Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
vagbak4

Re: ΜΠΑΤΖΕΤ ΠΑΟΚ 2009-2010............:8.795.000€"

Δημοσίευση από vagbak4 »

μπραβο στο παλικαρι που το δημοσιευσε!!! ο ΠΑΟΚ εχει αλλαξει επιπεδο και το βλεπετε και στο μπατζετ ποτε ο ΠΑΟΚ ειχε τοσο ψηλο μπατζετ? καθε χρονο απο δο και περα θα ανεβαινει συνεχωs το μπατζετ τηs ομαδαs!!!!!!!
staurostoumpa

Δημοσίευση από staurostoumpa »

xxxxxxxxx
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος staurostoumpa την Πέμ 18 Αύγ 2011, 19:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
No4h

Δημοσίευση από No4h »

Ειχα την εντυπωση οτι οταν υπολογιζεις το μπατζετ μιας ομαδας στην ουσια αναφερεσαι στους μισθους ποδοσφαιριστων+τεχνικο τιμ και οχι στα χρηματα που εδωσες για αγορα παικτη.Δλδ το μπατζετ ειναι 6.995.000 αν ειναι ετσι.Μπορει να κανω και λαθος.Οποιος γνωριζει σιγουρα ας το ξεκαθαρισει plz.
w.s
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από w.s »

Να ρωτησω κατι που δεν καταλαβα? Αυτος που το εβγαλε, για καλο ή για κακο το εβγαλε? Οπως και να εχει παντως.. ΜΑΓΚΙΑ ΜΑΣ :)
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

No4h έγραψε:Ειχα την εντυπωση οτι οταν υπολογιζεις το μπατζετ μιας ομαδας στην ουσια αναφερεσαι στους μισθους ποδοσφαιριστων+τεχνικο τιμ και οχι στα χρηματα που εδωσες για αγορα παικτη.Δλδ το μπατζετ ειναι 6.995.000 αν ειναι ετσι.Μπορει να κανω και λαθος.Οποιος γνωριζει σιγουρα ας το ξεκαθαρισει plz.
Αυτό που είναι το σημαντικό είναι το λεγόμενο cash flow. Δλδ τι θα πληρώσεις σε μετρητά φέτος και τι θα εισπράξεις. Το ποσό για τον κουτσιανικούλη μόνο εν μέρη πέφτει στη φετινή χρονιά για παράδειγμα. Για σορλέν βιερίνια δεν ξέρω ποια είναι η συμφωνία και πότε θα εκταμιευθούν πραγματικά. Οι μισθοί σίγουρα βαραίνουν όλοι την τρέχουσα χρήση.
Άβαταρ μέλους
No4h

Δημοσίευση από No4h »

Πραγματι thrix.Απ οτι ακουγετε το ποσο που θα πληρωσει η ΠΑΕ για τον κουτσιανικουλη φετος ειναι 600.000.Τα υπολοιπα του χρονου.
Κατι αλλο τωρα.Τα εσοδα απο τα εισητηρια των πλει-οφ τελικα που κατεληξαν?Υποτιθεται οτι μ αυτα πηραμε τον κουτσια.1,7εκ τα εσοδα απο τα πλει-οφ και 600χιλ η πρωτη δοση του κουτσια.Τα αλλα?ξεχρεωσανε παικτες?Ή χρησιμοποιηθηκαν για την αυξηση του φετινου Μπατζετ?
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Κοίτα να δεις όταν θα βγει ο πρόεδρος να μιλήσει όταν ξεμπερδέψει με τις μεταγραφές θα πάρουμε και απαντήσεις σε αυτά τα θέματα. Επίσης όταν θα βγει η επώμενη ΑΜΚ όλα αυτά θα γίνουν ξεκάθαρα.
Τα έσοδα από τα πλέι οφ καταχωρίζονται στην προηγούμενη χρήση. Προφανώς (υπόθεση κάνω) θα μεγάλωσαν το πλεόνασμα της χρήσης. Μια χρήση τη βαρύνουν χρέη που εξυπηρετούνται σε τακτική βάση αλλά δεν την βαρύνουν χρέη που είναι παγωμένα ή προς διακανονισμό. ΟΙ τελευταίες δύο χρήσεις του ΠΑΟΚ είναι πλεονασματικές. Το πως διατίθεται το πλεόνασμα είναι θέμα της διοίκησης και εγώ προσωπικά δεν το ξέρω. Ξέρουμε για την προηγούμενη ότι ήταν πλεονασματική κατά 2 εκ. τα οποία σε μεγάλο ποσοστό πηγαν στο προπονητικό.

