7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

marsantos

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από marsantos »

Ρε παιδιά, όποιος είναι καλός στο κόψε ράψε ας βρει την σκαριά του Αραούχο στον Κωνσταντέλια στον πρώτο αγώνα που ήταν για απευθείας κόκκινη, γιατί μας τα έχουν ζαλίσει με την κόκκινη του Ίνγκασον και του Ολιβέιρα.
Και ας κυκλοφορήσει παντού στα social, μέχρι και τον Κυρκυρ για να την ανεβάσει και αυτός, τώρα που ξεκίνησε δεύτερος κύκλος προπαγάνδας από τους χάρτινους.
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

danirifle έγραψε:όσοι χαίρονται σε ενδεχόμενο πώλησης, με το πρόσχημα ότι "θα βγάλουμε λεφτά", είναι σε άλλον πλανήτη

εμάς πρέπει να μας νοιάζει να σηκώνουμε κούπες και να μεγαλώνει ο ΠΑΟΚ
να έρχονται μεγάλοι παίχτες για να βλέπουμε στην τούμπα και όχι να χαιρόμαστε που θα βγάλει εκατομμύρια ο ιβάν

λες και από τα χρήματα των προηγούμενων που πουλήσαμε, είδαμε να έρχονται ισάξιοι

κάτι χαλβάδες σαν τον μουργκ (αντιπέλκας) και κάτι φλώροι σαν τον νίλσον περέιρα (αντιγιαννούλης) ήρθαν

τι αλλοίωση έχουν πάθει ρε γαμώτο μερικοί...
έχει φτάσει ο φίλαθλος να χαίρεται σε ενδεχόμενη μεταγραφή και να θαμπώνεται από τα εκατομμύρια που υποθετικά θα χρησιμοποιηθούν για να έρθουν αντικαταστάτες, αντί να ξενερώνει που θα χάσει έναν παιχταρά από την ομάδα του

υγ. προσοχή! δε λέω να μην πουλάει η ομάδα. λέω για το πόσο παράξενο μου φαίνεται που κάποιοι συζητούν με θετικό πρόσιμο την ενδεχόμενη πώληση του παιχταρά μας
το ξέρω ότι θα πωληθεί ο συγκεκριμένος κάποια στιγμή, αλλά δε μπορεί η πρώτη ατάκα που ακούς από συνοπαδό σου να είναι "πωπω πόσα θα πουληθεί ο παιχταράς αυτός"
Δεν ξερω φιλε μου αν χαιρεται καποιος με πιθανες πωλησεις, ιδιαιτερα πωλησεις δικων μας παιδιων, εγω προσωπικα στενοχωριεμαι πολυ οταν φεύγει καποιο δικο μας παιδι, αλλα νομιζω πως αυτο που ειπε ο ιβαν για την αυταρκεια τα λεει ολα, εξηγεί και τις πωλησεις αλλα και τις αγορες.
Δυστυχως.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Ούτε ο Άγιαξ, η Πόρτο και η Μπενφίκα -για να αναφέρω τις πιο χαρακτηριστικές, αλλά και ισχυρές, ομάδες ανάδειξης νεαρών- δεν μπορούν να κρατήσουν σούπερ ταλέντα μέχρι την ηλικία των 22-23.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τι σημαίνει σούπερ ταλέντα;
Η όποια αγορά θα εξαρτηθεί από το ποσό αγοράς, ή από την ομάδα που θα τα δώσει;
Δηλαδή αν τον Ντέλια τον ζητήσει η Άντερλεχτ, η Μπρυζ, ή έστω η Sporting (με ικανοποιητικά χρήματα) θα τον δώσουμε;
Η θα τον δώσουμε μόνο στην Premier, την La Liga ή την Bundesliga;
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Τον Γιαννούλη τον ζήτησαν Αταλάντα και Πόρτο, σοβαρές ομάδες, αλλά τον δώσαμε στη Νόριτς. Κακά τα ψέμματα, οι αγγλικές ομάδες δίνουν περισσότερα από τις ηπειρωτικές για παίχτες από υποβαθμισμένα πρωταθλήματα, όπως το δικό μας, αλλά και ως μέσο όρο. Επίσης οι ομάδες που γράφεις δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουν μεγάλα ποσά.

