Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Dimg4

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από Dimg4 »

kataramenos5 έγραψε:Ειπε οχι ο dim????????
Ποτέ δε μου έγινε προταση.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

montekristo έγραψε:
Miles έγραψε:
paok vs all έγραψε:Η άλλη πλευρά λέει......
χωρίς τσίπα......
λες και ΠΑΟΚτσηδες είναι μόνο αυτοί που κάνουν χαζογελακια με κάποιους μοντς και θεωρούν τους υπόλοιπους απλά κομπαρσους στο στημένο σκηνικό τους.
Χωρίς τσίπα και αυτοί που έχουν διπλούς και τριπλούς κι εγώ δεν ξέρω πόσους λογαριασμούς είτε για να συμμετέχουν παράλληλα, είτε για να βρίσουν ελεύθερα άλλα μέλη (αλήθεια ναυτικέ, πήρες χαμπάρι ποιος ήταν ο Πέτρος που σ' έβρισε τις προάλλες;), είτε γιατί δεν αντέχουν μπαναρισμένοι, είτε γιατί "κάηκε" ο προηγούμενος λογαριασμός τους. Εξαιρούνται αυτοί που το δήλωσαν ότι ήταν από παλιά, φωτογραφίζοντας και το ποιοι είναι.
Εσυ εισαι απ αυτους που
το εχουν δηλωσει δηλαδη;
Γιατι δεν προσεξα πουθενα
να "φωτογραφιζεσαι" και
με μολις 25 μηνες εδω μεσα
βλεπω να σκαμπαζεις πολλα!
Βρες το μόνος σου, Κλουζό.
Εσύ ανήκεις σε καμιά από τις παραπάνω κατηγορίες;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

sourme αρχικα ποτε δεν εγινε προταση, οπως λεει και ο Dim, εκτος και αν θεωρειται προταση τη στιγμη που γινεται χαμουλης εδω μεσα να πεταει καποιος ενα ελα γινε μοντ...
Απο εκει και περα η προφανη μου απορια ηταν πως ειναι δυνατον να ειναι στην ιδια ομαδα διαχειριστων ατομα με εντελως διαφορετικη θεωρηση των πραγματων και του τροπου λειτουργιας που πρεπει να εχει ενα φορουμ.
Πως ειναι δυνατον να συνυπαρξω με καποιον που επικροτει ποστ που εγω ως μοντ θα τα εσβηνα πριν καλα καλα τα γραψουν? Μια ομαδα διαχειριστων δεν θα πρεπει να εχει μια κοινη οπτικη των πραγματων για να λειτουργησει?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ναι παιδιά δε σας έγινε ποτέ πρόταση!

Οκ!

Θυμάμαι ένα καλοκαίρι να γίνεται ένας πραγματικός χαμός για την ομάδα των Μοντ και να ρωτάω επανειλημμένα ανοιχτά ποιος θέλει τώρα;;

Ποιος θέλει να βοηθήσει κεντρική φόρουμ;;

Οι απαντήσεις όλων ήταν δε λέμε για εμάς! Εμεις δεν έχουμε χρόνο! Να μπούνε άλλοι!

Ποιοι είναι οι άλλοι;;

Αλλοι!

Είστε ο καθένας 15 χρόνια εδώ μέσα και ακούω εδώ και χρόνια το ίδιο μοτίβο. Ναι μου τη δίνει ο ένας, ο άλλος είναι ξερόλας, ο άλλος είναι φασιστομοντ, ο άλλος έτσι ο άλλος αλλιώς!

Δε σας αρέσει αλλά δε θέλετε να κάνετε και το βήμα.

Και για κεντρική ζητήσαμε κείμενα να γράφονται από απλά μέλη για να ακούγεται η φωνή ολων(με ωραίο τρόπο βέβαια) κάνεις δεν ανταποκριθηκε.

