Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Οκ, παραδέχονται το ρεζιλίκι επειδή δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς. Έτσι κι αλλιώς δεν τους κοστίζει τίποτα, αναλώσιμα είναι όλα τα ανθρωπάκια. Επ'αόριστον εκτός πινάκων και τα @@ μου κουνιούνται, λες και δεν θα τους έχουν βολέψει αλλιώς..
Τους 2 βαθμούς θα τους δώσετε πίσω; Θα δώσετε εντολή να παιχτεί το τελευταίο λεπτό από τη φάση του off side; Οτιδήποτε άλλο είναι παρηγοριά στον άρρωστο και ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος και πρωταθλήματος.
Το πρωτάθλημα της μεζούρας και του Jeeloo θα το αποκαλούμε και επίσημα.
Τώρα θα φταίει ο Λουτσεσκου να βγει και να τους πάρει ο διάολος ολους; Ζούμε πρωτόγνωρα πράγματα, ούτε τα χρόνια της παραγκας δεν υπήρχαν τέτοια περιστατικά. Την Κυριακή η απάντηση πρέπει να είναι αγωνιστική. Δεν ξέρω τι κάνουν όλη την εβδομάδα, αλλά πρέπει να πάνε στο ματς με το μαχαίρι στα δόντια. Αν θες να αλλάξεις την τύχη σου, τους κερδίζεις και μετά τους ξεφτιλίζεις και στην συνέντευξη τύπου. Πρέπει να είμαστε στο γήπεδο και να στηρίξουμε. Την Κυριακή έχει "πολεμο".
EugenePAOKI έγραψε:Τώρα θα φταίει ο Λουτσεσκου να βγει και να τους πάρει ο διάολος ολους; Ζούμε πρωτόγνωρα πράγματα, ούτε τα χρόνια της παραγκας δεν υπήρχαν τέτοια περιστατικά. Την Κυριακή η απάντηση πρέπει να είναι αγωνιστική. Δεν ξέρω τι κάνουν όλη την εβδομάδα, αλλά πρέπει να πάνε στο ματς με το μαχαίρι στα δόντια. Αν θες να αλλάξεις την τύχη σου, τους κερδίζεις και μετά τους ξεφτιλίζεις και στην συνέντευξη τύπου. Πρέπει να είμαστε στο γήπεδο και να στηρίξουμε. Την Κυριακή έχει "πολεμο".
Απορία. Αυτές οι γ@μημενες ρήτρες όλες μόνο προς ώφελος της Νόβα είναι? Δηλαδή ο πάροχος δεν έχει καμία επίπτωση όταν αποκρύπτει από το φίλαθλο κοινό πλάνα που διαμορφώνουν το αποτέλεσμα?
PAOK_Antarctica έγραψε:Η ΠΑΕ και ο λαός να απαιτήσουν να παιχτεί το τελευταίο λεπτό με το σκορ 1-2. Στον πεο μου οι κανόνες, αυτό δεν πρέπει να περάσει έτσι.
Με βρίσκεις απολύτως σύμφωνο. Η μπάλα να στηθεί στο σημείο του οφσάιντ και να έχουμε το ελεύθερο. Να παιχθούν όσα δευτερόλεπτα παίχτηκαν μέχρι να σφυρίξει τη λήξη. 20; 30; και τέλος.
Δε σας ειπα εγω, θα βρεθει τροπος ολο αυτο να μας το γυρισουν και μπουμερανκ.
-"Ζηταει συγγνωμη η ΚΕΔ/ΕΠΟ απο τον ΠΑΟΚ. Λογικο αφου ειναι το αφεντικο της" -"Να βγει η ΚΕΔ να ζητησει συγγνωμη και για εμας, οχι μονο για τον ΠΑΟΚ!"
Για να μην καταλαβαινει καποιος οτι ειναι πολυ διαφορετικο να γινεται μια φαση, ειτε αυτη ειναι πεναλτι, ειτε ενα αναποδο σφυρηγμα, την οποια την βλεπει ο διαιτητης, την κρινει και παιρνει μια αποφαση, απο αυτο που εγινε στην Τριπολη, δηλαδη να ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ απολυτως τιποτα σωστα, να μην μπαινει κανεις στην διαδικασια της παρακολουθησης και της κρισης μιας φασης, ειτε αυτο λεγεται εποπτης, ειτε var, ειτε avar, ουτε καν η nova, στην τελευταια φαση ενος παιχνιδιου, τρια πραγματα μπορει να ισχυουν:
1. Ειτε ειναι βλακας. 2. Ειτε φοραει οπαδικα γυαλια. 3. Το 1 και το 2 μαζι.
