ΠΑΟΚ - Αεκ ,2-0,MVP Σχολια και παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

Mvp

ΚΟΤΑΡΣΚΙ
6
4%
ΣΑΣΤΡΕ
22
16%
ΙΓΚΑΝΣΟΝ
1
1%
ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ
53
38%
ΡΑΦΑ ΣΟΑΡΕΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΝΤΑΝΤΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ
50
35%
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ
1
1%
ΝΑΡΕΥ
6
4%
ΟΛΙΒΈΙΡΑ
1
1%
ΤΑΥΣΟΝ
1
1%
ΣΒΑΜΠ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΦΕΛΊΠΕ ΣΟΑΡΕΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 141

boogeyman77
Επικοινωνία:

Re: ΠΑΟΚ - Αεκ ,2-0,MVP Σχολια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Cocobill έγραψε:'Οπως είπαν και κάποιοι άλλοι θα πρέπει η ΠΑΕ να βάλει κανα δυο τζιμάνια να κάνουν κάποια βιντεάκια που θα γελοιοποιούν τις ασυναρτησίες που λένε οι άλλοι. Ας βρούνε αυτό το παληκάρι που ανέλυσε την φάση στον Αστέρα και ας κάνουν μια συνεργασία μαζί του. Να βρίσκει ίδιες φάσεις που αυτοί ζητάνε κόκκινες για τους παίκτες μας, όπου κάνουν τα ίδια και χειρότερα.
Όσα σωστά αν βγαίνει και λέει ο Λούτσε το αυτί τους δεν ιδρώνει γιατί ζούνε σε ένα matrix. Η δύναμη της εικόνας δεν συγκρίνεται, να γίνει με πιασάρικο τρόπο και με χιούμορ ένα βιντεάκι που να τους γελοιοποιεί.
Θέλουμε έναν τύπο Σαν τον Αυλακιωτη να τους πεθάνει στην τρολιά!
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Μεγάλη νίκη!
Μην σου πω και 2-3 μεζούρες μήκος! :opaokara:
Βρωμόχαρτα, ιμιτασιόν του γαύρου στο πιο ξετσίπωτο, πεινασμένο, γλοιώδες.

Σημαντική νίκη για να πεισμώνει η ομάδα, να δίνουμε απαντησεις στο γήπεδο, και για να βλέπουμε όλοι εντος και εκτός ομάδας οτι μπορούμε να τους κοντράρουμε ΟΛΟΥΣ φέτος (βλ. τελικό κυπέλλου).

Ας προστατέψει η ΠΑΕ την ομάδα στα Γιάννενα που σιγουρα θα μας στειλουν κομάντο και μακάρι να μην πουληθεί ούτε ένας παίκτης βασικός το καλοκαίρι. Εάν αυτή η ομάδα με 2-3 προσθήκες από το πανω ράφι μείνει ως έχει συν 1-2 για βάθος του χρόνου δεν θα μας πιάνουν.

ΥΓ. Μπορεί να μην υπάρχει βίντεο από τα αποδυτήρια των διαιτητών, αλλά σίγουρα θα υπάρχει να δειχνει ποιος μπαίνει εκει μέσα και υποθέτω δεν μπορεί να σουλατσάρει ο οποιοσδήποτε στο ημίχρονο εκεί, σωστά;

ΥΓ2. Λου ανανέωση ΤΩΡΑ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Jules Winnfield έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ποια ΠΑΕ; Δεν υπήρχαν 50 άνθρωποι γύρω από τον λακαμά που πέταξε την κροτίδα; Γιατί δεν έπεσαν πάνω του να τον κανονίσουν;

Τα είπαμε . Δεν υπάρχει ΠΑΕ. Μόνο Λουτσέσκου.

Ντου οι παλιά "φοβισμένοι" χάρτινοι στους διαιτητές μέσα στην Τούμπα;

Άστο...
Ναι οκ καλό το σενάριο αλλά ένας μ@λ@κ@ς πεταει κροτιδα 1 λεπτό μετά που έχεις προηγηθεί!

Άσε την παε!

