Ιβάν Σαββίδης VI
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Την επόμενη αγωνιστική έρχεται ο πρωτοδεύτερος της βαθμολογίας να παίξει με εμάς.
Το συναίσθημα να παίζεις ντέρμπυ και απλά να είσαι ο ρυθμιστής της κατάστασης , όπως παλιά που ερχόταν ο βάζελος να παίξει με Ολιζαντεμπε κλπ και όλοι οι γαύροι μας υποστήριζαν ή και το αντίστροφο , μπορώ να πω ότι μου έλειψε.
Thanks που το επανέφερες και ξανά μανά thanks που στο πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα όλων των εποχών ο ΠΑΟΚ έχει το ρόλο του τροχονόμου.
Το συναίσθημα να παίζεις ντέρμπυ και απλά να είσαι ο ρυθμιστής της κατάστασης , όπως παλιά που ερχόταν ο βάζελος να παίξει με Ολιζαντεμπε κλπ και όλοι οι γαύροι μας υποστήριζαν ή και το αντίστροφο , μπορώ να πω ότι μου έλειψε.
Thanks που το επανέφερες και ξανά μανά thanks που στο πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα όλων των εποχών ο ΠΑΟΚ έχει το ρόλο του τροχονόμου.
Ρόλο του τροχονόμου με τόσες αγωνιστικές και πλέι οφ. Ελπίζω στην ομάδα να μη νιώθουν το ίδιο. Προχωράμε
-
Μυαλο δεν θα βαλουμε ποτε κι εμεις κι αυτος!
ΥΓ. Ε ρε γουμενοπαγωνηδες που μας χρειαζονται!
ΥΓ. Ε ρε γουμενοπαγωνηδες που μας χρειαζονται!
giapas έγραψε:Την επόμενη αγωνιστική έρχεται ο πρωτοδεύτερος της βαθμολογίας να παίξει με εμάς.
Τη σφυρίχτρα μη ξεχάσεις την Κυριακή και τα λευκά τα γάντια...Βάψε και τη μυτούλα κόκκινη και θα σαι ότι πρέπει...
Πρώτη φορά βλέπω τροχονόμο να έχει κάνει δυο διπλά στις έδρες των ομάδων που μας υποστηριζαν εναλλαξ.giapas έγραψε:Την επόμενη αγωνιστική έρχεται ο πρωτοδεύτερος της βαθμολογίας να παίξει με εμάς.
-
Θεε μου τι πιπες διαβαζουμε απο τον καθε πικραμενοgiapas έγραψε:Την επόμενη αγωνιστική έρχεται ο πρωτοδεύτερος της βαθμολογίας να παίξει με εμάς.
-
Ιβαν με όλο τον σεβασμό, πρέπει κάποια η και ολα τα στελέχη που έχεις στην ΠΑΕ, να τα στείλεις στο λογιστήριο για εξόφληση και μετά στο σπιτάκι τους.
εσύ υποτίθεται ότι είσαι έξυπνος, αφού με την βοήθεια και των στελεχών σου διαχειρίζεται τόσες εταιρείες.
μου έχεις δώσει όμως πολλές αφορμές να είμαι πεπεισμένος ότι σε κάποια θέματα δεν είσαι αρκετά έξυπνος και καθόλου πονηρός.
μέσα σε αυτόν τον πακτωλο χρημάτων που μοιράζεις κάθε μήνα, πόσο παραπάνω θα κόστιζε να έχεις έναν το πολύ δύο υπαλλήλους, που θα εργαζόταν ΚΑΙ την ώρα των αγώνων, επιφορτισμενοι με την ΑΜΕΣΗ ανάλυση των σημαντικών φάσεων και την απευθείας ενημέρωση του πάγκου για αμεση αντίδραση προς τον διαιτητή και τον τέταρτο ?
εγώ μπορεί να μην έχω τα πτυχία των Γκαγκατση Κυρκυρ δούκα και ενα σωρό ακόμα, αλλά αγαπώ την ομάδα και προσπαθώ να προλάβω καταστάσεις, γιατί η εκ των υστέρων αντίδραση έχει μηδενικό αποτέλεσμα.
