Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
- ΑποστόληςΑ
-
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
Θα δούμε σε εννιά μήνες.john4serres έγραψε:Ένα λεπτό αργότερα, καρμπόν φάση με τους ίδιους παίκτες για το 0-2.
Σκοράρει ο Osimhen αλλά ξεχάστηκε να τραβηχτεί και τελικά ήταν offside.
- ΑποστόληςΑ
Εμ δεν θα έβαζε γκολ ο τρισμέγιστος Benzema;
35 ετών και 2 μηνών, παρακαλώ.
35 ετών και 2 μηνών, παρακαλώ.
- john4serres
0-2 με γκολάρα Ντι Λορέντζο, ασίστ από Κβαραντόνα.
Γερά θεμέλια πρόκρισης.
Γερά θεμέλια πρόκρισης.
Μεγάλη πίκρα σήμερα ο "αντικειμενικός" βάζελος Κωσταβάρας και ο αεχτσής χοντρό-Τσώχος από τη πεντάρα που αρπάζει η Λίβερπουλ. Δεν ήξερα ότι ήταν οπαδοί της.
- PAOK_Antarctica
Αντί για το γνωστό τραγούδι στο τέλος να πουν το παρακάτω:
Δημήτρη μου, Δημήτρη μουουου, μου το 'κλεισες το σπίτι μου.
Δημήτρη μου, Δημήτρη μουουου, μου το 'κλεισες το σπίτι μου.
Ε Κλοπ. Ναι εσενα λεω. Καλα ρε συ τι να δεις στο ματς τωρα.
Λοιπον ακου. Εχω εναν παικτη που δεν ειναι τοσο καλος οσο αυτοι που εχεις αλλα αυτον τον βονισιους τον εχει σβησει στο μουντιαλ. Δωσε ρε συ μια 20αρα και παρτον χαλαλι σου γιατι εγω απο μικρος Λιβερπουλ ειμαι (αληθεια) και με την ρεαλ καθε χρονο προβλημα εχεις ειδικα με αυτον τον διαολο. Παρτον λοιπον με 20 ψωρομυρια για αυτα τα 2-3 ματς ετησιως μπας και δεις καμια ασπρη μερα στο τσλ.
Κοιτα ομως μην κανεις πισω τωρα και μετα που θα τον δεις στους ομιλους του χρονου ερθεις μονο με 20….
Λοιπον ακου. Εχω εναν παικτη που δεν ειναι τοσο καλος οσο αυτοι που εχεις αλλα αυτον τον βονισιους τον εχει σβησει στο μουντιαλ. Δωσε ρε συ μια 20αρα και παρτον χαλαλι σου γιατι εγω απο μικρος Λιβερπουλ ειμαι (αληθεια) και με την ρεαλ καθε χρονο προβλημα εχεις ειδικα με αυτον τον διαολο. Παρτον λοιπον με 20 ψωρομυρια για αυτα τα 2-3 ματς ετησιως μπας και δεις καμια ασπρη μερα στο τσλ.
Κοιτα ομως μην κανεις πισω τωρα και μετα που θα τον δεις στους ομιλους του χρονου ερθεις μονο με 20….
Τι θέλω και μπλέκω με μικρές ομάδες; Την Πέμπτη θα δείξουμε πώς αποκλείεις ισπανικές ομάδες.
Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
https://twitter.com/CastCanary/status/1 ... 48742?s=20
Πρώτο Γκολ Τζολη στην Championship.
Edit: άτιμο autocorrect
Πρώτο Γκολ Τζολη στην Championship.
Edit: άτιμο autocorrect
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τετ 22 Φεβ 2023, 12:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φανατικος κιολας. Δηλωμενος Λιβερπουλ ειναι ο Σωτηρακοπουλος αλλα παντα ειναι φουλ αντικειμενικος οταν την μεταδιδει.PAOK_Antarctica έγραψε:Ο Τσώχος είναι Άρσεναλ απ' όσο ξέρω.
Αντιθέτως με τους περισσότερους από ότι καταλαβαίνω... έβλεπα Νάπολι. Είναι ΟΜΑΔΑΡΑ.
Και έχοντας καθαρίσει τόσο νωρίς με το πρωτάθλημα δεν θα μου κάνει εντύπωση να το πάει ως το τέλος στο τσουλου.
Και έχοντας καθαρίσει τόσο νωρίς με το πρωτάθλημα δεν θα μου κάνει εντύπωση να το πάει ως το τέλος στο τσουλου.
- ΑποστόληςΑ