Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Τοσο ο Βραζιλιανος,οσο και αυτος απο τα ΗΑΕ που γραφτηκαν δειλα δειλα,ακομα και ο Κακουλι,ειναι παικτες με το προφιλ παικτων που κοιταει ο Μποτο.Και με καμια 20ρια μυρια διαθεσιμα απο τις πωλησεις θα κανει παρτι...εμεις τι θα κανουμε δεν ξερω... 
-
montekristo
Εγω ξερω οτι ολα τα "μελλοντικα μεταγραφικα μας νεα"
(αγορες και πωλησεις) αυτη τη βδομαδα θυμηθηκαν να
τα βγαλουν τα πουστοσαιτς μετα το στησιμο του αιωνα
στην Τριπολη και πριν το Κυριακατικο ματς με το χαρτι!
Ο νοων νοειται.-
(αγορες και πωλησεις) αυτη τη βδομαδα θυμηθηκαν να
τα βγαλουν τα πουστοσαιτς μετα το στησιμο του αιωνα
στην Τριπολη και πριν το Κυριακατικο ματς με το χαρτι!
Ο νοων νοειται.-
- ΑποστόληςΑ
Είναι πιθανό να τους έχουμε κλείσει από τώρα, άλλωστε έχει συμβεί στο παρελθόν.
και βάλεjoshua έγραψε:Exω την αισθηση,οχι πληροφορια,πως παιζει να εχουμε κλεισει 2-3 παικτες απο τωρα για το καλοκαιρι...
Πατερ ασε τους παπαδες! [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω ένα Όραμα ..
να δω του χρόνου στους ομίλους του champions league
Ένα ΠΑΟΚ με το εξής ρόστερ
Τέρμα : κοταρσκι
Σεντερ μπακ :Ινγκασον - κουλιερακης/Μιχαϊλίδηςς
Δεξί μπακ : Λυρατζής
Αριστερό μπακ : γιαννουλης (δανεικός)
Αμυντικό χάφ : αουγκουστο
Αμυντικό χάφ : μεταγραφή
Δεκάρι : Ντελιας
Αριστερό εξτρέμ : τζολης (δανεικός)
Δεξί εξτρέμ : Ζιφκο
Σεντερ φορ : Ολιβέιρα / κουτσιας
5 με 6 βασικοί Έλληνες ακαδημιών
Μέσος όρος ηλικίας 11αδας 24 ετών
Τούμπα γεμάτη καζάνι
Πρωτη συμμετοχή σε ομίλους
Και καλό ημιτελικό champions league
Είμαι χαζός και υπερβολικός ;; Μπορεί !
Είναι απίθανο να έρθουν γιαννουλης τζολης δεν νομίζω
Πειράζει να ονειρεύομαι ; Όχι …
να δω του χρόνου στους ομίλους του champions league
Ένα ΠΑΟΚ με το εξής ρόστερ
Τέρμα : κοταρσκι
Σεντερ μπακ :Ινγκασον - κουλιερακης/Μιχαϊλίδηςς
Δεξί μπακ : Λυρατζής
Αριστερό μπακ : γιαννουλης (δανεικός)
Αμυντικό χάφ : αουγκουστο
Αμυντικό χάφ : μεταγραφή
Δεκάρι : Ντελιας
Αριστερό εξτρέμ : τζολης (δανεικός)
Δεξί εξτρέμ : Ζιφκο
Σεντερ φορ : Ολιβέιρα / κουτσιας
5 με 6 βασικοί Έλληνες ακαδημιών
Μέσος όρος ηλικίας 11αδας 24 ετών
Τούμπα γεμάτη καζάνι
Πρωτη συμμετοχή σε ομίλους
Και καλό ημιτελικό champions league
Είμαι χαζός και υπερβολικός ;; Μπορεί !
Είναι απίθανο να έρθουν γιαννουλης τζολης δεν νομίζω
Πειράζει να ονειρεύομαι ; Όχι …
Τζονιι με ημιτελικό κονφερενς συμβιβάζεσαι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Patron την Δευ 20 Φεβ 2023, 13:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
EugenePAOKI
Μην ξεχνάμε τον Κανίς που έχει κλείσει ήδη και βρισκόταν χθες και στην Τούμπα.