Εν πάση περιπτώσει, ο παίχτης είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο να μείνει και του χρόνου, και βλέπουμε...
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

Miles έγραψε:Ούτε ο Άγιαξ, η Πόρτο και η Μπενφίκα -για να αναφέρω τις πιο χαρακτηριστικές, αλλά και ισχυρές, ομάδες ανάδειξης νεαρών- δεν μπορούν να κρατήσουν σούπερ ταλέντα μέχρι την ηλικία των 22-23.
Συμφωνω σε αυτο.
Επισης, φανταστειτε οτι ομαδες οπως η πορτο δεν μπορουν να κρατήσουν τα ταλεντα τους, δηλ ομαδες απο πολυ πιο προηγμενα κ προβεβλημενα πρωταθληματα, γιατι να θελει να μενει καποιο ταλεντο στην κωλοπετινιτσα;
Για να παιζει μπροστα σε 200 θεατες στο μαγευτικο γηπεδο της Λιβαδειάς η στα νταμαρια του Βύρωνα;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Για αυτό λέμε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να παίξει βαρύνουσα σημασία υπέρ της παραμονής τέτοιου επιπέδου νεαρών τα σχετικά καλά λεφτά από μέρους μας, η προβολή μέσω ευρωπαϊκών αγώνων μέσω ενός ΠΑΟΚ όπου ο κάθε Κωνσταντέλιας θα είναι από τα πρώτα βιολιά και ασφαλώς της έλευσης στην ομάδα άξιων παιχτών μεγαλύτερης ηλικίας. Νομίζω ότι πλέον έχει επιτευχθεί το πρώτο, παίρνει πια πολύ καλά χρήματα ο παίχτης για την ηλικία του. Το δεύτερο είναι σε έναν αρκετά καλό δρόμο μιας και μπορούμε να διεκδικήσουμε με αξιώσεις τη 2η θέση και στη χειρότερη την 3η μέσω πρωταθλήματος ενώ και η υπόθεση κύπελλο είναι ανοιχτή. Εύχομαι και στο θέμα της ενδυνάμωσης του ρόστερ τη νέα σεζόν να τα πάμε αισθητά καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

O Κωνσταντέλιας είναι ο εφιάλτης τους, όσο πιο γρήγορα τον δουν να φεύγει τόσο πιο γρήγορα θα ησυχασουν, νομίζουν...

Το στοίχημα του ΠΑΟΚ το περιέγραψε ο Sourme, βρες έναν τρόπο Ιβάν και κρατά τους μια τριετία, τόσο τον Ντέλια όσο και τον Κουλιεράκη.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να παρεί τιτλους, αυτά τα παιδιά είναι το γεννήματα του ΠΑΟΚ και πάρει να γραφτούν στην ιστορία της ομάδας.

Όχι ως μεταγραφικά πόσα, ως τροπαιούχοι τιμωροί του ΠΟΚ και πιονεροι της ευρωπαϊκής καταξίωσης της ομάδας μας.

Φανταστείτε να συζητάμε καλοκαίρι του 25 μετά από νταμπλ και πορεία στην Ευρώπη ποιες προτάσεις και τι ύψους θα έρθουν πάλι για Κωνσταντέλια και Κουλιερακη κ.α.
Και τι θα εχει τραβήξει ως τότε το ΠΟκιστάν...

Κανένα νούμερο δεν μπορεί να με συγκινήσει όσο αυτή η πιθανή - απίθανη έκβαση των πραγμάτων...

Γερός να είσαι Γιάνναρε!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ο Ντελιας είναι έξυπνο παλικάρι φαίνεται πολύ προσγειωμενος μα πάνω από όλα αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι η ΧΑΡΑ για το παιχνίδι. Χαίρεται πραγματικά και αυθεντικά που παίζει. Όπως πηγαίναμε για μπάλα πιτσιρίκια με τους φίλους μας.
Όλα αυτά πιστεύω θα τα βάλει σε μια ζυγαριά και φυσικά με το ανάλογο οικονομικό αντίτιμο και αναλογιζόμενος πόσο μικρός είναι , είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα θέλει να ΠΑΙΞΕΙ αλλά 40 παιχνίδια του χρόνου από το να μετακινηθεί στο εξωτερικό με αβέβαιη την σεζόν.
Το θέμα είναι η ΠΑΕ πως θα αντιδράσει σε μια πρόταση με νούμερα που θα ξεφεύγουν (άνω των 15 και κοντά στα 20);
Θα έχει την ψυχραιμία να διαγνώσει ότι εδώ μιλάμε για περίπτωση once in a Lifetime και ότι ενδεχομένως να πάρει σε 2-3 χρόνια τεράστια ποσά;

Δεν σας κρύβω ότι εγώ την ΠΑΕ φοβάμαι και πως θα ζυγίσει τα πράγματα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αυτά που λέμε εδώ ειναι πολυ ωραία να γράφονται και κεντρική!