Η Νόβα, για μια ακόμη φορά, απέκρυψε κάποια κρίσιμα ριπλέι. Δηλ οι τηλεθεατές αλλά και ο πάγκος μας (με το λαπτοπ) δεν είχαν την πλήρη εικόνα. Ώστε να διαμαρτυρηθούν άμεσα. Υποτίθεται ότι ο Τζηλος και οι βοηθοί του είδαν όλα τα ριπλέι και όλες τις λήψεις. Η ΚΕΔ το πάει σε "ανθρώπινο λάθος". Η ΠΑΕ πρέπει να ζητήσει την δημοσιοποιηση των συνομιλιών. Να ακούσουμε το περίφημο "άλλη φάση". Και αν υπάρχει δόλος, από Νόβα ή ομάδα var ας ψάξει η ΠΑΕ να βρει τα "τεκμήρια". Αλλιώς... τσάμπα θα τα λέμε μεταξύ μας..
PAOK_Antarctica έγραψε:Η ΠΑΕ και ο λαός να απαιτήσουν να παιχτεί το τελευταίο λεπτό με το σκορ 1-2. Στον πεο μου οι κανόνες, αυτό δεν πρέπει να περάσει έτσι.
Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται σε κανένα πρωταθλημα και καλώς δεν γίνεται. Αλλιώς θα γυρνούσαμε όλους τους αγώνες πίσω.
Η ΠΑΕ πρέπει απλά να τελειώσει αυτούς τους διαιτητές για πάντα από το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Όχι για ένα μήνα, όχι για φέτος, για πάντα. Ώστε ο επόμενος που θα έρθει του χρόνου, να ξέρει ότι αν μας αδικήσει, θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι.
DimitrisS έγραψε:Δε σας ειπα εγω, θα βρεθει τροπος ολο αυτο να μας το γυρισουν και μπουμερανκ.
-"Ζηταει συγγνωμη η ΚΕΔ/ΕΠΟ απο τον ΠΑΟΚ. Λογικο αφου ειναι το αφεντικο της" -"Να βγει η ΚΕΔ να ζητησει συγγνωμη και για εμας, οχι μονο για τον ΠΑΟΚ!"
Για να μην καταλαβαινει καποιος οτι ειναι πολυ διαφορετικο να γινεται μια φαση, ειτε αυτη ειναι πεναλτι, ειτε ενα αναποδο σφυρηγμα, την οποια την βλεπει ο διαιτητης, την κρινει και παιρνει μια αποφαση, απο αυτο που εγινε στην Τριπολη, δηλαδη να ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ απολυτως τιποτα σωστα, να μην μπαινει κανεις στην διαδικασια της παρακολουθησης και της κρισης μιας φασης, ειτε αυτο λεγεται εποπτης, ειτε var, ειτε avar, ουτε καν η nova, στην τελευταια φαση ενος παιχνιδιου, τρια πραγματα μπορει να ισχυουν:
1. Ειτε ειναι βλακας. 2. Ειτε φοραει οπαδικα γυαλια. 3. Το 1 και το 2 μαζι.
Διαλεξτε.
4. Ειτε ειναι ολοι τους πονηροι και σε διατεταγμενη υπηρεσια!
Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται σε κανένα πρωταθλημα και καλώς δεν γίνεται. Αλλιώς θα γυρνούσαμε όλους τους αγώνες πίσω.
Η ΠΑΕ πρέπει απλά να τελειώσει αυτούς τους διαιτητές για πάντα από το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Όχι για ένα μήνα, όχι για φέτος, για πάντα. Ώστε ο επόμενος που θα έρθει του χρόνου, να ξέρει ότι αν μας αδικήσει, θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι.
Υπήρξαν κι άλλοι αγώνες που η ΚΕΔ βγήκε και είπε ότι τα γάμησε τη μάνα; Γιατί εγώ μόνο αυτήν έχω δει και της Άρσεναλ τις προάλλες. Και όπως είπα, στον πεο μου οι κανόνες. Αυτό δεν πρέπει να περάσει έτσι.