Υ.Γ. αφού τώρα δεν παίζουν πρωτάθλημα στην Β, δεν έρχεται σιγά σιγά να προσαρμοστεί;
Υ.Γ. αφού τώρα δεν παίζουν πρωτάθλημα στην Β, δεν έρχεται σιγά σιγά να προσαρμοστεί;
Και αυτό καλό είναιPatron έγραψε:Τζονιι με ημιτελικό κονφερενς συμβιβάζεσαι;
Το είπα κι αλλού, το λέω εδώ για να είμαι και on topic. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ από τους βασικούς δεν φεύγει το καλοκαίρι, ούτε και οι Λύρατζης, Μιχαηλίδης.
Τα συμβόλαια που λήγουν δεν ανανεώνονται, με ένα ερωτηματικό στον Νέλσονα αν πέσει από το μύριο. Μπότο, πουλάς-διώχνεις τους ανενεργούς Μουργκ, Νινούα, ίσως και Κουαλιάτα αν δεν υπολογίζεται, ίσως και 1-2 ακόμα και φέρνεις 3-4 ΠΟΛΥ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ σαν τον Τάισον αλλά σε παραγωγική ηλικία και σε θέσεις που θα υποδείξει ο προπονητής. Αν όλα πάνε καλά και δεν μας βρουν γκαντεμιές (φτου-φτου), η ομάδα θα είναι τούρμπο παντού.
Τα συμβόλαια που λήγουν δεν ανανεώνονται, με ένα ερωτηματικό στον Νέλσονα αν πέσει από το μύριο. Μπότο, πουλάς-διώχνεις τους ανενεργούς Μουργκ, Νινούα, ίσως και Κουαλιάτα αν δεν υπολογίζεται, ίσως και 1-2 ακόμα και φέρνεις 3-4 ΠΟΛΥ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ σαν τον Τάισον αλλά σε παραγωγική ηλικία και σε θέσεις που θα υποδείξει ο προπονητής. Αν όλα πάνε καλά και δεν μας βρουν γκαντεμιές (φτου-φτου), η ομάδα θα είναι τούρμπο παντού.
- ΑποστόληςΑ
Μην ξεχνάτε τους δανεικούς Taylor, Παναγιώτη Τζίμα, Kanis, Βρακά (αν δεν έχει λήξει το συμβόλαιό του), Κούτσια και Τσιγγάρα.
Αν κάνει αυτό ο Ιβαν την επόμενη 5ετια θα πάρει 3 πρωταθλήματα , 2-3 κύπελλα και θα πηγαίνει ομίλους κάθε χρόνο.Γερασίμου έγραψε:Το είπα κι αλλού, το λέω εδώ για να είμαι και on topic. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ από τους βασικούς δεν φεύγει το καλοκαίρι, ούτε και οι Λύρατζης, Μιχαηλίδης.
Και θα είναι και στο συν στο τέλος της 5ετιας.
Ο Ολιβειρα χτες αν και εκανε καλο ματς, δεν εδωσε την ασιστ στον Ναρει να τελειωσει την φαση. Θελει δουλεια σε καποια πραματα (πχ τελειωματα, κεφαλιες με ωμο) οποτε η ανανεωση του αν γινει πρεπει να ειναι ως 2ο φορ που θα μπορει να παιξει και βασικος εννοειται χωρις προβλημα. Με μια φορακλα με παρομοιο τροπο παιχνιδιου αλλα με πιο πολλα γκολ απογειωνομαστε. Επισης, πιθανη πωληση Ζιφκο και ελευση πιο μπουκαδορου εξτρεμ που εχει την τριπλα, την πλαγιοκοπηση και την ασιστ θα τους βοηθησει ολους την επιθετικη γραμμη. Βεβαια δυσκολα ενας τετοιος παικτης να μην υστερει στα αμυντικα καθηκοντα.
Ο τζουλακης ξεκαρδιστηκε με αυτό το ποστgiapas έγραψε:Αν κάνει αυτό ο Ιβαν την επόμενη 5ετια θα πάρει 3 πρωταθλήματα , 2-3 κύπελλα και θα πηγαίνει ομίλους κάθε χρόνο.Γερασίμου έγραψε:Το είπα κι αλλού, το λέω εδώ για να είμαι και on topic. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ από τους βασικούς δεν φεύγει το καλοκαίρι, ούτε και οι Λύρατζης, Μιχαηλίδης.
Και θα είναι και στο συν στο τέλος της 5ετιας.