42. Dominik Kotarski
Re: 42. Dominik Kotarski
Τι να πουμε για σενα. Μεινε και του χρονου αφου φαινεται οτι γουσταρεις. Θα πας ψηλα με τον ΠΑΟΚ
- thomas Murg
Πέρα από τις αποκρούσεις που κάνει τα πιο σημαντικά που δίνει στην ομάδα είναι
η ηρεμία
και το σβήσιμο των φάσεων των αντιπάλων πριν να προκύψουν (σήμερα με δύο μπορεί και τρεις εξόδους καθάρισε στο ξεκίνημά τους αντίστοιχες φάσεις που θα μπορούσαν να εξελιχθούν πολύ επικίνδυνα)
η ηρεμία
και το σβήσιμο των φάσεων των αντιπάλων πριν να προκύψουν (σήμερα με δύο μπορεί και τρεις εξόδους καθάρισε στο ξεκίνημά τους αντίστοιχες φάσεις που θα μπορούσαν να εξελιχθούν πολύ επικίνδυνα)
- kataramenos5
Μπράβο
Η βελτίωση που έχεις δείξει σε αυτούς τους λίγους μήνες είναι τεράστια και άξια θαυμασμού.
Πριν από λίγους μήνες ήσουν παιδάκι και τώρα είσαι έμπειρος άντρας.
Η βελτίωση που έχεις δείξει σε αυτούς τους λίγους μήνες είναι τεράστια και άξια θαυμασμού.
Πριν από λίγους μήνες ήσουν παιδάκι και τώρα είσαι έμπειρος άντρας.
Σφίγγεται η καρδιά μας με αυτό το μια μια ..
Άντε τώρα να δούμε στα Γιάννενα
Άντε τώρα να δούμε στα Γιάννενα
- Shivaspace
- Montrealiotis
Θεωρώ ότι MVP σήμερα είναι ο Κοτάρσκι..Έχει κάποια στοιχεία αυτό το παιδί που δέιχνουν πως θα γίνει τερματοφύλακας παγκόσμιας κλάσης...Στο σουτ του Σιντιμπέ στο τέλος έχοντας 6-7 κορμιά μπροστά του και έχοντας κάνει άλλη απόκρουση πριν από 5 δευτερόλεπτα, είναι ασύλληπτη η αντίδραση του..Επίσης στο σουτ του Πινέδα στο 1ο ημίχρονο και ενώ υπάρχουν 3 ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μπροστά του για ριμπάουντ, του έχουν κλείσει το οπτικό πεδίο, αυτός αποκρούει προς την κατεύθυνση που είναι ο μοναδικός παίκτης του ΠΑΟΚ μέσα από ένα πολύ μικρό χώρο..Η φάση είναι χαρακτηριστική...Γερός να είναι και ταπεινός και θα φτάσει πολύ ψηλα...καλύτερα να τον ανανεώσουν και αυτόν για το 2027...
Ότι καλύτερο έχω δει στην θέση του τερματοφυλακα με τον δικέφαλο στο στήθος.
Αποπνέεις ένα αίσθημα τρελής σιγουριάς και αυτοπεποίθησης. Μακάρι να μείνεις 2-3 χρόνια παλικαρε
Αποπνέεις ένα αίσθημα τρελής σιγουριάς και αυτοπεποίθησης. Μακάρι να μείνεις 2-3 χρόνια παλικαρε
-
- Mr Ξερόλας 2019
Εσενα σε αγάπησα, από την αρχή.....
Ουδέν αλλά σχόλιο...έως τη λήξη των πλέι οφ.
Το μόνο που θέλω, από σένα αν γίνεται, είναι στον τελικό Κυπέλλου, να κατεβάσεις ρολά και αν τους δώσουν πέναλτι, να το ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙΣ........ και να πάρουμε την κούπα.
Ουδέν αλλά σχόλιο...έως τη λήξη των πλέι οφ.
Το μόνο που θέλω, από σένα αν γίνεται, είναι στον τελικό Κυπέλλου, να κατεβάσεις ρολά και αν τους δώσουν πέναλτι, να το ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙΣ........ και να πάρουμε την κούπα.
- ΑποστόληςΑ
- xrictoforoc
Τεράστιος τερματοφυλακας
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτή η μεταγραφή που έχει κάνει ο Μποτο με τα λεφτά που την έχει κάνει, ίσως γίνει η καλύτερη μεταγραφή ξένου εβερ.