Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Ναι το ποσο σοβαρη προταση ηταν φαινεται και απο τωρα που ειπα οκ δεχομαι αλλα απαντηση δεν πηρα...Αφου δεν το εννοειτε,παραδεχτειτε το δεν ειναι κακο,σε ενα βαθμο μαλιστα ειναι και κατανοητο.Ξερω πολυ καλα οτι υπαρχουν ενα σωρο ατομα στο φορουμ που δεν με πανε μια και ειμαι σιγουρος οτι εχουν στειλει και αντιστοιχα μειλ σε εσας.Για αυτο το λογο εγω ειπα να γινει ενα πολ στο οποιο παιδια να δηλωσουν προθεση συμμετοχης και τα μελη να αποφασισουν ετσι ωστε να υπαρχει οσο το δυνατον μεγαλυτερη αποδοχη.
Joshua είσαι καλά; Σου είχα κάνει κανονικότατη πρόταση ΔΗΜΟΣΙΑ και είχες πει όχι.
Τί ήθελες, να ξεροσταλιάζουμε πάνω από τον υπολογιστή πότε θα σου καπνίσει εσένα να πεις οκ;
Συνέλθετε λίγο.
Τί ήθελες, να ξεροσταλιάζουμε πάνω από τον υπολογιστή πότε θα σου καπνίσει εσένα να πεις οκ;
Συνέλθετε λίγο.
Πραγματικα δεν ξερω σε τι πονταρετε καποιοι και γραφετε αυτα που γραφετε...Καβγα καναμε με σενα και το χιονι και πανω στο καβγα μου πετας ενα θες να γινεις μοντ και απαντησα αυτο...
''Μια ομαδα μοντ για να λειτουργησει πρεπει να μπορει να βρει ενα κοινο σημειο συναντησης σε μια σειρα θεματων που αφορουν τη λειτουργια του φορουμ και κατι τετοιο δεν ισχυει στη περιπτωση μας,οποτε ναι μοιραια θα αρνιομουν μια τετοια προταση τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη.''
Ποια ειναι η κανονικοτατη προταση? Ξεροσταλιαζεις κιολας και μας λες να συνελθουμε...Ε δεν εχετε συνηθισει να σας μιλαει καποιος σοβαρα και λετε κουβεντες για να κρατατε απλα το προσχηματα...Νομιζω καταλαβαινει ευκολα κανεις απο το
''Τί ήθελες, να ξεροσταλιάζουμε πάνω από τον υπολογιστή πότε θα σου καπνίσει εσένα να πεις οκ;''
ποσο σοβαρη προταση ηταν,νομιζω ειναι ευκολο να το κρινει ο καθενας.Να εχετε το θαρρος να πειτε ενα απλο δεν γουσταρουμε ρε...
''Μια ομαδα μοντ για να λειτουργησει πρεπει να μπορει να βρει ενα κοινο σημειο συναντησης σε μια σειρα θεματων που αφορουν τη λειτουργια του φορουμ και κατι τετοιο δεν ισχυει στη περιπτωση μας,οποτε ναι μοιραια θα αρνιομουν μια τετοια προταση τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη.''
Ποια ειναι η κανονικοτατη προταση? Ξεροσταλιαζεις κιολας και μας λες να συνελθουμε...Ε δεν εχετε συνηθισει να σας μιλαει καποιος σοβαρα και λετε κουβεντες για να κρατατε απλα το προσχηματα...Νομιζω καταλαβαινει ευκολα κανεις απο το
''Τί ήθελες, να ξεροσταλιάζουμε πάνω από τον υπολογιστή πότε θα σου καπνίσει εσένα να πεις οκ;''
ποσο σοβαρη προταση ηταν,νομιζω ειναι ευκολο να το κρινει ο καθενας.Να εχετε το θαρρος να πειτε ενα απλο δεν γουσταρουμε ρε...
Η πρόταση ήταν κανονικότατη. Αν δεν σε γουστάραμε, δεν θα την είχα κάνει.
Τώρα οκ, εσύ το ερμηνεύεις όπως θέλεις, δεν ξέρω γιατί.
Τώρα οκ, εσύ το ερμηνεύεις όπως θέλεις, δεν ξέρω γιατί.
-
montekristo
Αποφαση για μοδερατοροποιηση διχως να το ξερει
ο teacher εγω τη θεωρω σαν τη Δευτερα Παρουσια
του Ιησου στη γη διχως να το γνωριζει ουτε ο Θεος!
Μπορει ομως η ταπεινη μου αποψη να ειναι λαθος.-
ο teacher εγω τη θεωρω σαν τη Δευτερα Παρουσια
του Ιησου στη γη διχως να το γνωριζει ουτε ο Θεος!
Μπορει ομως η ταπεινη μου αποψη να ειναι λαθος.-
- sourmenetes
- Moderator
Ειλικρινά θεωρώ ότι χάνουμε μόνοι μας την μπάλα εδώ μέσα.
Και πραγματικά δεν υπάρχει διάθεση να βρούμε άκρη! Απλά λέμε για να λέμε!