Αυτά για το που πήγαν τα λεφτά από τα πλει οφ νομίζω είναι μπακαλίστικοι υπολογισμοί δημοσιογράφων. Τα λεφτά πάνε σε έναν κουβά κι από εκεί (ανάλογα με το μέγεθος του κουβά) αποφασίζει η διοίκηση που θα τα διαθέσει.

Φαντάσου να έχεις ένα μπακάλικο. Πουλας ζάχαρη φασόλια μπάμιες και τυρί. Πρέπει να βάψεις το μαγαζί να αγοράσεις εμπόρευμα να πληρώσεις τον υπάλληλο και να βάλεις και κάτι για σένα. Δεν θα πεις ότι κέρδος έβγαλα από τη ζάχαρη θα το δώσω στο βάψιμο. Δεν πάει έτσι. Ένα συνολικό λογαρισμό κάνεις κι αν βγαίνουν τα λεφτά για βάψιμο το κάνεις, αν όχι πάει για τον επώμενο χρόνο.

Σε αυτά που γράφω υποθέτω ότι οι χρήσεις στις ΠΑΕ συνπίπτουν με τις αγωνιστηκές περιόδους και δεν είναι ημερολογιακά έτη όπως στις άλλες εταιρείες. Δεν τη θυμάμαι αυτή τη λεπτομέρια αλλά είναι λεπτομέρια έτσι κι αλλιώς.
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

μπατζετ,προπονητηκο κεντρο,λιφτινκ στην Τουμπα,ξεχρεωσεις προς 3τους(οσες εχουνε μεινει).Δεν ειναι και λιγα....
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

λίγα?.... ούτε λόγος. Μιλάμε για υπόδειγμα χρηστής διαχείρισης. δεν άφησαν ούτε δεκάρικο να πάει χαμένο. Εικόνισμα πρέπει να τους κάνουμε και ο γκαρσία ή ο γκαγκάτσης είναι ξεκάθαρα δευτερεύουσες ιστορίες.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

manos1979 έγραψε:....
ΠΗΓΗ
http://troktiko.blogspot.com/2009/08/bl ... _4544.html
Ρεπορτάζ εξέδρας πριν κανά 10μερο...
Ντεμεκ έρευνα κάποιων....
υ.γ. το θέμα μεταφέρθηκε στην ανάλογη ενότητα...
paok87

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από paok87 »

Μετα απο σχετικο ψαξιμο βρηκα τα παρακατω:

UEFA Europa League 2009/2010:

1st qualifying round: 90.000 €
2nd qualifying round: 90.000 €
3rd qualifying round: 90.000 €
Playoffs: 90.000 €
Group stage: 1.000.000 €
Group match victory: 140.000 €
Group match draw: 70.000 €
1st knock out round: 200.000 €
2nd knock out round: 300.000 €
Quarter-finals: 400.000 €
Semi-finals: 700.000 €
Final: 2.000.000 €
Winning the final: 1.000.000 €

The remaining balance of € 60 million will be distributed according to the proportional value of each TV market, i.e. € 150,36 milion will be distributed from the group stage onwards

Και απο αλλη πηγη:

Εικόνα

Ετσι, για να έχουμε μια εικόνα για το τί πραγματικά παίζεται την Πέμπτη...
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Μιας και πέρασε το παιγνίδι της χρονιάς (για μένα) και γνωρίζουμε που θα κινηθούμε οικονομικά, νομίζω ότι πέρασε και η όποια παράταση είχαν δώσει (χαριτολογώντας) οι διάφοροι συνφορουμίτες στη διοίκηση για τον περίφημο οικονομικό απολογισμό (ο οποίος καθυστερεί από το Μάρτιο).

Αναμένω λοιπόν μέχρι τέλος του μήνα να γνωστοποιηθούν τα στοιχεία με επίσημο τρόπο και όχι με διαρροές στον τύπο.

Επίσης, καλό θα είναι να μάθουμε πιο είναι το μπάτζετ της ομάδας, ποια τα προσδοκώμενα έσοδα, ποια τα έξοδα και εν συντομία τις προγραμματικές δηλώσεις της διοίκησης για το επόμενο διάστημα.

