ΠΑΟΚ - Αεκ ,2-0,MVP Σχολια και παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

Mvp

ΚΟΤΑΡΣΚΙ
6
4%
ΣΑΣΤΡΕ
22
16%
ΙΓΚΑΝΣΟΝ
1
1%
ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ
53
38%
ΡΑΦΑ ΣΟΑΡΕΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΝΤΑΝΤΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ
50
35%
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ
1
1%
ΝΑΡΕΥ
6
4%
ΟΛΙΒΈΙΡΑ
1
1%
ΤΑΥΣΟΝ
1
1%
ΣΒΑΜΠ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΦΕΛΊΠΕ ΣΟΑΡΕΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 141

Άβαταρ μέλους
DamoN

Re: ΠΑΟΚ - Αεκ ,2-0,MVP Σχολια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από DamoN »

Όλοι κάνανε ματσαρα και το εννοώ. Δεν μπορω να πω για κανέναν οτι υστέρησε ακόμα και ο ναρει που έκανε κάποια λάθη έβαλε γκολ και έβγαλε ασιστ όποτε θα ήμουν άδικος.
Απλά Κοταρσκι Κουλιερακης κωνσταντελιας ήταν από άλλον πλανήτη.
Αυτή την ομάδα δεν πρέπει να την χαλάσεις. Πρέπει να πάει έτσι χωρίς πωλήσεις + 3,4 προσθήκες για 2-3 χρόνια να τα σαρώσουμε όλα.
Καλή ομάδα και η κουλα καμία σχέση με γαυροβαζελο αν και εξαιρετικά αντιπαθητική .
Αυτό που μ εκανε να νιωσω ο ντελιας το έχω πάθει άλλη μια φορά στο γήπεδο με τον σικαμπαλα και η ειρωνία με τον ίδιο αντίπαλο (ήταν βέβαια φιλικό και δεν το χάρηκα τόσο)
Πάμε να πάρουμε τα αλλά 3 μέχρι το τέλος και μετά για πλει οφ και κύπελλο έχει ο ΘΕΟΣ.
Σαστρε είσαι παλίκαρος .ολιβειρα είσαι βουνό . Νταγκλας είσαι παιχταρα .
Κερκιδα σήμερα μια χαρά. Άντε να ανεβαίνουμε και εμείς
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

eorptol1 έγραψε:μπραβο ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑ ΕΤΣΙ......ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΟΤΙΔΑ ...... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Έτσι

Και καλύτερος παίκτης ο Σαστρε(που τον ψήφισα) και από κοντά Κοταρσκι Κουλιερακης Ολιβέιρα, αλλά και όλη η ΟΜΑΔΑΡΑ έπαιξε καλά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ο βρωμοφασίστας πάλι μέσα με τους παίκτες...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

V-olakiotis έγραψε:Το χαρτί περιγράφεται στη φάση που ο Ολιβέιρα κλωτσήσει τη μπάλα από τα χέρια του Αθανασιάδη και αυτή τον βρίσκει ξωφαλρσα στο κεφάλι καθώς πάει ψηλά.

Ο τύπος πέφτει κάτω σα να έφαγε κλωτσιά στο κεφάλι...χαχαχά!

Για το τραμπούκο πέριξ της Δεκελείας, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, τα λέμε καιρό, σήμερα το ειδανε και οι ξένοι διαιτητές στο ημίχρονο του αγώνα της Τούμπας.
Ο Μανούχος θα το ξεπεράσει άραγε μέχρι τον επόμενο αγώνα που θα διευθύνει;
Μην μπει σε αγώνα της χάρτινης αμέσως μετά;

Ο Αλμέιδα είναι πολυτέλεια για αυτούς τους καραγκιοζηδες κι επειδή πολύ δύσκολα θα πάρει τίτλο, μάλλον θα τον σουτάρουν για να βρουν τον επόμενο...Χυμένεθ.

Στα δικά μας, Σάστρε, Ντέλιας, Ολιβέιρα, Κοταρσκι, Κουλιεράκης, Ινγκι, Ντάγκλας, Αντριγια, Ντάντας, Ράφα και Μάρεϊ, οι κορυφαίοι με αξιολογική σειρά.

