοιραζει ποδιά στον ροτα αν θυμαμαι καλα, και αυτος στη συνεχεια κανει πλοζον με τα χερια για να τον πιασει μου θυμισε,,,
Καψη Κουδα.
Συγκινουμε και μονο που το σκεφτομαι.
Αν το χει κανεις σε γκιφακι ας το βαλει ρε παιδια να γουσταρουμε.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Εικόνα

Δεν θυμαμαι να εχω ξαναδει κατι παρομοιο στον ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια. Απο βολε τερματοφυλακα, τελειο κοντρολ, περιστροφη, καθετο τρεξιμο και καθετη πασα. Σορρυ για την κακη ποιοτητα, δεν βρηκα καλυτερη, αλλα επρεπε να μπει στο τοπικ του. Επισης αλλη μια αποδειξη οτι ο παιχτης με ποιοτητα θα σου φτιαξει φαση απο το πουθενα.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

βαλτε και την καθετη που περναει στον ραφα στον αγωνα με την κουλα..
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Αυτό που ζούμε με τον Ντέλια και τα όσα συμβαίνουν είναι πρωτόγνωρα. Εύχομαι ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΙΒΑΝ να μπορέσει να πείσει τον μικρό να μείνει 1-2 χρονάκια και να πάρει από το χέρι την ομάδα μας προς τις επιτυχίες. Γίνεται πολύ μεγάλος ντόρος παγκοσμίως ώστε ο παίκτης να μείνει ανεπηρέαστος. Ότι και να γίνει στο μέλλον στο θέμα Ντέλια ένα είναι το σίγουρο. Πως ο ΠΑΟΚ μπαίνει πλέον γερά στο χρηματιστήριο και θα κάνει ακόμα ένα βήμα στο να γίνει φυτώριο. Μην έχουμε αυταπάτες. Τα παιδιά αυτά θα τα κρατάμε όσο μπορούμε και όχι όσο θέλουμε.
Μια πρόβλεψη θα κάνω. Πιστεύω ο Ντέλιας το καλοκαίρι ίσως υπογράψει αλλού και μείνει ως δανεικός σε εμάς. ΜΑΚΑΡΙ να πέσω έξω και να είναι εδώ δικός μας και νταμπλούχος του χρόνου! Χαρείτε τον!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”