Δεν πέσανε 10 χαστούκια σε αυτόν;;

Αντε μαλακες!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Παιδιά το πρωτάθλημα είναι αντικειμενικά πολύ δύσκολο. Όπως είχα γράψει και μετά τον Αστέρα, αυτοί οι 2 βαθμοί εξανέμισαν τις ελπίδες μας.
Αυτή τη στιγμή είμαστε 7 από βάζελο και 6 από άεκ (θεωρώ πως θα πάρει τους 3 βαθμούς είτε στα χαρτιά είτε σε αγώνα γιατί τότε μάλλον θα είναι αδιάφορος ο Ατρόμητος όταν θα γίνει).
Αυτό χοντρικά σημαίνει πως πρέπει να τους κερδίσουμε και τους 2 μέσα έξω για να ισοβαθμήσουμε με άεκ και να είμαστε ένα κάτω από βάζελο. Δηλαδή με μόνο νίκες στα μεταξύ μας πάλι δεν είμαστε από πάνω τους. Σε ένα από τα 4 ματς με άεκ και πάο να χάσουμε μας φεύγει πολύ αυτός που θα μας κερδίσει. Πρακτικά με διαδοχικά ντέρμπι είναι δύσκολο νίκες παντού..
Πρέπει να υπολογίσουμε ότι εμείς θα παίξουμε 2 ντέρμπι με άρη που για αυτόν θα είναι ζωής και θανάτου να κόψει βαθμούς ενώ με τους άλλους θα είναι περίπατος. Εμείς θα έχουμε ταξίδια πήγαινε έλα στην Αθήνα ενώ οι άλλοι θα κινούνται στο τρίγωνο Αθήνα - Πειραιάς - Ν.Φιλαδέλφεια.
Ο παράγοντας διαιτησία σίγουρα θα είναι εναντίον μας.
Υπάρχουν 2 ματς κλειδιά. ΟΦΗ - ΑΕΚ και Ατρόμητος - Παναθηναϊκός. Αν έρθουν ΚΑΙ τα 2 (όχι ένα από τα 2) άσσος ή χι τότε μπορεί να γίνει άλλη κουβέντα.
Προς το παρόν το μόνο που πρέπει να μας απασχολεί είναι το διπλό στα Γιάννενα για πολλούς λόγους. Θα λείπει ο Κοτάρσκι και πρέπει η ομάδα να δείξει ότι μπορεί να ξεπερνάει και τις απουσίες της. Επίσης με διπλό στα Γιάννενα μπορεί η πρώτη θέση να είναι δύσκολη αλλά αυξάνονται κατακόρυφα οι πιθανότητες για δεύτερη ή τρίτη. Επιπροσθέτως μετά από το δικό μας ματς παίζουν οσφπ - πάο οπότε είτε θα είμαστε τρίτοι είτε θα είμαστε πιο κοντά στο βάζελο οπότε θα τους βάλουμε πίεση.
Διπλό στα Γιάννενα λοιπόν.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

αυτός ο άμπραμπατ νομίζει ότι παίζει μουάι τάι με τόσα αγκωνίδια?
πραγματικά, ακόμα και στο σώμα, παλαιστή θυμίζει

απορώ πώς δεν πήρε 5 κίτρινες κάρτες
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Παίζει άτσαλα ισχύει αλλά είναι καλός παίκτης.

theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Σουρμε ολο μελι μελι,αλλα απο τηγανιτα τιποτα,χωρια τα αλλα που ειπωθηκαν για τις αγκωνιες...του Αμπραμπαντ.

Ο Ματος ποσες κιτρινοκοκκινες θα ειχεθεωρω πολυ λιγοτερες ,στην εποχη του ΒΑΡ.

Ο Ναρει πιο πολυ προσφερει,απο οτι αυτος,συμφωνα και με τα λεφτα που παιρνουν.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Οντας αισιοδοξος απο την φυση μου, βλεποντας την ομαδα στις αρχες της σεζον, αν μου ελεγε καποιος οτι ο ΠΑΟΚ θα ηταν στο -5 απο την κορυφη (ναι, μεσα στο γηπεδο στο -5 ειναι) 3 αγωνιστικες πριν τα πλει οφ και κανοντας την δουλεια που πρεπει, λογικα θα ειναι ακομα πιο κοντα, θα του ελεγα οτι βλεπει φαντασματα.

Κι ομως.
Theofilo1971

Δημοσίευση από Theofilo1971 »

sourmenetes έγραψε:Και μένα ο διαιτητής μου φάνηκε καλος. Έχασε κάποια φαουλ κυρίως στο μαρκάρισμα ολιβειρα μια μια αγκωνιά του αμραμπατ αλλά νομίζω ήταν καλός.

Επίσης ρε κομπλεξικοί!