Τουλάχιστον, να ενημερωθούν οι 10000 μέτοχοι που στήριξαν και στηρίζουν οικονομικά την ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

αν και περιμενα οικονομικο απολογισμο νωριτερα κ ημουν ανυπομονος, θεωρω οτι γινεται καλη διαχειριση (και απο τη σοβαροτητα στις μεταγραφες) και οτι δυστυχως στην Ελλαδα δεν μπορεις να μιλας για οικονομικα αφου αυτα γινονται οπλα στη φαρετρα των καλοθελητων......στη θεση σου fuzz( χαριτολογωντας) θα εμπαινα στο σαιτ του εξτρα5 μπας και τον αναρτησουν εκει.......
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Συμφωνώ... Όχι ότι δεν τους εμπιστεύομαι, κάθε άλλο, προσωπικά ειλικρινά τους λατρεύω και το Ζαγοράκη και το Βρύζα... Απλά διοίκηση πρωτοδικείου είναι τα παιδιά, εταιρία είσαι, μετόχους έχεις, πρέπει περιοδικά να τους ενημερώνεις για το τι συμβαίνει...

Όμως και εμείς σαν οπαδοί δεν πρέπει όποτε μας βολεύει να θυμόμαστε ότι ο ΠΑΟΚ είναι εταιρία και όποτε μας βολεύει ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα και όραμα... Είτε χάνω είτε κερδίζω, είτε προκρίνομαι είτε αποκλείομαι, είτε είναι καλοκαίρι είτε είναι χειμώνας (μεταφορικά και κυριολεκτικά), ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα - όραμα - ιστορία - έμπνευση - παρόν και μέλλον, αλλά δεν παύει ποτέ να είναι και Α.Ε.... Μια Α.Ε. που διατηρεί τα χαρακτηριστικά μιας ανώνυμης εταιρίας, συνδυάζοντας τα παράλληλα πάντα και με τη μοναδικότητα του αθλητικού προϊόντος... Καλό θα ήταν κάποτε να βγεί κάποιος να τα εξηγήσει αυτά στο λαουτζίκο που έχει μαύρα μεσάνυχτα και κοιμάται και ονειρεύεται (συνήθως όρθιος) και λέει ότι του κατέβει...

Υ.Γ. Αν ήμουν Ζαγοράκης θα μου είχε ανέβει η πίεση, θα είχε τρυπήσει το στομάχι μου, θα είχα πάθει εγκεφαλικό, αν βέβαια δεν είχα πάει πρώτα απο έμφραγμα... Χαρά στο κουράγιο αυτού του ανθρώπου...
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

arisk έγραψε: Όμως και εμείς σαν οπαδοί δεν πρέπει όποτε μας βολεύει να θυμόμαστε ότι ο ΠΑΟΚ είναι εταιρία και όποτε μας βολεύει ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα και όραμα... Είτε χάνω είτε κερδίζω, είτε προκρίνομαι είτε αποκλείομαι, είτε είναι καλοκαίρι είτε είναι χειμώνας (μεταφορικά και κυριολεκτικά), ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα - όραμα - ιστορία - έμπνευση - παρόν και μέλλον, αλλά δεν παύει ποτέ να είναι και Α.Ε.... Μια Α.Ε. που διατηρεί τα χαρακτηριστικά μιας ανώνυμης εταιρίας, συνδυάζοντας τα παράλληλα πάντα και με τη μοναδικότητα του αθλητικού προϊόντος...
Δεν ξέρω Άρη αν αναφέρεσαι σε εμένα. Παίρνω εντούτοις ευκαιρία από αυτά που γράφεις να υπενθυμίσω τα εξής, λέγοντας επίσης ότι η νύξη η δική μου στο θέμα είχε γίνει εν μέσω γενικής ευφορίας και όχι τώρα.

Προσωπικά μετά την πρόσληψη του Β.Γκ. έχω πάψει να αναφέρομαι σε ιδέες και οράματα. Ακολούθησα τη συμβουλή άλλων συμφορουμιτών ότι "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" και ότι "όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος". Προσαρμόζομαι βλέπεις. Η αναλαμπή της επανάστασης, του οράματος και των ιδανικών κτλ, που τόσο πίστεψα και εγώ πριν 3 χρόνια, μου τελείωσε εκείνη την ημέρα.

Για αυτό το λόγο και έχει πάψει να με ενδιαφέρει αν θα έρθει στην ομάδα ο Χ κοντός, ή η Ψ αράχνη (παραδείγματος χάριν), αφού θα "κριθεί εκ του αποτελέσματος".
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”