Λούτσε πηδά τους όπου τους βρεις! Η ΠΑΕ να βγάλει κάνα βίντεο από όσα έγιναν στο ημίχρονο για να το βουλωσουν κάτι Τσαταληδες και λοιπά κουτάβια του Νιάου...

Ο ρεφερι στο πρώτο ήταν ακριβοδικαιος, μόνο στον Αντριγια χαρίστηκε στο τέλος, στο Β' ήταν μεροληπτικός υπέρ της χάρτινης...

Μάο Μάο, Μάο Μάο, πουσταρ@ Μελισσανίδη κάνε Νιάοοο...

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Αυτο εβλεπα, θεατρινος!
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

MVP Κουλιεράκης με διαφορά.

Στο τρανζίσιον χτές θα μπορούσαμε τουλάχιστον άλλα 2 γκόλ αφού η κούλα ήταν ορθάνοιχτη νομίζω σε τουλάχιστον 5 φάσεις. Ειδικά εκεί που Ολιβέιρα βλέπει μόνο τον Νάρει και με το αριστερό την στέλνει στο τέρμα. Η φάση αυτή είναι ντρίλ που το κάνουν 10 φορές σε κάθε προπόνηση (και στο ζέσταμα). Ἐχουμε υπερβολική αφέλεια και τσαπατσουλιά στην τελική πάσα. Ισως είναι ψυχολογικό, πίεση, δέν ξέρω. Η φάση του Ράφα κυριολεκτικά 3 μέτρα απ την εστία και δεν τελειώνει, πρέπει να την ξαναδούνε στην ανάλυση.

Λοιπόν εμένα ο (πλήρης) γάβρος μου φαίνεται πιό καλός από την άεχ. Στο κύπελο κατέβηκαν με ροτέισιον και δεν μου φάνηκε και να τους νοιάζει. Στο πρωτάθλημα τώρα αν κερδίσουν τα δύο ντέρμπι, που θα τα χτυπήσουν με ό,τι καλύτερο έχουν, γίνονται φαβορί. Γιατί απλά ο οάρης θα κάνει δύο φιλικά στα πλέιοφφς ενώ θα ξεκινήσουν περίπου στα ίδια με τους υπόλοιπους.

Εμείς με τους κλεμένους και χαμένους πόντους (έχω μετρήσει -6 στις καθυστερήσεις τουλάχιστον, από γιόμες) θα έπρεπε να είμαστε πρώτοι. Είναι πραγματικά απίστευτο.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Τι ηδονη ηταν αυτη χτες. Μαγκια και παθος απο την ομαδα, τα ειπε καλα και ο κοουτς, σκουζουν για διαιτησια οι χαρτινοι. Μακαρι για το 3/3 στα επομενα ματς, θα πεσει η διαφορα σιγουρα. Ντελια εσυ σουρερσταρ, Κουλιερακης θυμισε Νεμανια Βιντιτς, Αγκουστο μουλωχτα τελειος, Κοταρσκι τι να πω για σενα βρε ογκολιθε. Τελευταιος και καλυτερος, Σαστρε
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

σε κανονική ροή μετά το δευτερο γκολ, δείχνει αντίδραση του Αθανασιάδη και στα χείλια διαβασα να λέει
τι ναφτορε...? το είδε κανείς άλλος?
https://www.novasports.gr/web-tv/sport/ ... eraki-vid/
το βρήκα.... στο 00:20'..... ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ.... ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ρώτα τον Βιερίνια να σου πεί τι είναι...