Η πρώτη φωτογραφία είναι κοκκινη και η δευτερη δεν είναι πεναλτυ;;

ΕικόναΕικόνα

Δε νομίζω πως τα έχασε. Απλά έχουμε μάθει στην Ελλάδα με αυτούς τους αστείους που κάνουν τους διαιτητές, να σφυρίζουν και το φύσημα του ανέμου.
Θα πρέπει και εμείς οι φίλαθλοι, να δούμε πως παίζεται το πραγματικό ποδόσφαιρο εκεί έξω.
Και όπως ειπα στην παρέα στην 7 εχθές, ξένοι διαιτητές και VAR και στα ερασιτεχνικά.
Να τελειώνει το αστείο που λέγεται Έλληνας διαιτητής.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

Μυαλωμένο και αρχιδάτρο ματς από τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ έκανε το κλασσικό του παιχνίδι. Μέχρι το 20' δεν υπήρχε ΑΕΚ στο ματς. Ευτύχησε να έρθει το γκολ στο διάστημα αυτό. Μετά αυτή η βαλκανική αλεπού με σκούφο έδωσε γήπεδο στην ΑΕΚ γιατί ξέρει ότι αφενός παιχνίδι με ρυθμό είναι υπερ της ΑΕΚ -και γιατί έχει γρήγορους παίχτες και γιατί από τον πάγκο όταν έρθει η κούραση μπορεί να κάνει ποιοτικές αλλαγές ενώ εμείς υστερούμε-. Μυαλωμένη η ομάδα, πειθαρχημένη, προσηλωμένη στο στόχο. Η απειρία παιχτών και η έλλειψη νοοτροπίας - ψυχολογίας πρωταθλητή φαίνεται ακόμα σε κάποιους πάιχτες (βλ. Σοάρες που τον έβγαλε τετ α τετ ο Ντέλιας και έδωσε πάσα αντί να τον "σκοτώσει" τον Αθανασιάδη και την Κούλα μαζί).

Από κει και πέρα κάποιες σκόρπιες σκέψεις....

1. Αυτοί που δεν ξέρουν ότι ο Σοάρες είναι πάιχτης μας και τον γιούχαραν καλύτερα γήπεδο να μην ξαναπατήσουν...Φτάνει με τα τελειωμένα κακοπρέζονα πια
2. Ομοίως και ο μπάσταρδος που πέταξε την κροτίδα
3. Ντροπή να έχει αρχίσει να αντιδράει κόσμος εδώ και καιρό και η καραφλοξανθομαλούσα φασίστρο να κόβει βόλτες ακόμα με τύμπανα και παίχτες.
4. Για κάποιους συνοπαδούς που πάλι βρήκαν στραβά να μουρμουρίσουν πάλι σήμερα και που δεν τους άρεσε τίποτα, ας βρουν τίποτα να εκτονώνονται πριν δουν ΠΑΟΚ γιατί προφανώς το θέμα είναι άλλο κι όχι ο ΠΑΟΚ.
5. Μπράβο στον Αλμέιδα που δεν μπήκε στο τρυπάκι των χάρτινων (εγώ αστυνομικό δεν είμαι).

Αυτή η ομάδα αξίζει την πίστη και στήριξη. Δίνει σημεία ζωής εδώ και πόσο καιρό, βλέπουμε παίχτες και ομάδα να εξελίσσονται μέρα με τη μέρα.

Του χρόνου ο ΠΑΟΚ -αν μείνει ο Λούτσος και δεν τα βροντήξει- θα είναι σε πάρα πολύ πλεονεκτική θέση σε σχέση με όλους τους ΠΟΚΙΤΕΣ....

Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ και όπου μας βγάλει.
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

Jules Winnfield έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ποια ΠΑΕ; Δεν υπήρχαν 50 άνθρωποι γύρω από τον λακαμά που πέταξε την κροτίδα; Γιατί δεν έπεσαν πάνω του να τον κανονίσουν;

Τα είπαμε . Δεν υπάρχει ΠΑΕ. Μόνο Λουτσέσκου.

Ντου οι παλιά "φοβισμένοι" χάρτινοι στους διαιτητές μέσα στην Τούμπα;

Άστο...