Ο γάβρος από το πρώτο ματς που εφαρμόστηκε το βαρ, είχε ήδη ασχοληθεί με τις λεπτομέρειες που επηρεάζουν την εικόνα που φτάνει στον διαιτητή, και με πιάσμενους τους βαριστες που σταματούν την εικόνα ένα χιλιοστό πριν ή ενα χιλιοστό μετά, βγάζουν μια φάση οφσάιντ ή μετρούν σαν κανονικό ένα γκολ.
εσύ και οι συνεργάτες σου τι κάνατε μέχρι σήμερα για να πολεμήσετε αυτό το στημένο χιλιοστό ?
τι κάνατε για να αντιμετωπισετε τις πολλαπλές αδικίες από το βαρ ?
αν δεν θέλετε η αν απλά δεν μπορείτε, είναι το ίδιο επικίνδυνο.
2 επιπλέον υπαλλήλους πάρε γαμωτο και στέλνε όλο τον πάγκο μέσα να διακόπτει το ματς μέχρι να ελεγχθεί η φαση.
εσύ υποτίθεται ότι είσαι έξυπνος, αφού με την βοήθεια και των στελεχών σου διαχειρίζεται τόσες εταιρείες.
μου έχεις δώσει όμως πολλές αφορμές να είμαι πεπεισμένος ότι σε κάποια θέματα δεν είσαι αρκετά έξυπνος και καθόλου πονηρός.
μέσα σε αυτόν τον πακτωλο χρημάτων που μοιράζεις κάθε μήνα, πόσο παραπάνω θα κόστιζε να έχεις έναν το πολύ δύο υπαλλήλους, που θα εργαζόταν ΚΑΙ την ώρα των αγώνων, επιφορτισμενοι με την ΑΜΕΣΗ ανάλυση των σημαντικών φάσεων και την απευθείας ενημέρωση του πάγκου για αμεση αντίδραση προς τον διαιτητή και τον τέταρτο ?
εγώ μπορεί να μην έχω τα πτυχία των Γκαγκατση Κυρκυρ δούκα και ενα σωρό ακόμα, αλλά αγαπώ την ομάδα και προσπαθώ να προλάβω καταστάσεις, γιατί η εκ των υστέρων αντίδραση έχει μηδενικό αποτέλεσμα.
Ο γάβρος από το πρώτο ματς που εφαρμόστηκε το βαρ, είχε ήδη ασχοληθεί με τις λεπτομέρειες που επηρεάζουν την εικόνα που φτάνει στον διαιτητή, και με πιάσμενους τους βαριστες που σταματούν την εικόνα ένα χιλιοστό πριν ή ενα χιλιοστό μετά, βγάζουν μια φάση οφσάιντ ή μετρούν σαν κανονικό ένα γκολ.
εσύ και οι συνεργάτες σου τι κάνατε μέχρι σήμερα για να πολεμήσετε αυτό το στημένο χιλιοστό ?
τι κάνατε για να αντιμετωπισετε τις πολλαπλές αδικίες από το βαρ ?
αν δεν θέλετε η αν απλά δεν μπορείτε, είναι το ίδιο επικίνδυνο.
2 επιπλέον υπαλλήλους πάρε γαμωτο και στέλνε όλο τον πάγκο μέσα να διακόπτει το ματς μέχρι να ελεγχθεί η φαση.
- black_star_ninja
Δε γινεται να βγάζουμε ανακοίνωση την τριτη μερα μετά το παιχνίδι ρε παιδιά.. όποιον εχει ορίσει ο πρόεδρος υπεύθυνο για τη δουλειά αυτή, θα πρέπει να τον σχολάσει με συνοπτικές διαδικασίες. Δεν ξερω αν είμαι στο σωστό τοπικ ή οχι. Παρακαλώ διορθώστε με αν είμαι σε λάθος.
