Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από kataramenos5 »

josh σιδεροκεφαλος και ...καλο κουραγιο.
gika έγραψε:Καντε ταυτόχρονα mod τον bane και τον dim, και δώστε μας read-only access στο forum των διαχειριστών. Πληρώνω και εισητήριο. :mrgreen:
Γκικα ονειρο ηταν και παει.

ΥΓ Η αναζητηση παλαιων post επιτρεπεται ή τη βαψαμε?
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ερωτηση. Οταν μπαινω απο browser στο σάιτ στην στηλη με τα τελευταία ποστ, δεν μου εμφανιζει καποια που μου εμφανιζει το tapatalk στο χρονοδιάγραμμα. Αυτα συνηθως ειναι ποστ σε τοπικ οπως το συγκεκριμενο, το τοπικ "οργανωση της θυρας 4" κλπ
Πως μπορω να εχω προσβαση στα τελευταια ποστ ολων των τοπικ απο την κεντρικη σελιδα του σαιτ?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

montekristo έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε: :mrgreen:
Μπαρκαρούτσε γέλασα και με τα δύο post σου. Δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό...
Αν τον θεωρησω μαθητη σου οσον αφορα
το πηγαιο χιουμορ σου το βλεπω για καλο!
Εστω και μονο για τους δυο σας!
Μαθητής μου δεν είναι σίγουρα. Άλλωστε διαφέρουμε στα περισσότερα.
Εκτός από τον ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Gospi έγραψε:Ερωτηση. Οταν μπαινω απο browser στο σάιτ στην στηλη με τα τελευταία ποστ, δεν μου εμφανιζει καποια που μου εμφανιζει το tapatalk στο χρονοδιάγραμμα. Αυτα συνηθως ειναι ποστ σε τοπικ οπως το συγκεκριμενο, το τοπικ "οργανωση της θυρας 4" κλπ
Πως μπορω να εχω προσβαση στα τελευταια ποστ ολων των τοπικ απο την κεντρικη σελιδα του σαιτ?

Από την κεντρική δεν νομίζω να γίνεται.

search.php?search_id=active_topics

Εγώ από εδώ μπαίνω

Edit: δεν ξέρω αν φαίνεται από το λινκ
Στην κεντρική, πατάς forum και μετά προβολή ενεργών θεμάτων
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

DimitrisS έγραψε:Τζος καλη αρχη αδερφε!

Με την ευκαιρια να θεσω ενα ερωτημα/θεμα για πολλοστη ισως φορα. Ειναι πολυ δυσκολο να δημιουργηθει τελικα εφαρμογη ελευθερη για κατεβασμα στο playstore του σαιτ και του φορουμ;

Βασικα πολυ δυσκολο μαλλον ειναι, αλλα υπαρχει περιπτωση να γινει καποια στιγμη;
Για την κεντρική, είχα ψευτοφτιαξει μια που είχε ο Μπαρκαρουτσος στα καράβια. Αλλά σκοπός μας είναι να γίνει mobile friendly ολόκληρο το σαιτ. Επίσης, ενα σημαντικό πρόβλημα ήταν ότι έτσι θα χαθεί το μικρό εισόδημα των διαφημισεων που έχει τώρα η κεντρική και βγάζει το μεγαλύτερο κομμάτι των εξοδων του σερβερ

Το φορουμ είναι αρκετά πιο δύσκολο
Gospi έγραψε:Ερωτηση. Οταν μπαινω απο browser στο σάιτ στην στηλη με τα τελευταία ποστ, δεν μου εμφανιζει καποια που μου εμφανιζει το tapatalk στο χρονοδιάγραμμα. Αυτα συνηθως ειναι ποστ σε τοπικ οπως το συγκεκριμενο, το τοπικ "οργανωση της θυρας 4" κλπ

Δυστυχώς η κεντρική λειτουργεί με διαφορετικό συστημα λογαριασμων και η σύνδεση τους αυτή τη στιγμή είναι αδύνατη. Δεν σου εμφανίζει τα τοπικ που είναι κρυφά στους επισκεπτες
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Remove tapatalk and we riot!
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

We are gonna burn the whole place down
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ προτείνω να αρθούν (ή έστω να μειωθούν) όλα τα χθεσινά μπαν γιατί το χθεσινό αποτέλεσμα ήταν κάτι πρωτοφανές που μας εκνεύρισε ΟΛΟΥΣ. Και όταν κάποιος είναι εκνευρισμένος βγαίνει πολύ εύκολα εκτός εαυτού και λέει πράγματα υπερβολικά. Την έχω πάθει κι εγώ γι αυτό άλλωστε το έχω ξαναγράψει και θα συνεχίσω να το γράφω (και πάλιν και πολλάκις) πως μετά από ένα δυσμενές αποτέλεσμα καλόν είναι να είμαστε επιεικείς προς όλα τα μέλη.
Έχει πολύ πάθος το ποδόσφαιρο και εν βρασμώ ψυχής και κάνουμε και λέμε πολλά που λίγες ώρες μετά δεν τα αναγνωρίζουμε.

Τοτε καλο ειναι να μην μπαινει και να γραφει,εν βρασμω ψυχης,αλλα μονο να διαβαζει και την επομενη μερα,που θα ειναι πιο ηρεμος να μπει και να γραψει.

