Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Ζίβκοβιτς
5
4%
Ράφα Σοάρες
3
3%
Νάσμπεργκ
5
4%
Ίνγκασον
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σάστρε
22
19%
Ντόουγκλας
7
6%
Σβαμπ
6
5%
Ζίβκοβιτς
3
3%
Κωνσταντέλιας
1
1%
Νάρεϊ
18
15%
Ολιβέιρα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κεντζιόρα
1
1%
Μπίσεσβαρ
38
32%
Τάισον
1
1%
Μπράντον
7
6%

Σύνολο ψήφων: 117

Άβαταρ μέλους
astral
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από astral »

thomas Murg έγραψε:Εδώ συνέχισε να διαιτητεύει ο Κομίνης μετά την κλοπή του πρωταθλήματος

Έτσι. Αν δεν το κυνηγήσουμε μέχρι τέλους, να εξαφανιστούν ΟΡΙΣΤΙΚA, τότε τα ίδια θα ζούμε.

Μονο αν κοπούν οι ορισμοί και το παραδάκι ΓΙΑ ΠAΝΤΑ καταλαβαίνουν αυτοί.

Ο άλλος έφαγε ξύλο και μονο ευχαριστώ δεν έχει βγει να πει.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Οκ, παραδέχονται το ρεζιλίκι επειδή δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς.
Έτσι κι αλλιώς δεν τους κοστίζει τίποτα, αναλώσιμα είναι όλα τα ανθρωπάκια.
Επ'αόριστον εκτός πινάκων και τα @@ μου κουνιούνται, λες και δεν θα τους έχουν βολέψει αλλιώς..

Τους 2 βαθμούς θα τους δώσετε πίσω;
Θα δώσετε εντολή να παιχτεί το τελευταίο λεπτό από τη φάση του off side;
Οτιδήποτε άλλο είναι παρηγοριά στον άρρωστο και ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος και πρωταθλήματος.

Το πρωτάθλημα της μεζούρας και του Jeeloo θα το αποκαλούμε και επίσημα.

ΥΓ. Όσοι έχετε πορνόβα, ξέρετε τι να κάνετε.
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Τώρα θα φταίει ο Λουτσεσκου να βγει και να τους πάρει ο διάολος ολους; Ζούμε πρωτόγνωρα πράγματα, ούτε τα χρόνια της παραγκας δεν υπήρχαν τέτοια περιστατικά. Την Κυριακή η απάντηση πρέπει να είναι αγωνιστική. Δεν ξέρω τι κάνουν όλη την εβδομάδα, αλλά πρέπει να πάνε στο ματς με το μαχαίρι στα δόντια. Αν θες να αλλάξεις την τύχη σου, τους κερδίζεις και μετά τους ξεφτιλίζεις και στην συνέντευξη τύπου. Πρέπει να είμαστε στο γήπεδο και να στηρίξουμε. Την Κυριακή έχει "πολεμο".
tasso85
Been thanked: 2 times

Δημοσίευση από tasso85 »

η πραγματικη απαντηση της κεδ στον ΠΑΟΚ ειναι ο ορισμος του μεζουρα σαν 4ου
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Η ΠΑΕ και ο λαός να απαιτήσουν να παιχτεί το τελευταίο λεπτό με το σκορ 1-2. Στον πεο μου οι κανόνες, αυτό δεν πρέπει να περάσει έτσι.
Άβαταρ μέλους
nunies4
Has thanked: 8 times
Been thanked: 29 times

Δημοσίευση από nunies4 »

EugenePAOKI έγραψε:Τώρα θα φταίει ο Λουτσεσκου να βγει και να τους πάρει ο διάολος ολους; Ζούμε πρωτόγνωρα πράγματα, ούτε τα χρόνια της παραγκας δεν υπήρχαν τέτοια περιστατικά. Την Κυριακή η απάντηση πρέπει να είναι αγωνιστική. Δεν ξέρω τι κάνουν όλη την εβδομάδα, αλλά πρέπει να πάνε στο ματς με το μαχαίρι στα δόντια. Αν θες να αλλάξεις την τύχη σου, τους κερδίζεις και μετά τους ξεφτιλίζεις και στην συνέντευξη τύπου. Πρέπει να είμαστε στο γήπεδο και να στηρίξουμε. Την Κυριακή έχει "πολεμο".

+1926
renegade
Has thanked: 1 time
Been thanked: 7 times

Δημοσίευση από renegade »

Απορία. Αυτές οι γ@μημενες ρήτρες όλες μόνο προς ώφελος της Νόβα είναι?
Δηλαδή ο πάροχος δεν έχει καμία επίπτωση όταν αποκρύπτει από το φίλαθλο κοινό πλάνα που διαμορφώνουν το αποτέλεσμα?
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

PAOK_Antarctica έγραψε:Η ΠΑΕ και ο λαός να απαιτήσουν να παιχτεί το τελευταίο λεπτό με το σκορ 1-2. Στον πεο μου οι κανόνες, αυτό δεν πρέπει να περάσει έτσι.

Με βρίσκεις απολύτως σύμφωνο. Η μπάλα να στηθεί στο σημείο του οφσάιντ και να έχουμε το ελεύθερο. Να παιχθούν όσα δευτερόλεπτα παίχτηκαν μέχρι να σφυρίξει τη λήξη. 20; 30; και τέλος.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

tasso85 έγραψε:η πραγματικη απαντηση της κεδ στον ΠΑΟΚ ειναι ο ορισμος του μεζουρα σαν 4ου

Ανα γεια σου ρε φίλε. Μπράβο.
Η απάντηση/ αντίδραση της παε μας ακόμη αναμένεται…..
Άβαταρ μέλους
DimitrisS
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Δημοσίευση από DimitrisS »

Δε σας ειπα εγω, θα βρεθει τροπος ολο αυτο να μας το γυρισουν και μπουμερανκ.