Μία ωραία προταση

5 10 γραμμές!

Πρεπει να φαίνεται η άποψη μας!

Μη χάνουμε αυτή την ευκαιρία!

Δραστηριοποιηθειτε παληκαρια!
Αυτή είναι η άποψη του οπαδού! Θέλουμε να φανεί!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Nunies4 άσε την παε. Εμείς σαν οπαδοί είμαστε οι πρώτοι, όχι όλοι αλλά αρκετοί, που αρχίζουν και λένε με 20 τον δίνω! Με 15 έφυγε κτλ κτλ

Εμείς οφείλουμε να ζητάμε τον ντελια τον κουλιερακη το τζιμα και όλα τα παιδιά που αξίζουν να φοράνε το δικεφαλο, όσο γίνεται παραπάνω.

Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Βρε μπαγασα. Βρε παικτουρα μου εσυ.
Επαιξες μολις καμια 15αρια ματς και αυτα που εκανες φτιαχνουν 3-4 βιντεακια με μαγικες στιγμες στο γιουτιουμπ. Νασαι καλα αγορινα. Να εισαι γερος και δυνατος.

Συνεχισε ετσι παλικαρι. Ο Θεος να σε εχει καλα.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

sourmenetes έγραψε:Nunies4 άσε την παε. Εμείς σαν οπαδοί είμαστε οι πρώτοι, όχι όλοι αλλά αρκετοί, που αρχίζουν και λένε με 20 τον δίνω! Με 15 έφυγε κτλ κτλ

Εμείς οφείλουμε να ζητάμε τον ντελια τον κουλιερακη το τζιμα και όλα τα παιδιά που αξίζουν να φοράνε το δικεφαλο, όσο γίνεται παραπάνω.

Συμφωνω απολυτως. Στην τελικη εμεις λογιστες δεν ειμαστε. Απαιτουμε λοιπον να μεινουν εδω τα παιδια μας.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ο Ντέλιας είναι μεγαλύτερο μέγεθος από το λαό του ΠΑΟΚ.

Τον ίδιο τον παραδέχονται πλέον και οπαδοί των άλλων μεγάλων ομάδων... Ενώ οι οπαδοί μας είναι πανελληνίως personae non gratae (ελπίζω να το έγραψα σωστά).
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Γερασίμου έγραψε:Έτσι χτίζονται οι μεγάλες ομάδες, έτσι κτίστηκε σε άλλες βέβαια τότε συνθήκες η μεγάλη μας ομάδα της δεκαετίας του 1970-80 την οποία είχα την τύχη από τα προεφηβικά μου χρόνια να απολαύσω και δεν ξέρω πόσοι από δω, είχαν αυτή την τύχη.
Ωραίο μεν (θα ήταν ονειρεμένο να παίζει η ομάδα με 6-7 βασικούς προερχόμενους από την Κ19 για πολλά χρόνια) αλλά αδύνατο πλέον να γίνει αυτό για δύο λόγους.

Δεν υπάρχουν τα υποχρεωτικά 12ετή (ή 8ετή στη συνέχεια συμβόλαια) που έδιναν την ευκαιρία στις ομάδες να κρατήσουν τον βασικό κορμό για χρόνια.

Τα σύνορα ήταν σχεδόν κλειστά για τους ποδοσφαιριστές. Σε πολύ λίγα πρωταθλήματα επιτρέπονταν οι ξένοι ποδοσφαιριστές και φυσικά δεν υπήρχε η έννοια της λέξης κοινοτικός που χάρη σ' αυτήν οι έλληνες κάνουν καριέρα στο εξωτερικό.

Εφόσον ίσχυαν αυτά και τότε (π.χ. δεκαετία του '70) αμφιβάλλω αν θα μπορούσε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα να κρατήσει τους καλούς γηγενείς ποδοσφαιριστές εκείνη την εποχή.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”