Τους έχει σκίσει ο Αλμέιδα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Οι απαιτητικές προπονήσεις της ΑΕΧ δεν είναι για παίκτες ηλικίας 32 στα 33.
Ένα λεβελ κάτω ο Ολλανδός φορ.
Τους έχει σκίσει ο Αλμέιδα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Οι απαιτητικές προπονήσεις της ΑΕΧ δεν είναι για παίκτες ηλικίας 32 στα 33.
Οι Βίντα (33), Τζαβέλλας (35), Χατζησαφί (32), Άμραμπατ (35) πως αντέχουν?ΑποστόληςΑ έγραψε:Οι απαιτητικές προπονήσεις της ΑΕΧ δεν είναι για παίκτες ηλικίας 32 στα 33.
Οταν η χαρτινη επαιρνε 3 τιτλους στη σειραRexaris έγραψε:Είναι εντύπωσή μου ή εκεί στην αεχ έχουν ολόκληρο τμήμα εξωαγωνιστικών πιέσεων; Πρώτο δείγμα είχαμε το 2018 στο γκολ τού Βαρέλα όπου αρχικά οι παίκτες τής χανούμ δεν διαμαρτυρήθηκαν μέχρι να τους διατάξουν κάποιοι που κάθονταν στον πάγκο (Δημητριάδης κι άλλος ένας νομίζω) να την πέσουν στον διαιτητή.
Έχουν χτίσει σχολή δημοσιογραφίας επιπέδου γάβρου και πρωταθλητή, άνθρωποι την πέφτουν στα αποδυτήρια ακόμη και μέσα στην Τούμπα, μιλάμε για πράγματα που δεν μπορεί να είναι τυχαία.
Ο βάζελος πχ δεν έχει κάτι τέτοιο, ακόμη κι όταν χάνει θα πεταχτούν κάτι μεμονωμένοι αθλητικογράφοι με άλοθι αλλά τίποτε που να θυμίζει οργανωμένη κατάσταση.
Το έχουν τερματίσει, φέτος έχουν ξεπεράσει ακόμη και τον γάβρο. Εδώ βέβαια βρήκαν και τα έκαναν, θέλω να τους δω τι θα κάνουν μέσα στο Καραϊσκάκη.
Miles έγραψε:![]()
![]()
![]()
Τσατάλη, μήλα με πορτοκάλια.
Εντάξει, πρέπει να είσαι στόκος για να φέρνεις τέτοιο παράδειγμα.