Τι σημαίνει να ταυτίζεται η άποψη μου με την άποψη της ομάδας των Μοντ; η βοήθεια είναι βοήθεια. Μπορείς να εγκρίνεις ποστ, μπορείς να ανοίγεις τόπικ, μπορείς κάλλιστα να οργανώσεις κάτι προτοτυπο όπως οργάνωσε ο τζελασ τον ξερολα και ταυτόχρονα μπορεί να πεις κάτι που να βοηθήσει στο να είμαστε όλοι καλύτεροι σαν Μοντ, σαν φόρουμ σαν paokmania γενικά.

Εδώ και 5 χρόνια έχουμε κλατάρει!

Οι ώρες και οι υποχρεώσεις όλων έχουν μειωθεί και αυξηθεί αντίστοιχα και πάλι κουτσά στραβά προσπαθούμε να κρατάμε ενήμερο το φόρουμ και την κεντρική να δίνουμε νόημα σε παιχνίδια όπως ξερόλας, να κυνηγάμς δώρα, να προσφέρουμε.

Ένα γαμημενο mail δεν ήρθε από κανέναν να πει ρε μάγκες... Εγώ νομίζω αυτό.
Εγώ μπορώ να κάνω αυτο
Εγώ έχω 2 ωρες να αφιερώσω κει!

Τα μόνα mail που έρχονται είναι γιατί μπαν, αρετς μου το μπαν και όλα αυτά!
Αααα...

Και όταν πέφτει το φόρουμ έρχονται μέιλ που λένε τι έγινε ρε παιδιά;; γιατί έπεσε;; μη γίνει καμιά στραβή και δεν έχουμε φόρουμ!

Σορρυ αλλά 15 χρόνια και κάποιοι άλλοι παραπάνω φεύγει το κλαπετο σε κάποιους που χάνουν ώρες από το σπίτι τους από την οικογένειά τους, βαλαν λεφτά από την τσέπη τους και τα ακουνε

ΚΙΟΛΑΣ!

Όταν θα αλλάξετε μεριά όπως είπε ο ασιμος ίσως δείτε και την άλλη μεριά..

Μέχρι τότε θα αναλωνομαστε σε κουβεντες σε θεωρητικό επίπεδο και το πρόβλημα θα είναι ο Μπίσεσβαρ και το τρολλινκγ..

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω προτασεις εχω κανει.Εχω πει οτι η ομαδα διαχειριστων πρεπει να ανανεωνεται συνεχως,να υπαρχει και συγκεκριμενος χρονος κατι σαν θητεια αν εξαιρεσεις τα παιδια που συμμετεχουν εκτος απο την διαχειριση και στο κομματι της ''συντηρησης'' του site.Εχω προτεινει επισης να γινει poll και να δηλωσουν προθεση για συμμετοχη στην ομαδα των διαχειριστων οποια παιδια θελουν και να ψηφισουν τα μελη του φορουμ.Απο εκει και περα ναι θεωρω πως πρεπει να υπαρχει κοινη πολιτικη μεταξυ των μελων της ομαδας,μακρια απο συμπαθειες και αντιπαθειες,μακρια απο προσωπικη θεωρηση των πραγματων,με μονη διαθεση να τηρουνται οι κανονες του φορουμ.Τωρα οσον αφορα εμενα,προφανως και κοντα στα 50 μου με αυξημενες επαγγελματικες υποχρεωσεις και δυο παιδια,χρονο πολυ δεν εχω αλλα αν αυτο δεν ενοχλει,δεν εχω προβλημα να μπω στην ομαδα των διαχειριστων και βλεπουμε πως παει.Θα εχει σιγουρα ενδιαφερον...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ψηφίζω Josh με κλειστά μάτια.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

ενταξει Αποστολη
ανοιξε τα τωρα
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Προταση οπως ειπες δεν εχει γινει. Αρα ειπε ψεμματα ο Μπαρκα.
2ον, οπως ειπε ο Josh πως ακριβως θελετε βοηθεια οταν οι τροποι μερικων μοντς ειναι μαμαω και δερνω και δε σηκωνω κουβεντα?
ΠΟΤΕ δεν ειπα δε θελω να βοηθησω αλλα με ατομα οπως μαυρο χιονι και snoufel δεν υπαρχει περιπτωση να συνυπαρξω.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Miles έγραψε:(αλήθεια ναυτικέ, πήρες χαμπάρι ποιος ήταν ο Πέτρος που σ' έβρισε τις προάλλες;)

Η αλήθεια είναι πως όχι.