-
Δεν υπαρχει καποιος να τον παρει τηλεφωνο
να του πει οτι μας ορισαν για 4ο τον Μανουχο
(ναι αυτον το mr. mezoura του Περιστερίου ρε)
μπας και αρχισει την κουστωδια στα μπινελικια
και τους ξυπνησει για να μην τυχον τον δεχτουμε;
Ουτε ενας ρε π@@στη μου πια; ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ; ΕΛΕΟΣ!
Δε ξερω για εσας, εγω κουραστηκα. προεδρε, αν κατεβασεις την ομαδα να παιξει εστω και ενα παιχνιδι σε αυτον το θιασο, εγω δεν ασχολουμαι παλι. 

ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΦΡΑΠΕΔΟΝΙΚΗ. ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
Σε ΛΗΣΤΕΨΑΝ και επίσημα.
Αν αυτή η ληστεία είχε γίνει εναντίον του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιά θα είχε σταματήσει το Πρωτάθλημα και θα είχαν προκυρηχθεί ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
Βρίστε τον Σαββίδη και τον Λουτσέσκου και μην ξεχάσετε να τρέξετε για να ψηφίσετε τους ΣΙΧΑΜΕΝΟΥΣ ΧΙΛΙΟΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ. για καμια κλήση ή για καμια σύμβαση δεξιά και αριστερά.

Σε ΛΗΣΤΕΨΑΝ και επίσημα.
Αν αυτή η ληστεία είχε γίνει εναντίον του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιά θα είχε σταματήσει το Πρωτάθλημα και θα είχαν προκυρηχθεί ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
Βρίστε τον Σαββίδη και τον Λουτσέσκου και μην ξεχάσετε να τρέξετε για να ψηφίσετε τους ΣΙΧΑΜΕΝΟΥΣ ΧΙΛΙΟΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ. για καμια κλήση ή για καμια σύμβαση δεξιά και αριστερά.

-
ωραίος, έχεις απόλυτο δίκιο.. κοιμούνται εκεί πάνω.. ο δούκας τι κάνει; ;; ακόμη να παραιτηθεί; ;
Ο κυρ κυρ; ;; θα κατέβει με τον Ανδρουλάκη; ατα παπαρια τους για παραπροχτες; ; αα ααα..εντάξει τότε
Ο κυρ κυρ; ;; θα κατέβει με τον Ανδρουλάκη; ατα παπαρια τους για παραπροχτες; ; αα ααα..εντάξει τότε
- Psuxo_logos
Δεν ασχολείται κανεις.montekristo έγραψε:Δεν υπαρχει καποιος να τον παρει τηλεφωνο
Δυστυχώς τον ΠΑΟΚ δεν τον υπολογίζει κανεις εξωγηπεδικά.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Να πούμε όμως κι ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο πρόεδρο για τη πρωτοβουλία του για διάθεση μέρος των εσόδων του αγώνα ΠΑΟΚ - χαρτί στους σεισμόπληκτους. Καθώς και για τη πρόταση του για την ενίσχυση τους από τη σουπερλίγδα.
Για τα άλλα, δυστυχώς έχετε δίκιο.
Για τα άλλα, δυστυχώς έχετε δίκιο.
Δηλαδή δίνει ο Ιβάν το οκ να τα μ@μησουν όλα επικοινωνιακα και το πράγμα κολλάει στο ότι οι κ.κ και δούκας δεν γράφουν τις ανακοινώσεις?
Το οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ που είναι?
Πόσο δύσκολο ήταν να βγει μια λυτή ανακοίνωση του τύπου " θεωρούμε την Νόβα εχθρό του ΠΑΟΚ,οποίος την έχει στο σπίτι του ή στο μαγαζί του θα αντιμετωπίζεται το ίδιο " , υπογεγραμμένη από όλους τους συνδέσμους.
Ο ΑΣ που είναι?
Το οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ που είναι?
Πόσο δύσκολο ήταν να βγει μια λυτή ανακοίνωση του τύπου " θεωρούμε την Νόβα εχθρό του ΠΑΟΚ,οποίος την έχει στο σπίτι του ή στο μαγαζί του θα αντιμετωπίζεται το ίδιο " , υπογεγραμμένη από όλους τους συνδέσμους.
Ο ΑΣ που είναι?