Ο Λούτσος πάντως άλλα υποστήριξε στη Συνέντευξη Τύπου. Ότι είναι ευγνώμων που η Διοίκηση είναι καθημερινά στο πλάι του και τον στηρίζει.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

theo-drama έγραψε:Σουρμε ολο μελι μελι,αλλα απο τηγανιτα τιποτα,χωρια τα αλλα που ειπωθηκαν για τις αγκωνιες...του Αμπραμπαντ.

Ο Ματος ποσες κιτρινοκοκκινες θα ειχεθεωρω πολυ λιγοτερες ,στην εποχη του ΒΑΡ.

Ο Ναρει πιο πολυ προσφερει,απο οτι αυτος,συμφωνα και με τα λεφτα που παιρνουν.
Δε νομίζω φίλε.

Ήταν μόνιμη πηγή δημιουργίας, δεν έχει τέλεια τελική, αλλά ανακατωνει. Από ένα σημείο και μετά τον κλείσαμε πολύ καλά.

Επίσης αραουχο εξαφανίστηκε όπως και ο λιβαι.

Ήταν από τους λίγους της χάρτινης που γυάλιζε το μάτι του και το κεφάλι του.. Χάχαχαχα

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Theofilo1971 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Και μένα ο διαιτητής μου φάνηκε καλος. Έχασε κάποια φαουλ κυρίως στο μαρκάρισμα ολιβειρα μια μια αγκωνιά του αμραμπατ αλλά νομίζω ήταν καλός.

Επίσης ρε κομπλεξικοί!

Η πρώτη φωτογραφία είναι κοκκινη και η δευτερη δεν είναι πεναλτυ;;

ΕικόναΕικόνα

Δε νομίζω πως τα έχασε. Απλά έχουμε μάθει στην Ελλάδα με αυτούς τους αστείους που κάνουν τους διαιτητές, να σφυρίζουν και το φύσημα του ανέμου.
Θα πρέπει και εμείς οι φίλαθλοι, να δούμε πως παίζεται το πραγματικό ποδόσφαιρο εκεί έξω.
Και όπως ειπα στην παρέα στην 7 εχθές, ξένοι διαιτητές και VAR και στα ερασιτεχνικά.
Να τελειώνει το αστείο που λέγεται Έλληνας διαιτητής.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Θεωρώ ότι έχασε εναντίον μας μια αγκωνιά του αμραμπατ εκεί που χτύπησε το σαστρε και ένα φαουλ στον πινεδα που έκανε ο σαστρε.

Κατά τ αλλα έπαιξαν σκληρά τον ολιβειρα αλλά μέχρι εκεί.

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Επειδή είδα αναφορά για αλμειδα να πω και γω ότι ήταν πολύ σοβαρός στις δηλώσεις μετά το ματς.

Επίσης είναι ηλιθιο από πλευράς χάρτινης να είδαμε ένα τόσο καλό ματς με φάσεις και να κάθονται να κάνουν σα μαλακες.

Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Χθες το βράδυ είδαμε τον ΠΑΟΚ που θέλαμε. Πάθος, πρώτοι πάνω στην μπάλα, τρέξιμο και κυνικότητα. Όπως είπε και φίλος εδώ, αν στο επιθετικό transition είχαμε καλύτερες επιλογές πολλά πράγματα θα ήταν καλύτερα για μας και όχι μόνο χθες.
Οι διοικούντες που αμείβονται παχυλά και τους βλέπουμε μόνο σε κάποια ανάρτηση, ας στηρίξουν την ομάδα και τον προπονητή. Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει και να λέει τα κακώς κείμενα και το τι τραβά η ομάδα ο Λουτσέσκου, αντί να τα βγάζουν στην φόρα οι διοικούντες. Ας βγουν επιτέλους αυτοί μπροστά για να σταματήσει η καραμέλα των πόκεμον για τον Λουτσέσκου που βρίσκουν πάτημα να τον εκθέτουν.
Το καλοκαίρι να μην πουληθεί ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ από τους βασικούς, ακόμα και οι όντες στα πιτς Λύρατζης και Μιχαηλίδης. Θα είναι έγκλημα εις βάρος της ομάδας μας. Λήγουν αρκετά συμβόλαια και κύριε Μποτο, εδώ σε θέλω, ξεφορτώσου τους ανενεργούς Μουργκ, Νινούα και τον Κουαλιάτα αν δεν προσαρμοστεί ή δεν υπολογίζεται και φέρε 3-4 ποιοτικούς παίκτες τύπου Τάισον αλλά σε παραγωγική ηλικία για να γίνει τούρμπο η ομάδα εντός και εκτός.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”