Ο Ντέλιας με παικταράδες μπροστά θα είχε 2-3 ασιστ σε κάθε αγώνα...
Κουλιεράκης απο άλλο πλανήτη. Κοτάρσκι... δεν έχω λόγια..... Σάστρε 2χρονο 24βάλβιδο μοτέρ 10.000 κυβικά.
Πραγματικά κρίμα για τους χαβαλέ βαθμούς που έχουμε χάσει... πάμε γερά και όπου βγει.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ολα καλα ολα ωραια, αλλα αν παμε στα πλει οφφ και συνεχισει να μας παιζει η διαιτησια ετσι, την βαψαμε! Χθες σε ολο το δευτερο μας παιζαν λες και ειμαστε η κωλοπετινιτσα. Στο γηπεδο μας να κανουν τραμπουκο στον διαιτητη? Διοικηση εχουμε ή μπα? Ακομη και εκει μονο τον αφησαν τον Ραζβαν?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΜΙΑ ΠΑΟΚΑΡΑ !!!

Χαίρεσαι να κάθεσαι να βλέπεις την ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ!!!

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια λένε, η καλύτερη ομάδα κέρδισε πολύ εύκολα την ομάδα που όλοι προωθούν ότι είναι αυτή που θα πάρει το πρωτάθλημα.

Φέρανε Σκανδιναβό για να μπορέσουν να παίξουν το βρώμικο παιχνίδι τους και έπεσαν στην παγίδα τους.

ΤΟΥΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΜΕ!!! Ούτε μια κερδισμένη μονομαχία.

Ο μ@λ@κ@ς με την κροτίδα πρέπει να αποβληθεί απο το γήπεδο εφόρου ζωής.

4 Πιτσιρίκια σημάδεψαν τον αγώνα χθες, Κουλιεράκης, Κωνσταντέλιας, Σάστρε και Κοτάρσκι.

Αυτό που έκανε ο Κωνσταντέλιας ήταν πανέμορφο όμως ο Κουλιεράκης έσβησε τον πολυδιαφημισμένο τους φορ. Πέρασε και δεν ακούμπησε.

Μια ακόμα μαγική βραδιά απο την ορχήστρα του Λουτσέσκου, σαν εφιάλτη θα τον βλέπουν στα όνειρα τους.

Δεν χρειάζεται να απολογούμαστε για επίμαχες φάσεις , παίξαμε όπως ακριβώς παίζουν αυτοί σε όλο το πρωτάθλημα. Νόμιζαν ότι ο ΠΑΟΚ είναι soft ομάδα αλλά δεν είχαν υπολογίσει το καζάνι της ΤΟΥΜΠΑΣ.

Ο Λουτσέσκου έχει ξεβρακώσει όλους τους επίδοξους πρωταθλητές μέχρι τον επόμενο!!!

Μην έχετε αμφιβολία , μην αμφισβητείτε την ομάδα και τους παίκτες, πρέπει όλοι μαζί να νιώθουμε όπως νιώθαμε το 2019 ότι ότι και να γίνει μέσα σε ένα ματς στο τέλος εμεις θα βγούμε νικητές.

Να μεταδώσουμε την θετική μας ενέργεια με πίστη στην ομάδα.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και ουσιαστικά τώρα αρχίζει η ανηφόρα, όποιος έχει δύναμη και αντοχή θα την ανέβει πρώτος!

υγ. Μην πουλήσετε ούτε έναν παίκτη το καλοκαίρι!!!

υγ. Όταν ήρθε ο Ολιβέιρα στην ομάδα μας έχοντας την εικόνα πως έπαιζε στην αεκ2014 είχα απογοητευτεί ,σήμερα όμως και έχοντας τον δει αφού επέστρεψε βλέπω ότι είναι ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡ στην Ελλάδα με διαφορά, δεν σκοράρει όπως οι άλλοι αλλά όσα κάνει μέσα στο γήπεδο δεν τα προσφέρει κανένα άλλο φορ στην ομάδα του.
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

zoomgr έγραψε:σε κανονική ροή μετά το δευτερο γκολ, δείχνει αντίδραση του Αθανασιάδη και στα χείλια διαβασα να λέει
το βρήκα.... στο 00:20'..... ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ.... ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ρώτα τον Βιερίνια να σου πεί τι είναι...