Asimos έγραψε:Επιμένω, κάνετε μοντ για την διατήρηση της ηρεμίας, της καλής λειτουργίας, της τήρησης των κανόνων του φόρουμ τους δυο τρεις τέσσερις που έχουν τα πιο μεγάλα θέματα με τους μοντς.
Έχουν γίνει προτάσεις και σε Dimg4 και σε joshua και στον renegade. Η απάντηση ήταν η ίδια.
Τι να σου πω... πραγματικά μάλλον το αλάτι έχει επιφέρει μεγάλη οξείδωση αν πιστεύεις ότι κινδυνεύει η εύρυθμη λειτουργία του forum από εμένα και τον Τζος.
Το ότι μπορεί ο καθένας μας να μην γουστάρει την συμπεριφορά κάποιου/ων μόντ ή να διαφωνούμε με τον τρόπο διαχείρισης κάποιων καταστάσεων δεν πάει να πει ότι έχουμε θέματα με όλη την αντμιν και μοντ τιμ.
Για κάθε μπαρκαρουτσο υπάρχει ένας σνουφελ,για κάθε χιόνι υπάρχει ένας Σούρμε και για κάθε ρειν υπάρχει ένας γκετσος.

Όσο τραγικό θεωρώ το γεγονός ότι κάποιοι δεν σέβονται ούτε τον χώρο,ούτε τα μέλη αλλά και ούτε αυτόν που ξοδεύει έστω και ένα λεπτό για να στήσει το Πολ, άλλο τόσο τραγικό θεωρώ κάποιος διαχειριστής να εκφράζεται με τον τρόπο που εκφράστηκε ο Χιόνης. Μια συμπεριφορά που μόνο τους ασκούς του Αιόλου μπορεί να ανοίξει και τίποτα παραπάνω .
Το ότι πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να αντιμετωπιστούν οι κατ επάγγελμα τοξικοί είναι μια πραγματικότητα, σίγουρα όμως ο τρόπος δεν είναι με συμπεριφορες τύπου χιόνι.

Υγ το τοπικ ονομάζεται " Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ". Δυστυχώς χρησιμοποιείται μόνο για το πρώτο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Dimg4 έγραψε:...ΠΟΤΕ δεν ειπα δε θελω να βοηθησω αλλα με ατομα οπως μαυρο χιονι και snoufel δεν υπαρχει περιπτωση να συνυπαρξω.
Κι όμως πρέπει να υπάρξουν και οι άλλες απόψεις.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Έχοντας κάνει mod δίπλα σε τύπους σαν τον Moican και τον Αργοναύτη, ταυτόχρονα με τυπάρες σαν τον free4, μπορώ να πω πως τίποτα δεν θα αλλάξει αν απλά προστεθεί ένας joshua ή ένας dim ή ένας gika. Όταν έχεις κάποιους mod να δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από όσα λύνουν, υπάρχει θέμα.

Να το πω αλλιώς. Ο dim είναι μ@λάκας και το λέω με αγάπη. Θα μπει εδώ μέσα κανένα σκουλίκι να μας κάνει πουτ@να, θα τον αρχίσει ο dim τα καντήλια, θα στείλουν οι mod το σκουλίκι γιατί είναι σκουλίκι, και τον dim γιατί μπινελίκιαζε. Είναι τόσο θερμοκέφαλος που δεν κάνει για mod. Για παρόμοιους λόγους, Μαύρο Χιόνι, Μπαρκαρούτσος πάλι δεν κάνουν για mods. Δεν μπορείς να μπλέκεις σε καυγάδες σαν να είσαι απλό μέλος και όταν βρίσκεις τα σκούρα να κρύβεσαι πίσω από το μπλε χρώμα και να ρίχνεις μπαν στον άλλον.