Έκανες μια πρόταση joshua και αμέσως θεωρείς ότι σε γράψαμε ή ότι πέρασε στα ψιλά. Ποιος στο είπε αυτό;
Την έκανες την Τετάρτη το βράδυ αυτό και χθες μιλήσαμε στα πεταχτά για αυτό. Γιατί αμέσως υπάρχει η υπόνοια ότι σε γράψαμε ή ότι δε θέλουμε ή οτιδήποτε;
Ειλικρινά υπάρχει νόημα να κουβεντιάσουμε ή απλά λέμε για να λέμε;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έκανες μια πρόταση joshua και αμέσως θεωρείς ότι σε γράψαμε ή ότι πέρασε στα ψιλά. Ποιος στο είπε αυτό;
Την έκανες την Τετάρτη το βράδυ αυτό και χθες μιλήσαμε στα πεταχτά για αυτό. Γιατί αμέσως υπάρχει η υπόνοια ότι σε γράψαμε ή ότι δε θέλουμε ή οτιδήποτε;
Αυτό το έγραψες εσύ στις 15/02. Εγώ σου Απάντησα σήμερα 17/02. Πώς ακριβώς ανοιξα εγώ την συζήτηση;joshua έγραψε:sourme αρχικα ποτε δεν εγινε προταση, οπως λεει και ο Dim, εκτος και αν θεωρειται προταση τη στιγμη που γινεται χαμουλης εδω μεσα να πεταει καποιος ενα ελα γινε μοντ...
Απο εκει και περα η προφανη μου απορια ηταν πως ειναι δυνατον να ειναι στην ιδια ομαδα διαχειριστων ατομα με εντελως διαφορετικη θεωρηση των πραγματων και του τροπου λειτουργιας που πρεπει να εχει ενα φορουμ.
Πως ειναι δυνατον να συνυπαρξω με καποιον που επικροτει ποστ που εγω ως μοντ θα τα εσβηνα πριν καλα καλα τα γραψουν? Μια ομαδα διαχειριστων δεν θα πρεπει να εχει μια κοινη οπτικη των πραγματων για να λειτουργησει?
Καντε ταυτόχρονα mod τον bane και τον dim, και δώστε μας read-only access στο forum των διαχειριστών. Πληρώνω και εισητήριο. 
-
Μπαρκαρούτσος
Dimg4 έγραψε:
Τι λες ***********? Ποιος εκανε 4 διαφορετικα νικ?? Ρε **************, που πριν 10 χρονια ρουφιανευες στα μηνυματα τους μοντ του τοτε. Αντε ******** που ξανασχολεισαι μαζι μ χωρις να σε προκαλεσω. ΠΟΤΕ δεν παραπληροφορησα, *******.
Το ξανακανες αυτο να με προσβαλλεις πρωτος αλλα ******, δε θα σε κανουν τιποτα τα φιλαρακια σου και θα φαω εγω μπαν. Σου ειχα πει ασε το μειλ σου να πιουμε καφε να μ τα πεις αυτα απο κοντα αλλα εισαι τετοιο ******** που πετας μια μαλακια εδω μπας και τσιμπησει κανεις. ******* του φορουμ.
Αντε ριξτε μου μπαν κανα μηνα τωρα επειδη ΑΠΑΝΤΗΣΑ στις προσβολλες του ******
Επεξεργάστηκε. Ας είμαστε ευγενέστεροι.
Mod Team
Λίγη ευγένεια δεν βλάπτει. Πόσο πιο όμορφο είναι το ποστ τώρα.
- kataramenos5
Το Καρμα,το καρμα....Αντιχρηστοι.
Ετσι και χασουμε απ την κουλα αλιμονο σας.

Ετσι και χασουμε απ την κουλα αλιμονο σας.
gika έγραψε:Καντε ταυτόχρονα mod τον bane και τον dim, και δώστε μας read-only access στο forum των διαχειριστών. Πληρώνω και εισητήριο.
-
montekristo
Οντως.-Μπαρκαρούτσος έγραψε:Dimg4 έγραψε:
Τι λες ***********? Ποιος εκανε 4 διαφορετικα νικ?? Ρε **************, που πριν 10 χρονια ρουφιανευες στα μηνυματα τους μοντ του τοτε. Αντε ******** που ξανασχολεισαι μαζι μ χωρις να σε προκαλεσω. ΠΟΤΕ δεν παραπληροφορησα, *******.
Το ξανακανες αυτο να με προσβαλλεις πρωτος αλλα ******, δε θα σε κανουν τιποτα τα φιλαρακια σου και θα φαω εγω μπαν. Σου ειχα πει ασε το μειλ σου να πιουμε καφε να μ τα πεις αυτα απο κοντα αλλα εισαι τετοιο ******** που πετας μια μαλακια εδω μπας και τσιμπησει κανεις. ******* του φορουμ.
Αντε ριξτε μου μπαν κανα μηνα τωρα επειδη ΑΠΑΝΤΗΣΑ στις προσβολλες του ******
Επεξεργάστηκε. Ας είμαστε ευγενέστεροι.
Mod Team
Λίγη ευγένεια δεν βλάπτει. Πόσο πιο όμορφο είναι το ποστ τώρα.
Πραγματικη μαγεια!
Καλη ωρα:

Σόρρυ αλλά όταν έχετε γράψει καμιά δεκαριά φορές πόσο ανάγκη έχετε για άτομα στην μοντ τιμ και κάποιος προσφέρεται για να βοηθήσει,το ελάχιστο που περιμένει κάποιος είναι μια απάντηση του στυλ " θα συζητηθεί η πρόταση και θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν".sourmenetes έγραψε:Ειλικρινά θεωρώ ότι χάνουμε μόνοι μας την μπάλα εδώ μέσα.
Αντ αυτού δίνονται απαντήσεις που περισσότερο φαίνεται ότι πετάνε την μπάλα στην εξέδρα
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Το θέμα δεν είναι η μοντ τημ. Η κεντρική σελίδα θέλει χέρια. Φυτοζωεί. Χρειαζόμαστε κείμενα, άρθρα, παρεμβάσεις, άτομα να μείνουν μια ώρα ενα δίωρο στην κεντρική. Έχουμε μείνει μια χούφτα άνθρωποι να τρέχουμε το σαητ. Κλέβουμε ώρες από την προσωπική μας ζωή για να μείνει όρθιο. Το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ είναι η κεντρική σελίδα. Εκεί πρέπει να εστιάσουμε!