Αυτο ειναι σωστο για μενα ,που 99% ,το κανω πραξη.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Napoli4 έγραψε:

Από την κεντρική δεν νομίζω να γίνεται.

search.php?search_id=active_topics

Εγώ από εδώ μπαίνω

Edit: δεν ξέρω αν φαίνεται από το λινκ
Στην κεντρική, πατάς forum και μετά προβολή ενεργών θεμάτων
Θενξ Ναπολιτανε! Ο βασικοτερος λογος χρησης του tapatalk ηταν αυτο το θεμα!

trouman

Δημοσίευση από trouman »

joshua έγραψε:Καλως με δεχτηκατε...Θα ηθελα να ευχαριστησω την οικογενεια μου,τον μανατζερ μου,την ομαδα που με στηριξε... :lol:
Στα σοβαρα τωρα,μια παρακληση θα κανω μονο,παρακληση που κανω χρονια τωρα εδω μεσα.Θα υπαρχουν παντα στιγμες που θα διαφωνουμε,θα λογομαχουμε,θα εχουμε αντιπαραθεσεις.Ας κανουμε μια προσπαθεια ολα αυτα να εχουν αφορμη το ποδοσφαιρο και ο λογος μας να περιοριζεται σε αυτο.Ας μην βρισκουμε αφορμες για να επιτεθουμε ο ενας στον αλλο,ας μην βρισκουμε αφορμες για ειρωνειες και ανευ λογου σποντες επι προσωπικου.Βρισκομαστε εδω λογω της καψουρας μας,μια καψουρας που πολλες φορες μπορει να μας φερει σε θεση και να υπερβαλουμε και να ξεφυγουμε, αλλα καλο ειναι να θυμομαστε πως οι προθεσεις σχεδον παντα ειναι αγνες.
Δεν εξαιρω φυσικα τον εαυτο μου απο συμπεριφορες που πολλες φορες μπορει να φανταζουν προκλητικες για καποιους.Θα κανω και εγω προσπαθεια να περιορισω οσο μπορω, κυριως την επαναλειψη που διακρινει μια σειρα απο ποστ μου, καθως και αυτη, ακομα και αν εχει ποδοσφαιρικη αιτια, μπορει να κουρασει.
Ειμαι ο τελευταιος ανθρωπος που θα επιθυμουσε να επεμβει για να νουθετησει,να υποδειξη τροπο σκεψης και ακομα περισσοτερο να ''τιμωρησει''.
Ας εκμεταλευτουμε το καλο ταιμινγκ της ομαδας και ας επενδυσουμε σε αυτο...
Καλή δύναμη!

Άμα θα μαθαίνεις τώρα καμιά πληροφορία μεταγραφική τι θα κάνεις?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

ΤΑΦΟΣ :opaokara:
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Καλώς όρισες Joshua!

Καλοφάγωτα 8-)

Εικόνα

:mrgreen:

Ωχ κι αυτος στην ομαδα της ΝΔ :mrgreen:

Καλως ορισες.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

joshua έγραψε:Καλως με δεχτηκατε...Θα ηθελα να ευχαριστησω την οικογενεια μου,τον μανατζερ μου,την ομαδα που με στηριξε... :lol:
Στα σοβαρα τωρα,μια παρακληση θα κανω μονο,παρακληση που κανω χρονια τωρα εδω μεσα.Θα υπαρχουν παντα στιγμες που θα διαφωνουμε,θα λογομαχουμε,θα εχουμε αντιπαραθεσεις.Ας κανουμε μια προσπαθεια ολα αυτα να εχουν αφορμη το ποδοσφαιρο και ο λογος μας να περιοριζεται σε αυτο.Ας μην βρισκουμε αφορμες για να επιτεθουμε ο ενας στον αλλο,ας μην βρισκουμε αφορμες για ειρωνειες και ανευ λογου σποντες επι προσωπικου.Βρισκομαστε εδω λογω της καψουρας μας,μια καψουρας που πολλες φορες μπορει να μας φερει σε θεση και να υπερβαλουμε και να ξεφυγουμε, αλλα καλο ειναι να θυμομαστε πως οι προθεσεις σχεδον παντα ειναι αγνες.
Δεν εξαιρω φυσικα τον εαυτο μου απο συμπεριφορες που πολλες φορες μπορει να φανταζουν προκλητικες για καποιους.Θα κανω και εγω προσπαθεια να περιορισω οσο μπορω, κυριως την επαναλειψη που διακρινει μια σειρα απο ποστ μου, καθως και αυτη, ακομα και αν εχει ποδοσφαιρικη αιτια, μπορει να κουρασει.
Ειμαι ο τελευταιος ανθρωπος που θα επιθυμουσε να επεμβει για να νουθετησει,να υποδειξη τροπο σκεψης και ακομα περισσοτερο να ''τιμωρησει''.
Ας εκμεταλευτουμε το καλο ταιμινγκ της ομαδας και ας επενδυσουμε σε αυτο...
Να θυμάσαι ότι σε ψήφισα. :mrgreen:

Και να μην αλλάξεις ποτέ, ώστε να μπορούμε να εκφράζουμε ειλικρινά την άποψη μας για τις μεταγραφές που δεν θα γίνονται και τις πωλήσεις που δυστυχώς θα συμβούν και φέτος το καλοκαίρι. :D
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η εξουσία σε αλλάζει χωρίς να το καταλάβεις.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα εγώ...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

joshua έγραψε:Θα υπαρχουν παντα στιγμες που θα διαφωνουμε,θα λογομαχουμε,θα εχουμε αντιπαραθεσεις.Ας κανουμε μια προσπαθεια ολα αυτα να εχουν αφορμη το ποδοσφαιρο και ο λογος μας να περιοριζεται σε αυτο.

Δηλαδή μπάσκετ, volley, χάντμπολ, πόλο ανδρών και γυναικών, για πέταμα.

Δεν ξεκινάμε καλά... :mrgreen:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”