Γι' αυτό είναι δύσκολο να είσαι mod. Πρέπει αναγκαστικά να περιορίζεις αυτά που θες να πεις, γιατί δεν επιτρέπεται να συμπεριφέρεσαι σαν απλό μέλος. Κανείς δεν θα σε πάρει στα σοβαρά όταν κάνεις τις ίδιες μ@λακίες για τις οποίες κάνεις παρατηρήσεις στους άλλους.

Ψηφίζω joshua, kataramenos, Αποστόλη για mods.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

gika έγραψε:Δεν μπορείς να μπλέκεις σε καυγάδες σαν να είσαι απλό μέλος και όταν βρίσκεις τα σκούρα να κρύβεσαι πίσω από το μπλε χρώμα και να ρίχνεις μπαν στον άλλον.
Θα ήθελα να διευκρινήσω από μέρος μου, ΠΟΤΕ δεν έριξα μπαν σε κάποιον επειδή τα βρήκα σκούρα. Αυτό που γράφεις είναι τεράστιο ψεμμα και θα σε παρακαλούσα να ανακαλέσεις.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εγώ θέλω παράδειγμα. Ένα παράδειγμα που έκανα μπαν κάποιον με τον οποίον καυγάδιζα (πότε?) όταν τα βρήκα σκούρα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Γκικα thanx αλλα δε γινεται.Δεν εχω στανταρ χρονο ουτε για να διαβσω ολα τα τοπικ ,ουτε και τη διαθεση να κατσω στην.... ηλεκτρικη καρεκλα.Προτιμω να μαι ενα απλο ταπεινο τρολ.Ακομα κι Αποστολης που ητανε ενα διαστημa mod τ ακουσε.Ο Απο ρε φιλε.

ΥΓ Για να καταλαβεις τον αλλο πρεπει να μπεις και στα παπουτσια του για λιγο.

ΥΓ2 .Συζητηστε ομορφα με ψυχραιμα σημερα .Μη μου κανετε χαλιγκαλι την καρδια και χαλασει το καρμα.Παιζουμε προκριση.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

O Από Καταραμένε, έγραψε πρόσφατα σε τοπικ ότι δε τον ενδιαφέρει που ο ΠΑΟΚ έχασε τη νίκη από γκολ οφσάιντ στην Τρίπολη, γιατί η εικόνα της ομάδας στο τελευταίο τρίλεπτο ήταν τραγική.
Αν βρεθεί κάποιος και τον αρχίσει στα μπινελίκια, πόσο άδικο θα έχει δηλαδή;
Εδώ μέσα είναι οπαδικό φόρουμ, εγώ και εσύ που τον ξέρουμε κοντά στα 15 χρόνια, θα το προσπεράσουμε, δε θα κάνουν το ίδιο όμως όλοι.
Θέλει ο αλλος ο κεφτες να βοηθήσει ,αλλά δε του αρέσει λέει ο σνου και το χιόνι και δε μπορεί να συνυπάρξει.
Αντί να τους λέει Ευχαριστώ που τον έχουν αφήσει τόσα χρόνια εδώ μέσα, να παραπληροφορεί και να γράφει κατά καιρούς με 3-4 διαφορετικά Νικ,κάνει και μουτράκια και το παίζει και υπεράνω.
Είπα να μη μιλήσω αλλά δε γίνεται,σας πείραξαν οι μόντ γιατί δεν είναι δημοκράτες και τρίχες κατσαρές.
Τους έχει φύγει ο κωλος, χαλάνε ώρες από τη ζωή τους να ασχολούνται με το φόρουμ και να απαντάνε πολλές φορές σε προσωπικές επιθέσεις και έχουμε και τους θιγόμενους που ζητάνε εξηγήσεις.
Άντε ρε κάντε μου τη χάρη και βρείτε να ασχοληθείτε με τίποτα σημαντικότερο στη ζωή σας και αφήστε τους ανθρώπους ήσυχους, να τρέξουν το σάιτ και το φόρουμ,να λέμε καμία μαακια και να μοιραζόμαστε την αρρώστια μας για τον ΠΑΟΚ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”