Κουλιεράκης απο άλλο πλανήτη. Κοτάρσκι... δεν έχω λόγια..... Σάστρε 2χρονο 24βάλβιδο μοτέρ 10.000 κυβικά.
Πραγματικά κρίμα για τους χαβαλέ βαθμούς που έχουμε χάσει... πάμε γερά και όπου βγει.
Ναι το παρατήρησα και εγώ , ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ :lol:
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Καλημερα σε όλους...Καιρο είχα να γράψω σε τοπικ ματς ελέω διδυμων..Χωρις να το παρακολουθησω λεπτομερώς τ ματς θα πω ότι οφείλουμε ένα συγγνώμη ΟΛΟΙ στον Σαστρε διότι αυτά που του είχαμε σουρει πριν πεντε μηνες δεν τα λέγαμε ουτε για παιχτη αντίπαλης ομάδας..Μπραβο σε όλα τα παιδια..
Κοταρσκι Κουλιε Ντελιας θα πιασουν οβερ 40 μυρια αν είναι καλά και έχουν υγεια..
Έμενα ο διαιτητής μου φάνηκε μια χαρά...αν ειχε δόλο θα έδινε κόκκινη στν Ινγκασον..προφανως κ δν ήταν αλλά έχουμε δει πολλα χειρότερα..
[/i]
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ο βρωμοφασίστας πάλι μέσα με τους παίκτες...
Το μοναδικο μελανό σημείο κ είναι κ συνεχόμενο.. Ντρέπομαι που τν βλέπω ειλικρινά..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Και μένα ο διαιτητής μου φάνηκε καλος. Έχασε κάποια φαουλ κυρίως στο μαρκάρισμα ολιβειρα μια μια αγκωνιά του αμραμπατ αλλά νομίζω ήταν καλός.

Επίσης ρε κομπλεξικοί!

Η πρώτη φωτογραφία είναι κοκκινη και η δευτερη δεν είναι πεναλτυ;;

ΕικόναΕικόνα

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Ksenitemenos4 έγραψε:
zoomgr έγραψε:σε κανονική ροή μετά το δευτερο γκολ, δείχνει αντίδραση του Αθανασιάδη και στα χείλια διαβασα να λέει

Ναι το παρατήρησα και εγώ , ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ :lol:
Εδώ χρειάζεται ένα gifακι.
Μεγάλη παρακαταθήκη τα νιάτα μας. Αναρωτιέμαι ποιος ξένος θα έκανε τους παπάδες που βλέπουμε από την Κ19 που μεγάλωσε. Ο Ντελιας έχει το μυαλό που δεν βρίσκεται εύκολα ούτε στο εξωτερικό, Μ θύμισε Baggio. Το άλλο το θηρίο είναι και είναι σαν τανκ. Κι έρχονται κι άλλοι. Ιβάν ελπίζω να πράξεις τα δέοντα
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Καλημέρα σε όλους!
Μπράβο στην ομάδα μας! Μπράβο σε κάθε έναν ατομικά και συνολικά για την υπέροχη δουλειά που φαίνεται ότι κάνουν. Μακάρι ο τεράστιος Ιβάν να βάλει -τουλάχιστον για φέτος- ταφόπλακα σε οποιαδήποτε πώληση, παίκτη που αυτή τη στιγμή είναι βασικός. Μόνο βαρίδια να φύγουν αν είναι εφικτό.
Όσο για εσάς ΧΑΡΤΙΑ, όταν το μπάσταρδο επιδεικτικά πάει και μετράει τα δοκάρια μπροστά από την 4, μην περιμένετε έλεος. Κλόουνς!
Η ομάδα μας στο τέλος της κανονικής διάρκειας θα είναι τουλάχιστον 3η αν κάνει το προφανές. Τρώγοντας έρχεται και η όρεξη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOKevolution την Δευ 20 Φεβ 2023, 08:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Βρε ούτε να κατουρησουμε δεν μπορούμε...θα τυφλοθουμε.

Υγ η διαιτησία εχθές ήταν μια από τις καλύτερες φετινές,πολύ ωραίος ο διαιτητής με μηδενικη απόκλιση στα σφύριγματα του
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”