Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Πέταξε το και πάρε καινούργιο να σωθείς! Όμως αν είσαι εθισμένος τόσο πολύ να μπαίνεις από τον browser.
Να ξέρετε ότι στο κοντινό μέλλον ίσως να αποσύρουμε τη δυνατότητα χρήσης tapatalk για το φόρουμ μας
- Montrealiotis
Δηλαδή μόνο εγώ έχω (με iPhone) αυτό το πρόβλημα;; Περίεργο… το κινητό είναι 9 μηνών… και δεν έχω πουθενά άλλου πρόβλημα.
-
Το έχω και εγώ και με iPad
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μοντρεαλιωτη κι εγω το ιδιο με iphone 12 αλλα οχι σε τετοιο βαθμο που περιγραφεις. Βεβαια ειμαι και ολη την μερα στο tapatalk.
Υπαρχει καποιος λογος για αυτο; Υπαρχει αλλη εφαρμογη για να χρησιμοποιηθει αντι tapatalk?rainmaker έγραψε:Να ξέρετε ότι στο κοντινό μέλλον ίσως να αποσύρουμε τη δυνατότητα χρήσης tapatalk για το φόρουμ μας
Θα γινει (οτ)αν φτιαχτει το φορουμ να ειναι πιο mobile friendly, οποτε και θα μπαινετε απο Browser (ή ιιιισως καποτε δικη μας εφαρμογη).
Το Tapatalk δημιουργει αρκετα προβληματα στα φορουμ, καταρχας απο θεμα ασφαλειας (υπαρχουν πολλες αναφορες στο ιντερνετ αν ψαξεις, ειδικα παλαιοτερα) και απο θεμα σταθεροτητας. Οι διαχειριστικες του επιλογες ειναι περιορισμενες και επικινδυνες. Επισης, εχει το popup σε ολους τους χρηστες που μπαινουν απο κινητο για την εφαρμογη αν δεν πληρωνουμε συνδρομη καθε μηνα, ειναι σπασμενο το ανεβασμα φωτογραφιων σε ολους του μη-tapatalk (συν watermarks, υπογραφες κτλ).
Καταλαβαινω απολυτα την βολικοτητα απο αποψη χρηστη, και εγω το χρησιμοποιω, αλλα σαν διαχειριστης ειναι περισσοτερο πονοκεφαλος παρα ανεση
Το Tapatalk δημιουργει αρκετα προβληματα στα φορουμ, καταρχας απο θεμα ασφαλειας (υπαρχουν πολλες αναφορες στο ιντερνετ αν ψαξεις, ειδικα παλαιοτερα) και απο θεμα σταθεροτητας. Οι διαχειριστικες του επιλογες ειναι περιορισμενες και επικινδυνες. Επισης, εχει το popup σε ολους τους χρηστες που μπαινουν απο κινητο για την εφαρμογη αν δεν πληρωνουμε συνδρομη καθε μηνα, ειναι σπασμενο το ανεβασμα φωτογραφιων σε ολους του μη-tapatalk (συν watermarks, υπογραφες κτλ).
Καταλαβαινω απολυτα την βολικοτητα απο αποψη χρηστη, και εγω το χρησιμοποιω, αλλα σαν διαχειριστης ειναι περισσοτερο πονοκεφαλος παρα ανεση
Ευχαριστω για την απαντηση. Μια εφαρμογη του ιδιου του φορουμ θα ηταν ιδανικη λυση ή η λυση του browser
Βεβαια ειναι πολυ πολυ πιο εύχρηστο για τους χρηστες κινητων...rainmaker έγραψε:Να ξέρετε ότι στο κοντινό μέλλον ίσως να αποσύρουμε τη δυνατότητα χρήσης tapatalk για το φόρουμ μας
Εκτος αν δημιουργησετε καποια εφαρμογη ή καποιον αλλο τροπο
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βεβαίως δεκτά και λογικά όλα τα επιχειρήματα υπέρ της διατήρησης χρήσης της εφαρμογής όμως έχει αρκετά αρνητικά τόσο ως προς το δικό μας φόρουμ όσο και ως εφαρμογή από μόνη της
Προφανώς ότι είναι να γίνει, θα γίνει με ταυτόχρονη βελτίωση της μορφής και τρόπου πρόσβασης στο φόρουμ. Όχι απλή καταργηση
Προφανώς ότι είναι να γίνει, θα γίνει με ταυτόχρονη βελτίωση της μορφής και τρόπου πρόσβασης στο φόρουμ. Όχι απλή καταργηση
- Μπαρκαρούτσος
Να πάρετε tablet, κύριε
Εν τω μεταξύ, παίζει να είμαι ο μόνος εδώ μέσα που όταν είμαι εκτός, μπαίνω από browser στο κινητό.
Με βολεύει και στο μοντιλίκι, πχ ανοίγω topics αγώνων από το γήπεδο κτλ.

Εν τω μεταξύ, παίζει να είμαι ο μόνος εδώ μέσα που όταν είμαι εκτός, μπαίνω από browser στο κινητό.
Με βολεύει και στο μοντιλίκι, πχ ανοίγω topics αγώνων από το γήπεδο κτλ.
Το phpbb ειναι χρονια πισω σε σχεση με τα υπολοιπα Vbulletin/Xenforo/Discourse/Wordpressιες.
Παντος σε SE 2-3 και δεν είχα θέματα υπερθέρμανσης με το ταπα.
Παντος σε SE 2-3 και δεν είχα θέματα υπερθέρμανσης με το ταπα.
- sourmenetes
- Moderator