-"Ζηταει συγγνωμη η ΚΕΔ/ΕΠΟ απο τον ΠΑΟΚ. Λογικο αφου ειναι το αφεντικο της"
-"Να βγει η ΚΕΔ να ζητησει συγγνωμη και για εμας, οχι μονο για τον ΠΑΟΚ!"

Για να μην καταλαβαινει καποιος οτι ειναι πολυ διαφορετικο να γινεται μια φαση, ειτε αυτη ειναι πεναλτι, ειτε ενα αναποδο σφυρηγμα, την οποια την βλεπει ο διαιτητης, την κρινει και παιρνει μια αποφαση, απο αυτο που εγινε στην Τριπολη, δηλαδη να ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ απολυτως τιποτα σωστα, να μην μπαινει κανεις στην διαδικασια της παρακολουθησης και της κρισης μιας φασης, ειτε αυτο λεγεται εποπτης, ειτε var, ειτε avar, ουτε καν η nova, στην τελευταια φαση ενος παιχνιδιου, τρια πραγματα μπορει να ισχυουν:

1. Ειτε ειναι βλακας.
2. Ειτε φοραει οπαδικα γυαλια.
3. Το 1 και το 2 μαζι.

Διαλεξτε.
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK
Has thanked: 1 time

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

Η Νόβα, για μια ακόμη φορά, απέκρυψε κάποια κρίσιμα ριπλέι. Δηλ οι τηλεθεατές αλλά και ο πάγκος μας (με το λαπτοπ) δεν είχαν την πλήρη εικόνα. Ώστε να διαμαρτυρηθούν άμεσα.
Υποτίθεται ότι ο Τζηλος και οι βοηθοί του είδαν όλα τα ριπλέι και όλες τις λήψεις.
Η ΚΕΔ το πάει σε "ανθρώπινο λάθος".
Η ΠΑΕ πρέπει να ζητήσει την δημοσιοποιηση των συνομιλιών. Να ακούσουμε το περίφημο "άλλη φάση".
Και αν υπάρχει δόλος, από Νόβα ή ομάδα var ας ψάξει η ΠΑΕ να βρει τα "τεκμήρια".
Αλλιώς... τσάμπα θα τα λέμε μεταξύ μας..
Άβαταρ μέλους
gika
Been thanked: 2 times

Δημοσίευση από gika »

PAOK_Antarctica έγραψε:Η ΠΑΕ και ο λαός να απαιτήσουν να παιχτεί το τελευταίο λεπτό με το σκορ 1-2. Στον πεο μου οι κανόνες, αυτό δεν πρέπει να περάσει έτσι.

Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται σε κανένα πρωταθλημα και καλώς δεν γίνεται. Αλλιώς θα γυρνούσαμε όλους τους αγώνες πίσω.

Η ΠΑΕ πρέπει απλά να τελειώσει αυτούς τους διαιτητές για πάντα από το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Όχι για ένα μήνα, όχι για φέτος, για πάντα. Ώστε ο επόμενος που θα έρθει του χρόνου, να ξέρει ότι αν μας αδικήσει, θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

DimitrisS έγραψε:Δε σας ειπα εγω, θα βρεθει τροπος ολο αυτο να μας το γυρισουν και μπουμερανκ.

-"Ζηταει συγγνωμη η ΚΕΔ/ΕΠΟ απο τον ΠΑΟΚ. Λογικο αφου ειναι το αφεντικο της"
-"Να βγει η ΚΕΔ να ζητησει συγγνωμη και για εμας, οχι μονο για τον ΠΑΟΚ!"

Για να μην καταλαβαινει καποιος οτι ειναι πολυ διαφορετικο να γινεται μια φαση, ειτε αυτη ειναι πεναλτι, ειτε ενα αναποδο σφυρηγμα, την οποια την βλεπει ο διαιτητης, την κρινει και παιρνει μια αποφαση, απο αυτο που εγινε στην Τριπολη, δηλαδη να ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ απολυτως τιποτα σωστα, να μην μπαινει κανεις στην διαδικασια της παρακολουθησης και της κρισης μιας φασης, ειτε αυτο λεγεται εποπτης, ειτε var, ειτε avar, ουτε καν η nova, στην τελευταια φαση ενος παιχνιδιου, τρια πραγματα μπορει να ισχυουν:

1. Ειτε ειναι βλακας.
2. Ειτε φοραει οπαδικα γυαλια.
3. Το 1 και το 2 μαζι.

Διαλεξτε.

4. Ειτε ειναι ολοι τους πονηροι
και σε διατεταγμενη υπηρεσια!
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Ρε Ζαρντελ! Ρε σύ! Πωπωπω!

Επεξεργάστηκε.
Mod Team
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

gika έγραψε:

Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται σε κανένα πρωταθλημα και καλώς δεν γίνεται. Αλλιώς θα γυρνούσαμε όλους τους αγώνες πίσω.

Η ΠΑΕ πρέπει απλά να τελειώσει αυτούς τους διαιτητές για πάντα από το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Όχι για ένα μήνα, όχι για φέτος, για πάντα. Ώστε ο επόμενος που θα έρθει του χρόνου, να ξέρει ότι αν μας αδικήσει, θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι.

Υπήρξαν κι άλλοι αγώνες που η ΚΕΔ βγήκε και είπε ότι τα γάμησε τη μάνα; Γιατί εγώ μόνο αυτήν έχω δει και της Άρσεναλ τις προάλλες. Και όπως είπα, στον πεο μου οι κανόνες. Αυτό δεν πρέπει να περάσει έτσι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”